Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canim idrar testinde pozitifi kacinci gununde gormustun.birde slk tuwalete cikman ilk on gunundede olmusmuydu:)

Senin bu belirtiler ne zaman basladi canim

Canım inşallah hamilesindir. Adetin geçtiği için sabah ilk idrarında test yapsan çıkar. Sonra da için rahat etsin diye kan testi yaparsın . İnşallah müjdeyi verirsin yarın bize:)

canım sabah adet olmazsam hastaneye gideceğim. test yaptıracağım. çok heyecanlıyım bir yandan da çok endişeliyim. idrar testi beni tatmin etmez ilk anda sanırım.

bu arada söylediklerin olumlu sonuçlanacakmış gibi geldi bana :)hayırlısı :)Birde bende çok idrara çıkma gibi bir konforsuzluk var.hatta 2 -3 saatte bir wc'deyim :) Ama olsun bebişlerimiz herşeyimiz :)

inşallah canım olumlu sonuçlanır:)))))) ah bir bilsen neler hissettiklerimi! bir yanım güzel şeyler düşünüyor diğer yanımda olumsuzluğa hazırlıyor beni. ufff ufff ya zaman geçmiyor sanki.....

Mrb canim.bence hoc idrarla falan ugrasmadan dlrekt kan testi yaptir.belirtilerin gebelik belirtileri ama yinede herseye hazirlikli ol.insallah yarin guzel haber werirsin canim

kan testi yaptıracağım canım. herşeye hazırlıyorum kendimi. olumsuzluğa da olumluya da.... inşallah yarın burdan size güzel haberi veririm. :)))))

inşallah hamile olacaksın seni çok iyi anlayabiliyorum şimdi için içini yiyordur bir an önce sabah olmasını istiyorsun ama biraz daha sabır çok az saatler kaldı inşallah bu ay Rabbim istediklerimizi nasip etsin

inşallah hamile olacaksın seni çok iyi anlayabiliyorum şimdi için içini yiyordur bir an önce sabah olmasını istiyorsun ama biraz daha sabır çok az saatler kaldı inşallah bu ay Rabbim istediklerimizi nasip etsin

amin gülüm amin..... kendi kendimi yedim bugün. hamilelik belirtilerini araştırmaktan, kendimde belirti aramaktan( göğüslerime bakıyorum) inan yoruldum. rabbime sığınıyorum inşallah annelik duygusunu bana tattıracak. benim gibi bekleyen dileyen bütün kardeşlerime de tattırsın. kimsenin kollarını boş bırakmasın mevlammm.....

Canım inşallah hamilesindir. Adetin geçtiği için sabah ilk idrarında test yapsan çıkar. Sonra da için rahat etsin diye kan testi yaparsın . İnşallah müjdeyi verirsin yarın bize:)

inşallah deniz ya. direk hastaneye gideceğim deniz.... inşallah müjdeyi veririm. rabbim bu defa yüzüme güler inşallah! isteyen dileyen herkese versin bana da rabbim versin!

Insallah canim insallah...yarin belki bende weririm guzel bi haber:)

inşallah tatlım bende veririm:) sende verirsin:) herkes verir:))))))o güzel haberi ne zamndır bekliyorum ben ne hayallerle! bu arada canım sağ yumurtalığımda ağrı oluyor vurup geçiyor. az önce vurdu geçti. normal mi acaba. yoksa adet mi olacammmmmm

İnşallah hamilesindir arkadaşımadet olcağın zaman bu belirtileri yaşıyo musun peki?birde sürekli bi belirti arıyoruz.ben de her adet günüm yaklaştığımda kendimi dinliyorum yapmamamız lazım ama elimizde değil.

Denize kesin hamilesin dedim sukurler olsun hamile:) bence seninde mucizen cikti yola:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…