Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım arkadaşım lütfen umutsuz olma bitanem inşallah olacak niye kötü düşünüyorsun yaa.Ne diyorduk iyi düşünüyorduk iyi oluyordu.
Ben inanıyorum olacak sende inan lütfen:)

canım ben aynı zamanda ateş ölçme yöntemini de kullanıyorum.
ateşimin yükselmesi gerekiyordu ama hiç yükselmedi.
o yüzden umudumu yitirdim.
ben de çok olumlu düşünüyordum aslında.

canım ben aynı zamanda ateş ölçme yöntemini de kullanıyorum.
ateşimin yükselmesi gerekiyordu ama hiç yükselmedi.
o yüzden umudumu yitirdim.
ben de çok olumlu düşünüyordum aslında.

canım umudunu yitirme ne konuşuyorduk bu ayın başında hatırlar mısın aşılama olmazsa tüp bebek sonuna kadar gideceğiz ve güçlü olacağız.
Şuan hamileyim ve öyle güzel şeyler hissediyorum ki sende tüm bu uğraşlarının sonunda bebeğine kavuşunca öyle mutlu olacaksın ki iyi ki de mücadeleyi bırakmamışım umudumu kaybetmemişim diyeceksin.

Herkese selam,16 kasımda ilk aşılamamı oldum.şu an ilginç bir bekleyiş içindeyîm.kimseye belli etmemeye çalışsamda aklımdan çıkmıyor.olumsuz olursa üzülmemeliyim diye teselli ediyorum kendimi.hayırlısı olsun hepimiz için.hayırlı olan sağlıkla mutlulukla bebeğimizi kucağımıza almak olsun.

arkadaşalar ilk aşılamamı bugun oldum esımın sperm sayısı beklenmedik derece fazla çıktı doktorum ıhtımal cok yüksek dedı hayırlısıyla tutar ınsallah dualarınızı bekliyorum rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah..

evet aslında ilk tedaviye başlarken hep öyle düşünüyorum.
ama tedavi sonuna doğru olmadı düşüncesi her şeyi silip atıyor.
umut asla bitmiyor ki zaten.
elbet geçecek bu manyamış halim :)
elbet bir gün olacak Rabbim belirlemiştir o tarihi ama bize sabretmek düşüyor.
bazen de sabır işi iyice zorlaşıyor.
Rabbim yardımcımız olsun sabır versin bizlere de z-sonuna kadar savaşıp sabırla bekleyelim.

canım bu arada hiç belirti yaşadın mı?
ben de şiddetli göğüs ağrısı var, elleyemiyorum hiç.
kasıklarıma da ara ara hafif bir sancı girip çıkıyor ve belim ağrıyor.
acaba psikolojik mi yaşadıklarım?

İnşallah bu iş sabır işi ve biz daha yolun başında sabırsızlanıyoruz

canım ben geçtiğimiz hafta perşembe oldum yani 14 kasımda.
şimdi beklemedeyim.
senin de her şey gönlünce olsun inşallah.

Kusura bakma tarihe bakmadan yazmışım. Allah duâlarını, dualarımızı kabul etsin. İnşallah güzel haberlerini alırız. Benim yumurtalar tam gelişmemiş 2 iğne daha verdi doktor. moralim bozuldu ilk aşılamada 8 günde uygun duruma gelmişti oysa.Hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

kaç çıktı canım?
ileri hareketi falan nasıldı?
tabii çok sperm olasılığı arttırıyor , bol şans kalıyor geriye.
inşallah olumlu sonuçlanır canım

ayy sorma canımm benim de ilk aşılamam da gayet güzel büyümüştü.
bu sefer benimkiler de inatçı çıktı.
ilk doz 100 dü, sonra 150 yaptı, sonra,iki iğne daha kullandım yine gittim.
yine tam büyümemişti bir doz daha verdi ancak o zaman büyüdü.
benim de moralim çok bozulmuştu ama çok şükür büyüdü canım.
iğne ile muhakkak büyüyor içini ferah tut.

canım belirtilere takılma.benim göğüs ağrılarım adetten 3 gün önce başlardı bu ay 1 hafta önce başladı.Başka da hiçbir belirtim olmadı.Hala yok sadece göğüslerimde hassasiyet var o kadar hala belirtilerim başlamadı.
dün gece karnımda bir gerilme oldu oda hemen geçti o kadar.

Ben hic bi belirti yasamadim canim ben.hembencede onuncu gun yaptir beklemek cok zor.allah sanada nasib etsin arkadasim insallah

Rica ederim canım benim ne yaptım sanki.inşallah ağzından bal damlıyo.isteyen herkes için dua ediyorum.yüzümüzü güldürsün mevlam.seninde tedavin hayırlısıyla başlasın inşallah ve bebişine sağlıkla kavuş inşallah

Ben hic bi belirti yasamadim canim ben.hembencede onuncu gun yaptir beklemek cok zor.allah sanada nasib etsin arkadasim insallah

Amin arkadaşım aminnnn☺️bol bol dua ediyorum rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.benimde belirtim yok.peki sen iki gün sonra testi tekrarlıycak mısın?

Arkadaşlar,5cm çikolata kistim var.dr ya tüp bebek ya da aşılama dedi.reglimin ilk günü 8 aralıkta aşılama için gidecektim ama araştırdıkçA olumlu sonuca rastlamadım,bunun yanında daha doğal olduğu için aşılama istiyorum.tüp bebekte ihtimaldaha yüksek.çok kararsızım.çevrenizde hiç aşılamayla hamile kalan varmı?

arkadaşım sende durumlar nedir, çok merak ettim. Umarım hala regl olmamsındır ve 9 ay boyunca da olmazsın :)

canım o iğne 75 lik tane hesabı satılıyor 28 raporla 6 tl ye geliyor ben geçen ay kullandım çok yumurta oldu diye benim de ganol f ye geçti doktor haftaya çarşamba aşılama olacak nasip olursa bakalım hayırlısı

canım benim o kadar güçlü yazmışsınki inan kendimden utandım yazdıklarını okurken ben ağladım dayanamadım öyle hissetmiştimki seni...kader diyelim bizler kadın olduğumuz için zaten daha güçlü olmak zorundayız isyan etmemenin karşılığını en güzel şekilde verecek rabbim inanıyorum sen Allaha güven gerisini boşver Allah yar ve yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…