- Konu Sahibi merveeaydin
-
kızlar bu sabah yaptığım testte ikinci çizgi kopkoyu çıktı artık bende inanıyorum hamile olduğuma.
şu an çok mutluyum çok şükür Allah'ıma .Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
kızlar bu sabah yaptığım testte ikinci çizgi kopkoyu çıktı artık bende inanıyorum hamile olduğuma.
şu an çok mutluyum çok şükür Allah'ıma .Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
canım hayırlı olsun Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kaçıncı günü çift çizgiyi gördün?aşılama olduğun günü saydın mı? bu benim 2.aşılamam ayın 11 inde oldum
canım hayırlı olsun Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kaçıncı günü çift çizgiyi gördün?aşılama olduğun günü saydın mı? bu benim 2.aşılamam ayın 11 inde oldum
Canim cok sewindim.ben dememismiydim kesin hamilesin diye:)))
canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah :)
Delideni canım çok teşekkür ederim.şimdi gördüm mesajını.çok şükür iyiyim 1.ye göre daha az sıkıntılı çok şükür.ama günde 2 klomen kullanmama rağmen 10 yumurtam oluştu fakat sadece 5 i ölçülebildi ve ölçüleride 8 8 8 12 ve 19 du ve çatlatma iğnemi olduğumda doktor bi tanesinin çatlayacağını söyledi
amin canım amin.Sana da inşallah.Allah bebeklerimizi bize bağışlasın:)
eee burda halay cekmiyonuzmu kizlar hamile arkadasdim sukurler olsun hadi halaya
kiz oyle deme demedimmi ben sana kurban olurum bende sana tesekkur ederim herzamankurban olurum sana arkadaşım çekeceğiz tabi çekeceğiz.Çok teşekkür ederim:)
insallah hamilesindir ates olcme bolumnde takib ediyorum Allah 2 hafta sonra seninde halayini cekmeyi nasib etsin insallahdeniz canımm tebrik ederim
ya bak kafadan atınca oluyor.
sen nasılsa aşılama olucam diğer ayda dedin, kafaya takmadın, bebeğin kendiliğinden geldi.
Allah tamamına erdirsin, sıra kan sonucunda, sonra kesede, sonra da kalp atışlarındaaa
benim de iki hafta sonra belli olacak:18:
kiz oyle deme demedimmi ben sana kurban olurum bende sana tesekkur ederim herzaman
insallah hamilesindir ates olcme bolumnde takib ediyorum Allah 2 hafta sonra seninde halayini cekmeyi nasib etsin insallah
deniz canımm tebrik ederim
ya bak kafadan atınca oluyor.
sen nasılsa aşılama olucam diğer ayda dedin, kafaya takmadın, bebeğin kendiliğinden geldi.
Allah tamamına erdirsin, sıra kan sonucunda, sonra kesede, sonra da kalp atışlarındaaa
benim de iki hafta sonra belli olacak:18:
tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin:))))
deniz tebrik ederim canım. doğal yolla hamile kalman çok güzel. rabbim gönlüne göre verdi. inşallah bizlere de nasip eder. çok sevindim çok çook....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?