Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benimde son adet tarihim 16 ekim ve değerim 762 çıktı.Ya düşük mü değerim seninki ile nerdeyse aynı ve seninki benimkinin 3 katı nerdeyse.
Normal mi bu durum ?

Evet canım doğru hatırladın valla bravo :)
Çok teşekkür ederim bilgiler için hayırlısı ile kucağımıza alıcaz yavru kuşlarımızı.

Sen şu an kaçıncı günündesin

canım benimde son adet tarihim 16 ekim ve değerim 762 çıktı.Ya düşük mü değerim seninki ile nerdeyse aynı ve seninki benimkinin 3 katı nerdeyse.
Normal mi bu durum ?

hayatım sen kendi değerini kendi değerinle kıyasşa sadece. Önemli olan gün aşırı iki katına çıkmış mı? Bu sağlıklı olduguna delalettir önemli olan da bu.

ben de 13 kasım günü ilk aşılamamı yaptırdım haftaya 27 sinde test yaptıracağız

ben 11 kasım da yaptırdım aşılamayı bu 2.aşılamam test yaptırmayı düşünmüyorum zaten 25inde adet olmam gerekiyor olmazsam o zaman giderim.ilkinde test yaptırdım sonuç hüsrandı insan daha çok etkileniyor.şuan bi belirtin vr mı? benim göğüslerde dolgunluk ve ara sıra vajina girişine bıçak saplanır gbi oluyor o kadar

benim de göğüslerde çok ağrı var ama bu adetten önce hep böyledir...adet olacakmışım gibi karın ve bel ağrısı vardı bir kaç gün.....ilk aşılamam ...tutma ihtimali biraz düşük hazırlıklıyım bu fikre ama aklımdan da çıkmıyor....biz crinone jel verdiler her sabah onu kullanıyorum...bel ve karın ağrısı ondan galiba......morfoloji % 0 idi bizim aşılama günü kaç idi bilmiyorum hiç sormadım hayırlısı artıkkk....

canım reglin 2. gunu ilk ılaca başladım 5 gun içtim üç gun sonra iğne vurulmaya başladım üç gun surdu ertesı gece çatlatma iğnesi vuruldum bir gün sonra aşılama yapıldı yani benim 13. gün aşılamam oldu

Normal mi bu durum ?

Canım olur mu? Önemli olan kendi değerinin 2 katına çıkması önemli. Allah korusun bazen kimyasal yada dış gebelikte çok yükselebiliyormuş. Umarım hepimizin sağlıklı normal gebeliği vardır .ben yarınki usg için heyecanlıyım. Tüm dualarım hepimizin sağlıklı bebişleri olması yönünde .

valla kızlar 9 kasımda yaptırmıştım ilk aşılamamı korkudan gıdemıyorum olumsuz sonuç çıkacak dıye ıdrar testı yapsam cıkarmı acaba

Evet canım doğru hatırladın valla bravo :)
Çok teşekkür ederim bilgiler için hayırlısı ile kucağımıza alıcaz yavru kuşlarımızı.

Sen şu an kaçıncı günündesin

Amin inşallah.
İğneye başlayalı 10 gün oldu benim.Son iğnemi -inşallah son olur yani- dün akşam yaptım.
Bugün kontol var bir pürüz çıkmazsa cuma günü aşılamam olacak.

valla kızlar 9 kasımda yaptırmıştım ilk aşılamamı korkudan gıdemıyorum olumsuz sonuç çıkacak dıye ıdrar testı yapsam cıkarmı acaba

idrar testine güvenme pozitif de çıksa kanda negatif çıkabiliyo 10 günü geçtiği için git yaptır kan tahlilini derim ben hiç korkma :) bende 6 kasımda olmuştum aşılamayı senden 3 gün önce yani şimdi ikinci aşılamaya bile başladım ilki negatif çıktı aramızda 3 gün olmasına ramen ben ikinciye geçmişim

Ya canim gece gunsiz dusune dusune bekleyecegine git yaptir.iyi yada kotu sonuca gore planlar yaparsin.idrarda cikmayabilir ama kanda kesin cikar.git hadi bizede haber wer canim

canım ıkıncıye nasıl geçiyor adetını 3 gunu başlamıyormu ıgnelere ayy bu doktorlar ne kadar farklı yontemleri var hepsi ayrı bir cinss.. bide tutmazsa bıdaha yaptırmıcam ara vercem 2014 te tüp bebek için başvurcam

Canim insallah bu kez hayirli haberler werirsin.ara wermedigin cok iyi olmus.allah yardimcin olsun arkadasim.cok dua et bol bol dua et.benimde dualarim sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…