- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.021
yarın sabah ilk idrarınla gebelik testi yapsana.Ama ultra gebelik testleri diye şeyler varya erkenden pozitif dedikleri aslında onlarda adet geçtikten sonra sonuç veriyor :) onun sonucuna göre kana baktırırsın.Sadece ben ilk aşılamada ilk kan testi yaptırmıştım ve negatif sonuç beni çok üzmüştü.Karar aldım ve idrarda pozitifi görünceye kadar kana baktırmayacağım dedim ve çok şükür ikinci aşılamamda idrarda pozitifi görererek kan testini yaptırdım :)
kızlar bugün aşılamamı yaptıralı tam 14 gün oldu. ve ben adet olurum diye bekledim ama bugün olmadım. bundan önceki aşılamalarımda birinde 13. gün diğerinde ise 14.gün adet olmuştum. teste gerek kalmamıştı yani. eee bugün adet olmadım. yarında olmazsam kan testimi yoksa idrar testimi yapayım. birde vücudumda zaman zaman haşlı ter gibi bir sıcaklık oluyor. iki gündür uykum geliyor 1 saat falan uyuyorum. birde evde yürürken bile yoruluyorum. iştahım arttı sanki doymuyorum. acaba hamilemiyim. bunlar bir belirti olur mu? yarın adet olurmuyum acaba? kendimi yedim bitirdim. beni sakinleştirirmisiniz?
kızlar bugün aşılamamı yaptıralı tam 14 gün oldu. ve ben adet olurum diye bekledim ama bugün olmadım. bundan önceki aşılamalarımda birinde 13. gün diğerinde ise 14.gün adet olmuştum. teste gerek kalmamıştı yani. eee bugün adet olmadım. yarında olmazsam kan testimi yoksa idrar testimi yapayım. birde vücudumda zaman zaman haşlı ter gibi bir sıcaklık oluyor. iki gündür uykum geliyor 1 saat falan uyuyorum. birde evde yürürken bile yoruluyorum. iştahım arttı sanki doymuyorum. acaba hamilemiyim. bunlar bir belirti olur mu? yarın adet olurmuyum acaba? kendimi yedim bitirdim. beni sakinleştirirmisiniz?
Canim idrar testinde pozitifi kacinci gununde gormustun.birde slk tuwalete cikman ilk on gunundede olmusmuydu:)
yarın sabah ilk idrarınla gebelik testi yapsana.Ama ultra gebelik testleri diye şeyler varya erkenden pozitif dedikleri aslında onlarda adet geçtikten sonra sonuç veriyor :) onun sonucuna göre kana baktırırsın.Sadece ben ilk aşılamada ilk kan testi yaptırmıştım ve negatif sonuç beni çok üzmüştü.Karar aldım ve idrarda pozitifi görünceye kadar kana baktırmayacağım dedim ve çok şükür ikinci aşılamamda idrarda pozitifi görererek kan testini yaptırdım :)
bu arada söylediklerin olumlu sonuçlanacakmış gibi geldi bana :)hayırlısı :)Birde bende çok idrara çıkma gibi bir konforsuzluk var.hatta 2 -3 saatte bir wc'deyim :) Ama olsun bebişlerimiz herşeyimiz :)
Mrb canim.bence hoc idrarla falan ugrasmadan dlrekt kan testi yaptir.belirtilerin gebelik belirtileri ama yinede herseye hazirlikli ol.insallah yarin guzel haber werirsin canim
inşallah canım ya.yarın adet olmazsam kan testi yaptıracam. ama saatler geçmiyor ki. iyi düşünmeye çalışıyorum ama ya adet olursam yarın diye düşünmekten alı koyamıyorum kendimi. rabbim bu defa yüzümü güldürür inşalah!
inşallah hamile olacaksın seni çok iyi anlayabiliyorum şimdi için içini yiyordur bir an önce sabah olmasını istiyorsun ama biraz daha sabır çok az saatler kaldı inşallah bu ay Rabbim istediklerimizi nasip etsin
Canım inşallah hamilesindir. Adetin geçtiği için sabah ilk idrarında test yapsan çıkar. Sonra da için rahat etsin diye kan testi yaparsın . İnşallah müjdeyi verirsin yarın bize:)
sık idrara çıkma adet gecikmesinden sonra çıktı.benim ilk 12 gün hiç belirtim olmadı :)
kan testi yaptıracağım canım. herşeye hazırlıyorum kendimi. olumsuzluğa da olumluya da.... inşallah yarın burdan size güzel haberi veririm. :)))))
Insallah canim insallah...yarin belki bende weririm guzel bi haber:)
Senin bu belirtiler ne zaman basladi canim
inşallah deniz ya. direk hastaneye gideceğim deniz.... inşallah müjdeyi veririm. rabbim bu defa yüzüme güler inşallah! isteyen dileyen herkese versin bana da rabbim versin!
inşallah tatlım bende veririm:) sende verirsin:) herkes verir:))))))o güzel haberi ne zamndır bekliyorum ben ne hayallerle! bu arada canım sağ yumurtalığımda ağrı oluyor vurup geçiyor. az önce vurdu geçti. normal mi acaba. yoksa adet mi olacammmmmm
inşallah tatlım bende veririm:) sende verirsin:) herkes verir:))))))o güzel haberi ne zamndır bekliyorum ben ne hayallerle! bu arada canım sağ yumurtalığımda ağrı oluyor vurup geçiyor. az önce vurdu geçti. normal mi acaba. yoksa adet mi olacammmmmm
2 yada 3gündür tatlımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?