- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.421
Kızlar 2.aşılamanın sonucu da malesef negatifsabah kalktığımda beklenenle karşılaştım. Şimdi Ekim 2014 e kadar beklemedeyiz malum SSK nın saçmalık olan 3 yıl evlilik şartını yerine getirmek ve tüp raporu için. Tabi sıfırdan başlıyormuş gibi tekrardan tüm testler yapılacak yine sabır yine sabır
Henüz sonucu almamış arkadaşlar umarım güzel haberler alırsınız.
hayırlısı olsun canım benimde 2. aşılamam negatif.her ay 4-5 tane yumurta büyüyor eşimde problem yok(gerçi 2. aşılamada eşim şehir dışında olduğu için perhiz süresi çok uzun oldu onun için değerleri düşük geldi) ama 2. aşılamadada tutmadı.sen özeldemi yaptırıyorsun? bende senin gibiyim eylülde evlendim ama aşılamaya devam edicem.zaten devlet hastanesinde yaptırıyorum ücret ödemiyorum.iğneli aşışkamaya geçince biraz iğne parası çok oluyomuş heralde ama yinede o vakte kadar boş durmıycam
Kızlar 2.aşılamanın sonucu da malesef negatifsabah kalktığımda beklenenle karşılaştım. Şimdi Ekim 2014 e kadar beklemedeyiz malum SSK nın saçmalık olan 3 yıl evlilik şartını yerine getirmek ve tüp raporu için. Tabi sıfırdan başlıyormuş gibi tekrardan tüm testler yapılacak yine sabır yine sabır
merve canım bende 2014 bekliyorum ilk aşılamamın haberi dun geldi boşuna bekleme dıye:) bende yaptırmıcam başka tüp bebege geçicem ondada 3 yılı doldurmamız şartmış yaa bide bütün testler gerçekten baştanmı yapılacakmış işte bu haber çok kötü ben rahim filmini bidaha yaşamak istemiyorum korkunçtu unutamadıgım en kötü gunlerden biriydi aynı şeyleri yaşamak istemiyorum aglicam şimdi ya(((
ben 2 aşılamamı da iğneli olarak yaptırdım. Benim eşimde sayı ve hareketlilik problemi var. Doktorlara göre sebepsiz infertilite ama.ben zeynep kamilde yaptırdım ve ücretsiz sadece iğnelere verdim para. Ben mecburen boş beklicem[/QU
Anladım canım benim gittiğim hastanede uygulama farklı 3 kere klomenle 2 kerede iğneyle aşılama yapıyorlarmış.ben 2 kere yaptırdım.herlade yarın gittiğimde 3. ye başlarlar bi sıkıntı yoksa eğer.ben eşim için internetten vitamin ilacı aldım.bi problem yok ama faydası olur belki sperm kalitesine diye.iğneli aşılamaya geçenen kadar kullansın en azından şartları olgunlaştırıyım iice diye:)
merve canım bende 2014 bekliyorum ilk aşılamamın haberi dun geldi boşuna bekleme dıye:) bende yaptırmıcam başka tüp bebege geçicem ondada 3 yılı doldurmamız şartmış yaa bide bütün testler gerçekten baştanmı yapılacakmış işte bu haber çok kötü ben rahim filmini bidaha yaşamak istemiyorum korkunçtu unutamadıgım en kötü gunlerden biriydi aynı şeyleri yaşamak istemiyorum aglicam şimdi ya(((
rahim filmi 5 yıl geçerli diye biliyorum o değil canım kan idrar smear kültür vb. tekrardan olacak mecbur.
ben 2 aşılamamı da iğneli olarak yaptırdım. Benim eşimde sayı ve hareketlilik problemi var. Doktorlara göre sebepsiz infertilite ama.ben zeynep kamilde yaptırdım ve ücretsiz sadece iğnelere verdim para. Ben mecburen boş beklicem[/QU
Anladım canım benim gittiğim hastanede uygulama farklı 3 kere klomenle 2 kerede iğneyle aşılama yapıyorlarmış.ben 2 kere yaptırdım.herlade yarın gittiğimde 3. ye başlarlar bi sıkıntı yoksa eğer.ben eşim için internetten vitamin ilacı aldım.bi problem yok ama faydası olur belki sperm kalitesine diye.iğneli aşılamaya geçenen kadar kullansın en azından şartları olgunlaştırıyım iice diye:)
canım mecburen beklicem ağustos ayına kadar felan olursa bu arada kendiliğinden olur yoksa ağustosta evrakları hazırlamaya başlarım ekim başında da heyet konsey felan 3 yılı doldurur doldurmaz özelde tüp bebek i yaptıracağım.
rahim filmi 5 yıl geçerli diye biliyorum o değil canım kan idrar smear kültür vb. tekrardan olacak mecbur.
canım mecburen beklicem ağustos ayına kadar felan olursa bu arada kendiliğinden olur yoksa ağustosta evrakları hazırlamaya başlarım ekim başında da heyet konsey felan 3 yılı doldurur doldurmaz özelde tüp bebek i yaptıracağım.
umarım öyledir canım ya yoksa hayal bile edemiyorum.. benımde temmuzda 3 yılım dolacak ozamana kadar oldu oldu olmadı yollara düşücez artık umarım rabbim yüzümüze bakarda hiç gerek kalmaz.
umarım öyledir canım ya yoksa hayal bile edemiyorum.. benımde temmuzda 3 yılım dolacak ozamana kadar oldu oldu olmadı yollara düşücez artık umarım rabbim yüzümüze bakarda hiç gerek kalmaz.
Siez asilamadan sonra ne Yaptiniz
kızlar bugün aşılamamın 10. cu günü ve hala sancım dinmedi bugün heleki akşamları kasıklarm çok sancıyo böle sağdan sola geçiyo ağrı bi sağ bi sol sancıyo bide değşk bi ağrı ya sancı böle acayip ve kötü yani ne zaman geçerki bu sancı bu kadr uzun sürermi bu kaç gün oldu yani
Ben ılk aşılama olduğumda dıkat etmedım çalışdım bebegım 3 haftalıken düşmüş dünde 2 aşılama yaptım ama bu defa neye dıkat edecegımı bılmıyorum oh yüzden sıezen yardım ıstıyom
canım benımde aşılamamın 7. gunu ama bende zerre kadar bır işaret yok burada herkesın bır sıkıntısı var sanırım sızınkıler tutunuyor ama benımkı tutmadı benım gıbı olan varmı yanı hıçbır şeyı olmayan
tatlım böle sancı olması tuttu anlamınamı geliyoki deme öle seninide tutmuştur inşallah ya belkde bnmki tutmadı seninki tuttu bilemeyzki yani bu aşılama sancıları kaç gün sürüyo böle onu merak edyorum bn cnm ya inş iyii bişye işarettir bi sola gryo çok kötü oluyorum sonrada sağya gryo ağrı böle sızlıyor resmen değşk bi ağtı bu
canım tam ne anlamageldıgını bılmıyorum tabı ama herkeste aynı seylerı duyunca bende bı sorun olduğunu dusunmeye başladım hayırlısı olur ınsallah benım sancım ıkıncı gun geçmışti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?