Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selamın aleyküm,

öncelikle Allah herkese acil şifalar,isteyenlere sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etsin diyerek başlıyorum. 31 yaşındayım.4 yıllık evliyim.klomenin tedavisinden çok yan etkisini gördüm. kist yaptı ve o ilaçtan sonra adetlerim düzensizleşti.3 kez klomen tedavisi gördüm. üçünde de yatıp dinlenme imkanım olmadı. genelde olmayacak şeyler oldu. mesela 3. denememde çatlatma iğnesi olacağım gün ben temizlik ve hazırlık yapıyordum tabi bide stres.çünkü eşimin dayısı ilk defa evimize geliyordu hem de umreden.... diğerlerinde de buna benzer doğa üstü şeyler olmustu. şimdi aşılama tedavisi düşünüyorum. şu an tahlillerimi yaptırıyorum .Aşılama nasıl bir tedavidir bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
kaç çıktı canım?
ileri hareketi falan nasıldı?
tabii çok sperm olasılığı arttırıyor , bol şans kalıyor geriye.
inşallah olumlu sonuçlanır canım

canım bu testte ılerı hareket falan yazmıyor a kategorısı falan yazıyor.. 86 mılyonla 130 mılyon aralığında sperm sayısı hayırlısıyla tutar inşallh

aleyküm selam canım..
taze aşılama sahibi olarak yardımcı olmaya çalışayım sana daha bugün yaptırdım. öncelikle kesinlikle korkma canın falan acımaz hiç.. ben 5 gun klomen kullandım 3 gun yumurta gelıstırıcı ıgne kullandım son olarak çatlatma iğnesini vurdum doktorum soyledıgı saatlere kesınlıkle uyacaksın ama.. bır sure işe misafire ara vereceksın ben oyle yapıyorum evlat sahıbı olmak daha onemlı bence.. bugun esımden sperm alındı işlemden gectıkten sonra bana enjekte edıldı.. soyle soyleyeyım doktor ıslem bıttı dedı nasıl yanı ben bırsey hıssetmedım dedım o derece kolaydı

cevapladığın için teşekkür ederim. ben tahlillerimi devlette yaptırıyorum ama aşılamayı özelde yaptıracağım inşallah. nedeni gittiğim devlet hastanesindeki bayan dr erkek doktorlarla dönüşümlü çalışıyor, geçen gittiğimde sımur alacaklardı ,bayan dr-asistan olmadığından dışarıda yaptıracağım,orda aldırmadım.ya rezalet bişey hem hekimini seçebilirsin yazıyor hemde erkek drla dönüşümlü çalıştırıyorlar.sistem saçma... Aşılama raporu cıkartınca ilaçları da indirimli alıyormuşsun bi de onu çıkarmaya uğraşacağım. Özelde aşılama daha mantıklı hem doktornu seçebiliyorsun ve aynı doktorla devam ediyorsun. benim asıl korktuğum rahim filmi . rahim filmi zor diyorlar hani rapor için çektirmek mecburiyetinde kalacağım sanırım. sen çektirmişsindir muhakkak ,kürtajdan ,yara dondurmadan zormu acaba. ben bi düşük yaşadım kürtaj oldum geçensene...artık acı çekmek istemiyorum. Senin tedavin de hayırlısıyla sonuçlanır inşallah. Allah yardımcımız olsun işimiz zor....

Canim benim ki de 14 ekim:)) benim de hesapladi oyle cikti:)) b hcg ile alakali sanirim kese gorulmesii:) ben yine de surekli bi korku icindeyim. Etrafimdaki aileden soledim herkes ay dusuk olirsa uzulme fln dio! Herkesle kavga ettim! Cagirmayin kotu dusunceleri die, Allah korusun oyle bisi olursa dusunuriz die.

