Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nasılsınız bugün bende adet oldum ve yarın aşılama işlemine başlamak için gidicem doktora.. iğneyle tedaviye başlıcaz adetin kaçıncı gnü başlıo bu işlem ve kaç gün kullanılıyor iğne ?? ben cok korkuyorum aşılamadan ya tutmazsa diye bilmiorum çok umutsuzum bu adetmde umutluydum belki aşılamaya başlamadan bir mucize olur da seviniriz aşılamaya gerek kalmaz diyorum ama olmadı offf hiç bilmiorum ne olacak bizde sorun eşimin sperm değerleri düşük
sayı : 25 milyon hareket :% 15 morfoloji de 2 bu durumda olanlar varmı doktorum sayı yüksek olduğu için denenebilir dedi bakalım hayırlısııı

aslında direk tüp bebege geçmek istıyorum ama galiba 3 yıllık evli olmak gerekiyormuş kaç yaşındasn canm kaç yıllık evlisin

24 yaşındayım canım. mayıs ayında 3. senemizi doldurmuş olacağız. evlendiğimiz günden beri korunmuyoruz ama bebeğimiz olmadı. o yüzden gittim doktora. çikolata kisti varmış bende. iki tarafımda da. aşılama önerdi. iki kez aşılama yapaacağız ikisi de tutmazsa tüp bebekten başka çaren kalmıyor dedi. ben de kabul ettim.

inşallah hayırlısı olur canım ilk aşılaman mı olacak? ben klomen ile aşılama yaptırdım iğneye ne zaman başlıyorlar bilmiyorum ama ben adetin 3. günü başlamıştım. 5 gün kullanmıştım. aşılama işlemi çok basit bi işlem. sonrasında bazı rahatsızlıklar görünüyor ama herkes yaşamıyor tabiii bunu. inşallah aşılaman hayırlı olur daa evladına kavusursun.

Arkadaslar cok kotuyum ben.onuncu gun kan degerim 10.63tu.on ikinci gun 43tu.meraktan bugunde yaptirdim on dorduncu gunum 58.76 cikti.ikiye katlamasi lazimdi ama katlamadi.bi sorun mu war acaba cok korkuyorum.bisi diyin bana lutfen kafayi yemek uzereyim.doktorumu aradim hemen, strese girme hemen saglik ocaginda yaptirdigin icin degisiklik olabilir, sali gunu gel yine bakalim beta hcg ye dedi.basina bole bisi gelen warmi bisi deyin bana lutfen

canım öncelikle moralini sakın bozma. ben daha 4. günümde oldugum için senin durumunun ne anlama geldiğini bilmiyorum. ama sanki bana olumsuz birşey yokmuş gibi geldi. doktorun da telaş yapma demiş. umarım tutmuştur. boşuna üzülüyorsundur canım benim. Allah'ım evladına bi an önce kavuşmayı nasip etsin.

Evat canım ilk aşıalamam olacak ben özel tüp bebk merkezinde yaptırıorum doktorum direk iğneyle yapcaz dedi klomen le yapmıcak sanırım iğne daha iyi demişti

bence de sakin ol sorun olsa doktorun söylerdi.. telaşa yapma

Evat canım ilk aşıalamam olacak ben özel tüp bebk merkezinde yaptırıorum doktorum direk iğneyle yapcaz dedi klomen le yapmıcak sanırım iğne daha iyi demişti

evet canım ben de iğnenin daha etkili oldugunu duymuştum. benim doktorum bu ay klomen vericem eğer tutmazsa gelecek sefere iğne ile deneyeceğiz demişti. inşallah hayırlı olur. senin tedavi gördüğün yer bu alanla ilgili oldugu için daha kapsamlı tedaviler uygulayabilirler. o yüzden korkma hiç. Allah nasip ettiyse zaten olur. sen elinden geleni yap. gerisini Allah'a bırak. inşallah güzel haberlerini alırız canım.

inşallah canım çok sağol senin aşılamanda tutmuştur inşallaj

Kızlar 11 Kasım da 2.aşılamam yapıldı bugün 11.günüm ama ne idrar ne de kan yaptırmaya cesaretim yok. Sanırım adetimi bekleyeceğim

