Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aa neden canım?
hiç duymamıştım bir kez daha çatlatma iğnesi vurulduğunu.
acaba bizlere de gerekli miydi?

Canım her doktor yapmıyomuş sanırım.ben de bi kaç kişi gördüm doktorun tedavisi ile ilgili.rahime sıkı sıkı tutunsun.çatlamayan yumurtalar kist yapmasın diyeymiş.ovulasyonu güçlendirmek içinmiş

nasıl yani sana aşılama yapıldıktan 8 gün sonra yenidenmi çatlatma iynesi oldun anlamadım

bende hiç duymadım aşılama olduktan sonra zaten en kısa zamand ayumurta çatlamış olacak hala öatlamama ihtimali mi var ki

bence var canım. yumurta dirençliyse belki tek iğne yeterli gelmez.
ben ateş ölçme ile takip etmeye çalışıyorum.
ilk aşılamam da ateşim geç yükselmişti ve acaba geç mi çatladı dedim.
bu aşılamada da doktordan yumurtaya bakmasını istedim.
baktık beraber, çatlamaya başlamış çok güzel dedi.
böylece içim rahatlamıştı ama ateşim yükselmedi.
yine kafamda soru işareti oldu acaba çatlamadı mı diye.
ben de bugün gittim kan verdim progesteron baktırmak için.
öğleden sonra sonuç çıkacak ve anlayacağım çatladı mı çatlamadı mı?

aşılamanın 8. günü pregnyl iğne yaptırdım falan diyenler vardı onun gibi bir şey mi acaba?

Arkadaşlar pazartesi günü aşılama yaptırmıştım. bugün kontrole gittim. sol tarafımdaki inanılmaz ağrıdan bahsettim. bana ağrının olması iyi bişe dedi. yumurtaların çatladıgı için ağrı yapıyor dedi. tutma ihtimali daha yüksekmiş bu şekilde. zaten sol tarafımda aşılamadan önce bi kistleşme olmuş.ayrıntılarından bahsetmedi ama onlar da çatlamış ve şu anda durum olumlu yonde ilerliyomuş. beklicez şu anda yaparacak başka birşey yok dedi. ağrılarım için mınoset plus tb.verdi ağrın çok olursa haberim olsun dedi ve gönderdi. bu olaydan nasıl bi sonuç çıkartmalıyım bilmiyorum. benım gıbı aşılamadan sonra şiddetli kasık ağrısı çeken var mı cok merak ediyorum. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...

progesteron testini yaptır bence de cnaım için rahat olur. çatlamadan sonraki 7. günde yaplması lazım biliyosundur zaten. üzerinden o kdar gün geçtimi yahu daha dün yaptırmıssın gibi tabi bir de sana sormak lazım :)

14 kasımda aşılama olmuştum canım, doktor bakmıştı yumurtaya ve çatlamaya başladığını söylemişti.
bugün tam 7. gün oluyor.
valla geçmiş o kadar gün bu sefer kolay geçti canım.ilkinde hiç geçmemişti.
bakalım sabırsızlıkla bekliorum sonucu pc başında:18:

Canim uc gun snra bi kan testi yaptirirsin, bizede werirsin guzel haberleri:)

Sende yaptircan dimi canim onuncu gun kan testi.oyle dedin diye hatirliyorum cunku.cumartesiye gelio onuncu gunun.seninde bekliyorum heycanla guzel haberlerini

aa neden canım?
hiç duymamıştım bir kez daha çatlatma iğnesi vurulduğunu.
acaba bizlere de gerekli miydi?

nasıl yani sana aşılama yapıldıktan 8 gün sonra yenidenmi çatlatma iynesi oldun anlamadım

Ewet mesela aşılamamı 13 kasımda oldum 20 kasımda ikinci çatlatma iğnesini oldum 2. Nin doZu daha düşük ve rahime bebeğin sıkı sıkı tutunması için gebelik varsa güçlendirmej içinmiş.

ay caım 3 gün erken değil mi?
ben 14. gün yani hafataya perşembe yaptırmayı düşünüyorum.

