Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ben aşılamayı doktor bitirene kadar yaptırıcam .gittiğim yerde 3 kere klomenle 2 kere iğneyle yapıyorlar.sonrada artık tüp bebeğe başlıcam raporumu alıp.şimdilik öyle düşünüyorum

aaa sen gerçekten adın gibi delisin:)Canım niye ağlıyorsun niye üzüyorsun pirinç taneni.
Hamileyiz çok şükür Allah olmayanlara da nasip etsin.
Dua edeceğiz sağlıkla kucağımıza alalım diye gerisi Allah'ın takdiri.
Benimde aklıma gelmiyor değil bazen ama ben hemen kafamdan uzaklaştırıyorum bu kötü düşünceleri.
Bu saatten sonra ağlamak hiç bir şeyi değiştirmez.Ağlama canım dua et.İnşallah herşey iyi olacak.

bu arada seninle yaklaşık aynı hafta bebeklerimiz değil mi benimki 4+5 günlük.Seninki nekadarlık?
Kese ve içinde bebek ne zaman görülecek kalp atışı ne zaman duyulacak tam olarak biliyor musun?
Ben doktora yarın gideceğim daha tam bilgim yok.

ben artık hiçbişey yaptırmıcam tutmazsa şubata felan başlıcam artık yoruldum git gel igne ilaç biraz aravermeyi kendimi toparlamayı düşünüyorum ne kadar yaparm bilemem.
bide tüp bebek için 3 yıllık evli olmak mı gerekiyor yaşın 25 altıysa

çok teşekkür ederim canım bilgilendirmen için. Ben özele gidiyorum ama gittiğim yerde de sanki devlet hastanesindeymişim gibi saatlerce bekliyorum bu sebeple hergün gidilmesi gerekiyorsa benim için sıkıntı olacaktı.

sana özel msj attım cnaım

canım yaş sınırı 23.
ve 3 yıllık evli olmak gerekiyor.
yani 24 yaşındaysan ve 3 yıllık evliysen tüp yaptırabiliyorsun.

canım bunların hepsi bebişten :)
hormonların alt üst oluyor şu anda duygusal olabilirsin, sinirli olabilirsin normal.
lütfen içini rahat tut.
Bak biz o çift çizgiyi, yüksek beta hcg yi görmek için nasıl da umutla bekliyoruz.
lütfen sakinleş.

hayır canım her gün gidilmiyor.
önce adetin 3. günü gidiyorsun. ilaç-iğne ne gerekiyorsa ona başlanıyor.
6-7 gün sonra bir daha gidiyorsun.
yumurtanın büyüklüğüne göre tedaviye yön veriliyor.

canım ben geçtiğimiz hafta perşembe oldum yani 14 kasımda.
şimdi beklemedeyim.
senin de her şey gönlünce olsun inşallah.

Ben de 4+6 :)) dr um beni keseyi gormek icin persembe gunu cagirdi. Kandako hcg nin yaklasik 1000-1500 civari olmasi gerekiomus kesenin vajinal yoldab gorulebilmesi icin.Ondan 2 hafta sonra da kalp atisi duyulmasi gerekiomus. Yarin gittiginde belki senin keseni bile gorurler canim:)

Gercekten alt ust oldu sanirim hormonlar. Kendimi resmen taniyamiorum:/

Gercekten alt ust oldu sanirim hormonlar. Kendimi resmen taniyamiorum:/

yavaş yavaş alışır vücudun bu duruma canım.
sen de güzelşeyler düşünmeye çalış.
müzik dinle kitap oku.
ben şu anda kitap okuyorum, sevdiğim müzikleri açıyorum pc den.
çünkü benim de moralim bozuk.
olmadı gibi geliyor bu aşılamam da

merhaba. eşimde de var sperm azlığı. 5 milyon kadar. klomen verdi 3 ay sonra isterseniz aşılamaya geçeriz dedi. klomen sizde işe yaradı mı... ne kadar oldu 3 ay sonundaa

canım benim eşimede 3 ay klomen verdi ama bişey olmadı.bende aşılama yaptırmak istedim adetimin 2. günü doktor gel kontrol edelim yumurtlama iğnelerine başlıyalım dedi ama adetim 2 gün oldu gelmedi. pazartesiye kadar gelmezse doktora gidecem.inşallah bende sorun çıkmaz bu seferde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…