Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam bende 3.5 yıllık evliyim 33 yaşındayım eylülde ilk aşılama oldu sonuç olumsuz. salı günüde ikinci aşılamayı yaptırdım inşallah bu sefer olur bu arada eşim ve bende hiç bi sorun yok bütün tahliller yapıldı filmler çekildi. Hayırlısı rabbim inşallah bize de nasip eder anne olmayı ..

Bakalım bugün akşam kontrolüm var nekadar büyümüştür acaba yumurtalar merak içindeyim bugün 5. Iynemi yapıcam tahminimce salı veya çarşamba aşılamam olur tabi büyüdüyse yumurtalar bu arada hiç sorunumuz yok ama yinede eşime hergün keçi boynuzu kürü yapıyoruz dahada hareketlensinler diye beş gündür içiyo bukadar kısa sürede faydası olurmu acaba

mrb merve bende çarşamba günü ilk aşılamamı oldum (pco'luyum) herşey yolunda gitti çok şükür ama o gece sabaha kadar uyuyamadım sağ ve sol kasığımda çok sancım vardı dünde devam etti şiddeti azalmıştı ama eğilemiyordum ve özellikle tuvalete gittiğimde ağrı artıyodu karnımda çok gergin dün ilişki önermişti dr çok fazla canım acıdı karnıma şiddetli bi baskı vardı sanki bugün daha iyi gibiyim gece rahat uyudum ama sağ ve sol yanımda hala ağrı var sanki adet ağrısı gibi çatlayacakmış gibi.. ya daha önce klomen kullanmıştım ve ohss gelişmişti acaba yine ohss mi diye çok korkuyorum sende ki belirtilerde bende ki gibimiydi?

bende adet oldum neden bukadar erken oldu daha 8 gun var adetıme nekadar sevınmiştim umutlanmıştım hiç iyi degilim umudum kalmadı hiçbir şekilde

kızlar bu işte doktor çok önemli.
tecrübeme dayanarak söylüyorum.
benim yumurtam çatlatma iğnesine rağmen çatlamamış.
çok iyi takip etmek gerekiyor yumurtayı, büyüklüğünü, çatlayıp, çatlamadığını.
ben de umutla beklerken tepetaklak oldum progesteronum 0.5 çıktı meğer yumurtlama olmamış.
çok iyi araştırın, okuyun, doktor ne derse tamam demeyin, muhakkak araştırın.
benim doktorum ticarete dökmüş işi,sırt tüp bebek yapabilmek için aşılamalarımı savsakladı gerektiği gibi yapmadı.
okuyup araştırdğım için anladım bunu.
aman dikkat, kandırılmak çok koyuyor insana.

evet aynen o şekilde canım. bugün bile biraz daha hafif olmasına ragmen ağrım var. karnım çok gergin ve dediğin gibi tuvalete gitiğimde daha da artıyor. sanki birşey düşecekmiş gibi içimden... bu sabah çok fazla halsizlik başladı bir de. belimde ve bacaklarımda inanılmaz ağrılar oluyor. bunların neden oldugunu bılmıyorum. doktorum olur normaldır dıyo ama dayanılcak gibi değil. inşallah tuttuğu için bu acıları çekiyoruzdur.

ilk di aglamaktan gözlerim şişti ya gtmicem değişen bişey yok olmuyor tutmuyor bıktım yoruldum neden sorun yok nıye tutmuyor ozaman

bozma moralini olsun ikincide tutar inşallah ben beş sene önce ilç çocuğuma aşılama ile hamile kaldım ve ilkinde tuttu şimdi 4,5 yaşında bir oğlum var ikinciye karar verdik ve yine aşılama yaptırdık ilk aşılamam tutmadı ikincisi için hiç moralimi bozmadan üzülmeden kendimi yıpratmadan hemen kolları sıvadım sende bozma moralini hadi bismillah diyip sıva kollarını ikinciye :))

vijdansızlarrr hatırladığım kadarıyla büyümüştü yumurtaların öyle demişti nasıl yumurtlamamışsın sana yanlışmı söylemiş büyüdü diye

vijdansızlarrr hatırladığım kadarıyla büyümüştü yumurtaların öyle demişti nasıl yumurtlamamışsın sana yanlışmı söylemiş büyüdü diye

valla bilmiyorum canım aşılama sonrası bana da gösterdi yumurtayı,çatlamaya da başlamış dedi.
bilemiyorum artık yalan söylediyse Allahtan bulsun ne diyim.
yani belki büyüdü ama bir şeyi yanlış yaptığı için çatlamadı işte.

