- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.081
evet canım yaptırcam fakat bi kaç gün daha geçsin umutlanmak istemıyorum ama kafamda hep aynı soru tuttumu tutmadımı tutmazsa napcam her gece artık rüyamda görmeye başladm allah herkese yardım etsın zor bir süreç helede benim gibi takıntılı biriyse
evet o çok fena yani test yapıp ne olduğunu bilip adeti beklemek çok daha ii gelio bana.çünkü diğer türlü kasığımdaki her hareketlilikte acabalar oluo.oda psikolojik olarak yıpratıyor. ben yarın sabah eczaneden test alıp denicem.2 tane test alıcam birini yarın birini 2 gün sonra yapıcam varsa zaten 2 gün sonra yaptığımda çıkar
kızlar..
ben cok fena depresyona girdimi dusunuorum. her gun aglıorum. ya keseyı gormezsek ya kalp atışlarını duyamazsak diye hayata kusmus durumdayım.
aşırı sınırlıyım. neden boyle oldu bılemıorum..
canım kanını ne zaman verceksin.sonuç bugün çıkarmı acaba
Hayır canım ben 2.aşılamamı oldum.sadece aşılama olmadan adetin üçüncü günü gittim ve o gün günde 2 tane olmak üzere klomene başladım.5 gün içtim ve adetimin 11.günü yumurtalar gelişmiş mi diye bakıldı. Sonra 12.gün pregnly çatlatma iğnesi oldum sonrada 13.gün akşam da aşılamam yapıldı ve doktor aşılamamın 7.günü pregnly vurdurmamı söyledi o kadar.sonra aşılamadan sonra 14 gün bekliyosun adet olmazsan test yapıyosun.
canım niye böyle düşünüyosun birde şunu düşün eğer hamile olmasaydın kese görmek gibi bi derdinde olmayacaktı.yani bu dert değil tam tersi çok güzel bişey.boşuna kendine hayatı zindan etme.canım sen ilk idrar testini aşılamanın 10. günümü yaptın birde aşılama olduğun günü saydınmı
ben artık hiçbişey yaptırmıcam tutmazsa şubata felan başlıcam artık yoruldum git gel igne ilaç biraz aravermeyi kendimi toparlamayı düşünüyorum ne kadar yaparm bilemem.
bide tüp bebek için 3 yıllık evli olmak mı gerekiyor yaşın 25 altıysa
kızlar..
ben cok fena depresyona girdimi dusunuorum. her gun aglıorum. ya keseyı gormezsek ya kalp atışlarını duyamazsak diye hayata kusmus durumdayım.
aşırı sınırlıyım. neden boyle oldu bılemıorum..
Kızlar merhaba,
Daha önce aşılama yaptıran arkadaşlarıma bir sorum olacak.
Aşılama olunduğunda hergün doktor kontrolüne gitmek gerekiyormu, hergün ilaç dozu ayarlanabilsin diye kan tahlili yaptırmak gerekiyor mu, bu konuda bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Aynı gün aşılama olacağız seninle Ocean. Bugün 16:40'da son kotrolüm var bakalım yumurtalar ne alemde.
İlkinde 2 tane güzel yumurtan oluşmuş demişti. Aklım nerdeydi bilmiyorum kaç mm diye soracaktım unutuvermişim o arada
Bugün çatlama iğnesi yazar sanırım.
aaa sen gerçekten adın gibi delisin:)Canım niye ağlıyorsun niye üzüyorsun pirinç taneni.
Hamileyiz çok şükür Allah olmayanlara da nasip etsin.
Dua edeceğiz sağlıkla kucağımıza alalım diye gerisi Allah'ın takdiri.
Benimde aklıma gelmiyor değil bazen ama ben hemen kafamdan uzaklaştırıyorum bu kötü düşünceleri.
Bu saatten sonra ağlamak hiç bir şeyi değiştirmez.Ağlama canım dua et.İnşallah herşey iyi olacak.
bu arada seninle yaklaşık aynı hafta bebeklerimiz değil mi benimki 4+5 günlük.Seninki nekadarlık?
Kese ve içinde bebek ne zaman görülecek kalp atışı ne zaman duyulacak tam olarak biliyor musun?
Ben doktora yarın gideceğim daha tam bilgim yok.
canım bunların hepsi bebişten :)
hormonların alt üst oluyor şu anda duygusal olabilirsin, sinirli olabilirsin normal.
lütfen içini rahat tut.
Bak biz o çift çizgiyi, yüksek beta hcg yi görmek için nasıl da umutla bekliyoruz.
lütfen sakinleş.
Gercekten alt ust oldu sanirim hormonlar. Kendimi resmen taniyamiorum:/
Werdimm canim biraz once bibucuk saate cikcak sonucum beklemedeyim
merhaba. eşimde de var sperm azlığı. 5 milyon kadar. klomen verdi 3 ay sonra isterseniz aşılamaya geçeriz dedi. klomen sizde işe yaradı mı... ne kadar oldu 3 ay sonundaa
canım noldu sonuç bellimi
Canim cok mutluyum.insallah seninde pozitif olur.dua et.ben duayi dilimden eksik etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?