- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.221
Canım olur mu? Önemli olan kendi değerinin 2 katına çıkması önemli. Allah korusun bazen kimyasal yada dış gebelikte çok yükselebiliyormuş. Umarım hepimizin sağlıklı normal gebeliği vardır .ben yarınki usg için heyecanlıyım. Tüm dualarım hepimizin sağlıklı bebişleri olması yönünde .
canım ıkıncıye nasıl geçiyor adetını 3 gunu başlamıyormu ıgnelere ayy bu doktorlar ne kadar farklı yontemleri var hepsi ayrı bir cinss.. bide tutmazsa bıdaha yaptırmıcam ara vercem 2014 te tüp bebek için başvurcam
Canim insallah bu kez hayirli haberler werirsin.ara wermedigin cok iyi olmus.allah yardimcin olsun arkadasim.cok dua et bol bol dua et.benimde dualarim sizinle
Canim gunaydin.benimde iki gun surmustu kasik agrim.asilamanin yapildigi gece cok siddetliydi, ikinci gun biraz daha azaldi.normal bence.insallah tutar canim
ben de 13 kasım günü ilk aşılamamı yaptırdım haftaya 27 sinde test yaptıracağız
canım reglin 2. gunu ilk ılaca başladım 5 gun içtim üç gun sonra iğne vurulmaya başladım üç gun surdu ertesı gece çatlatma iğnesi vuruldum bir gün sonra aşılama yapıldı yani benim 13. gün aşılamam oldu
Amin inşallah.
İğneye başlayalı 10 gün oldu benim.Son iğnemi -inşallah son olur yani- dün akşam yaptım.
Bugün kontol var bir pürüz çıkmazsa cuma günü aşılamam olacak.
valla kızlar 9 kasımda yaptırmıştım ilk aşılamamı korkudan gıdemıyorum olumsuz sonuç çıkacak dıye ıdrar testı yapsam cıkarmı acaba
Su an hastanedeyim canim.kan werdim bekliyorum.bi saate cikcak sonucum.insallah katlamistir ikiye.obur turlusunu dusunmek bile istiyorum
ben de 13 kasım günü ilk aşılamamı yaptırdım haftaya 27 sinde test yaptıracağız
valla kızlar 9 kasımda yaptırmıştım ilk aşılamamı korkudan gıdemıyorum olumsuz sonuç çıkacak dıye ıdrar testı yapsam cıkarmı acaba
Benimde aşılamam yarın sabah 11 gibi yapılacak. Pazartesi kontrolüm vardı 4 adet yumurta oluşmuş. 2 si sağda boyutları 9-7 ml 2side solda 18-17ml di sanırım dün çatlatma iğnemi vurdum . Bundan sonrası duayla inş. Lüften dualarınızda benide unutmayın. İlk aşılamam haziranda olmuştu tutmadı bu ikincisi .. İnş bu sefer tutar.. 4 ,5 yıllık evliyim denemediğim şey kalmadı
İnşallah güzel haberler veririm.Tabi Allah tüm bebiş isteyenlere güzel mucizeler nasip eder inşallah.haklısın canım çok sağol.Allah nasip ettiyse zaten olacak yoksa olmayacak telaşlanmaya gerek yok.Umarım Rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.
Sen yarın keseyi göreceksin değil mi hayırlı haberlerini bekliyorum.
Benimde aşılamam yarın sabah 11 gibi yapılacak. Pazartesi kontrolüm vardı 4 adet yumurta oluşmuş. 2 si sağda boyutları 9-7 ml 2side solda 18-17ml di sanırım dün çatlatma iğnemi vurdum . Bundan sonrası duayla inş. Lüften dualarınızda benide unutmayın. İlk aşılamam haziranda olmuştu tutmadı bu ikincisi .. İnş bu sefer tutar.. 4 ,5 yıllık evliyim denemediğim şey kalmadı
benimde ilk aşılamam haziranda idi.benimki de negatifti ama bence bu ay uğurlu tüm isteyenler hamiş kalsın inşallah:)
Ayssyaz ne yaptın canım inşallah katlanmıştır değerin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?