- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.201
Benim de son adet 15 Ekim'di. Ilk değeri 14 Kasım 346 idi. 18 Kasım 2182 idi. Sanırım abdominal görülür çünkü yarına kadar biraz daha artmış olur Allah'ın izni ile inşallah gebelik kesesini görürüz.Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin:)
Yumurtalarının ilaca nasıl cevap verdiğiyle alakalı aslında.
Ben ilk aşılamda 8 gün gonal-f iğne, 9.gün 24:00 'da yani 10.gün çatlama iğnesi, 11. gün de aşılamamı olmuştum.
Şimdi 12.güne çıkacak eğer ki bugün yeterli büyüklüğe gelmişse yumoşlarım.
Benim tahminim senin ilk başlangıcın olacağı için bir de yumurtlama oranın da iyiydi -19 küsürdü sanırım-
tedaviye çok iyi cevap vereceksin canım. Senin de Allah'ın izniyle güzel haberlerini alırız inşallah :)
canım benimde son adet tarihim 16 ekim ve değerim 762 çıktı.Ya düşük mü değerim seninki ile nerdeyse aynı ve seninki benimkinin 3 katı nerdeyse.
Normal mi bu durum ?
hayatım sen kendi değerini kendi değerinle kıyasşa sadece. Önemli olan gün aşırı iki katına çıkmış mı? Bu sağlıklı olduguna delalettir önemli olan da bu.
Merabalar merve bende 13kasım günü yaptırdım aşılamamı kısmetse 23 ünde baktırmayı düşünüyorum.ben bi belirti yaşamıyorum sanırım sen neler yaşıyosun?
ben de 13 kasım günü ilk aşılamamı yaptırdım haftaya 27 sinde test yaptıracağız
ben de 13 kasım günü ilk aşılamamı yaptırdım haftaya 27 sinde test yaptıracağız
ben 11 kasım da yaptırdım aşılamayı bu 2.aşılamam test yaptırmayı düşünmüyorum zaten 25inde adet olmam gerekiyor olmazsam o zaman giderim.ilkinde test yaptırdım sonuç hüsrandı insan daha çok etkileniyor.şuan bi belirtin vr mı? benim göğüslerde dolgunluk ve ara sıra vajina girişine bıçak saplanır gbi oluyor o kadar
güzelim sen kendini rahat ettirmek için gidip versen kan olmaz mı, hiç olmazsa artığ artmadığına bakarsın ?!Canım doktor bir daha kan tahlili falan istemedi 6 Aralık'ta tekrar çağırdı çok geç yani ne yapacağımı şaşırdım valla.
off bende 5 gün içinde regl olucam ve benim de ilk tedavim başlayacak. Her açıdan ilk tedavi çünkü bugüne kadar bebek için tek bir aspirin dahi kullanmamıştım. Vakit kaybetmemek için de direkt aşılama ile başlıyoruz. Allahım yüzümüzü güldürsün inşalllahhhh :)
Arkadaşım bişey sorabilir miyim. Tahmini olarak reglinin 2. veya 3. günü ilaç ya da iğneye başlanıyor ya, ortalama aşılama gününe kadar kaç gün geçiyor.
canım benimde son adet tarihim 16 ekim ve değerim 762 çıktı.Ya düşük mü değerim seninki ile nerdeyse aynı ve seninki benimkinin 3 katı nerdeyse.
Normal mi bu durum ?
Evet canım doğru hatırladın valla bravo :)
Çok teşekkür ederim bilgiler için hayırlısı ile kucağımıza alıcaz yavru kuşlarımızı.
Sen şu an kaçıncı günündesin
ahhh cnaım maşallah ağzından bal damlıyor. İnşallah tatlım inşallah:)
Senin de test sonucunu heyecanla bekliyoruz bugun bizi bilgilendir hemen mutlaka :)
valla kızlar 9 kasımda yaptırmıştım ilk aşılamamı korkudan gıdemıyorum olumsuz sonuç çıkacak dıye ıdrar testı yapsam cıkarmı acaba
Ne oldu bakiyim yumoslar buyumusmuAmin inşallah.
İğneye başlayalı 10 gün oldu benim.Son iğnemi -inşallah son olur yani- dün akşam yaptım.
Bugün kontol var bir pürüz çıkmazsa cuma günü aşılamam olacak.
valla kızlar 9 kasımda yaptırmıştım ilk aşılamamı korkudan gıdemıyorum olumsuz sonuç çıkacak dıye ıdrar testı yapsam cıkarmı acaba
idrar testine güvenme pozitif de çıksa kanda negatif çıkabiliyo 10 günü geçtiği için git yaptır kan tahlilini derim ben hiç korkma :) bende 6 kasımda olmuştum aşılamayı senden 3 gün önce yani şimdi ikinci aşılamaya bile başladım ilki negatif çıktı aramızda 3 gün olmasına ramen ben ikinciye geçmişim
idrar testine güvenme pozitif de çıksa kanda negatif çıkabiliyo 10 günü geçtiği için git yaptır kan tahlilini derim ben hiç korkma :) bende 6 kasımda olmuştum aşılamayı senden 3 gün önce yani şimdi ikinci aşılamaya bile başladım ilki negatif çıktı aramızda 3 gün olmasına ramen ben ikinciye geçmişim
Ne oldu bakiyim yumoslar buyumusmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?