- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.261
aa neden canım?
hiç duymamıştım bir kez daha çatlatma iğnesi vurulduğunu.
acaba bizlere de gerekli miydi?
bugün aşılamamın 8.günü çok şükür😉.dün tekrar çatlatma iğnesi vurundum.rabbim bebiş isteyen herkese ve bana da nasip etsin bu ay inşallah sağlıklı sıhhatli☺️👶👼
bende hiç duymadım aşılama olduktan sonra zaten en kısa zamand ayumurta çatlamış olacak hala öatlamama ihtimali mi var ki
Canım her doktor yapmıyomuş sanırım.ben de bi kaç kişi gördüm doktorun tedavisi ile ilgili.rahime sıkı sıkı tutunsun.çatlamayan yumurtalar kist yapmasın diyeymiş.ovulasyonu güçlendirmek içinmiş
bence var canım. yumurta dirençliyse belki tek iğne yeterli gelmez.
ben ateş ölçme ile takip etmeye çalışıyorum.
ilk aşılamam da ateşim geç yükselmişti ve acaba geç mi çatladı dedim.
bu aşılamada da doktordan yumurtaya bakmasını istedim.
baktık beraber, çatlamaya başlamış çok güzel dedi.
böylece içim rahatlamıştı ama ateşim yükselmedi.
yine kafamda soru işareti oldu acaba çatlamadı mı diye.
ben de bugün gittim kan verdim progesteron baktırmak için.
öğleden sonra sonuç çıkacak ve anlayacağım çatladı mı çatlamadı mı?
progesteron testini yaptır bence de cnaım için rahat olur. çatlamadan sonraki 7. günde yaplması lazım biliyosundur zaten. üzerinden o kdar gün geçtimi yahu daha dün yaptırmıssın gibi tabi bir de sana sormak lazım :)
14 kasımda aşılama olmuştum canım, doktor bakmıştı yumurtaya ve çatlamaya başladığını söylemişti.
bugün tam 7. gün oluyor.
valla geçmiş o kadar gün bu sefer kolay geçti canım.ilkinde hiç geçmemişti.
bakalım sabırsızlıkla bekliorum sonucu pc başında:18:
Bugün aşılamamın 8.günü çok şükür😉.dün tekrar çatlatma iğnesi vurundum.rabbim bebiş isteyen herkese ve bana da nasip etsin bu ay inşallah sağlıklı sıhhatli☺️👶👼
Canim uc gun snra bi kan testi yaptirirsin, bizede werirsin guzel haberleri:)
aa neden canım?
hiç duymamıştım bir kez daha çatlatma iğnesi vurulduğunu.
acaba bizlere de gerekli miydi?
nasıl yani sana aşılama yapıldıktan 8 gün sonra yenidenmi çatlatma iynesi oldun anlamadım
ay caım 3 gün erken değil mi?
ben 14. gün yani hafataya perşembe yaptırmayı düşünüyorum.
canım hayırlısıyla tutar inşallah aşılaman aynı gün aşılama yaptırmışız demekki benim ilk aşılamam onun için çok heyecanlıyım günler nasıl geçecek bılmıyorum mutlu haberler bızı bekliyordur inşaalh
Ewet mesela aşılamamı 13 kasımda oldum 20 kasımda ikinci çatlatma iğnesini oldum 2. Nin doZu daha düşük ve rahime bebeğin sıkı sıkı tutunması için gebelik varsa güçlendirmej içinmiş.
Degil canim ya yaptir iste.beklemek daha zor.bende onuncu gun yaptirdim biliyosun.allahim insallah tutunmustur bebisin ama tam tersi bi durumdada adetini bekler bi dahaki asilama icin plan yaparsin.ama icime doguyo olucak bu ay tatlim:)) wericeksiniz guzel haberleri insalaaaaahhhhhhh
aşılamanın 8. günü pregnyl iğne yaptırdım falan diyenler vardı onun gibi bir şey mi acaba?
Ewet insallah yaptiricam ama canim benim dun 7.gunumdu tekrar igne yaptirdim ya catlatma ignesi. onun etkisi cumartesiye kadar gecer mi acaba?Sende yaptircan dimi canim onuncu gun kan testi.oyle dedin diye hatirliyorum cunku.cumartesiye gelio onuncu gunun.seninde bekliyorum heycanla guzel haberlerini
oufff çok heyecanlı ama olumsuzdan çok korkuyorum:18:
önce evde test yapıcam silik milik bir şey çıkarsa öyle kana gidecem:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?