- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.061
cnm klomenden sonra kontrole gıdeceksın ya o zaman verecek doktorun sana ıgnelerı yumurtanın gelışımıne bakması gerekiyor önce
hmm anladım cnm klomenle aşılama olurmu peki ?
bide klomen kullanılırken nelere dikkat etmek gerekiyor, bende ne çok soru soruyom yaa
canım klomenle eğer yumurtaların büyüyorsa tabiiki aşılama olur
ne söyleyeceğimi ne yazacağımı bilmiyorum. sabah uyandığımda adet olduğumu hissettim ki öylede oldu zaten. rabbimin takdiri bu yönde. rabbim birşeye ol der o oluverir. demek ki daha zamanı var. rabbim hakkımda her zaman herşeyin hayırlısını versin. ben bir süre tedaviye ara vereceğim. ara verdikten sonra ne yaparım inan şuan bilmiyorum. ağlamadım hiç güçlü olmaya çalışıyorum ama moralim çok bozuk. ağlarsam rabbime isyan olur diye içime atıyorum. şimdi kalkıp evi baştan aşağıya temizleyeceğim. ütülenmiş herşeyi tekrar ütüleyeceğim. dışarı çıkıp alışveriş yapacağım. ve tekrar spora başlayacağım. bundan öncekilerde yaptığım gibi. arkadaşlarım sizin için hep dua edeceğim. benim yüzüm gülmedi inşallah mevlam sizinkini güldürür.... bir süre bu sitede olmayacağım. herşeyden uzak olmak istiyorum. ama aklımda ve yüreğimdesiniz. allah hepimizin yardımcısı olsun. amin
slm kızlar.aşılama yaptıran sonucu bekleyen herkes için umarım hayırlısı olur.allah evladın da hayırlısını versin.benim bugün 9. günüm ama hasta olcakmışım gibi kasıklarımda ağrı başladı.heralde bu ayda olmadı öyle hissediyorum işte yinede bi ümit diyorum.önceden 11. günümde kan testi vermeyi düşünüyordum fakat vazgeçtim şimdi.evde kendim bakıcam 12. gün varsa zaten çıkar
slm kızlar.aşılama yaptıran sonucu bekleyen herkes için umarım hayırlısı olur.allah evladın da hayırlısını versin.benim bugün 9. günüm ama hasta olcakmışım gibi kasıklarımda ağrı başladı.heralde bu ayda olmadı öyle hissediyorum işte yinede bi ümit diyorum.önceden 11. günümde kan testi vermeyi düşünüyordum fakat vazgeçtim şimdi.evde kendim bakıcam 12. gün varsa zaten çıkar
inşş cnm sadece klomen yeterli olur gebe kalmama
buarada umarım sende ve tedavi sonuna gelen arkadaşlarda güzel hamilelik haberleri verirsiniz bizlere
canım bende klomenle asılama olacam bu ay ilk denemem olacak klomen bitti 2 gün sonra yumurtalara bakacak ondan sonra one göre iğne vericekhmm anladım cnm klomenle aşılama olurmu peki ?
bide klomen kullanılırken nelere dikkat etmek gerekiyor, bende ne çok soru soruyom yaa
Arti senin kasik agrin asilamanin tutmasindanda olabilir.cunku adetine daha alti gunun falan olmali, yani bu kadar erken baslamaz gibime geldi adet belirtilerin.insallah hamilelik belirtileridir canim bu kasik agrilarin.insallah hamilesindir:)
Mrb canim benden uc gun snra olmussun asilamani.bende ayin sekizinde olmustum.warmi bi belirti bende hic bisi yook(tutmadigini dusunuyorum
canım çok teşekkür ederim amin.Canım ben aşılama ile hamile kalmadım doğal yolla oldu.16 kasımda adet olacaktım ondan sonra aşılama işlemlerine başlayacaktık ama çok şükür gerek kalmadı.
Canım delideni aşılama ile hamile kaldı sanırım 11.gün test yaptırdı çıktı ama 14.güne kadar beklesen dana iyi olur.
İnşallah tutumuştur aşılaman inşallah hamilesindir.
Arti senin kasik agrin asilamanin tutmasindanda olabilir.cunku adetine daha alti gunun falan olmali, yani bu kadar erken baslamaz gibime geldi adet belirtilerin.insallah hamilelik belirtileridir canim bu kasik agrilarin.insallah hamilesindir:)
kızlar aşılama öncesi son muayeneden yumurtanız kaç mm idi?
ben perşembe olucam aşılama pazartesi baktı doktor 14 mm dedi iyi dedi ama bence küçük.
slm kızlar aşılamam için bugün doktor kontrolüm vardı az önce geldim gonal f kullanmama rağmen sol da bir 10.5 mm sağda da 7 mm lik yumurtalarım olmuş topu topu iki yumurta yani normal mi bu durum sizce ya bana çok az gibi geldi cuma günü tekrar gidicem bakalım ozaman ne olcak
canım ben Özel Adana başkent üniversitesi tüp bebek merkezinde aşılama yapıldım raporla toplam 132 tl tuttu bütün aşılama masrafım ama tabi yumurtanın gelişmesi de önemli çünkü devlet 13 tane iğnenin raporunu kabul ediyor iğnenin tanesi de raporsuz 28 tl canım
Kızlar merhaba,
Daha önce aşılama yaptıran arkadaşlarıma bir sorum olacak.
Aşılama olunduğunda hergün doktor kontrolüne gitmek gerekiyormu, hergün ilaç dozu ayarlanabilsin diye kan tahlili yaptırmak gerekiyor mu, bu konuda bilgi verebilirseniz çok sevinirim
kızlar merhaba, ben yeni katıldım aranıza.. 2,5 yıllık evliyim anne olmayı ilk günden bu yana istedim ama olmadı sonra kist var dendi temmuzda onu aldırdım bi sorun yok artık hamile kalabiilirsin dediler ama hala yok aşılama olsun istedim ilk aşılamamıda 9 kasımda yaptırdım bakalım hayırlısı ne olur. kasıklarım gögüslerim cok agırıyor fakat içimde hiç umut yok..[/QUOTcanım bende 10 kasımda yaptırdım test yaptırmayı düşünüyormusun
kızlar..
ben cok fena depresyona girdimi dusunuorum. her gun aglıorum. ya keseyı gormezsek ya kalp atışlarını duyamazsak diye hayata kusmus durumdayım.
aşırı sınırlıyım. neden boyle oldu bılemıorum..
kızlar merhaba, ben yeni katıldım aranıza.. 2,5 yıllık evliyim anne olmayı ilk günden bu yana istedim ama olmadı sonra kist var dendi temmuzda onu aldırdım bi sorun yok artık hamile kalabiilirsin dediler ama hala yok aşılama olsun istedim ilk aşılamamıda 9 kasımda yaptırdım bakalım hayırlısı ne olur. kasıklarım gögüslerim cok agırıyor fakat içimde hiç umut yok..[/QUOTcanım bende 10 kasımda yaptırdım test yaptırmayı düşünüyormusun
evet canım yaptırcam fakat bi kaç gün daha geçsin umutlanmak istemıyorum ama kafamda hep aynı soru tuttumu tutmadımı tutmazsa napcam her gece artık rüyamda görmeye başladm allah herkese yardım etsın zor bir süreç helede benim gibi takıntılı biriyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?