- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.321
canım bir bilgim yok buraya sor istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/sperm-testi-analizi-f951/
Arkadaşlar pazartesi günü aşılama yaptırmıştım. bugün kontrole gittim. sol tarafımdaki inanılmaz ağrıdan bahsettim. bana ağrının olması iyi bişe dedi. yumurtaların çatladıgı için ağrı yapıyor dedi. tutma ihtimali daha yüksekmiş bu şekilde. zaten sol tarafımda aşılamadan önce bi kistleşme olmuş.ayrıntılarından bahsetmedi ama onlar da çatlamış ve şu anda durum olumlu yonde ilerliyomuş. beklicez şu anda yaparacak başka birşey yok dedi. ağrılarım için mınoset plus tb.verdi ağrın çok olursa haberim olsun dedi ve gönderdi. bu olaydan nasıl bi sonuç çıkartmalıyım bilmiyorum. benım gıbı aşılamadan sonra şiddetli kasık ağrısı çeken var mı cok merak ediyorum. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...
aynen öyle adetimin 3. günü başladı zaten aşılamadan 10 gün sonra adet gördüm 3. günüde iğnelere başladı şimdide bugün 3. iğnemi olucam :) kasımda iki defa aşılama olmuş olucam çok ilginç dimi
bende adet oldum neden bukadar erken oldu daha 8 gun var adetıme nekadar sevınmiştim umutlanmıştım hiç iyi degilim umudum kalmadı hiçbir şekilde
kesinlikle negatif düşünmeeee kaçıncı aşılamandı ilk mi
mrb merve bende çarşamba günü ilk aşılamamı oldum (pco'luyum) herşey yolunda gitti çok şükür ama o gece sabaha kadar uyuyamadım sağ ve sol kasığımda çok sancım vardı dünde devam etti şiddeti azalmıştı ama eğilemiyordum ve özellikle tuvalete gittiğimde ağrı artıyodu karnımda çok gergin dün ilişki önermişti dr çok fazla canım acıdı karnıma şiddetli bi baskı vardı sanki bugün daha iyi gibiyim gece rahat uyudum ama sağ ve sol yanımda hala ağrı var sanki adet ağrısı gibi çatlayacakmış gibi.. ya daha önce klomen kullanmıştım ve ohss gelişmişti acaba yine ohss mi diye çok korkuyorum sende ki belirtilerde bende ki gibimiydi?
ilk di aglamaktan gözlerim şişti ya gtmicem değişen bişey yok olmuyor tutmuyor bıktım yoruldum neden sorun yok nıye tutmuyor ozaman
kızlar bu işte doktor çok önemli.
tecrübeme dayanarak söylüyorum.
benim yumurtam çatlatma iğnesine rağmen çatlamamış.
çok iyi takip etmek gerekiyor yumurtayı, büyüklüğünü, çatlayıp, çatlamadığını.
ben de umutla beklerken tepetaklak oldum progesteronum 0.5 çıktı meğer yumurtlama olmamış.
çok iyi araştırın, okuyun, doktor ne derse tamam demeyin, muhakkak araştırın.
benim doktorum ticarete dökmüş işi,sırt tüp bebek yapabilmek için aşılamalarımı savsakladı gerektiği gibi yapmadı.
okuyup araştırdğım için anladım bunu.
aman dikkat, kandırılmak çok koyuyor insana.
vijdansızlarrr hatırladığım kadarıyla büyümüştü yumurtaların öyle demişti nasıl yumurtlamamışsın sana yanlışmı söylemiş büyüdü diye
bozma moralini olsun ikincide tutar inşallah ben beş sene önce ilç çocuğuma aşılama ile hamile kaldım ve ilkinde tuttu şimdi 4,5 yaşında bir oğlum var ikinciye karar verdik ve yine aşılama yaptırdık ilk aşılamam tutmadı ikincisi için hiç moralimi bozmadan üzülmeden kendimi yıpratmadan hemen kolları sıvadım sende bozma moralini hadi bismillah diyip sıva kollarını ikinciye :))
ilk di aglamaktan gözlerim şişti ya gtmicem değişen bişey yok olmuyor tutmuyor bıktım yoruldum neden sorun yok nıye tutmuyor ozaman
bende yoruldum bıktım ama henüz aşılamaya başlamdık rahim filimi cekilmişti haziran ayında ve o ay hamile kaldım 3 aylıkken kaybettim kalbi durdu şimdi 2 ci ayımız ilk ay olmadı inşallah bu ay tekradan hamile kalırım olmazsa eğer bende sanırım aşılamay gecicem aşılamadan hamile kalan var mı
bende yoruldum bıktım ama henüz aşılamaya başlamdık rahim filimi cekilmişti haziran ayında ve o ay hamile kaldım 3 aylıkken kaybettim kalbi durdu şimdi 2 ci ayımız ilk ay olmadı inşallah bu ay tekradan hamile kalırım olmazsa eğer bende sanırım aşılamay gecicem aşılamadan hamile kalan var mı
ne güzel hiç degilse tutmuş yani tabi kaybetmen acı ama tutmama ihtimali yok mehtapcım benim aklıma bıle gelmezdi çocugum olmayacak doktor doktor gezcem hiç ama hiç aklıma gelmezdi olur olcak doktora gtmem gidlcek bi durumum yokki diyordum ama gttikçe çıktı ortaya kist varmış çikolata hemde adı nekadar güzel ama kendi hiç degil aldırdım temmzda olur dedım olmadı neyse aşılama olur belki dedım oda olmadı demekki normal yollarla olmayacak tüp bebek diyorum oda galiba 3 yıl evli olman gerekiyormuş kafamı içi karınca yuvası gibi napsam netarafa gtsem bilmiyorum etrafımda bu durumu yaşayan kimse yok hepsınn oldu çünkü kusura bakma fazla açıldım inşallah demekten başka çarem yok
Canmm kalbinin durma nedeni pıhtılaşmadan dolayı olabilir. Doktorun ne dedi bilmiyorum ama öncelikle pıhtılaşma testi yaptırmanı öneririm.
Ben de progestana başladım. Minik yuvaklar kapsül.Vajinadan kullanıyorum. Ama sanki her an geri düşecekmiş gibi hissediyorum. Diğer aşılamam da crinone jel kullanmıştım.Bu sefer bunu verdi Günde 3 defa kulanmamı önerdi doktor. Sizler nasıl kullanıyorsunuz??
Cikmaz insallah negatif canim.bende 2.5 yillik evliyim bizde 1.5 yildir deniyoruz ama kismet olmadi.ilk asilamam tutmadi.2.yi yaptirdim bakalim bende bekliyorum.bence yaptir testi canim en azindan ne yapacagini bilirsin.hayirlisi olsun insallah.rabbim gonlumuze gore versin☺️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?