Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlısı olsun canım benimde 2. aşılamam negatif.her ay 4-5 tane yumurta büyüyor eşimde problem yok(gerçi 2. aşılamada eşim şehir dışında olduğu için perhiz süresi çok uzun oldu onun için değerleri düşük geldi) ama 2. aşılamadada tutmadı.sen özeldemi yaptırıyorsun? bende senin gibiyim eylülde evlendim ama aşılamaya devam edicem.zaten devlet hastanesinde yaptırıyorum ücret ödemiyorum.iğneli aşışkamaya geçince biraz iğne parası çok oluyomuş heralde ama yinede o vakte kadar boş durmıycam

Bende dun asilama oldum 2 Ama ilk defa kasllarim bukadar aciyordu 1 asilamada öyle degildi bende 4 senedir evliyim Lütfen dua edelim yanliz degilim siezin yazdiklarini okudugumda bana cok sevinc veriyor

günaydın kızlar bugün aşılamanın 6. günü hala karnım şiş ve ilk günlerdeki gibi olmasada kasıklarımda beni rahatsız edecek kadar ağrı var özellikle sağ kasığımda yürürken karnımı tutma gereği hissediyorum bu normal mi yoksa bitek ben mi yaşıyorum?gün geçtikçe tedirginliğim artıyo

ben 2 aşılamamı da iğneli olarak yaptırdım. Benim eşimde sayı ve hareketlilik problemi var. Doktorlara göre sebepsiz infertilite ama.ben zeynep kamilde yaptırdım ve ücretsiz sadece iğnelere verdim para. Ben mecburen boş beklicem

selam kızlar bende 2,5 yıllık evlıyım tabikide norma yolla olmadı sonra bir çikolata kisti cıktı aldırdım temmuzda bu ayın 9. ilk aşılamamı oldum. gögüslerim agırdı uçları yandı kasılarım agırdı gaz sancım oldu bütün anlattıgınz belirtileri yaşadım 14. günü baktırcaktım ama sen zahmet etme dedi ve dün adet oldum artık gitmicem doktora üç dört ay.. yoruldum verende allah alanda belki verir umut işteee bekletiyor seni beynimin içinde dolanıp duruyor inşallah rabbim sizlere verir bende iki kat umutlanırım..

raporu almayı beklicez artık özele güç yetmez

kızlar bugün aşılamamın 10. cu günü ve hala sancım dinmedi bugün heleki akşamları kasıklarm çok sancıyo böle sağdan sola geçiyo ağrı bi sağ bi sol sancıyo bide değşk bi ağrı ya sancı böle acayip ve kötü yani ne zaman geçerki bu sancı bu kadr uzun sürermi bu kaç gün oldu yani

canım benımde aşılamamın 7. gunu ama bende zerre kadar bır işaret yok burada herkesın bır sıkıntısı var sanırım sızınkıler tutunuyor ama benımkı tutmadı benım gıbı olan varmı yanı hıçbır şeyı olmayan

Ben ılk aşılama olduğumda dıkat etmedım çalışdım bebegım 3 haftalıken düşmüş dünde 2 aşılama yaptım ama bu defa neye dıkat edecegımı bılmıyorum oh yüzden sıezen yardım ıstıyom

canım mumkun oldukça çok ayak ustu durup iş yapma her fırsatta dinlen ev işlerıne bıraz ara ver hiçbir iş bebeğimizden önemli değil

tatlım böle sancı olması tuttu anlamınamı geliyoki deme öle seninide tutmuştur inşallah ya belkde bnmki tutmadı seninki tuttu bilemeyzki yani bu aşılama sancıları kaç gün sürüyo böle onu merak edyorum bn cnm ya inş iyii bişye işarettir bi sola gryo çok kötü oluyorum sonrada sağya gryo ağrı böle sızlıyor resmen değşk bi ağtı bu

canım tam ne anlamageldıgını bılmıyorum tabı ama herkeste aynı seylerı duyunca bende bı sorun olduğunu dusunmeye başladım hayırlısı olur ınsallah benım sancım ıkıncı gun geçmışti

yok yawrum inanki bnmki dinmek bilmedi bugün 10.cu günm adete de 9 gün kaldı inş hayrlsı olur Allahm isteyen herkese versin kimsenin kucağnı boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…