- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.281
Ewet insallah yaptiricam ama canim benim dun 7.gunumdu tekrar igne yaptirdim ya catlatma ignesi. onun etkisi cumartesiye kadar gecer mi acaba?
Aa ewet canim benim gecmeyebilie ignenin etkisi we sonuc yaniltici olabilir.olmazsa on ikinci gun falan mi yaptirsanki canim.arti rahim duwari kalinligim asilamadan onceki son kontrolumde 11 mldi.sen niye takildin bu duruma senin kacti? Birde yumurlama doneminden snra kalinlasmaya dwm etmiyo diye biliyorum canim ben
Canim benimde asilamadan 2 gun onceki kontrolumde 6.3 mm ydi normal dedi doktorum.asilama gunune kadar artmismidir acaba 10000 pregnly catlatmak icin vuruldum.bu catlatma ignesinin rahim kalinlasmasina bi faydasi varrmi acaba?kotu mi yani benim sonucum;(pek umidim kalmadi acikcasi;(soru yagmuruna tuttym ama kafam cok karisti simdi
Canim bence kotu degil 6.3 mm.hem niye umidim kalmadi diyosun oyle dusunme lutfen.karismasin kafan.biliyorum cok zor beklemek ama bol bol dua et canim we sabirla bekle.pozitif dusun pozitif olsun.arti dogru yanlis sacma sapan ne warsa sorucaz tabiki birbirimize:)
Eşimde çift taraflı varikosel var ama ameliyattan kaçınıyor. Aşılama hangi evrede yapılıyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Son yapılan spermiogram testimiz aşıda.
SPERMĠOGRAM STANDART ( ) WHO&KRUGER ( X )
EJAKÜLAT ( x ) ANİ DİLÜSYON ( )
BULGULAR NORMAL DEĞERLER
Abstinans Süresi : 4. gün ( C.P. ) 2 gün - 7 gün
Volüm : 3,0 cc > 2 cc
Viskozite : Çok Yapışkan Az Yapışkan
Likefaksiyon : >180 dk. < 30 dk.
Renk : D.Beyaz D.Beyaz
Görünüm : Gri-Opelasan Gri - Opelasan
pH : 7,8 7,2 - 8,0
Kan : Yok Yok
İrin-Partikül : Yok Yok
1.cc deki Sperma : 7.500.000 > 30 milyon/mL
Total Sperma : 22.500.000 (makler counting camber) > 70 milyon/ejekülat
Motilite : Hızlı İleri Hareketli: % 15; Yavaş İleri Hareketli: % 10; Yerinde Hareketli: % 5;
Hareketsiz: % 70
İmmotilite : % 70 (Hareket etmeyen) < %50
Vitalite : % 30 (Hareket Eden)
H.O.S Test : % 61 > % 60 Normal %50-59 Şüpheli
(Hipo Ozmolar Şişme Testi) < % 50 Anomali
Lökosit : 1.150.000 <1.000.000
Aglütinasyon : Negatif Negatif
İmmatür germ hücre : 20-25 adet/her sahada
Retrograd Ejakl. : -
Pellet : -
--------------------------------MORFOLOJĠ(D-Q)----------------------------------------
WHO(Dünya Sağlık Örgütü)Criteria
Normal yapı : % 18 Anormal Yapı : % 82 > %50 Normal
KRUGER STRĠCT CRĠTERĠA
Değerlendirilen Spermatozoid Sayısı: 47
Normal Yapı : % 5 % 0 - 4 Kötü Prognoz (GEBELİK % 7,6)
Anormal Yapı : % 95 % 5-14 İyi Prognoz (GEBELİK % 49,4)
> 14 Normal Morfoloji (GEBELİK % 88,3 )
Mikroskopi : Sperma hücrelerinde morfolojik yapı ve hareket bakımından anormal oranlar yüksek gözlendi.
1 cc deki sayı normalin altında. 3 saatlik inkübasyon sonucu normal dışı yavaşlama ve
ölü hücre sayısında artış gözlenmedi. Her sahada 6-7 lökosit görüldü.
Merhaba arkadaşlar bende bugün aşılama yaptırdım. Çok gergindim ama korkulacak birşey yokmuş. Allah herkesin kalbine göre versin inşallah dualarımız kabul olur...
kızlar meraba bnde kasımda aşılama yaptrdm bugün aşılamada 6. günm inş hayrlsı olur :18::18::18::18::18:
Lütfen bana da yardımcı olun
Hayirli olsun canim.hadi seninde guzel haberlerini bekliyoruZ
bugün kandan progesteron testi yaptırdım 0,5 çıktı yani yumurtlama olmamış çatlamamış.
ben de boşuna umutla gebelik bekliyorum
bugün kandan progesteron testi yaptırdım 0,5 çıktı yani yumurtlama olmamış çatlamamış.
ben de boşuna umutla gebelik bekliyorum
Benimde aşılamam yarın sabah 11 gibi yapılacak. Pazartesi kontrolüm vardı 4 adet yumurta oluşmuş. 2 si sağda boyutları 9-7 ml 2side solda 18-17ml di sanırım dün çatlatma iğnemi vurdum . Bundan sonrası duayla inş. Lüften dualarınızda benide unutmayın. İlk aşılamam haziranda olmuştu tutmadı bu ikincisi .. İnş bu sefer tutar.. 4 ,5 yıllık evliyim denemediğim şey kalmadı
testte bir yanlışlık olmasın yahuuu, neden çatlamasın doktorunda çatlamaya başladığını gördüğünü söylüyor. 2 gün sonra bir daha yaptırsana.
BU arada yine kadınlar klübünde yumurta takibi yaptıran bir arkadaşın bu kadar düşük sonucu çıkınca doktorunun sana ilaç tedavisine başlayalım yumurtlamıyorsun dediği ayda o değerle hamile kaldığını okudum ben. o yzudne hala bu progesteron testinin ne işe yaradığını anlamış değilim.
Kendi doktorunu arasana bi canim.bakalim ne dicek
:26::26::26:
saol cnm bnm inşallah hepmizn tutar hayrlsıyla çift çift tutarda rabbim müjdelendirir bizi inşallah :26:
Ya kızlar sabah 11 gibi aşılamam yapıldı. Ama bu sefer çok canım yandı ve kanamam oldu. Bu saat oldu hala kanamam devam ediyor. Bi ped doldurdum nerdeyse.. İlk aşılamamda ne canım bu kadar yanmıştı ne de kanamam olmuştu.. Bu seferki niye böyle oldu bilmiyorum canım çok sıkıldıSizlerde de olmuş muydu kanama???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?