Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Meraklanma canım zorlancağın bişey olmaz inşallah.çatlatma iğneni de gittiğin klinikte yaptırabilirsin bende özele gidiyorum gittiğim klinikte vuruyorlar iğneyi.

Saol bitanem.en kisa zamanda seninde guzel haberlerini aliriz insallah.hep dua edicem burdaki butun arkadaslar icin

canım yaa inan çok sevindim çok duygulandım sizleri görmek beni umutlandırıyor
çok umutsuzum ben bu 2. aşılamam olmayacak gibi geliyor
ALllahım tamamına erdirsin canımm Rabbim sağ salim kucağına aldırsın

Canim mrb.bende senin gibi onuncu gunumde kan testi yaptirdim sonuc 10.63.poziyif dedi doktorum.seninde sanirim bu aralardaydi.sonra ne zaman yaptirdin bi dahaki kan testini ve sonuc kac cikti.ne olur bi an once cvp yaz catlicam.ya deger artmazsa korkusu basladi simdide

Amin bitanem insallah.sakin umutsuzluga kapilma.iki bucuk senedir ugrasiyorum ben ama hic umudumu yitirmedim.ama bu ay gergin we mutsuzdum birAz.beklemek bu aydaha zor gegelmisti.ama sukurler olsun bugun mucizem ciktim yola geliyorum dedi.benim ilk asilamamdi ama ondan once aylarca klomen seker hapi catlatma ignesi kullandim.insallah arkadasim seninde olucak bu ay

Allah dileyen herkeze yasatsin bu duyguyu.simdi namazimi kilip hepiniz icin dua edicem

Canım sen hiç belirti yaşamış mıydın peki.benimde bugün 6.günüm de 10. Günde bende baktırıyım diyorum ondan dolayı soruyorum.senin için çook sevindim .umutsuzdun ama rabbim bak yüzüne baktı çok şükür

canım senin son adet tarihin ne.Benimki 13 ekim ve nette hesaplayınca 4+5 günlük çıkıyor doğru sanırım değil mi?Tabi en doğru sonucu yarın doktorum söyleyecek çook heyecanlıyım:)
Seninki benimkinden büyük ve perşembe göreceksin keseyi ben yarın göremem o zaman.Haftaya bir daha giderim olsun nolacak ki:)
Ay kalp atışı 7 haftalıkken mi görülüyor yani çok heyecan verici.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))

canım arkadaşım lütfen umutsuz olma bitanem inşallah olacak niye kötü düşünüyorsun yaa.Ne diyorduk iyi düşünüyorduk iyi oluyordu.
Ben inanıyorum olacak sende inan lütfen:)

Meraklanma canım zorlancağın bişey olmaz inşallah.çatlatma iğneni de gittiğin klinikte yaptırabilirsin bende özele gidiyorum gittiğim klinikte vuruyorlar iğneyi.

tamam canım çok teşekkür ederim, çatlatma iğnesi aşamasına geleyim çevremde hastane kaynıyor işyerim hastanelerin ortasında, vurduracak yer mutlaka bulurum ben zaten. Çok heyecanlıyım bugun reglimin 20. günü geri sayım başladı tedavi için son 6-7 gün :)

umarım sende bu ay mutlu sona ulaşırsınnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…