Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar.aşılama yaptıran sonucu bekleyen herkes için umarım hayırlısı olur.allah evladın da hayırlısını versin.benim bugün 9. günüm ama hasta olcakmışım gibi kasıklarımda ağrı başladı.heralde bu ayda olmadı öyle hissediyorum işte yinede bi ümit diyorum.önceden 11. günümde kan testi vermeyi düşünüyordum fakat vazgeçtim şimdi.evde kendim bakıcam 12. gün varsa zaten çıkar

cnm klomenden sonra kontrole gıdeceksın ya o zaman verecek doktorun sana ıgnelerı yumurtanın gelışımıne bakması gerekiyor önce

hmm anladım cnm klomenle aşılama olurmu peki ?
bide klomen kullanılırken nelere dikkat etmek gerekiyor, bende ne çok soru soruyom yaa

Canim rabbim nasib etmeyince olmuyor.zamani daha gelmedi demekki.guclu ol guzel allahim bizede nasib edecek insallah anne olmayi.ama sen arayi fazla acmadan tedawine dwm et.biz ustumuze duseni yapalim takdir allahtan. hic uzulme olurmu.ogleden snra bende test yaptiricam buyuk ihtimal benimde negatif cikicak hissediyorum.kendine cok iyi bak canım

Mrb canim benimde onuncu gunum bugun.ne kasik agrisi ne baska bisi hic bi belirti yok bendede:) ama beklemeye dayanamiyorum artik oyuzden ogleden snra kan testi wericem.yoksa gebelik ki oldugunu dusunmuyorumen azindan beklemem we onumuzdeki ayin planini yapar yolumu cizerim

Arti senin kasik agrin asilamanin tutmasindanda olabilir.cunku adetine daha alti gunun falan olmali, yani bu kadar erken baslamaz gibime geldi adet belirtilerin.insallah hamilelik belirtileridir canim bu kasik agrilarin.insallah hamilesindir:)

hmm anladım cnm klomenle aşılama olurmu peki ?
bide klomen kullanılırken nelere dikkat etmek gerekiyor, bende ne çok soru soruyom yaa
canım bende klomenle asılama olacam bu ay ilk denemem olacak klomen bitti 2 gün sonra yumurtalara bakacak ondan sonra one göre iğne vericek

Arti senin kasik agrin asilamanin tutmasindanda olabilir.cunku adetine daha alti gunun falan olmali, yani bu kadar erken baslamaz gibime geldi adet belirtilerin.insallah hamilelik belirtileridir canim bu kasik agrilarin.insallah hamilesindir:)

yok canım benimki bazen erken başlıyor.onun için ümidim yok.zaten öyle batma şeklinde falan diil aynı adet öncesi ağrı.göğüslerimde falan acı var buda zaten adet belirtisi.ben 2 gün sonra kendim yaparım zaten.ama seninkini merak ediyorum bana bana ümit olursun

Mrb canim benden uc gun snra olmussun asilamani.bende ayin sekizinde olmustum.warmi bi belirti bende hic bisi yook(tutmadigini dusunuyorum

canım öncekinde crinone jel kullanmıştım ondan dolayı ve ilk oluşundan ötürü çok belirtim vardı.herşeyi ona yordum yani kendime zehir ettim 14 günü ama bu sefer hiçbişey kullanmıyorum o kadar takılmıyorum bile Allah ım hayırlısını nasip etsin inşallah. bu sefer göğüslerimde şişlik var ve ara sıra vajina girişine bıçak saplanır gibi oluyor.

bu sefer adetimi bekleyeceğm zaten 1.aşılama da 12.gün idrar negatif çıkmıştı 15.gün kanda beta sıfır çıktı zaten 17.gün adet olmuştum

Kızlar merhaba,

Daha önce aşılama yaptıran arkadaşlarıma bir sorum olacak.

Aşılama olunduğunda hergün doktor kontrolüne gitmek gerekiyormu, hergün ilaç dozu ayarlanabilsin diye kan tahlili yaptırmak gerekiyor mu, bu konuda bilgi verebilirseniz çok sevinirim

canım kanını ne zaman verceksin.sonuç bugün çıkarmı acaba

kızlar aşılama öncesi son muayeneden yumurtanız kaç mm idi?
ben perşembe olucam aşılama pazartesi baktı doktor 14 mm dedi iyi dedi ama bence küçük.

Aynı gün aşılama olacağız seninle Ocean. Bugün 16:40'da son kotrolüm var bakalım yumurtalar ne alemde.
İlkinde 2 tane güzel yumurtan oluşmuş demişti. Aklım nerdeydi bilmiyorum kaç mm diye soracaktım unutuvermişim o arada
Bugün çatlama iğnesi yazar sanırım.

Benim ilk aşılamamda da 2 tane oluşmuştu. Cumartesi kontrolümde de 2 tane göründü. Dün iğneler bitti bakalım kaç mm oldu bugün öğreneceğiz. Eşinin de spermiogramı iyi olduktan sonra kaliteli 1 tane yumurta bile yeter canım.

Siz hangi iğneyi kullandınız Hazalegemenim? Raporsuz 28 tl demişsiniz ya ben 75 doz gonal-f' i raporsuz 50 tl'ye aldım cumartesi günü. O yüzden merak ettim :)

Hayır canım ben 2.aşılamamı oldum.sadece aşılama olmadan adetin üçüncü günü gittim ve o gün günde 2 tane olmak üzere klomene başladım.5 gün içtim ve adetimin 11.günü yumurtalar gelişmiş mi diye bakıldı. Sonra 12.gün pregnly çatlatma iğnesi oldum sonrada 13.gün akşam da aşılamam yapıldı ve doktor aşılamamın 7.günü pregnly vurdurmamı söyledi o kadar.sonra aşılamadan sonra 14 gün bekliyosun adet olmazsan test yapıyosun.

kızlar merhaba, ben yeni katıldım aranıza.. 2,5 yıllık evliyim anne olmayı ilk günden bu yana istedim ama olmadı sonra kist var dendi temmuzda onu aldırdım bi sorun yok artık hamile kalabiilirsin dediler ama hala yok aşılama olsun istedim ilk aşılamamıda 9 kasımda yaptırdım bakalım hayırlısı ne olur. kasıklarım gögüslerim cok agırıyor fakat içimde hiç umut yok..

kızlar..
ben cok fena depresyona girdimi dusunuorum. her gun aglıorum. ya keseyı gormezsek ya kalp atışlarını duyamazsak diye hayata kusmus durumdayım.
aşırı sınırlıyım. neden boyle oldu bılemıorum..

canım niye böyle düşünüyosun birde şunu düşün eğer hamile olmasaydın kese görmek gibi bi derdinde olmayacaktı.yani bu dert değil tam tersi çok güzel bişey.boşuna kendine hayatı zindan etme.canım sen ilk idrar testini aşılamanın 10. günümü yaptın birde aşılama olduğun günü saydınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…