- 19 Ekim 2011
- 74
- 1
- 96
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.381
merhaba kızlar bende ayın 8. aşılama oldum pazartesi kan vericem ilk aşılamam inşlh hakkımızda neyse hayırlısı o olur bende 9 yıllık evliyim pkoluyum kendiğinden hamile kaldım ama maalesef 5 aylı olunca düşük yaptım şimdi 4 yılldır uğraşıyorum ameliyat oldum şimdide aşılama yapıldı bakalım hayırlısı sabırsızlıkla bekliiyorumvb
:18:
hayırlısıyla iyi sonuç alırsın inş..Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın...bende pkoluyumilk aşılamamı 20 sinde yaptım ama 4 gündür sürekli alt karnımda özellikle sağ kasığımda ağrı var eğilip kalkamıyorım karnım şiş ve gergin sürekli idrara çıkıyorum sende de bu belirtiler var mıydı?çok korkutuyo beni :/
kasıklarımda ağrılar var adet olacakmışım gibi anlım sivilce doldu ilk sayfaları okudum aynı belirtilerden bahsediliyor ve sonuç bebiş geliyor hayırlısı inşlh
inşallah canım. benim de dualarım hep o yönde zaten. isteyen herkese bebeğini kucagına almak nasip olsun inşallah. inşallah eşlerimiz haklı çıkarlar :)
İcini ferah tut canim olursa olur zaten benim ilk hafta iyi gectide pazartesiyi bekleme yani iki gun cok zor gecmiyo icim bi garip heyecen mi yoksa korku mu anlamadim duygular karisti birbirine hepimzin hakkinda hayirlisi inslh tez zamanda aliriz kucagimiza bebislerimiziinş sonuç hepimiz için en hayırlı ve mutlu şekilde sonuçlanır...bende ki bu ağrılar şişkinlik ziyadesiyle korkutuyo beni çektiğim acı umrumda değil bişeyler ters mi gidiyo tedirginliği canımı sıkıyo
merhaba kızlar bende ayın 8. aşılama oldum pazartesi kan vericem ilk aşılamam inşlh hakkımızda neyse hayırlısı o olur bende 9 yıllık evliyim pkoluyum kendiğinden hamile kaldım ama maalesef 5 aylı olunca düşük yaptım şimdi 4 yılldır uğraşıyorum ameliyat oldum şimdide aşılama yapıldı bakalım hayırlısı sabırsızlıkla bekliiyorumvb
Güzel haberlerini bekliyoruz:)))
Sasirdim ne yapacagimi korkuyorumda adet olucam dye inslh yerlesme belirtisidir:18:
Asilama yapan biri de srnin gibi kahverengi lekeler görmüştü iki gun sürmüş sonra test yapmis hamileymis inşallah senin de boyledir
merhaba inş. pozitif sonuç alırsın ben bu ay aşılama yaptıracam Allah izin verirse cnm sen hangi ilaçları kullandın aşılamadan önce
Merhaba arkadaşlar ben yarin tahlil vermeyi düşünüyorum insallah tutmustur lutfen cook dua edin
Bugun adet olmam gerekiyordu olmadim ya yine negatif cikar diye test yapmak istemiyorum ben klomen kullandim asilama oncesi yumurtalarim kendiliginden catlamisti igne yapmadi doktor direk asilama yapti ve iki gundur sirt agrisi cekiyorum karnimda surekli bi gaz sancisi anlamadim[/QUO
bişey sormak istiyorum ilk aşılamanmı başka belirtin varmı
beklemek çok yorucu oluyo bence hemen test yaptır benim 7.günüm 12. gün olsun hiç beklemeden yaptırca testi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?