- Konu Sahibi merveeaydin
-
Insallah canim.saglikli bi sekilde kucagina alirsin insallah.benimde asilama gununu sayarsak 8.gunum.ama hic bir belirtim yok.ne kadar umursamayim desemde cok uzuluyorum.
Çok teşekkür ederim canım inşallah tüm bekleyenler pozitif sonuçlar alsın bizde tabi inşallah bakalım ayın 27 si dedi doktor.sen ayın kaçında öğrenceksin sonucu?sana aşılamanın 7. Gününde pregnly iğne vurdumu?
üzülme daha belli olmazki söylediğim gibi en erken 10-11.günde kasık ağrılarım vardı ama adetten ayrımı pek yapılamıyor.Yada ben yapamadım.
Ya bana doktorum asilamadan snra beraberlik gunu werdi ama biz uyamadik.oyuzdende war sanki bu karamsarlik.peki asilamadan snraki ilk sekiz dokuz gun nasildin? Olmamismiydi hic belirtin.
P.tesi kan testi yaptirmayi dusunuyorum.normalde persembe ama warsa gebelik yuksek ihtimal onuncu gundede cikar.arti igne asilamadan snra olmadim.hem oluyormuymus oyle anlamadim asilamadan snra igne
Arkadaşlar Asılama ustune 10 gun gectı bugun testımı yaptım ama Beta HCG Testı 1.2 cıktıama doktor 2 gun sonra tekrar yapalım dedı adetın gecıkırse sonra 3. ye de bakarız dedı...
Cunku gec dollenme olabılıyor felan dıye okudum bazı sıtelerde hatta bazıları adetım 2 gun gectı beta HCG 1 ın altında deyıp de 3 gun sonra tekrar baktırdıklarında 700 lerı gorenlerı bıle okudum
Sızce benım gıbı bu asılama sonrasında adet gormeyıp Beta HCG degerı 1 lerden yukselıp de hamıle kalan var mı sızce?
......................................................
Ama asılama dan once yumurtlamam normaldı 4 taneydı buyukluklerı de normaldı catlatma ıgnesı de oldu...
Gec dollenme ıhtımalı var mı kı?
Halen goguslerım de dolgunluk sıskınlık hassasıyet kasık agrım var... atesım de yuksek...
ıcımden bır hıs beta hcg 1.2 cıktı ama sen yıne de hamılesın dıyor, ınanmak ıstıyorum buna ama ıhtımal var mı bıldıgınız boyle canlar?
Çıkar inşallah☺️meleğin seninledir umarım.bana 1.aşılamamdan sonra da pregnly vurmuştu tutunması içinmiş sanırım tutunacağı varsa Rabbim nasip ettiyse her türlü oluyo ben çok biliyorum çocuğun olmaz denilen insanların bile oluyo rabbimin mucizesi inşallah bu ay sağlıkla bizimledir bebişlerimiz
o beraberlik işine bizde uymadık.hatta baya uymadık hani sanşımız varsa da içimizden gelmedi :) öncesinde belirti derken kullandığım progesterona bağlı olarak göğüste şişkinilk,iştah artışı vardı.Ama o ilk aşılamamda da vardı.yani ilaca bağlı belirtiler.
Insallah bitanem.insallah kabul olur dualarimiz.ben progestan kullaniyorum.dedigin gibi anne olmak warsa nasibimizde oluruz.umudumuzu hic kaybetmicez.ustumuze ne dusuyosa yapicaz bu yolda.bigun hamile kalabilirsem kizimda olsa oglumda olsa farketmeZ umut koycam ismini:))
Arkadaşlar Asılama ustune 10 gun gectı bugun testımı yaptım ama Beta HCG Testı 1.2 cıktıama doktor 2 gun sonra tekrar yapalım dedı adetın gecıkırse sonra 3. ye de bakarız dedı...
Cunku gec dollenme olabılıyor felan dıye okudum bazı sıtelerde hatta bazıları adetım 2 gun gectı beta HCG 1 ın altında deyıp de 3 gun sonra tekrar baktırdıklarında 700 lerı gorenlerı bıle okudum
Sızce benım gıbı bu asılama sonrasında adet gormeyıp Beta HCG degerı 1 lerden yukselıp de hamıle kalan var mı sızce?
......................................................
Ama asılama dan once yumurtlamam normaldı 4 taneydı buyukluklerı de normaldı catlatma ıgnesı de oldu...
Gec dollenme ıhtımalı var mı kı?
Halen goguslerım de dolgunluk sıskınlık hassasıyet kasık agrım var... atesım de yuksek...
ıcımden bır hıs beta hcg 1.2 cıktı ama sen yıne de hamılesın dıyor, ınanmak ıstıyorum buna ama ıhtımal var mı bıldıgınız boyle canlar?
Ayysyaz senin problemin neydi peki
Çok şükür bi problemimiz yok ama 14 aydır korunmamamıza rağmen olmadı 2.5 yıllık evliyim.1 kere aşılama yaptık o zaman karnım davul gibiydi şimdi çok şükür değil öyle sen ne hissediyosun aşılamadan sonraPko war canim bende.asilamamdan once araliklarla alti ay klomen catlatma ignesiyle tedawi gordum.yumurtaliklarin buyumesinde bi slklntl yok, esimdede yok allaha sukur ama olmadi.bu ayda ilk asilamam iste umarim bu kez olur.peki senin canim?
Çok şükür bi problemimiz yok ama 14 aydır korunmamamıza rağmen olmadı 2.5 yıllık evliyim.1 kere aşılama yaptık o zaman karnım davul gibiydi şimdi çok şükür değil öyle sen ne hissediyosun aşılamadan sonra
herşeyin hayırlısı olsun canım var bunda da bir hayır diyorum artık herşey olacağına varır ama benim ki adet canım adet olacam belli artık yarın ola hayrola
Walla ne hissettigimi bilmiyorum canim.hoc bir belirtim yok.ilk iki gun kasiklarim cok agridi ama gecti.birde bu aksam sanki biraz kasiklarimda arada bi agri oluo gibi.benim pek umudum yok bu ay.herseye hazirladim kendimi.umarim senin olur bu ay canim.bende dort yillik ewliyim.iki sene korundum.simdi cok pismanim.keske hic korunmasaydim
Öyle düşünme bence korunmasaydın da olcağının garantisi yok ki Rabbim ol desin yeter ki duanı eksik etme.rabbim bir hale yola koymuştur elbet.sen pko lı olduğun için hiç endişelenme senin benden daha yüksek tutma oranın çok yumurtan olduğu için inşallah olmuştur bu ay olmadıysa bile hiç kendini üzmeden önümüzdeki aylara bakıcaz.Rabbim büyük...
slm arkadaşlar..
aşılamam kaldı aralık ayına...
iki gün sonunda dayanamadım dün tekrar dr gittim niye aralıka kaldı dedim..
dr mal gibi durmuş bana diyo senin 13mm bi yum var bu yüzden tedaviye başlayamayız..
sanki ben aşılama prf. bi hava bi trip eşimde kavga etti ne biçim hast falan kızdık geldik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?