Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
korkma canım sık dişini olur biter..

bilmiyorum yaa erteliyorum hepp.şu 1 haftadır arkadaş ısrar edio git çektir dio.yanında bende gelirim dio.sağolsun arkadaşlrdan benim yanımda olcak olan çok varda ben korkumdan bişi yapamıyrom.adt trhim 6-7 kasım adet olmamı bekliolar.oldum dersem hemen gideriz diyorlar.çok çok korkyrmm .

adet bitiminden 2 3 gün içnde çekiliyor korkma acısada öldürmüyor :)

peki hsg çekildkten snra hemen kalkıyrmusun yoksa braz bekletyrlarmı hemen eve geldinmi.

o aleti çıkardıktan sonra hemen geçiyor zaten canım sancı falan kalmıyor kalktım ben o yataktan yürüdüm odada üstümü giyindim 2 kat aşağı indim merdivenlerle doktorun yanına gittim :) sonra çktık avm de gezdik bişeyy kalmıyoo olay bittikten sonra en fazla 2 dk bir acı çekiosun o kadar

maşallah sana.Allahım banada cesaret versnn yaa.

canım bende senin gibi çok korkuyordum ama önünü görmek için çektirmen lazım.
Ben anestezili çekildim çok korkuyordum ve ağrı eşiğim çok düşüktü.
Eğer korkuyorsan anestezili çektir derim uyuyorsun bi uyanıyorsun bakmışsın her şey bitmiş.Hemşireler ped bile takmışlar haberim yok.
Öyle olduğu halde hastaneden çıkıp eczaneye ağrı kesici ilacı almaya giderken bile dayanamadım acıya akşama kadar uyudum.

benim doktorum ağrı kesici ve antibiyotik verdi yoksa dayanamazdım.

kaç dakika uyuyosun.uyanırken sayıklıyrmusn.offf:18:

kaç dakika uyuyosun.uyanırken sayıklıyrmusn.offf:18:

yok canım benim 10 dakika bile sürmüyor sanki sabah annen uyandırıyor gibi adımı söylediler uyanıverdim.Ağır bir anestezi değil öyle.
arkadaşlar yürüyerek çıktım falan demişler kişiden kişiye değişiyor herhalde.Ben uyandığımda hemşireler pantolonumu giydirmişlerdi.Tekerlekli sandalye ile beni bir odaya aldılar orada 15-20 dk dinlendim.Ayrıca benim kanamam oldu taktıkları ped kirlenmişti eve geldiğimde diğer gün de devam etti kanamam.
Sen de benim gibi korkuyorsun sanırım kesinlikle anestezili çekil.Korkuyorsan kendini kasarsın oda kötüymüş ilaç geçmeyebiliyormuş.

deniz iyi dileklerin için cok tşk ederim. nolur dua et olurmu özellkle bgn ve yarın dualarını beklioruz..

selam canım.Bende tıp fakültesinde yaptıracağım aşılamamı.Benim yumurtalarım klomen ile gelişiyor.Doktor büyük ihtimalle ilaçla büyütecek yumurtaları.Tahminen ne kadar öderim acaba.

devlet ödüo ise artı klomenle bile yumurtan gelişio ise 200 ytl ödersin canım.. hadi işallah tutar rabbim gönlüne göre versin ...

deniz iyi dileklerin için cok tşk ederim. nolur dua et olurmu özellkle bgn ve yarın dualarını beklioruz..

etmez olur muyum bitanem hep aklımdasınız dua edeceğim size.İnşallah hepinizin aşılaması tutarda sevindirirsiniz bizi.
Bu mübarek gecenin yüzü suyu hörmetine Allah dualarımızı kabul etsin.

kızlar ben de bugün aşılama için ilk iğnemi oldum,ilk defa aşılama yaptırıyorum,eşinde sayı iyi fakat hareket azlığı var,benim yumurtalar iyi büyüyor çatlıyor problem yok yani bakalım hayırlısı olsun.
dr bana öyle 450'lik 900'lük falan iğne vermedi tek tek satılan bi iğne verdi 8 günlük yani 8 tane aldım güya ucuz diye bunu verdi ama 240 tl verdim ayrıca bu yetmeyeceği için daha da alacağım muhtemelen hiçte öyle uygun falan olmadı yani neyse inş ile yarar çünkü o kadar okuyorum kimse böyle iğneden bahsetmemiş benim de kafam karıştı

denizcim çok teşekkürler. baya heyecanlıyım. hepimize hepimize çok iyi şanslar. butun gece dua ettim umarm dualarımız kabul olacak..
hepimize bol şans. kalbim sizinle olacak..

benim ki de tek tek iğne canım merinal 5 tanesi 143 tl ama raporla 36 tl tutuyor 5 tanesi ben öyle aldım

Kızlar sayılı saatler kaldı rabbim yüzümüzü güldürür inşallah

amin canım!
dualarım hepimiz için..
bol şans!

delideni sen naptın ne durumdasın ? :) ben hazal ve senden 6 7 saat sonra olucam aşılama.. bak banada dua et olurmu birbirimize dualarımız daha makbulmüş.. dualarını bekliyorum canım

özlemcim çok az kaldı..
stressliyim biraz ama elimden geldiğince sukunetimi korumaya calısıorum.
dualarım seninle ve hazal ile..
bolbol şanslar inşallah iyi haberler ile donucez..
kalbim ve kafam hep sizinle..

yok hiç kanama olmadı bende sadece o ilaç geldi azıcık o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…