Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bir fikri olan yokmu

Bence 0.100 den yüksek bir rakamı görmüş olman bile bir umut.. Bir hafta sonra testini tekrarla inş yükselir değerin

Teşekkürler şuana kadar hep 0.1 sonucunu alıyordum.bu ay ilk defa 4.1 çıktı.tek şüphem ilaçların etkisînden olmuş olması.2 gün sonra tekrar denicem 2 katına yükselmesi gerekiyomuş gebelik için.hayırlısı artık

merhaba arkadaşlar kasım ayının başından beri sizleri takip ediyorum 11 kasımda aşılama oldum bende pko var eşimin spermlerindede hareket sorunu vardı fakat onu keçiboynuzu kürüyle aştık aşılama yaptırdığımız gün eşimin değerleri çok iyi çıktı şimdi beklemedeyiz 13. gün kan testi yaptırmamı söyledi doktorum bu arada bu ilk aşılamam Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Aminn insallah canim.simdi yaptirsanda cikar.bebek zaten yerlesmistir o yuzden baktirabilirsin.insallah gonlune gore olur kac yillik evlisin

adetının kacıncı gunu asılama yaptırdın ve kac yumos olusmustu cnm ınsallah tutar ben 10 gun gıttım ama ıkı yumurtam olusmus ama cok kucuk (

SAğol canım aşılamam adetin 15. Günü yapıldı benim en çok büyümedi yumurtalarım adetin 13. Günü bir tane 17 vardı diğerleri küçüktü. Şansım az galiba ama ilk tedavimdi. Klomen günde bir tane içtim. Kısmette varsa küçük yumoşlarlada olacağına inanıyorum sende içini rahat tut bence...Bizim de bebişlerimiz olacak inşallah

bugün kandan progesteron testi yaptırdım 0,5 çıktı yani yumurtlama olmamış çatlamamış.
ben de boşuna umutla gebelik bekliyorum

Bir doktoruna sorsan iyi olur canım ama yumurtlamamış gözüküyorsun ama yinede sormakta fayda var

canım,benim iki aşılamamdada kanamam olmadı istersen doktorunu ara sor geç kalma

Bir fikri olan yokmu

evet çok erken davranmışsın beklemek çok zor ama o yumurta olgunlaştırmak ve çatlatak için kullandığımız ilaçlar bhcg değerini yanlış çıkarıyormuş yani 5 in üstünde bile çıksa inanmamak gerekiyor dr ler adet dönemini bekle diyor ama 12. günü sonuç çıkıyor.gerçi 12.günü baktırsanda 2 gün arayla testi tekrarlaman lazım yükselme oluyormu die

Aminn insallah canim.simdi yaptirsanda cikar.bebek zaten yerlesmistir o yuzden baktirabilirsin.insallah gonlune gore olur kac yillik evlisin

2 yıllık evliyim yaklaşık olarak 1 buçuk yıldır uğraşıyorum bebek için ama Rabbim kısmet etmedi daha inş en yakın zamanda hayırlısıyla öğreniriz hepimiz hamileliğimizi :) test yaptırcam ama korkuyorum negatif çıkcak diye oyüzdn yaptıramıyorum :)

Cikmaz insallah negatif canim.bende 2.5 yillik evliyim bizde 1.5 yildir deniyoruz ama kismet olmadi.ilk asilamam tutmadi.2.yi yaptirdim bakalim bende bekliyorum.bence yaptir testi canim en azindan ne yapacagini bilirsin.hayirlisi olsun insallah.rabbim gonlumuze gore versin☺️

canım benim sıradan bir kadın doğum uzmanına mı yaptırtıyosun? Umarım gerek kalmaz umarım ama bundan sonra lütfen bir infertilite kliniğine ya da uzmanına git. İşinin ehli olmayan doktorlarda vaktine yazık, parana yazık en önemlisi umuduna yazık

cnaım çok erken yaptırmıssın o nedenle sen yine hiç yaptırmamıs gibi yolauna deva et. İnşallah gerçekten hamileisndir ama bu değer ve bu kadar erken yapılan test yanıltıcı olabilir lütfen kaptırma kendini fazla

canım muhtemelen spekulum denilen o alet tahriş etmiştir. Ya aletin boyutu büüyüktür ya da takanın beceriksizliği. Çok önemseme eminim bir iki güne geçer

umarım hamiş kalmıssındır canım bence artık bugun test yaptırabilirsiiin :) Varsa kesinlikle düşük de olsa bir değer göreceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…