Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tamam canım çok sağol inşallah güzel sonuçlar alırsın çatlatma iğneni bugünmü vuruldun 36 saat sonramı aşılamayı yapacakk

canım hayırlısı olsun üçümüz için de..
ben de dun gece 11 de yaptım iğnemi, cuma saba 9 da aşılama yapılcak.
36 saat sonra benim de.
çok heyecanlıyım. siizin konuşmanızın ortasına girdim ama kusura bakmayın.
umarım hepimiz hamile kalırız aynı gun aynı işlem aynı umutlarla=)
bol şans simdiden =) hastanede hep siz olucaksınız aklımda=)

arkadaşlar bende 2 yıllık evliyim bende ve eşimde sorunyok..sebebsiz infertilite yani..3 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandımolmadı,hsg çekildi sorun yok,fatma ana eli otunun suyunu içince olur dendi olmadı,göbek kayması duydunuz mu bilmiyorum ama kaymış olabilir dediler gittim teyze saat gibi çalışıyor sorun yok dediler..söylenen duaları okudum olmadı..bunca çabaya rağmen olmadıysa demek ki vakti saati var deyip sabretmeye devam ediyorum..

şimdi artık aşılama yapma vakti geldi kanaatindeyim..şimdi size sorum sizler aşılamanızı devlette mi yoksa özel hastanede mi yapıyorsunuz..ücretleri ne kadar

Merhaba arkadaşlar.bende pko var.eşimin spermi iyi çıktı.klomen + çatlama iğnesi tedavisi olduk 3 ay.tutmadı.rahim filmi çekildi bana pazartesi.Benim sol tüpüm açık ama sağda sızma şeklindeymiş yani kapalı.ilaç girdi ama çıkış çok çok çok azmış.Bu ay bekliycez.Diğer ay ilk kez aşılama yaptırıcaz.700 tl artı ilaçlar dendi.sizce pahalımı ? birde acıtan bir işlemmi ? bilgi verebilirseniz çok sevinirim.teşekkürler

kızlar benimde bugün 14 30 da çatlatma iğnem yapıldı.. yarında saat 3 gibi aşılama olucak..2 tane yumurtan var dedi doktorum.. bakalım hayırlısı.. birde her yumurta takibinde hem ultrason hemde kan değerlerime bakıldı.. bence kan değerlerine bakılması cok iyi bir avantaj.. neden derseniz çünkü dün mesela benim en büyük yumurtam 18 m di.. kan değerimde 235 ti yani yumurta büyümüş ama kan değeri tam olmadığı için yarında gel dediler yani bugün.. bugün yine ultrason ve kan yapıldı.. yumurtam yine aynı 18 ama kan değerim 475 e çıkmıştı.. yani söylemek istediğim kan değerleri yani hormonlarda yumurta takibi kadar önemli.. eğer dün 18 e çıkmıs yumurtan dierekten, kan değerlerime bakmadan, çatlatma iğnesi verilseydi belkide boşa gidicekti.. aşılama yaptırcaklara bi tavsiyem yumurta takibi yanı sıra kan değerlerinizede baktırın..hadi bakalım yarın aşılama olucak kızlar umarım hepimizinkide tutar dua edelim birbirimize...netten kitaplardanda bakalım hacet namazı ve bi işe başlarken olması için sureler dualar vardır elbet onlarıda okuyalım öyle gidelim aşılamaya.. unutmayalımki bu iğne ilaç aşılama hepsi vesile rabbim vericek bunlar vesile olucak.. bu yüzdensakın duasız okumadan aşılamaya girmeyelim.. hadi hayırlısı :)

delideni sen naptın ne durumdasın ? :) ben hazal ve senden 6 7 saat sonra olucam aşılama.. bak banada dua et olurmu birbirimize dualarımız daha makbulmüş.. dualarını bekliyorum canım

mevanurr mrb.. aşılamayı sormussun canım.. ben devlette yaptırıyorum.. devlet hastanesi aşılama için ücret falan almıo sadce aşılamadan önce kullandığın iğnelerin yüzdesini ödedim ben.. artı iğneler doz hesabı satılıo.. mesela bana 900 lük iğne yeterli oldu hatta arttı bile.. yani şöyle söleyim 450 lik kutu fiyatı para ile 350 ytl ama ben 120 ytl ödedim devlette olduğu için..ama dediğim gibi 450 lik kutu yetmio.. bunu sana ultrasonda yumurta duruma bakaraktan dozunu arttırabilirler.. yani yumurtanda cok büyük sıkıntı varsa ilacın dozunu arttırdıkları için fiyatta artıo canım.. senin yumurtaların nasıl büyümesinde sıkıntı varmıydı?

canım bende daha aşılama yaptırmadım ama kasım ayında yaptıracağım.Ben tıp fakültesi hastanesinde yaptıracağım.Orda ücret ödemiyorsun sadece ilaçların yüzdesini ödüyorsun tahminim 300 felan tutar aşılama.Özelde yaptırma bence adım başı para tuzağı en iyisi tıp fakülteleri.Doktorum 2 defa aşılama tutmazsa tüp bebeğe geçecez dedi.

selam canım.Bende tıp fakültesinde yaptıracağım aşılamamı.Benim yumurtalarım klomen ile gelişiyor.Doktor büyük ihtimalle ilaçla büyütecek yumurtaları.Tahminen ne kadar öderim acaba.

yarın aşılama olacak tüm arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum.Hazalegemenim,delideni, özlemduymak hayırlı bir günde yapıyorsunuz aşılamayı İnşallah tutar inşallah.Dualarımız sizinle.İyi haberlerinizi bekliyorum.
Hep aklımda olacaksınız.

hazalcığım ben sizlere dua edicem işallah.. sizlerde bana edin olurmu canım.. işallah hayırlı haberlerini beklyoruz.:

inşallah canım inşallah dualarim sizinle yatcaz kalkcaz aşılama olacaz bakalım rabbim nasip edecek mi.. Ben özel üniversite hastanesine gidiyorum benim iğnelerim 48 tl tuttu raporla bir tek muayene ücreti 55 tl ödedim hastaneye vermiyorum aşılama için rapor çıkarttığımız için

inşallah canım Allah razı olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin

ben özelde yaptırmayı düşünüyorum canım 1000 lira aşılama ücreti 300 lira falan da ilaçları canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…