Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

pregon 100ıu canım.
ben de ondan vurdum. yumurta gelişimine göre doktor dozu belirler.

Merhaba canım bence bu ay yapma incir kurunu.cunku igne büyüyecektir zaten yumurtalarini.yinede icin rahat etmezse doktorunla bi gorus bu konuyu derim ben

Merhaba arkadaşlar ben aranıZa yeni katıldım.2 gün önce 13 kasımda 2. aşılamamı yaptırdım.bu konuyla ilgili mesajlarınızı okuyorum.delideni ve igor hamile.Sevgili delideni senin mesajlarını okuyunca umutlanıyorum.Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.aynı şekilde igor (nickname) arkadaşım içinde hayırlı olsun. Rabbim kucağınızada sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin.

Elacik hayirli olsunn) cok tesekkur ederimm Amin insallah! Nasi grcti asilaman? 2 gunu gecmis bilee😊

Delideni canım çok teşekkür ederim.şimdi gördüm mesajını.çok şükür iyiyim 1.ye göre daha az sıkıntılı çok şükür.ama günde 2 klomen kullanmama rağmen 10 yumurtam oluştu fakat sadece 5 i ölçülebildi ve ölçüleride 8 8 8 12 ve 19 du ve çatlatma iğnemi olduğumda doktor bi tanesinin çatlayacağını söyledi

Birde ben aşılamayı 13 ünde oldum ya 20 sinde pregnly 5000 vurucak doktorum sana öyle bişi yapmışlar mıydı acaba

Canim tebrikler.xok sewindim.ilk asilamanmiydi, birde belirtileri alalim lutfenn:)

2.aşılama canım. belirtiler derken ben de herşey adet olacakmışım gibiydi. Tek farkı adetime 3-4 gün kala adetten farklı kasık bölgelerim de birkaç saniye süren bıçak saplanır tarzda ağrılarım oldu. Bir de son 2-3 uykum ve çabuk yorulmam vardı.Komik gelicek ama gerindiğimde sağ kasığımda batma oluyordu :) Onun dışındaki tüm belirtilerim adet dönemi ile benzerdi.Allah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inşallah.Daha benimkisi de kesin değil ki biliyorsunuz Allah korusun kimyasal gebelik denilen şeyler,Allah korusun gene dış gebelik gibi şeyler var.Umarım normal bir gebeliğim vardır.

yastun çok üzüldüm Ama önümüzdeki maçlara bakıyoruz değil mi? Benim 2.aşılamam da nasip oldu umarım tez zamanda sağlıklı hayırlı bebişlerin olur.

2.aşılama canım. belirtiler derken ben de herşey adet olacakmışım gibiydi. Tek farkı adetime 3-4 gün kala adetten farklı kasık bölgelerim de birkaç saniye süren bıçak saplanır tarzda ağrılarım oldu. Bir de son 2-3 uykum ve çabuk yorulmam vardı.Komik gelicek ama gerindiğimde sağ kasığımda batma oluyordu :) Onun dışındaki tüm belirtilerim adet dönemi ile benzerdi.Allah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inşallah.Daha benimkisi de kesin değil ki biliyorsunuz Allah korusun kimyasal gebelik denilen şeyler,Allah korusun gene dış gebelik gibi şeyler var.Umarım normal bir gebeliğim vardır.

İnşallah sağlıklı bir gebeliğin olur igor eminim ki çok güzel duygudur☺️

Denizcim sabir testimiz hiz kesmeden devam ediyor desene:) hadi her iste hayir vardir canim bu kdr dayandik saliyi da bekleriz allah in izniyle canim

Bekleriz tabi canım yeter ki sonu güzel olsun :) adet olmadığım her gün nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Ben ve bekleyen tüm arkadaşlar inşallah en kısa zamanda anne olurlar.

Insallah canim.saglikli bi sekilde kucagina alirsin insallah.benimde asilama gununu sayarsak 8.gunum.ama hic bir belirtim yok.ne kadar umursamayim desemde cok uzuluyorum.

Hayirli olsun canim asilaman.bende ilk asilamami yaptirdim 8gun once
Çok teşekkür ederim canım inşallah tüm bekleyenler pozitif sonuçlar alsın bizde tabi inşallah bakalım ayın 27 si dedi doktor.sen ayın kaçında öğrenceksin sonucu?sana aşılamanın 7. Gününde pregnly iğne vurdumu?

Arkadaşlar Asılama ustune 10 gun gectı bugun testımı yaptım ama Beta HCG Testı 1.2 cıktı ama doktor 2 gun sonra tekrar yapalım dedı adetın gecıkırse sonra 3. ye de bakarız dedı...

Cunku gec dollenme olabılıyor felan dıye okudum bazı sıtelerde hatta bazıları adetım 2 gun gectı beta HCG 1 ın altında deyıp de 3 gun sonra tekrar baktırdıklarında 700 lerı gorenlerı bıle okudum

Sızce benım gıbı bu asılama sonrasında adet gormeyıp Beta HCG degerı 1 lerden yukselıp de hamıle kalan var mı sızce?

Hayirli olsun canim asilaman.bende ilk asilamami yaptirdim 8gun once

İnşallah gönlüne göre olur canım olabiliyo öyle şeyler geç döllenmeden dolayı bile kese görünmüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…