- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.161
olur güzelim oda olur yarın bi tane yap 2. çizgiyi kekinle çayınla bekle bence :)
:) allah isteyen herkeze nasib etsin canim benim
cevapladığın için teşekkür ederim. ben tahlillerimi devlette yaptırıyorum ama aşılamayı özelde yaptıracağım inşallah. nedeni gittiğim devlet hastanesindeki bayan dr erkek doktorlarla dönüşümlü çalışıyor, geçen gittiğimde sımur alacaklardı ,bayan dr-asistan olmadığından dışarıda yaptıracağım,orda aldırmadım.ya rezalet bişey hem hekimini seçebilirsin yazıyor hemde erkek drla dönüşümlü çalıştırıyorlar.sistem saçma... Aşılama raporu cıkartınca ilaçları da indirimli alıyormuşsun bi de onu çıkarmaya uğraşacağım. Özelde aşılama daha mantıklı hem doktornu seçebiliyorsun ve aynı doktorla devam ediyorsun. benim asıl korktuğum rahim filmi . rahim filmi zor diyorlar hani rapor için çektirmek mecburiyetinde kalacağım sanırım. sen çektirmişsindir muhakkak ,kürtajdan ,yara dondurmadan zormu acaba. ben bi düşük yaşadım kürtaj oldum geçensene...artık acı çekmek istemiyorum. Senin tedavin de hayırlısıyla sonuçlanır inşallah. Allah yardımcımız olsun işimiz zor....
canım benim eşimede 3 ay klomen verdi ama bişey olmadı.bende aşılama yaptırmak istedim adetimin 2. günü doktor gel kontrol edelim yumurtlama iğnelerine başlıyalım dedi ama adetim 2 gün oldu gelmedi. pazartesiye kadar gelmezse doktora gidecem.inşallah bende sorun çıkmaz bu seferde.
Ewet bitanem yarin tekrar bi kan testi yaptiricam.benimde dualarim heeeeep sizinle olucak:)
E kese ne zaman gozukucekmis canim.tekrar kan testini doktormu istedi yine
hımmm inşallah hamilesindir canım yaaailaçta en az 6 ay kullanılmalıdır yazıyor sanki öyle hatırlıyorum ama bize de 3 ay verdi. bir şeye yarayacağına dair bi ümit yok içimde benim de maalesef.... hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim, çeken bilir....... ama umarım sen hamilesindir de gecikmiştir
Kızlar bugün aşılamanın 8.günü.11 kasımda yapıldı göğüslerimde dolgunluk ve ara sıra vajinama bıçak saplanır gibi hissediyorum başka bi belirti yok.
Sonuç bekleyen arkadaşlar belirtiler neler hadi hep birlikte paylaşalım.
.
Merhaba. ben de dün ilk aşılamamı yaptırdım. çok sıkıntılı bi durummuş. beklemesi çok zor. dünden beri kasıklarımda ve belimde ara ara şiddetli ağrılar oluyo.bir de hastaneden eve döndükten sonra çok az kahverengi bi akıntım olmuş. tutmamasından korkuyorum. eğer tutmazsa yaşayacağım hayal kırıklığı ile ikinciye cesaret edememekten çok korkuyorum. Allah büyük. inşallah dualarımız kabul olur bebeklerimizi kucagımıza alırız. tek duam bu. acaba bu bendeki ağrılar ve akıntı neyin belirtisi olabilir. eşim tutacak gibi hissediyorum diyo. ama ben elimde olmadan hep olumsuz hissediyorumne yapıcamı şaşırdım
inşallah herşey yolunda gider hepimiz bian önce evlatlarımızı kucağımıza alırız...belki de hayırlısı buydu aşılama diye yola çıksaydım stresten bu yumurtaları bile yakalayamayabilirdim ama bilmiyorum içim bi tuhaf ilk aşılamada gebe kalan var mı onuda bilmiyorum sanırım sürekli hayal kırıklıklarından bu hale geliyoruz hep bi umutsuzluk hakim daha aşılamayı yapmadan olmayacak diye üzülüyorum bu nasıl bi psikopatlık anlamış değilim :)))
Kızlar merhabaaaa
benim yine bir sorum olacak :)))
Doktorum bu ay yumurta takibi yapalım demişti, tabi pek takip edemediler :) 10. gün gittim yumurta oluşumu henüz başlarda yine gel dediler ve 14. gün tekrar çağırdılar. 14. gün gittim aaa yumurta atılmış göremiyoruz dediler. Ben ovülasyon testi yaptığım için 14 değil 13'te yumurtamın çatladığını biliyordum zaten.
