- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.041
inşallah sende hamilesindir canım ya benmde sol kasıgımda ara ara batma oluo çok acıtıo ama sonra geçio ben aşılama yaptırmadm daha adet olunca gitcem acaba adet olmam da hamile mi olurum ki diorum
Mrb canim.deniz arkadasimizda sen gibi asilama yaptirmak icin adet gununu bekliodu ama hamis oldugunu ogrendi.insallah seninde oyle olurr:)
amin canım inşallah ya ağzın bal yesin
:)) beklemenin cok zoe oldugunu biliyorum.iki senedirde bekliyorum.hic bir zaman umudumuzu yitirmeyelim
benim o umut bitiple bitmemk arasında artık bende öyle 2 sene oldu beklemekten yoruluo insan her duamda sabır ver Allahım diorum bu ay da olmamışsa aşılama denicez ama ya o da olmazsa...
Bi wakti bi zamani war demekki.dedimya hicyitirme umudunumudunu.asilama yaptirirsin olmazsa oda tup bebek yada hoc birine gerek kalmicak buay alican guzel haberi.benimde bu ay ilk asilamam
hayırlısı olsun bakalım sen ne zman yaptırdın aşılama kaçıncı günün..
sizin eşlerinizde de varikosel var mıydı... eşinizin sperm değerleri nasıl kızlar :) hangi değerlerle hamile kaldınız yazabilir misinizz
merhaba arkadaşlar ben bir tüp bebek merkeziyle görüştüm bana eşimin sperm sayısının fena olmadıgı için aşılama önermedigini direk tüp bebek önerdigini söyledi.aşılama sperm sayısı az olan hastalarda uyguluyoruz dedi.bu konu hakkında bilgisi olan var mı
öncelikle aramıza hoş geldin yarın eğer üçüncü gününse muayene edip duruma göre muhtemelen iğneye başlayacak göbekten veya kalçadan daha sonra seni iki üç günde bir muayeneye çağırıp yumurtalarına bakacak 18_20 mm olduğu zaman çatlatma iğnesi vurup aşılama yapacaktır cnm umarım hakkında hayırlısı olur probleminiz nedir buarada biliniyormu
mrb. tekrardan cnm tşk ederim, eşimde spermlerde sayısı düşüktü şimdi yükselme oldu, yani normal yolla bile şans verildi ama olmadı maalesef şimdi aşılama önerildi ve tedaviye başladık.
buarada cnm bana iğne vermediler klomen verdi doktor 5 gün kullanıp daha sonra kontrole gidicem, neden iğne verilmedi acaba ?
inşallah tatlım bende veririm:) sende verirsin:) herkes verir:))))))o güzel haberi ne zamndır bekliyorum ben ne hayallerle! bu arada canım sağ yumurtalığımda ağrı oluyor vurup geçiyor. az önce vurdu geçti. normal mi acaba. yoksa adet mi olacammmmmm
Mrb canim hosgeldin:) bende ilk asilamami yaptirDim we beklemedeyim.hic strese girme rahat ol we bolbol dua et.slm arkadaşlar.. yarın aşılama yapılacak ve morale çok ihtiyacım var ilk deneme çok stresliyim varmı konuşacak kimse???
Selam arkadaşlar cumartesi günü sonuç için kan vermeye gittim hastaneye kanımı verdim eve geldim hoppp hastalandım zaten kan sonucumda negatif çıktı ama hiç üzülmedim doktorum iki ay ara verelim sen psikolojik olarak kendini bi toparla dedi hayır benim birşeyim yok üzgün değilim dedim devam edebiliriz dedim bugün yeniden iğnelere başlıyorum anlıyacağınız adetimin üçüncü günü bugün çokmu acele etmişim acaba beklesemiydim
Selam arkadaşlar cumartesi günü sonuç için kan vermeye gittim hastaneye kanımı verdim eve geldim hoppp hastalandım zaten kan sonucumda negatif çıktı ama hiç üzülmedim doktorum iki ay ara verelim sen psikolojik olarak kendini bi toparla dedi hayır benim birşeyim yok üzgün değilim dedim devam edebiliriz dedim bugün yeniden iğnelere başlıyorum anlıyacağınız adetimin üçüncü günü bugün çokmu acele etmişim acaba beklesemiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?