- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.101
hayır canım her gün gidilmiyor.
önce adetin 3. günü gidiyorsun. ilaç-iğne ne gerekiyorsa ona başlanıyor.
6-7 gün sonra bir daha gidiyorsun.
yumurtanın büyüklüğüne göre tedaviye yön veriliyor.
Arkasaslar kan testimin sonucunu aldim.10.63 cikti.hamileyim we soktayim suan
çok teşekkür ederim canım bilgilendirmen için. Ben özele gidiyorum ama gittiğim yerde de sanki devlet hastanesindeymişim gibi saatlerce bekliyorum bu sebeple hergün gidilmesi gerekiyorsa benim için sıkıntı olacaktı.
canım bende klomenle asılama olacam bu ay ilk denemem olacak klomen bitti 2 gün sonra yumurtalara bakacak ondan sonra one göre iğne vericek
Ayy çok sevindim canım Allah tamamını erdirsin inşallah rabbim kucağınada almayı nasip ederArkasaslar kan testimin sonucunu aldim.10.63 cikti.hamileyim we soktayim suan
ne güzel canım yaaaa sende hamilesinn
Ayy çok sevindim canım Allah tamamını erdirsin inşallah rabbim kucağınada almayı nasip eder
aaaa bu Kasım ayı ne kadar uğurluymus arkadaşlar, yemin ederim ben aşılama ile bu kdar hamile kalan bir arada başka topicte görmedim.
Tebrik ederim arkadaşım inşalah değerin 2 ye 3'e 4'e katlar hergünnnn
Saol bitanem.en kisa zamanda seninde guzel haberlerini aliriz insallah.hep dua edicem burdaki butun arkadaslar icin
kızlar..
ben cok fena depresyona girdimi dusunuorum. her gun aglıorum. ya keseyı gormezsek ya kalp atışlarını duyamazsak diye hayata kusmus durumdayım.
aşırı sınırlıyım. neden boyle oldu bılemıorum..
Canim cok mutluyum.insallah seninde pozitif olur.dua et.ben duayi dilimden eksik etmedim
canım yaa inan çok sevindim çok duygulandım sizleri görmek beni umutlandırıyor
çok umutsuzum ben bu 2. aşılamam olmayacak gibi geliyor
ALllahım tamamına erdirsin canımm Rabbim sağ salim kucağına aldırsın
Oleyyyuy!!! Cok sevindimmm tebriklerrrrr!
Oleyyyuy!!! Cok sevindimmm tebriklerrrrr!
Allah dileyen herkeze yasatsin bu duyguyu.simdi namazimi kilip hepiniz icin dua edicem
Arkasaslar kan testimin sonucunu aldim.10.63 cikti.hamileyim we soktayim suan
Ben de 4+6 :)) dr um beni keseyi gormek icin persembe gunu cagirdi. Kandako hcg nin yaklasik 1000-1500 civari olmasi gerekiomus kesenin vajinal yoldab gorulebilmesi icin.Ondan 2 hafta sonra da kalp atisi duyulmasi gerekiomus. Yarin gittiginde belki senin keseni bile gorurler canim:)
canım yaa inan çok sevindim çok duygulandım sizleri görmek beni umutlandırıyor
çok umutsuzum ben bu 2. aşılamam olmayacak gibi geliyor
ALllahım tamamına erdirsin canımm Rabbim sağ salim kucağına aldırsın
Meraklanma canım zorlancağın bişey olmaz inşallah.çatlatma iğneni de gittiğin klinikte yaptırabilirsin bende özele gidiyorum gittiğim klinikte vuruyorlar iğneyi.
Gercekten oyle:)) simdi birde o korku basladi ya artmazsa degerler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?