Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bu sabah yaptığım testte ikinci çizgi kopkoyu çıktı artık bende inanıyorum hamile olduğuma.
şu an çok mutluyum çok şükür Allah'ıma .Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

canım hayırlı olsun Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kaçıncı günü çift çizgiyi gördün?aşılama olduğun günü saydın mı? bu benim 2.aşılamam ayın 11 inde oldum

Mrb canim benden uc gun snra olmussun asilamani.bende ayin sekizinde olmustum.warmi bi belirti bende hic bisi yook(tutmadigini dusunuyorum

canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah :)

canım çok teşekkür ederim amin.Canım ben aşılama ile hamile kalmadım doğal yolla oldu.16 kasımda adet olacaktım ondan sonra aşılama işlemlerine başlayacaktık ama çok şükür gerek kalmadı.
Canım delideni aşılama ile hamile kaldı sanırım 11.gün test yaptırdı çıktı ama 14.güne kadar beklesen dana iyi olur.
İnşallah tutumuştur aşılaman inşallah hamilesindir.

cnm bısey sorucam asılama degıl demı bıde klomen bıttıkten kac gun sonra cagırdı senı

deniz canımm tebrik ederim
ya bak kafadan atınca oluyor.
sen nasılsa aşılama olucam diğer ayda dedin, kafaya takmadın, bebeğin kendiliğinden geldi.
Allah tamamına erdirsin, sıra kan sonucunda, sonra kesede, sonra da kalp atışlarındaaa
benim de iki hafta sonra belli olacak:18:

kurban olurum sana arkadaşım çekeceğiz tabi çekeceğiz.Çok teşekkür ederim:)
kiz oyle deme demedimmi ben sana kurban olurum bende sana tesekkur ederim herzaman
insallah hamilesindir ates olcme bolumnde takib ediyorum Allah 2 hafta sonra seninde halayini cekmeyi nasib etsin insallah

kiz oyle deme demedimmi ben sana kurban olurum bende sana tesekkur ederim herzaman

insallah hamilesindir ates olcme bolumnde takib ediyorum Allah 2 hafta sonra seninde halayini cekmeyi nasib etsin insallah

inşallah canım yaa meraklı bekleyiş sürüyor

Denizim tebriklerrrr!!! Inanilmaz bir haberr! Asilamaya bile gerek kalmadan mutis bisey buu!! Allah tamamina erdirsin canim benimmm

deniz tebrik ederim canım. doğal yolla hamile kalman çok güzel. rabbim gönlüne göre verdi. inşallah bizlere de nasip eder. çok sevindim çok çook....

Evet canım aşılama olacam diye bu ay çok rahattım ve gerçekten kafana takmadığın an oluyormuş. Ay yazdıklarını okuyunca daha çok heyecanlandım ne güzel söylemişsin. İnşallah iki hafta sonra da senin güzel haberini alırız :)

deniz tebrik ederim canım. doğal yolla hamile kalman çok güzel. rabbim gönlüne göre verdi. inşallah bizlere de nasip eder. çok sevindim çok çook....

Teşekkürler cAnım. Hiç beklemediğimi tüm umutlarımız tükenmişken geldi hediyemiz. İnşallah sen de en kısa zamanda bu mutluluğu yaşarsın. Ve isteyen herkes tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…