Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Denizim tebriklerrrr!!! Inanilmaz bir haberr! Asilamaya bile gerek kalmadan mutis bisey buu!! Allah tamamina erdirsin canim benimmm

Evet canım ya inanılmaz bir şey çölde yağmur yağması gibi birşey. İnşallah Allah ikimizinkini de ve tüm annelerin kinin tamamına erdirsin:)

Ayy çok güzel sevgili deniz inşallah rabbim kucağınada almaya nasip etsin

öncelikle delideni ve igor cok sevindim hamile oluşunuza :) hayırlııyla devam eder inşallah Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Denizzz bende bu ay 22 snde adet günüm olmazsam aşılamaya başlıcam bende. ama inşallahhh senin gibi bende olmam çok sevindim senin içinde ..

çok teşekkür ederim canım benim.İnşallah sende benim gibi adet olmazsın ve aşılama için değil bebeğin için gidersin doktora:)
O kadar güzel bir şey ki tüm umutların tükenmiş tamam artık tedavi dışında bebeğim olmaz derken ve aşılama için tüm planlarını yapmışken bebeğinin gelmesi iki kat sevinç iki kat hediye insana.İnşallah sende bu mutluluğu yaşarsın:)

Yarin benimde onuncu gunum.kan testi yaptiricam ama hic sanmiyorum pozitif cikacagini, cunku en ufak bi belirtim bile yok(

Umutsuz olma lütfen benim belirtilerim vardı hamile değilim çıktı, belirtilerin olmadan da hamile olabilirsin... O belirti meselesi herkeste farklı işliyor o sebepten güvenmemek lazım.... Hadi bakalım hayırlısı

Eminim en ykaın zamanda pozitifi göreceksin. Aallah gönlüne göre versin.

canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim bir daha ki aylara hayırlısı ile nasip etsin

Canim guclu ol ve gelecek tedavi icin moralini en en en yuksek sekilde tut. Zamani degilmis ama can sikmak yol elbet dogru zaman gelecek hemde cok yakinda insallah!

yastun çok üzüldüm Ama önümüzdeki maçlara bakıyoruz değil mi? Benim 2.aşılamam da nasip oldu umarım tez zamanda sağlıklı hayırlı bebişlerin olur.

Arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkür ediyorum... Artık regl olmayı bekliyorum bakalım doktorun bir sonraki süreç için kararı ne olacak...

Denizciğim demiştik sana... İnan çok sevindim... Allah tamamına erdirsin umarım sağlıklı olarakta kucağına almak nasip olur arkadaşım:))))

Yarin benimde onuncu gunum.kan testi yaptiricam ama hic sanmiyorum pozitif cikacagini, cunku en ufak bi belirtim bile yok(

Canım adetim bir hafta geçti yaptığım testlerde kopkoyu ikinci çizgiyi görüyorum ama bende de bir belirti yok. Kaldı ki senin daha 10 gün olmuş belirti olmaması normal. Yani canım illa ki belirti olacak diye birşey yok içini ferah tut Allah a dua et:)

Denizciğim demiştik sana... İnan çok sevindim... Allah tamamına erdirsin umarım sağlıklı olarakta kucağına almak nasip olur arkadaşım:))))

Âmin canım arkadaşım. Allah razı oldun gönlünün muradını versin senin de. Çok teşekkür ederim desteğiniz için :)

Haklisin canim ama cok korkuyorum negatif cikcak diye.aklim sira bu sekilde kendimi hazirliyorum iste.ama sana gercekten cok sewindim canim

kızlar bugün aşılamamı yaptıralı tam 14 gün oldu. ve ben adet olurum diye bekledim ama bugün olmadım. bundan önceki aşılamalarımda birinde 13. gün diğerinde ise 14.gün adet olmuştum. teste gerek kalmamıştı yani. eee bugün adet olmadım. yarında olmazsam kan testimi yoksa idrar testimi yapayım. birde vücudumda zaman zaman haşlı ter gibi bir sıcaklık oluyor. iki gündür uykum geliyor 1 saat falan uyuyorum. birde evde yürürken bile yoruluyorum. iştahım arttı sanki doymuyorum. acaba hamilemiyim. bunlar bir belirti olur mu? yarın adet olurmuyum acaba? kendimi yedim bitirdim. beni sakinleştirirmisiniz?

şimdi yazını okuyunca çok heycanlandım inşallah hamilesindir yarın kan testi yaptır bence ve güzel haberi hemen bizlere ver ve iyi düşün dua et herşey güzel olacak emin ol....

inşallah canım ya.yarın adet olmazsam kan testi yaptıracam. ama saatler geçmiyor ki. iyi düşünmeye çalışıyorum ama ya adet olursam yarın diye düşünmekten alı koyamıyorum kendimi. rabbim bu defa yüzümü güldürür inşalah!

Son düzenleme:
şimdi yazını okuyunca çok heycanlandım inşallah hamilesindir yarın kan testi yaptır bence ve güzel haberi hemen bizlere ver ve iyi düşün dua et herşey güzel olacak emin ol....

inşallah canım ya.yarın adet olmazsam kan testi yaptıracam. ama saatler geçmiyor ki. iyi düşünmeye çalışıyorum ama ya adet olursam yarın diye düşünmekten alı koyamıyorum kendimi. rabbim bu defa yüzümü güldürür inşalah!

yarın sabah ilk idrarınla gebelik testi yapsana.Ama ultra gebelik testleri diye şeyler varya erkenden pozitif dedikleri aslında onlarda adet geçtikten sonra sonuç veriyor :) onun sonucuna göre kana baktırırsın.Sadece ben ilk aşılamada ilk kan testi yaptırmıştım ve negatif sonuç beni çok üzmüştü.Karar aldım ve idrarda pozitifi görünceye kadar kana baktırmayacağım dedim ve çok şükür ikinci aşılamamda idrarda pozitifi görererek kan testini yaptırdım :)

bu arada söylediklerin olumlu sonuçlanacakmış gibi geldi bana :)hayırlısı :)Birde bende çok idrara çıkma gibi bir konforsuzluk var.hatta 2 -3 saatte bir wc'deyim :) Ama olsun bebişlerimiz herşeyimiz :)

Mrb canim.bence hoc idrarla falan ugrasmadan dlrekt kan testi yaptir.belirtilerin gebelik belirtileri ama yinede herseye hazirlikli ol.insallah yarin guzel haber werirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…