- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.361
aslında direk tüp bebege geçmek istıyorum ama galiba 3 yıllık evli olmak gerekiyormuş kaç yaşındasn canm kaç yıllık evlisin
nasılsınız bugün bende adet oldum ve yarın aşılama işlemine başlamak için gidicem doktora.. iğneyle tedaviye başlıcaz adetin kaçıncı gnü başlıo bu işlem ve kaç gün kullanılıyor iğne ?? ben cok korkuyorum aşılamadan ya tutmazsa diye bilmiorum çok umutsuzum bu adetmde umutluydum belki aşılamaya başlamadan bir mucize olur da seviniriz aşılamaya gerek kalmaz diyorum ama olmadı offf hiç bilmiorum ne olacak bizde sorun eşimin sperm değerleri düşük
sayı : 25 milyon hareket :% 15 morfoloji de 2 bu durumda olanlar varmı doktorum sayı yüksek olduğu için denenebilir dedi bakalım hayırlısııı
Arkadaslar cok kotuyum ben.onuncu gun kan degerim 10.63tu.on ikinci gun 43tu.meraktan bugunde yaptirdim on dorduncu gunum 58.76 cikti.ikiye katlamasi lazimdi ama katlamadi.bi sorun mu war acaba cok korkuyorum.bisi diyin bana lutfen kafayi yemek uzereyim.doktorumu aradim hemen, strese girme hemen saglik ocaginda yaptirdigin icin degisiklik olabilir, sali gunu gel yine bakalim beta hcg ye dedi.basina bole bisi gelen warmi bisi deyin bana lutfen
inşallah hayırlısı olur canım ilk aşılaman mı olacak? ben klomen ile aşılama yaptırdım iğneye ne zaman başlıyorlar bilmiyorum ama ben adetin 3. günü başlamıştım. 5 gün kullanmıştım. aşılama işlemi çok basit bi işlem. sonrasında bazı rahatsızlıklar görünüyor ama herkes yaşamıyor tabiii bunu. inşallah aşılaman hayırlı olur daa evladına kavusursun.
canım öncelikle moralini sakın bozma. ben daha 4. günümde oldugum için senin durumunun ne anlama geldiğini bilmiyorum. ama sanki bana olumsuz birşey yokmuş gibi geldi. doktorun da telaş yapma demiş. umarım tutmuştur. boşuna üzülüyorsundur canım benim. Allah'ım evladına bi an önce kavuşmayı nasip etsin.
Evat canım ilk aşıalamam olacak ben özel tüp bebk merkezinde yaptırıorum doktorum direk iğneyle yapcaz dedi klomen le yapmıcak sanırım iğne daha iyi demişti
evet canım ben de iğnenin daha etkili oldugunu duymuştum. benim doktorum bu ay klomen vericem eğer tutmazsa gelecek sefere iğne ile deneyeceğiz demişti. inşallah hayırlı olur. senin tedavi gördüğün yer bu alanla ilgili oldugu için daha kapsamlı tedaviler uygulayabilirler. o yüzden korkma hiç. Allah nasip ettiyse zaten olur. sen elinden geleni yap. gerisini Allah'a bırak. inşallah güzel haberlerini alırız canım.
Kızlar 11 Kasım da 2.aşılamam yapıldı bugün 11.günüm ama ne idrar ne de kan yaptırmaya cesaretim yok. Sanırım adetimi bekleyeceğim
25 Kasım adet günüm.İlk aşılama da 10.gün idrar yaptım negatif 15.gün kan yaptırdım beta sıfır çıktı büyük hüsran yaşadım 17.gün
adet oldum.Ama bu sefer yumurtanın olgunlaşması geç olduğu için adetim 25 i test tarihim 26 sı bakalım ne olacak
Arkadaslar cok kotuyum ben.onuncu gun kan degerim 10.63tu.on ikinci gun 43tu.meraktan bugunde yaptirdim on dorduncu gunum 58.76 cikti.ikiye katlamasi lazimdi ama katlamadi.bi sorun mu war acaba cok korkuyorum.bisi diyin bana lutfen kafayi yemek uzereyim.doktorumu aradim hemen, strese girme hemen saglik ocaginda yaptirdigin icin degisiklik olabilir, sali gunu gel yine bakalim beta hcg ye dedi.basina bole bisi gelen warmi bisi deyin bana lutfen
merhaba mervecim bende 11 kasımda aşılama yaptırdım bende senin gibi korkuyodum test yaptırmaya ama bugün bi cesaretle gittim ve sonucum 12,6 çıktı doktorumla görüştüm 3-4 gün sonra tekrar test yaptırmamı istedi eğer 2 katına çıkarsa normal bi gebeliktir dedi Rabbim inş yüzümüzü güldürür çok heveslendim inş sonu kötü olmaz. ama gerçekten şimdide artacakmı korkusu başladı inşşallah Allahım dualarımızı kabul et hepimiz evlata sahibi olalım :)
24 yaşındayım canım. mayıs ayında 3. senemizi doldurmuş olacağız. evlendiğimiz günden beri korunmuyoruz ama bebeğimiz olmadı. o yüzden gittim doktora. çikolata kisti varmış bende. iki tarafımda da. aşılama önerdi. iki kez aşılama yapaacağız ikisi de tutmazsa tüp bebekten başka çaren kalmıyor dedi. ben de kabul ettim.
merhaba mervecim bende 11 kasımda aşılama yaptırdım bende senin gibi korkuyodum test yaptırmaya ama bugün bi cesaretle gittim ve sonucum 12,6 çıktı doktorumla görüştüm 3-4 gün sonra tekrar test yaptırmamı istedi eğer 2 katına çıkarsa normal bi gebeliktir dedi Rabbim inş yüzümüzü güldürür çok heveslendim inş sonu kötü olmaz. ama gerçekten şimdide artacakmı korkusu başladı inşşallah Allahım dualarımızı kabul et hepimiz evlata sahibi olalım :)
Hamilesin canim mutlu olman lazim.moralini yuksek tutmalisin.Allahim insallah bana ve tum bekleyen arkadaslarimizada hayirlisiyla boyle sonuclar nasip etsin.insallah Bi sukur namazi kilip ardindan bol bol dua et ve yapabilirsen herkesin uyudugu saatte bi abdest alip rabbime dua et insallah☺️
Allah kabul etsin insallah dualarini da Insallah yukselir icini ferah tut sen.doktorlar herseye tedarikli olmalari gerektigi icin oyle demistir.Allahin izniyle kucagina da alirsin.cok sevindim👶👶çokşükür cnm ama doktorum kimyasal gebelik falan deyince tedirgin oldum ister istemez ama moralimi yüksek tutcam hayırlısıyla salı günü tekrar yaptıracağım testte yükselmiş olcak. bu arada aşılama yapıldıktan sonra 4444 tane salatı tefriciye okumaya başladım bitmek üzere Allahım dualarımı kabul etti çok şükür bu gecede eşimle beraber kılcaz şükür namazlarımızı Allahım inş isteyen herkese nasip eder şuan çıkan bu değerin mutluluğunu yaşıyorum inş yükselir ve mutluluğumuz yarım kalmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?