- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.001
Denizim tebriklerrrr!!! Inanilmaz bir haberr! Asilamaya bile gerek kalmadan mutis bisey buu!! Allah tamamina erdirsin canim benimmm
Ayy çok güzel sevgili deniz inşallah rabbim kucağınada almaya nasip etsinkızlar bu sabah yaptığım testte ikinci çizgi kopkoyu çıktı artık bende inanıyorum hamile olduğuma.
şu an çok mutluyum çok şükür Allah'ıma .Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
Ayy çok güzel sevgili deniz inşallah rabbim kucağınada almaya nasip etsin
Bundada wardir bi hayir de canim
öncelikle delideni ve igor cok sevindim hamile oluşunuza :) hayırlııyla devam eder inşallah Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Denizzz bende bu ay 22 snde adet günüm olmazsam aşılamaya başlıcam bende. ama inşallahhh senin gibi bende olmam çok sevindim senin içinde ..
Yarin benimde onuncu gunum.kan testi yaptiricam ama hic sanmiyorum pozitif cikacagini, cunku en ufak bi belirtim bile yok(
Eminim en ykaın zamanda pozitifi göreceksin. Aallah gönlüne göre versin.
canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim bir daha ki aylara hayırlısı ile nasip etsin
Canim guclu ol ve gelecek tedavi icin moralini en en en yuksek sekilde tut. Zamani degilmis ama can sikmak yol elbet dogru zaman gelecek hemde cok yakinda insallah!
yastun çok üzüldümAma önümüzdeki maçlara bakıyoruz değil mi? Benim 2.aşılamam da nasip oldu umarım tez zamanda sağlıklı hayırlı bebişlerin olur.
kızlar bu sabah yaptığım testte ikinci çizgi kopkoyu çıktı artık bende inanıyorum hamile olduğuma.
şu an çok mutluyum çok şükür Allah'ıma .Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
Yarin benimde onuncu gunum.kan testi yaptiricam ama hic sanmiyorum pozitif cikacagini, cunku en ufak bi belirtim bile yok(
Denizciğim demiştik sana... İnan çok sevindim... Allah tamamına erdirsin umarım sağlıklı olarakta kucağına almak nasip olur arkadaşım:))))
Canım adetim bir hafta geçti yaptığım testlerde kopkoyu ikinci çizgiyi görüyorum ama bende de bir belirti yok. Kaldı ki senin daha 10 gün olmuş belirti olmaması normal. Yani canım illa ki belirti olacak diye birşey yok içini ferah tut Allah a dua et:)
kızlar bugün aşılamamı yaptıralı tam 14 gün oldu. ve ben adet olurum diye bekledim ama bugün olmadım. bundan önceki aşılamalarımda birinde 13. gün diğerinde ise 14.gün adet olmuştum. teste gerek kalmamıştı yani. eee bugün adet olmadım. yarında olmazsam kan testimi yoksa idrar testimi yapayım. birde vücudumda zaman zaman haşlı ter gibi bir sıcaklık oluyor. iki gündür uykum geliyor 1 saat falan uyuyorum. birde evde yürürken bile yoruluyorum. iştahım arttı sanki doymuyorum. acaba hamilemiyim. bunlar bir belirti olur mu? yarın adet olurmuyum acaba? kendimi yedim bitirdim. beni sakinleştirirmisiniz?
şimdi yazını okuyunca çok heycanlandım inşallah hamilesindir yarın kan testi yaptır bence ve güzel haberi hemen bizlere ver ve iyi düşün dua et herşey güzel olacak emin ol....
kızlar bugün aşılamamı yaptıralı tam 14 gün oldu. ve ben adet olurum diye bekledim ama bugün olmadım. bundan önceki aşılamalarımda birinde 13. gün diğerinde ise 14.gün adet olmuştum. teste gerek kalmamıştı yani. eee bugün adet olmadım. yarında olmazsam kan testimi yoksa idrar testimi yapayım. birde vücudumda zaman zaman haşlı ter gibi bir sıcaklık oluyor. iki gündür uykum geliyor 1 saat falan uyuyorum. birde evde yürürken bile yoruluyorum. iştahım arttı sanki doymuyorum. acaba hamilemiyim. bunlar bir belirti olur mu? yarın adet olurmuyum acaba? kendimi yedim bitirdim. beni sakinleştirirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?