25 Kasım adet günüm.İlk aşılama da 10.gün idrar yaptım negatif 15.gün kan yaptırdım beta sıfır çıktı büyük hüsran yaşadım 17.gün

adet oldum.Ama bu sefer yumurtanın olgunlaşması geç olduğu için adetim 25 i test tarihim 26 sı bakalım ne olacak

merhaba mervecim bende 11 kasımda aşılama yaptırdım bende senin gibi korkuyodum test yaptırmaya ama bugün bi cesaretle gittim ve sonucum 12,6 çıktı doktorumla görüştüm 3-4 gün sonra tekrar test yaptırmamı istedi eğer 2 katına çıkarsa normal bi gebeliktir dedi Rabbim inş yüzümüzü güldürür çok heveslendim inş sonu kötü olmaz. ama gerçekten şimdide artacakmı korkusu başladı inşşallah Allahım dualarımızı kabul et hepimiz evlata sahibi olalım :)

Farklı yerlerde yaptırdığın için değer aralıkları da farklı olabilir.stresini çok iyi anlıyorum.herşey gönlünce olsun

27sine kadar olmazsam gidip kan yaptıracağım ama o zamana kadar beklerim büyük ihtimalle hakkımızda hayırlısı canım umarım seninde değerin pazartesi istenilen seviyede olur da mutluluğun daim olur

Geçenlerde erken test yaptırdığımı anlatmıştım.bugünde sabahtan beri baş dönmesi ve mide bulantısı var.bulanmakla kalmıyo yediklerimî çıkarıyorum.ayrıca kasıklarımda ve belimde ara ara bıçak batması gibi ağrı oluyo.aşılamamın 6.günü ancak doktorum bende ters bi uygulama gerçekleştirdi.normalde çatlatma iğnesi sonrası aşılama sonraki günler îlişki önerîlirken,benim önce ilişki en son aşılamam oldu.çok fazla yorum okuyup psikolojik hamile kaldım galiba yakında karnımda şişmeye başlar:))))

canım 2 günde bir 2 katına çıkması lazım içini ferah tut yaptırdığından bu yana iki gün geçmemiş kiii üzülme...

canım senınle aynı kaderı paylasıyoruz bende temmuzda 3 senemı doldurcam. Bızde hıc korunmadık bendede cıkolata kıstı cıktı ama ben temmuzda aldırdım ilk aşılamam bakalım ne olcak pek ıyı degılım artık herkesın sormasından bıktım sormasalar bıle sankı vah vah dıye bakıyorlar gorumcem 30 yasında benden 1 yıl sonra evlendı ıkıncı ayında hamıle kaldı gecende bebegını kucagına aldı cok yakınız onun heran mutlulugu yanımda yasıyor unutmaya calıssam nasıl unutayım gozumun onunde yasanıyor hersey kotuyum butun arkadaslarım dogurdu benden ıkıncısıne hamıle cok sordum kendıme nerde hata yaptım rabbım benı bununla sınıyor artık kafayı yıcem ben cok t
akıyorum durduk yere aglıyorum cocuk lafı duymak ıstemıyorum

Arkadaşlar 1. aşılama sonrası tutmadı ve perşembe regl oldum bugün doktora gittim belki 2. için start veririz diye... Ama maalesef sağ yumurtalığım 32-34 mm çapında bir yumurtam var kist oluşturmuş(((( Bu ay ara verdi doktor önümüzdeki ay kist gitmişse devam ederiz gitmemişse bir ay daha ara veririz dedi...

Bende bu meselelerden azıcık uzak kalmak için bir süre yanınızda olamıyacağım... Arada uğrarım umarım herkesten iyi haberler alırız:))))

Sevgilerimle:)))

Hamilesin canim mutlu olman lazim.moralini yuksek tutmalisin.Allahim insallah bana ve tum bekleyen arkadaslarimizada hayirlisiyla boyle sonuclar nasip etsin.insallah Bi sukur namazi kilip ardindan bol bol dua et ve yapabilirsen herkesin uyudugu saatte bi abdest alip rabbime dua et insallah☺️

çokşükür cnm ama doktorum kimyasal gebelik falan deyince tedirgin oldum ister istemez ama moralimi yüksek tutcam hayırlısıyla salı günü tekrar yaptıracağım testte yükselmiş olcak. bu arada aşılama yapıldıktan sonra 4444 tane salatı tefriciye okumaya başladım bitmek üzere Allahım dualarımı kabul etti çok şükür bu gecede eşimle beraber kılcaz şükür namazlarımızı Allahım inş isteyen herkese nasip eder şuan çıkan bu değerin mutluluğunu yaşıyorum inş yükselir ve mutluluğumuz yarım kalmaz :)

Allah kabul etsin insallah dualarini da Insallah yukselir icini ferah tut sen.doktorlar herseye tedarikli olmalari gerektigi icin oyle demistir.Allahin izniyle kucagina da alirsin.cok sevindim👶👶

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…