merhaba kızlar lütfen sakinleşmem için bana yardım edin bende pco hastasıyım 1,5 yıllık evliyim 3 defa klomen falan kullandım ilkinde ohss gelişti ikincisinde yumurtalar fazla büyüdü diye çatlatmadı doktorum 3 ay aradan sonra bu ay tekrar doktora gittim gonolef ve klomen kullandım çok dikkatli davrandık dozlarda dün dr gittim kontrole 3-4 tane yumurtan hazır dedi yumurtaların inatçı bu uygunluğu yakalamışken gebelik şansını arttıralım ve aşılama yapalım dedi aşılama diye yola çıkmadık ama bian da aşılamaya döndü iş düngece çatlatma iğnemi yaptım çarşamba eşim 10 da sperm vericek ve saat 1 gibi aşılama olacak şaşkınım tedirginim nedense çok stres yaptım e2 değerim 3216 progesteronda 1.2 herşey çok uygun dedi doktorum ama içimde anlamsız bi umutsuzluk var dün gece habire mide ağrısı çektim sanırım stresten napcağmı bilmiyorum (

Teşekkür ederim. Sabırsızlanıyorum herhalde. İlk aşılamamda 62,5 doz ile 8 günde uygun duruma gelmişti.
Şimdi ek olarak 3 doz daha aldım 75 doz uyguluyorum. 8 gündür iğne oluyorum biri 13 biri 14 mm olmuş.
Bugün son dozumu vurunacam. Çarşamba kontrol var. Eğer uygun boyuta gelirlerse inşallah cuma günü aşılamam olacak..
İçimde o tür korkulardan var. Hani herşey ters gidiyor kesin olmayacak yine gibilerinden :)
Tabi en başta herşeyin hayırlısı olsun. Allah'ım sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin tüm bekleyen arkadaşlarıma inşallah..

Doktorun sana en uygun durumu yakalayıp değerlendirip uygulamaya koymuş canım. Buna sevinmelisin bence.
Belki klomenle olmayacaktı hayırlısı buymuş. İçini ferah tut sakin ol. Stres yapmana hiç gerek yok canım.

Merhaba. ben de dün ilk aşılamamı yaptırdım. çok sıkıntılı bi durummuş. beklemesi çok zor. dünden beri kasıklarımda ve belimde ara ara şiddetli ağrılar oluyo.bir de hastaneden eve döndükten sonra çok az kahverengi bi akıntım olmuş. tutmamasından korkuyorum. eğer tutmazsa yaşayacağım hayal kırıklığı ile ikinciye cesaret edememekten çok korkuyorum. Allah büyük. inşallah dualarımız kabul olur bebeklerimizi kucagımıza alırız. tek duam bu. acaba bu bendeki ağrılar ve akıntı neyin belirtisi olabilir. eşim tutacak gibi hissediyorum diyo. ama ben elimde olmadan hep olumsuz hissediyorum ne yapıcamı şaşırdım

Doktorun sana en uygun durumu yakalayıp değerlendirip uygulamaya koymuş canım. Buna sevinmelisin bence.
Belki klomenle olmayacaktı hayırlısı buymuş. İçini ferah tut sakin ol. Stres yapmana hiç gerek yok canım.

inşallah herşey yolunda gider hepimiz bian önce evlatlarımızı kucağımıza alırız...belki de hayırlısı buydu aşılama diye yola çıksaydım stresten bu yumurtaları bile yakalayamayabilirdim ama bilmiyorum içim bi tuhaf ilk aşılamada gebe kalan var mı onuda bilmiyorum sanırım sürekli hayal kırıklıklarından bu hale geliyoruz hep bi umutsuzluk hakim daha aşılamayı yapmadan olmayacak diye üzülüyorum bu nasıl bi psikopatlık anlamış değilim :)))

resmen kasım ayında iki defa aşılama olucam ilkini 6 kasımda oldum tutmadı ikincisini önümüzdeki hafta olucam dün iğnelere başladım yeniden varmı benim durumumda olan :)

Canim ilk kan testini onuncu gun yaptirmistin we sanirm dokuzlarda cikmisti.ondan sonraki kan testini ne zaman yaptirdin we kac cikti.hakliymissin birde yukselmezse korkusu basladi simdi

Evet o korku bitince de kese gozukucek mi, sonra kalp atisi duyulcak mi o sirada da devamli olarak kanama var mi kontrolu ve dusuk olabilir mo stresi. :/// ben ayin 1 inde asilamami oldum, 10 unda degerim 9,9 cikti, 12 si 32,74 cikti 14 u 115,7 cikti 17 si 509 cikti yarin tekrar yaptiricam :))

E kese ne zaman gozukucekmis canim.tekrar kan testini doktormu istedi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…