Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar bende ayın 8. aşılama oldum pazartesi kan vericem ilk aşılamam inşlh hakkımızda neyse hayırlısı o olur bende 9 yıllık evliyim pkoluyum kendiğinden hamile kaldım ama maalesef 5 aylı olunca düşük yaptım şimdi 4 yılldır uğraşıyorum ameliyat oldum şimdide aşılama yapıldı bakalım hayırlısı sabırsızlıkla bekliiyorumvb
:18:

hayırlısıyla iyi sonuç alırsın inş..Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın...bende pkoluyum ilk aşılamamı 20 sinde yaptım ama 4 gündür sürekli alt karnımda özellikle sağ kasığımda ağrı var eğilip kalkamıyorım karnım şiş ve gergin sürekli idrara çıkıyorum sende de bu belirtiler var mıydı?çok korkutuyo beni :/

kasıklarımda ağrılar var adet olacakmışım gibi anlım sivilce doldu ilk sayfaları okudum aynı belirtilerden bahsediliyor ve sonuç bebiş geliyor hayırlısı inşlh

Son düzenleme:
kasıklarımda ağrılar var adet olacakmışım gibi anlım sivilce doldu ilk sayfaları okudum aynı belirtilerden bahsediliyor ve sonuç bebiş geliyor hayırlısı inşlh

inş sonuç hepimiz için en hayırlı ve mutlu şekilde sonuçlanır...bende ki bu ağrılar şişkinlik ziyadesiyle korkutuyo beni çektiğim acı umrumda değil bişeyler ters mi gidiyo tedirginliği canımı sıkıyo

inşallah canım. benim de dualarım hep o yönde zaten. isteyen herkese bebeğini kucagına almak nasip olsun inşallah. inşallah eşlerimiz haklı çıkarlar :)

mrb canım bugün nasılsın var mı bi gelişme benim ağrılar devam ediyo özellikle sağ kasığımda batma var gibi hala eğilip kalkamıyorum :/

bende aşılama için bugün ilk iğnemi yaptırdım perşembe kontrole çağırdı doktorum herşey yolundaysa sonra çatlatma iğnesi sonrada aşılama yapalım dedi.benim yardımınızı istediğim konu ağrılımı bu aşılama nasıl yapılıyor yaşayanlar bilgi verirse sevinirim. allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zormuş bu süreçler allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

İcini ferah tut canim olursa olur zaten benim ilk hafta iyi gectide pazartesiyi bekleme yani iki gun cok zor gecmiyo icim bi garip heyecen mi yoksa korku mu anlamadim duygular karisti birbirine hepimzin hakkinda hayirlisi inslh tez zamanda aliriz kucagimiza bebislerimizi

merhaba arkadaşlar ben bugün aşılama işlemlerine başladım doktor bana 4 tanne femara hap verdi 2 gün sabah akşam içicem sonrada 3 gün puregon iğne verdi bunları kullanan oldu mu aranızda ????

Güzel haberlerini bekliyoruz:)))

merhaba inş. pozitif sonuç alırsın ben bu ay aşılama yaptıracam Allah izin verirse cnm sen hangi ilaçları kullandın aşılamadan önce

Bugun adet olmam gerekiyordu olmadim ya yine negatif cikar diye test yapmak istemiyorum ben klomen kullandim asilama oncesi yumurtalarim kendiliginden catlamisti igne yapmadi doktor direk asilama yapti ve iki gundur sirt agrisi cekiyorum karnimda surekli bi gaz sancisi anlamadim

bende kasım 19 da yaptırdım aşılama pkoluyum inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız, bu dönemler cok meşakkatli ya Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…