Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

haklısın canım çok sağol.Allah nasip ettiyse zaten olacak yoksa olmayacak telaşlanmaya gerek yok.Umarım Rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.
Sen yarın keseyi göreceksin değil mi hayırlı haberlerini bekliyorum.

aynen öyle adetimin 3. günü başladı zaten aşılamadan 10 gün sonra adet gördüm 3. günüde iğnelere başladı şimdide bugün 3. iğnemi olucam :) kasımda iki defa aşılama olmuş olucam çok ilginç dimi

anladım cnaım teşekkür ederim. yumurta olgunlaşmasına göre tahminen 10-13 gün arası sürüyor anladığım.

valla kızlar 9 kasımda yaptırmıştım ilk aşılamamı korkudan gıdemıyorum olumsuz sonuç çıkacak dıye ıdrar testı yapsam cıkarmı acaba

lütfen öyle düşünme inşallah hayırlı sonuc alacaksın. bence şimdi yapma yarın sabah ilk idrarınla yaparsın. hem bir gün daha geçmiş olur, hem de ilk idrar youn oldugu için pozitifi görme olasılığı artacak

Benimde aşılamam yarın sabah 11 gibi yapılacak. Pazartesi kontrolüm vardı 4 adet yumurta oluşmuş. 2 si sağda boyutları 9-7 ml 2side solda 18-17ml di sanırım dün çatlatma iğnemi vurdum . Bundan sonrası duayla inş. Lüften dualarınızda benide unutmayın. İlk aşılamam haziranda olmuştu tutmadı bu ikincisi .. İnş bu sefer tutar.. 4 ,5 yıllık evliyim denemediğim şey kalmadı

İnşallah tutar aşılaman hayırlısıyla canım bol bol dinlen ve stress yapma hiç bi şeye gerisi RAbbimin takdiri☺️

İnşallah güzel haberler veririm.Tabi Allah tüm bebiş isteyenlere güzel mucizeler nasip eder inşallah.

benimde ilk aşılamam haziranda idi.benimki de negatifti ama bence bu ay uğurlu tüm isteyenler hamiş kalsın inşallah:)

hakkında hayırlısı canım, bol şanslar inşallah tutar bu sefer.
ben de 2. aşılamamı yaptırdım 14 kasımda beklemedeyim:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…