Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah canım tutmuştur melekler bilmiyorum içim bi tuhaf bu ağrılar korkutuyo beni bi yandan da ağrı olamasa belirtisi ne olacaktı diyorum...ben aşılama diye çıkmadım yola son kontrolümde 3-4 yumurtan var aşılama yapalım tutma oranını arttıralım dedi doktorum ogün çatlatma iğnemi yaptım çrşambada aşılama..bu nasıl bi ağrı aşağıya doğru sancılı bi baskı var dibim düşecek gibi :)

bir de bugün ateşim yükseldi benim. böyle bi durumla karsılastın mı canım? ateş yükselmesi neden olur acaba aşılamadan sonra

:) evet benim de aynı öyle işte. anlatacak kelime bulamıyorum ama tercüman oluyosun resmen :) inşllah tutmuştur. ben de korkuyorum ama ilk aşılamam oldugu için vücudumun neden böyle tepkiler verdiğini anlayamıyorum. inşallah hayırlıdır...

ne mutluu sana içime dogmuyor hiç olacagı azcık umut olsa yok olmayacak gibi adet olmadım ama aşırı sancım var hafif leke geldi cok kararsızım uykularımda görüyorum artık doktor doktor gezdigimi

lütfen olumsuz düşünme yahuuu, yerleşme kanamasıdır. ben bu ara kanamamsı şeyi senin aksine çok olumlu buldum. Söylemesi çok zor dbiliyorum ama lütfen kendini dinlemeyi bırak. Başka şeylerle meşgul ol sakin ol huzurlu ol :)

yok ateşim çıkmadı ama dün çok fazla terlemiştim kayınvalidem ev sıcak değil demişti bilmiyorum...inş canım inş hayırlısıyla gebeliğe doğru ilerliyoruzdur inş benmde ilk aşılama eşim normal diyo (kendisi eczacı) vücuda sıvı verildi yumurtalıklar çatlamıştır ondandır ağrılar diyo ama yok hiçbişey beni teselli etmiyo hep bi acaba var aklımda :/ sanırım ağrılar umutsuzluğa sürüklüyo nasıl geçicek 2 hafta hiç bilmiyorum

ama ateş yükselmesi iyi bi durum diye duymuştum

inşallah öyledir canım yaa :) ben de eczanede çalışıyorum bu arada. :) ama geçen iki gün boyunca ben de çok terlemiştim. hem de dışardaydım hava çok sogukken birden sıcak basmıştı.eşim çok şaşırmıştı. belirtilerimiz hemen hemen aynı gibi :) inşallah tutmuştur canım. bana mutlaka sonucunu söylersin dimi? çok merak ederim. eşimde ve annemde tutacak düşüncesi var ama ben korkumdan ümitlenemiyorum ya tutmazsa diye. inşallah tutar da çektiğimiz ağrılara,acılara değer :)

tabi ki haber veririm canım sende haber ver mutlaka..aynen benimde eşim çok umutlu ama bende sen gibi korkumdan ümitlenemiyorum bile ağrılar herşeyin önünü tıkıyor hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum..budefa göbekten iğnemi hep kendim yaptım eşimde kendi kendine tedavi oldun inş tutacak diyor :)uzun bi süreden sonra bugün namaz kıldım öyleki oturarak kılmak zorunda kaldım çok baskı vardı kasıklarımda çok dua ettim isteyen herkes için bakalım inş emeklerimizin karşılığını alırız

inşallah canım. benim de dualarım hep o yönde zaten. isteyen herkese bebeğini kucagına almak nasip olsun inşallah. inşallah eşlerimiz haklı çıkarlar :)

inşallah canım. benim de dualarım hep o yönde zaten. isteyen herkese bebeğini kucagına almak nasip olsun inşallah. inşallah eşlerimiz haklı çıkarlar :)

inşallah canım sanırım bizden başka çevremizdekilerin hepsi umutlu :) aslında bizdeki de umutsuzluktan çok ya olmazsa korkusu..aynı belirtileri yaşıyor olmak mutlu etti beni yani demekki olabilecek ve herkeste görülebilecek belirtiler bu bile azda olsa rahatlamama yardımcı oldu

25 yaşındayım canım 2,5 yıllık evliyim 2 yıldır denıyoruz doktor hep aynı doktor hiç konuşmuyor bişey sölemiyor o söylemediği için bende sormuyorum bana sadece reçeteyı verıyor bende gidip alıyorum gel diyor gelıyorum gt dıyor gıdıyorum değiştirmek istiyorum ama doktor çok iyi tek sorun konuşmaması

evet ben de kendimi bu konuda yalnız hissetmiyorum artık. bakalım sonucu ne olacak:) daha aşılamanın 4. günü. zaman sanki hiç geçmiyo. ama yaklaştıkca da korku ve heyecan aynı anda artıyo. şu anda tek dileğim. yaklaşık 10 gün sonra yine burda birbirimize hayırlı haberleri verebilmemiz.

kızlar bende hiç umutlu degilim çünkü aşılamamın 11. günü adet oldum büyük başarı kimse yapamaz bunu çokkkkk mutsuzummmmm çook

kızlar bende hiç umutlu degilim çünkü aşılamamın 11. günü adet oldum büyük başarı kimse yapamaz bunu çokkkkk mutsuzummmmm çook

canım benim üzme kendini. hayırlısı olsun. ama üstüne görme diye bişey de var. doktorum bana bundan bahsetti. adet olursan tutmadı diye düşünme yine de kan testini yaptır dedi. inşallah seninki de öyle birşeydir canım ilk aşılaman mıydı ?

evet canım ilk aşılamam yok canım olmam öle adetimi biliyorum bu adet artık ikincisine kısmetse senin ikincimi

evet canım ilk aşılamam yok canım olmam öle adetimi biliyorum bu adet artık ikincisine kısmetse senin ikincimi

yok canım benım de ilk aşılamam. aslında bana olumsuz konusmuslardı. ilk aşılamalar genelde tutmuyormus. klomen kullanmıstım. ikincide galiba iğne veriyorlarmış. onun tutma olasılıgı daha yuksekmıs. ama bilmiyorum. ilk aşılaması tutan bi çok kişi var. öyle olmasını umuyorum ama sanki tutmayacak gibi geliyor bana da. yine de ikinciyi de denemek istiyorum. . bebeğimi kucağıma alana kadar yapmam gereken herşeyi elimden geldiğince yapmak istiyorum. inşallah sen de bi an önce kavuşursun evladına. ikinci aşılaman başarılı geçer umarım. bunun için dua edicem.

aslında direk tüp bebege geçmek istıyorum ama galiba 3 yıllık evli olmak gerekiyormuş kaç yaşındasn canm kaç yıllık evlisin

aslında direk tüp bebege geçmek istıyorum ama galiba 3 yıllık evli olmak gerekiyormuş kaç yaşındasn canm kaç yıllık evlisin

doğannu aşılamadan sonraki belirtilerin neydi?bizim gibi şiddetli kasık ağrıların ve karın gerginliğin oldumu?3.gün ve hala devam ediyor..Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…