Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım doktor bir daha kan tahlili falan istemedi 6 Aralık'ta tekrar çağırdı çok geç yani ne yapacağımı şaşırdım valla.
denizcim benim doktorum da istemedi de sadece ben merak ettim.Ama bundan sonra doktorum ne derse onu yapacağım.Boşu boşuna stres yaratmamamız lazım.çünkü her türlü stresi onlara yansıtırmışız ...

hadi gözün aydın canım.
ayyy senin ki çok çok yeni daha

Çok sevindim canımm☺️çok şükür.bundan sonra stress yapmamalısın artık.

canım hayırlı olsun çok sevindim darısı bizim başımıza daha on gün beklemedeyim :)

tebrikler canım.bundan sonra sıkıntı yok artık :)

Cok tesekkur ederim arkadaslar.igordan Aldik guzel haberi.insallah sizlerdende birer birer aliriz.bu ay hepimize ugurlu gelir insallah

Merhaba arkadaşlar bende bugün aşılama yaptırdım. Çok gergindim ama korkulacak birşey yokmuş. Allah herkesin kalbine göre versin inşallah dualarımız kabul olur...

resmen kasım ayında iki defa aşılama olucam ilkini 6 kasımda oldum tutmadı ikincisini önümüzdeki hafta olucam dün iğnelere başladım yeniden varmı benim durumumda olan :)

Bende bugün regl oldum cuma doktora gideceğim bkalım karar verecekler ama aşılamalar aralık başına kalır gibiye geliyor bana canım...

Allah'ım tüm bebiş isteyenlerin gönlüne göre versin inşallah.
Kızlar bu arada ben çok hastayım gastroenterit oldum ne su içebiliyorum ne de wc'den ayrılabiliyorum son 1 haftadır hastalıktan kurtulamıyorum tam da bebişin organlarının oluştuğu aylarda

Geçmiş olsun canım ihmal etme doktora git.

Bugün aşılamamın 8.günü çok şükür😉.dün tekrar çatlatma iğnesi vurundum.rabbim bebiş isteyen herkese ve bana da nasip etsin bu ay inşallah sağlıklı sıhhatli☺️👶👼

aa neden canım?
hiç duymamıştım bir kez daha çatlatma iğnesi vurulduğunu.
acaba bizlere de gerekli miydi?

Hadi hayırlısı olsun yedikolik. Yumurtalarının durumu iyiymiş. İnşallah tutar. Allah hayırlı haberler almanı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…