- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.401
Merhaba arkadaşlar ben yarin tahlil vermeyi düşünüyorum insallah tutmustur lutfen cook dua edin
Sasirdim ne yapacagimi korkuyorumda adet olucam dye inslh yerlesme belirtisidir:18:
inşallah tutmuştur ne gibi belirtilerin var kaç gün oldu aşılama yaptıralı bide sonucunu mutlaka yaz olurmuu
Yarin 15gun oluyo asilama yaptirali bugun adet olmam gerekiyor du olmadim inşallah hamileliktendir ilaclardan degildir bide iki gundur bi sirt agrim var karnimda ağrıyor gazim cok fazla bu asilamadan sonra ilk defa yaptirdim sizdede böyle gaz sancisi oldumu
ah o ne sabırmışş maşşallh 15 gün iyi beklemişsin :) evet bendede oluyo karnım davul gibi gergin ama düşük olmasın die dr progestan die bir ilaç verdi onun yan etkilerindede var bu karın gerginliği.gögüslerin ne durumda.bide şey var bende en ufak bişi kaldırsam sankı kolum karnıma baglı orda bi gerilme oluyo sendede varmı.inşalllaaaah hamilesindir
bu arada benim ikinci aşılamam ilki ikiz tutmuştu ama kalp atımları olmadı aldırmak zorunda kaldım asılamanın 12. günü test yaptırmıştım 28 çıkmıştı sonra ikiye üçe katlayarak gitti. bundada işe başlamak için 12. günü test yaptırcam çok dua et olurmu
Cok gecmis olsun inşallah bu sefer tutar . Aslinda düşündüğun kadar da sabirli degilim 7.gun idrar testi yaptım tabi negatif cikti aslinda cik merak ediyorum ama test yapmaya korkuyorum ya negatif ciksa diye bende sadece siskinlik gaz ve sirt agrisi var baska farklı bisey yok
bu arada benim ikinci aşılamam ilki ikiz tutmuştu ama kalp atımları olmadı aldırmak zorunda kaldım asılamanın 12. günü test yaptırmıştım 28 çıkmıştı sonra ikiye üçe katlayarak gitti. bundada işe başlamak için 12. günü test yaptırcam çok dua et olurmu
Yine bir gün daha geçti.yarın tahlil yaptıracaklar güZel haberlerinizi beklîyoruz.bende bu arada ilçedeki gebelik testi stoklarını bitirmek üzereyim.canım sıkıldıkca yapıyorum bi tane.tabî eşim görmeden kanıtları yok ediyorum kafayı yediğimî düşünüyo çünkü :))
bence adet için erken inşallah gebelik belirtisidir.test sonucunu bizimle paylaş olurmu
Yarina kadar olmazsam sabah test vermeye gidecegim dua edin[/
inşallah rabbim gönlüne göre verirr
Icimden bi his de sanki olmadi diyor... ben klomen kullanfim iki hafta doktor yumurtalarin kendiliginden catlamis igneye gerek yok dedi hemen asilama yapti sonrasinada ilac vermedi adetini bekle olmassan test yapmaya gel dedi off offf gece ruyama giriyor artik gördüm cok güzel bir oglum olmustu o kadar rahat dogum yapiyordum sonra sut veriyordum gamzeleri vardi cok gercekci bi ruyaydi uyandigimda cok üzüldüm ayy bence benim psikolojisimbozuldu...
ay canım hiç sıkma canını içini ferah tut meryem suresini okusana bu gece ben mealinide okudum çok iyi anlatıyor rabbim inşallah olacak o yoktan var eden inşallah bizim içinde var edecek
Insallah hemen simdi okuyacam . Bazan haberlerde görüyoruz ya yeni dogmus cope atilmis yada evde ölüme terk edilmiş bebekleri içim parcalaniyor ama o zaman anliyorumki herkes bir sekilde sinaniyor razi olmak lazim ben hep hayirli olacak mutluluk getirecekse nasip et diye dua ediyorum olmuyasada demekki hayirlisi budur deyip teslim olmaliyiz... mesela benim bi kuzenim vardi cok istedi sonra hamile kaldi ama ne yazikki dogumda vefat etti bebek yaşıyor ama esinin psikolojisi bozuldu simdi bebek bi onda bi onda iste böyle herzamanda mutluluk getirmiyor allah boyle acilari kimseye gostermesin hepimize hayirlidini nadip etsin
Yine bir gün daha geçti.yarın tahlil yaptıracaklar güZel haberlerinizi beklîyoruz.bende bu arada ilçedeki gebelik testi stoklarını bitirmek üzereyim.canım sıkıldıkca yapıyorum bi tane.tabî eşim görmeden kanıtları yok ediyorum kafayı yediğimî düşünüyo çünkü :))
Yarina kadar olmazsam sabah test vermeye gidecegim dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?