- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi merveeaydin
-
Geçen ay soğan kürü yapmıştım. Bu ay da incir kürünü uyguluyorum. Bi sakıncası olmaz dimi arkadaşlar. Hem iğne hem incir kürü fazla mı gelir ki ?? Bi de siz kaç ml iğne vurdunuz kendinize? Ben pr.. diye başlayan (adını hatırlayamadım) bi iğne 100ml vuruyorum. Sizler kaç ml vurmuştunuz?
Geçen ay soğan kürü yapmıştım. Bu ay da incir kürünü uyguluyorum. Bi sakıncası olmaz dimi arkadaşlar. Hem iğne hem incir kürü fazla mı gelir ki ?? Bi de siz kaç ml iğne vurdunuz kendinize? Ben pr.. diye başlayan (adını hatırlayamadım) bi iğne 100ml vuruyorum. Sizler kaç ml vurmuştunuz?
Merhaba arkadaşlar ben aranıZa yeni katıldım.2 gün önce 13 kasımda 2. aşılamamı yaptırdım.bu konuyla ilgili mesajlarınızı okuyorum.delideni ve igor hamile.Sevgili delideni senin mesajlarını okuyunca umutlanıyorum.Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.aynı şekilde igor (nickname) arkadaşım içinde hayırlı olsun. Rabbim kucağınızada sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin.
Canim tebrikler.xok sewindim.ilk asilamanmiydi, birde belirtileri alalim lutfenn:)
beta hCG 0,45 mIU/ml çıktı... Maalesef hamile değil mişim, regl olmayı bekleyip, 2. günü doktora gideceğim artık... Hakkımızda hayırlısı... Umarım diğer bekleyen arkadaşların yüksek çıkar sonuçları ve hamile olurlar...
canım internetten okuduğum 12-24 saat yaşadığı, doktorumun söylediği de 48 saate kadar yaşayabildiği.
hayırlısı olsun canım Rabbim ol dediyse her şekilde olur zaten bunlar birer vesile..
belliydi senind e olumlu olacağı belliydi canım. Hayırlı uğurlu olsun. Değerinde oldukça iyi gözüküyor kaçıncı gün değer bu
canım gözünaydın darısı başımıza inş.kaçıncı gününde yaptırdın testi bide belirti varmıydı.artık raporunu bekliyoruz:)
Denizcim sabir testimiz hiz kesmeden devam ediyor desene:) hadi her iste hayir vardir canim bu kdr dayandik saliyi da bekleriz allah in izniyle canim
Ya neden kimse bana bişey sormuyo ki😔
2.aşılama canım. belirtiler derken ben de herşey adet olacakmışım gibiydi. Tek farkı adetime 3-4 gün kala adetten farklı kasık bölgelerim de birkaç saniye süren bıçak saplanır tarzda ağrılarım oldu. Bir de son 2-3 uykum ve çabuk yorulmam vardı.Komik gelicek ama gerindiğimde sağ kasığımda batma oluyordu :) Onun dışındaki tüm belirtilerim adet dönemi ile benzerdi.Allah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inşallah.Daha benimkisi de kesin değil ki biliyorsunuz Allah korusun kimyasal gebelik denilen şeyler,Allah korusun gene dış gebelik gibi şeyler var.Umarım normal bir gebeliğim vardır.
Çok teşekkür ederim canım inşallah tüm bekleyenler pozitif sonuçlar alsın bizde tabi inşallah bakalım ayın 27 si dedi doktor.sen ayın kaçında öğrenceksin sonucu?sana aşılamanın 7. Gününde pregnly iğne vurdumu?Hayirli olsun canim asilaman.bende ilk asilamami yaptirdim 8gun once
Hayirli olsun canim asilaman.bende ilk asilamami yaptirdim 8gun once
İnşallah gönlüne göre olur canım olabiliyo öyle şeyler geç döllenmeden dolayı bile kese görünmüyo.Arkadaşlar Asılama ustune 10 gun gectı bugun testımı yaptım ama Beta HCG Testı 1.2 cıktıama doktor 2 gun sonra tekrar yapalım dedı adetın gecıkırse sonra 3. ye de bakarız dedı...
Cunku gec dollenme olabılıyor felan dıye okudum bazı sıtelerde hatta bazıları adetım 2 gun gectı beta HCG 1 ın altında deyıp de 3 gun sonra tekrar baktırdıklarında 700 lerı gorenlerı bıle okudum
Sızce benım gıbı bu asılama sonrasında adet gormeyıp Beta HCG degerı 1 lerden yukselıp de hamıle kalan var mı sızce?
ben de aşılamamı oldum geldim kızlar
bundan sonra geri sayım başladı bekleyeceğiz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?