Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ewet insallah yaptiricam ama canim benim dun 7.gunumdu tekrar igne yaptirdim ya catlatma ignesi. onun etkisi cumartesiye kadar gecer mi acaba?

Aa ewet canim benim gecmeyebilie ignenin etkisi we sonuc yaniltici olabilir.olmazsa on ikinci gun falan mi yaptirsanki canim.arti rahim duwari kalinligim asilamadan onceki son kontrolumde 11 mldi.sen niye takildin bu duruma senin kacti? Birde yumurlama doneminden snra kalinlasmaya dwm etmiyo diye biliyorum canim ben

Canim benimde asilamadan 2 gun onceki kontrolumde 6.3 mm ydi normal dedi doktorum.asilama gunune kadar artmismidir acaba 10000 pregnly catlatmak icin vuruldum.bu catlatma ignesinin rahim kalinlasmasina bi faydasi varrmi acaba?kotu mi yani benim sonucum;(pek umidim kalmadi acikcasi;(soru yagmuruna tuttym ama kafam cok karisti simdi

Canim bence kotu degil 6.3 mm.hem niye umidim kalmadi diyosun oyle dusunme lutfen.karismasin kafan.biliyorum cok zor beklemek ama bol bol dua et canim we sabirla bekle.pozitif dusun pozitif olsun.arti dogru yanlis sacma sapan ne warsa sorucaz tabiki birbirimize:)

Insallah oyledir canim benim.rabbim hayirlisini nasip etsin.olmazsada Allahin takdiri.

Allahim! Bana kendi yanindan lutuf we kerminle tertemiz we mubarek bir cocuk nasib et.suphe yokki sen dualari isiten we kabul edensin...ben her gun her namazimdan sonra hep boyle dua ettim arkadaslar we sukurler olsunki kabul oldu.belki siZde edersiniz diye yazmak istedim:)

Lütfen bana da yardımcı olun

Merhaba arkadaşlar bende bugün aşılama yaptırdım. Çok gergindim ama korkulacak birşey yokmuş. Allah herkesin kalbine göre versin inşallah dualarımız kabul olur...

adetının kacıncı gunu asılama yaptırdın ve kac yumos olusmustu cnm ınsallah tutar ben 10 gun gıttım ama ıkı yumurtam olusmus ama cok kucuk (

bugün kandan progesteron testi yaptırdım 0,5 çıktı yani yumurtlama olmamış çatlamamış.
ben de boşuna umutla gebelik bekliyorum

bugün kandan progesteron testi yaptırdım 0,5 çıktı yani yumurtlama olmamış çatlamamış.
ben de boşuna umutla gebelik bekliyorum

testte bir yanlışlık olmasın yahuuu, neden çatlamasın doktorunda çatlamaya başladığını gördüğünü söylüyor. 2 gün sonra bir daha yaptırsana.

BU arada yine kadınlar klübünde yumurta takibi yaptıran bir arkadaşın bu kadar düşük sonucu çıkınca doktorunun sana ilaç tedavisine başlayalım yumurtlamıyorsun dediği ayda o değerle hamile kaldığını okudum ben. o yzudne hala bu progesteron testinin ne işe yaradığını anlamış değilim.

inşallah canım hayırlısıyla olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ben yine aceleci davrandım aşılanamın 5.günü yani bugün kan tahlili yaptırdım.beta hcg 4.1 çıktı normalde 5 in üzerinde olmalıymış ve tedavi gördüğüm için kullandığım ilaçlardanda olabilirmiş.of kafam karıştı.biraz daha sabretseydim keşke

yani bir sıkıntı var işte canım ben de anlamadım.
çatlamadan kaldı sanırım öylece.
bende de var bir sakatlık iğneye rağmen çatlatamadım yumurtayı

Kendi doktorunu arasana bi canim.bakalim ne dicek

yok canım o adamın sesini bile duymak istemiyorum
adetimi bekleyeceğim eğer gelmezse de başka bir doktora muayene olurum.

Ya kızlar sabah 11 gibi aşılamam yapıldı. Ama bu sefer çok canım yandı ve kanamam oldu. Bu saat oldu hala kanamam devam ediyor. Bi ped doldurdum nerdeyse.. İlk aşılamamda ne canım bu kadar yanmıştı ne de kanamam olmuştu.. Bu seferki niye böyle oldu bilmiyorum canım çok sıkıldı Sizlerde de olmuş muydu kanama???

canım bir sıkıntı var, bende bir damlacık kanama oldu.
hiç bu kadar kanama olanı da okumadım burda.
yarın da devam ederse git doktoruna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…