- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.301
Ben yine aceleci davrandım aşılanamın 5.günü yani bugün kan tahlili yaptırdım.beta hcg 4.1 çıktı normalde 5 in üzerinde olmalıymış ve tedavi gördüğüm için kullandığım ilaçlardanda olabilirmiş.of kafam karıştı.biraz daha sabretseydim keşke
Bir fikri olan yokmu
Bir fikri olan yokmu
Bence 0.100 den yüksek bir rakamı görmüş olman bile bir umut.. Bir hafta sonra testini tekrarla inş yükselir değerin
merhaba arkadaşlar kasım ayının başından beri sizleri takip ediyorum 11 kasımda aşılama oldum bende pko var eşimin spermlerindede hareket sorunu vardı fakat onu keçiboynuzu kürüyle aştık aşılama yaptırdığımız gün eşimin değerleri çok iyi çıktı şimdi beklemedeyiz 13. gün kan testi yaptırmamı söyledi doktorum bu arada bu ilk aşılamam Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
adetının kacıncı gunu asılama yaptırdın ve kac yumos olusmustu cnm ınsallah tutar ben 10 gun gıttım ama ıkı yumurtam olusmus ama cok kucuk(
bugün kandan progesteron testi yaptırdım 0,5 çıktı yani yumurtlama olmamış çatlamamış.
ben de boşuna umutla gebelik bekliyorum
Ya kızlar sabah 11 gibi aşılamam yapıldı. Ama bu sefer çok canım yandı ve kanamam oldu. Bu saat oldu hala kanamam devam ediyor. Bi ped doldurdum nerdeyse.. İlk aşılamamda ne canım bu kadar yanmıştı ne de kanamam olmuştu.. Bu seferki niye böyle oldu bilmiyorum canım çok sıkıldıSizlerde de olmuş muydu kanama???
Bir fikri olan yokmu
Bir fikri olan yokmu
kızlar aşılamada anestezi kullanan varmı ?
Aminn insallah canim.simdi yaptirsanda cikar.bebek zaten yerlesmistir o yuzden baktirabilirsin.insallah gonlune gore olur kac yillik evlisin
2 yıllık evliyim yaklaşık olarak 1 buçuk yıldır uğraşıyorum bebek için ama Rabbim kısmet etmedi daha inş en yakın zamanda hayırlısıyla öğreniriz hepimiz hamileliğimizi :) test yaptırcam ama korkuyorum negatif çıkcak diye oyüzdn yaptıramıyorum :)
yani bir sıkıntı var işte canım ben de anlamadım.
çatlamadan kaldı sanırım öylece.
bende de var bir sakatlık iğneye rağmen çatlatamadım yumurtayı
yok canım o adamın sesini bile duymak istemiyorum
adetimi bekleyeceğim eğer gelmezse de başka bir doktora muayene olurum.
Ben yine aceleci davrandım aşılanamın 5.günü yani bugün kan tahlili yaptırdım.beta hcg 4.1 çıktı normalde 5 in üzerinde olmalıymış ve tedavi gördüğüm için kullandığım ilaçlardanda olabilirmiş.of kafam karıştı.biraz daha sabretseydim keşke
Ya kızlar sabah 11 gibi aşılamam yapıldı. Ama bu sefer çok canım yandı ve kanamam oldu. Bu saat oldu hala kanamam devam ediyor. Bi ped doldurdum nerdeyse.. İlk aşılamamda ne canım bu kadar yanmıştı ne de kanamam olmuştu.. Bu seferki niye böyle oldu bilmiyorum canım çok sıkıldıSizlerde de olmuş muydu kanama???
merhaba arkadaşlar kasım ayının başından beri sizleri takip ediyorum 11 kasımda aşılama oldum bende pko var eşimin spermlerindede hareket sorunu vardı fakat onu keçiboynuzu kürüyle aştık aşılama yaptırdığımız gün eşimin değerleri çok iyi çıktı şimdi beklemedeyiz 13. gün kan testi yaptırmamı söyledi doktorum bu arada bu ilk aşılamam Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?