- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.121
canım arkadaşım lütfen umutsuz olma bitanem inşallah olacak niye kötü düşünüyorsun yaa.Ne diyorduk iyi düşünüyorduk iyi oluyordu.
Ben inanıyorum olacak sende inan lütfen:)
canım ben aynı zamanda ateş ölçme yöntemini de kullanıyorum.
ateşimin yükselmesi gerekiyordu ama hiç yükselmedi.
o yüzden umudumu yitirdim.
ben de çok olumlu düşünüyordum aslında.
canım umudunu yitirme ne konuşuyorduk bu ayın başında hatırlar mısın aşılama olmazsa tüp bebek sonuna kadar gideceğiz ve güçlü olacağız.
Şuan hamileyim ve öyle güzel şeyler hissediyorum ki sende tüm bu uğraşlarının sonunda bebeğine kavuşunca öyle mutlu olacaksın ki iyi ki de mücadeleyi bırakmamışım umudumu kaybetmemişim diyeceksin.
İnşallah bu iş sabır işi ve biz daha yolun başında sabırsızlanıyoruzarkadaşalar ilk aşılamamı bugun oldum esımın sperm sayısı beklenmedik derece fazla çıktı doktorum ıhtımal cok yüksek dedı hayırlısıyla tutar ınsallah dualarınızı bekliyorum rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah..
canım ben geçtiğimiz hafta perşembe oldum yani 14 kasımda.
şimdi beklemedeyim.
senin de her şey gönlünce olsun inşallah.
arkadaşalar ilk aşılamamı bugun oldum esımın sperm sayısı beklenmedik derece fazla çıktı doktorum ıhtımal cok yüksek dedı hayırlısıyla tutar ınsallah dualarınızı bekliyorum rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah..
Arkasaslar kan testimin sonucunu aldim.10.63 cikti.hamileyim we soktayim suan
Kusura bakma tarihe bakmadan yazmışım. Allah duâlarını, dualarımızı kabul etsin. İnşallah güzel haberlerini alırız. Benim yumurtalar tam gelişmemiş 2 iğne daha verdi doktor. moralim bozuldu ilk aşılamada 8 günde uygun duruma gelmişti oysa.Hayırlısı bakalım
evet aslında ilk tedaviye başlarken hep öyle düşünüyorum.
ama tedavi sonuna doğru olmadı düşüncesi her şeyi silip atıyor.
umut asla bitmiyor ki zaten.
elbet geçecek bu manyamış halim :)
elbet bir gün olacak Rabbim belirlemiştir o tarihi ama bize sabretmek düşüyor.
bazen de sabır işi iyice zorlaşıyor.
Rabbim yardımcımız olsun sabır versin bizlere de z-sonuna kadar savaşıp sabırla bekleyelim.
canım bu arada hiç belirti yaşadın mı?
ben de şiddetli göğüs ağrısı var, elleyemiyorum hiç.
kasıklarıma da ara ara hafif bir sancı girip çıkıyor ve belim ağrıyor.
acaba psikolojik mi yaşadıklarım?
Canım sen hiç belirti yaşamış mıydın peki.benimde bugün 6.günüm de 10. Günde bende baktırıyım diyorum ondan dolayı soruyorum.senin için çook sevindim .umutsuzdun ama rabbim bak yüzüne baktı çok şükür
Saol bitanem.en kisa zamanda seninde guzel haberlerini aliriz insallah.hep dua edicem burdaki butun arkadaslar icin
Arkasaslar kan testimin sonucunu aldim.10.63 cikti.hamileyim we soktayim suan
tamam canım çok teşekkür ederim, çatlatma iğnesi aşamasına geleyim çevremde hastane kaynıyor işyerim hastanelerin ortasında, vurduracak yer mutlaka bulurum ben zaten. Çok heyecanlıyım bugun reglimin 20. günü geri sayım başladı tedavi için son 6-7 gün :)
umarım sende bu ay mutlu sona ulaşırsınnn :)
Ben hic bi belirti yasamadim canim ben.hembencede onuncu gun yaptir beklemek cok zor.allah sanada nasib etsin arkadasim insallah
arkadaşım sende durumlar nedir, çok merak ettim. Umarım hala regl olmamsındır ve 9 ay boyunca da olmazsın :)
Aynı gün aşılama olacağız seninle Ocean. Bugün 16:40'da son kotrolüm var bakalım yumurtalar ne alemde.
İlkinde 2 tane güzel yumurtan oluşmuş demişti. Aklım nerdeydi bilmiyorum kaç mm diye soracaktım unutuvermişim o arada
Bugün çatlama iğnesi yazar sanırım.
Benim ilk aşılamamda da 2 tane oluşmuştu. Cumartesi kontrolümde de 2 tane göründü. Dün iğneler bitti bakalım kaç mm oldu bugün öğreneceğiz. Eşinin de spermiogramı iyi olduktan sonra kaliteli 1 tane yumurta bile yeter canım.
Siz hangi iğneyi kullandınız Hazalegemenim? Raporsuz 28 tl demişsiniz ya ben 75 doz gonal-f' i raporsuz 50 tl'ye aldım cumartesi günü. O yüzden merak ettim :)
ne söyleyeceğimi ne yazacağımı bilmiyorum. sabah uyandığımda adet olduğumu hissettim ki öylede oldu zaten. rabbimin takdiri bu yönde. rabbim birşeye ol der o oluverir. demek ki daha zamanı var. rabbim hakkımda her zaman herşeyin hayırlısını versin. ben bir süre tedaviye ara vereceğim. ara verdikten sonra ne yaparım inan şuan bilmiyorum. ağlamadım hiç güçlü olmaya çalışıyorum ama moralim çok bozuk. ağlarsam rabbime isyan olur diye içime atıyorum. şimdi kalkıp evi baştan aşağıya temizleyeceğim. ütülenmiş herşeyi tekrar ütüleyeceğim. dışarı çıkıp alışveriş yapacağım. ve tekrar spora başlayacağım. bundan öncekilerde yaptığım gibi. arkadaşlarım sizin için hep dua edeceğim. benim yüzüm gülmedi inşallah mevlam sizinkini güldürür.... bir süre bu sitede olmayacağım. herşeyden uzak olmak istiyorum. ama aklımda ve yüreğimdesiniz. allah hepimizin yardımcısı olsun. amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?