Yine de doktorum 21. gün progesteron test istemişti benden. Bu sabha yaptırdım. 21. gün değerim 19,90 çıktı kızlar. Fikri olan var mı nasıl bir değer sizce? Yumurta kalitem nasıl?
En başta moralini yüksek tut. Benim de ilk aşılamamda bir gün boyunca ağrılarım olmuştu kasıklarımda. Kahverengi akıntım olmadı. Onu bir doktoruna sorsan iyi olur. Belki de uygulama sırasında zorlandıysan ondan kalan zedelenme lekeleridir canım. Hemen kötüye yorma. Doktoru mutlaka ara. Allah hayırlısını versin inşallah 15 gün sonra müjdeli haberi verirsin:)
İnşallah :) herkes için en hayırlısı olur inşallah. senin ilk aşılaman tutmuş muydu canım? doktoru aradım olması normaldir dedi. bugün ve yarın eşinle ilişkiye gir perşembe günü de kontrole gel dedi. genelde ilişki önerilmez yazıyor internette ama doktor bana neden önerdi anlayamadım :S
Benim ilki ağustostaydı tutmadı. Sonra 1 ay ara verdim. Bu ay yine başladım.
Yumurtalar uygun duruma gelirse cuma günü aşılamam olacak inşallah.
İlk aşılamamda doktor bana da ilişki önermişti.Tutma şansını artırıyor bir sakıncası yok bence.
En başta moralini yüksek tut. Benim de ilk aşılamamda bir gün boyunca ağrılarım olmuştu kasıklarımda. Kahverengi akıntım olmadı. Onu bir doktoruna sorsan iyi olur. Belki de uygulama sırasında zorlandıysan ondan kalan zedelenme lekeleridir canım. Hemen kötüye yorma. Doktoru mutlaka ara. Allah hayırlısını versin inşallah 15 gün sonra müjdeli haberi verirsin:)
Tabiki her birinin stresi farklı oluyor. Ama bize en büyük kötülüğü yine biz ediyoruz. Şu umutsuzluk, endişe olmasa stres olmasak herşey çok daha güzel olacak eminim. Bak benim 2. aşılamam ilkinden daha yüksek bir dozda vurunduğum halde beklediğim büyüklüğe ulaşmadılar henüz. Çünkü acaba kaç tane oluşur, kaliteli olurlar mı, uygun boyuta gelirler mi diye düşünüp duruyorum. Azıcık serbest olmamız lazım. O da çok zor :) İlk aşılamada tutar mı diye bir istatistik yapma bence. Çünkü tutmaz dediler ama hamile kalan çok kişi duydum. Ama 5. aşılamasında tutan da var. Allah'ın bir hikmeti hepsi.:)
Sevgikelebegi progesteron değerin çok güzel. Ben de yaptırmıştım yumurta takibinden önce 0'larda çıkmıştı.
10 ve üzeri olduğunda normal yani yumurtlama oluyor diye yorumlanıyor canım. Ne zamandır istiyorsunuz bebişi?
Benim ilki ağustostaydı tutmadı. Sonra 1 ay ara verdim. Bu ay yine başladım.
Yumurtalar uygun duruma gelirse cuma günü aşılamam olacak inşallah.
İlk aşılamamda doktor bana da ilişki önermişti.Tutma şansını artırıyor bir sakıncası yok bence.
Zaman durdu sanki günler geçmiyor
Canim benim ki de 14 ekim:)) benim de hesapladi oyle cikti:)) b hcg ile alakali sanirim kese gorulmesii:) ben yine de surekli bi korku icindeyim. Etrafimdaki aileden soledim herkes ay dusuk olirsa uzulme fln dio! Herkesle kavga ettim! Cagirmayin kotu dusunceleri die, Allah korusun oyle bisi olursa dusunuriz die.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?