- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.181
Arkadaşlar bu ay aşılama öncesi rahim filmi çekilmiştim.hemen ardından pırtı şeklinde kanamam oldu bir iki saat. Doktor takılan o alet varya ondan tahriş olmuştur dedi ama o aleti daha önceki muayenelerinde kullanmıştı îlk defa kanamam oldu.acaba tüplerim kapalıydı bu da açılma belirtimisiydi.ben kafamdamı kurguluyorum acaba
Arkadaşlar bu ay aşılama öncesi rahim filmi çekilmiştim.hemen ardından pırtı şeklinde kanamam oldu bir iki saat. Doktor takılan o alet varya ondan tahriş olmuştur dedi ama o aleti daha önceki muayenelerinde kullanmıştı îlk defa kanamam oldu.acaba tüplerim kapalıydı bu da açılma belirtimisiydi.ben kafamdamı kurguluyorum acaba
canım tüplerle alakası olduğunu düşünmüyorum bende fılm cektırdıkten sonra 4 5 gun kanama oldu biraz aletin tahriş etmesinden biraz fılm esnasında verılen ılactan kaynaklanıyor ..
arkadaşım korkma bende çekindiğimde iki gün kanamam oldu dr me sordum normal dedi.zaten film sonucunda tıkalı olsa sana söylerdi
Ayssyaz nerdesin arkadaşım?kan sonucunu ne yaptın meraklardayım☺️
Canim ikinci testimi yarin yaptiricam ogleden snra cok heycanliyim:) insallah ikiye katlar
slm arkadaşlar bende dün aşılama yaptırdım çok merak ediyorum tutucakmı diye.bugun gitti kaldı 11 gün :).bu ikinci aşılamam birincisi tutmuştu ama kalp atımları olmadığı için aldırmak zorunda kaldım.ama bu defa hiç ümitli değilim dr yumurtaların çok iyi gelişmiş ama rahimin istediğim kalınlığa gelmemiş dedi.bakalım rabbim bu dafa nasip edicekmi hepinizden dua bekliyorum.
canım hayırlısıyla tutar inşallah aşılaman aynı gün aşılama yaptırmışız demekki benim ilk aşılamam onun için çok heyecanlıyım günler nasıl geçecek bılmıyorum mutlu haberler bızı bekliyordur inşaalh
Mrhb arkadaslar dun 2.asilamami yaptirdim.hala biraz agrim var ozellikle bel agrisi.drum 3 gun dinlenmemi ve is yapmamami istedi yemek ve wc disinda kalkmiyorum.biraz akintim var sol kasigimdada hafif sanci.yarinda crinone jel baslicam.sizlerde surekli agrisi olan oldumu normalmi yksa bu...
off bende 5 gün içinde regl olucam ve benim de ilk tedavim başlayacak. Her açıdan ilk tedavi çünkü bugüne kadar bebek için tek bir aspirin dahi kullanmamıştım. Vakit kaybetmemek için de direkt aşılama ile başlıyoruz. Allahım yüzümüzü güldürsün inşalllahhhh :)
Arkadaşım bişey sorabilir miyim. Tahmini olarak reglinin 2. veya 3. günü ilaç ya da iğneye başlanıyor ya, ortalama aşılama gününe kadar kaç gün geçiyor.
canım senin son adet tarihin ne.Benimki 13 ekim ve nette hesaplayınca 4+5 günlük çıkıyor doğru sanırım değil mi?Tabi en doğru sonucu yarın doktorum söyleyecek çook heyecanlıyım:)
Seninki benimkinden büyük ve perşembe göreceksin keseyi ben yarın göremem o zaman.Haftaya bir daha giderim olsun nolacak ki:)
Ay kalp atışı 7 haftalıkken mi görülüyor yani çok heyecan verici.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))
Canim benim yaklasil on-onbir gun falan.bu senin yumurtalarinla alakali ama genelde bu sure icinde istenilen buyukluge geliyor.snrada catlatip bebisini karnina birakcaklarrr:))
Benim de son adet 15 Ekim'di. Ilk değeri 14 Kasım 346 idi. 18 Kasım 2182 idi. Sanırım abdominal görülür çünkü yarına kadar biraz daha artmış olur Allah'ın izni ile inşallah gebelik kesesini görürüz.Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin:)
Değildir canım sağlıklı olsun bitanem olsun:) çoğul gebeliklerde daha fazla katılamıyormuş :) Allah herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin.değerin çok güzel artmış canım, acaba ikizler geliyor olabilir miiiii :)
off bende 5 gün içinde regl olucam ve benim de ilk tedavim başlayacak. Her açıdan ilk tedavi çünkü bugüne kadar bebek için tek bir aspirin dahi kullanmamıştım. Vakit kaybetmemek için de direkt aşılama ile başlıyoruz. Allahım yüzümüzü güldürsün inşalllahhhh :)
Arkadaşım bişey sorabilir miyim. Tahmini olarak reglinin 2. veya 3. günü ilaç ya da iğneye başlanıyor ya, ortalama aşılama gününe kadar kaç gün geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?