Degil canim ya yaptir iste.beklemek daha zor.bende onuncu gun yaptirdim biliyosun.allahim insallah tutunmustur bebisin ama tam tersi bi durumdada adetini bekler bi dahaki asilama icin plan yaparsin.ama icime doguyo olucak bu ay tatlim:)) wericeksiniz guzel haberleri insalaaaaahhhhhhh

ayy canm inşallah rabbim muradımıza erdirir.tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar verir.

Ewet mesela aşılamamı 13 kasımda oldum 20 kasımda ikinci çatlatma iğnesini oldum 2. Nin doZu daha düşük ve rahime bebeğin sıkı sıkı tutunması için gebelik varsa güçlendirmej içinmiş.

Cok mantikli arkadasim.tutunmasi icin nasildir bilmiyorum ama catlamayan yumurtalar kiste donustugu icin onu engelleyebilir.yarin kan wercenmi canim

oufff çok heyecanlı ama olumsuzdan çok korkuyorum:18:
önce evde test yapıcam silik milik bir şey çıkarsa öyle kana gidecem:18:

Sende yaptircan dimi canim onuncu gun kan testi.oyle dedin diye hatirliyorum cunku.cumartesiye gelio onuncu gunun.seninde bekliyorum heycanla guzel haberlerini
Ewet insallah yaptiricam ama canim benim dun 7.gunumdu tekrar igne yaptirdim ya catlatma ignesi. onun etkisi cumartesiye kadar gecer mi acaba?

Hamile kalan arkadaslar size bir sorum olacak kafam cok karisti.asilama yapilmadan yumurtalar gelismis mi diye bakildiginda yani adetinizin 11.gununde felan rahim duvarinizin kalinligi kacti? Birde hergun kalinlasmaya devam ediyomu adet zamanina kadar

Eşimde çift taraflı varikosel var ama ameliyattan kaçınıyor. Aşılama hangi evrede yapılıyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Son yapılan spermiogram testimiz aşıda.

SPERMĠOGRAM STANDART ( ) WHO&KRUGER ( X )
EJAKÜLAT ( x ) ANİ DİLÜSYON ( )
BULGULAR NORMAL DEĞERLER
Abstinans Süresi : 4. gün ( C.P. ) 2 gün - 7 gün
Volüm : 3,0 cc > 2 cc
Viskozite : Çok Yapışkan Az Yapışkan
Likefaksiyon : >180 dk. < 30 dk.
Renk : D.Beyaz D.Beyaz
Görünüm : Gri-Opelasan Gri - Opelasan
pH : 7,8 7,2 - 8,0
Kan : Yok Yok
İrin-Partikül : Yok Yok
1.cc deki Sperma : 7.500.000 > 30 milyon/mL
Total Sperma : 22.500.000 (makler counting camber) > 70 milyon/ejekülat
Motilite : Hızlı İleri Hareketli: % 15; Yavaş İleri Hareketli: % 10; Yerinde Hareketli: % 5;
Hareketsiz: % 70
İmmotilite : % 70 (Hareket etmeyen) < %50
Vitalite : % 30 (Hareket Eden)
H.O.S Test : % 61 > % 60 Normal %50-59 Şüpheli
(Hipo Ozmolar Şişme Testi) < % 50 Anomali
Lökosit : 1.150.000 <1.000.000
Aglütinasyon : Negatif Negatif
İmmatür germ hücre : 20-25 adet/her sahada
Retrograd Ejakl. : -
Pellet : -
--------------------------------MORFOLOJ&#288;(D-Q)----------------------------------------
WHO(Dünya Sağlık Örgütü)Criteria
Normal yapı : % 18 Anormal Yapı : % 82 > %50 Normal
KRUGER STR&#288;CT CR&#288;TER&#288;A
Değerlendirilen Spermatozoid Sayısı: 47
Normal Yapı : % 5 % 0 - 4 Kötü Prognoz (GEBELİK % 7,6)
Anormal Yapı : % 95 % 5-14 İyi Prognoz (GEBELİK % 49,4)
> 14 Normal Morfoloji (GEBELİK % 88,3 )
Mikroskopi : Sperma hücrelerinde morfolojik yapı ve hareket bakımından anormal oranlar yüksek gözlendi.
1 cc deki sayı normalin altında. 3 saatlik inkübasyon sonucu normal dışı yavaşlama ve
ölü hücre sayısında artış gözlenmedi. Her sahada 6-7 lökosit görüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…