ne mutluu sana içime dogmuyor hiç olacagı azcık umut olsa yok olmayacak gibi adet olmadım ama aşırı sancım var hafif leke geldi cok kararsızım uykularımda görüyorum artık doktor doktor gezdigimi

ilk di aglamaktan gözlerim şişti ya gtmicem değişen bişey yok olmuyor tutmuyor bıktım yoruldum neden sorun yok nıye tutmuyor ozaman

bende yoruldum bıktım ama henüz aşılamaya başlamdık rahim filimi cekilmişti haziran ayında ve o ay hamile kaldım 3 aylıkken kaybettim kalbi durdu şimdi 2 ci ayımız ilk ay olmadı inşallah bu ay tekradan hamile kalırım olmazsa eğer bende sanırım aşılamay gecicem aşılamadan hamile kalan var mı

ne güzel hiç degilse tutmuş yani tabi kaybetmen acı ama tutmama ihtimali yok mehtapcım benim aklıma bıle gelmezdi çocugum olmayacak doktor doktor gezcem hiç ama hiç aklıma gelmezdi olur olcak doktora gtmem gidlcek bi durumum yokki diyordum ama gttikçe çıktı ortaya kist varmış çikolata hemde adı nekadar güzel ama kendi hiç degil aldırdım temmzda olur dedım olmadı neyse aşılama olur belki dedım oda olmadı demekki normal yollarla olmayacak tüp bebek diyorum oda galiba 3 yıl evli olman gerekiyormuş kafamı içi karınca yuvası gibi napsam netarafa gtsem bilmiyorum etrafımda bu durumu yaşayan kimse yok hepsınn oldu çünkü kusura bakma fazla açıldım inşallah demekten başka çarem yok

Canmm kalbinin durma nedeni pıhtılaşmadan dolayı olabilir. Doktorun ne dedi bilmiyorum ama öncelikle pıhtılaşma testi yaptırmanı öneririm.

Ben de progestana başladım. Minik yuvaklar kapsül.Vajinadan kullanıyorum. Ama sanki her an geri düşecekmiş gibi hissediyorum. Diğer aşılamam da crinone jel kullanmıştım.Bu sefer bunu verdi Günde 3 defa kulanmamı önerdi doktor. Sizler nasıl kullanıyorsunuz??

aynı bende öyle 1 yıll sürekli doktor degiştirdim yanlış teşisler koyuldu devlet hastanesinde bende memleketime gittim özel hastaneye rahim filimi cekilmek istedigimi söyledim cekildi o ay hamile kaldım birde preseed diye jel kullandım cok sevinmiştik hamile oldugumu ögrenince ama devlet hastanesinde kist var denilmişti özelde rahmin tertemiz hic bir sorun yok sebepsiz bizimkisi de 2 yılla yakın bir zamandır cabalıyoruz canım biz de inşallah allahım herkese nasip eder bu arada kac yaşındasın ne zamandır bebek icin cabalıyorsun yazmak istiyorsan yaz canım istedigin kadar bende senin gibi cok doluyum

canım ilk bebeğim olduğu icin araştıma gereği duyulmadı ilk bebek de araştırmadıklarını söylediler bende o durumda araştırn edin diyecek durumda degildim cok üzgündüm hisslerime dayanarak gittim doktora kaybettigimi hissettim yani ve dogru cıktı ne zaman öldügünü bille hissetmişim doktora 1 haftadır bişe oldugunu düşünüyorum dedim ve aynen dedi hisslerin cok kuvvetliymiş dedi ben sadece folis asit kullanıyordum hamile kalmadan önce rahim filimi cekildik den sonra preseed jel kullandım hamilelige yardımcı jel oldugunu duyunca hangisinden dolayı hamile kaldım bilmiyorum rahim filimi mi yoksa preseed mi belki ikisinin de cok faydası oldu bu ay yine kullandım bu jeli bakalım 7 sonra adet tarihim

amin cnm inşallah :) seninde inş bu sefer tuttar 3.ye gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…