- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.441
yok yawrum inanki bnmki dinmek bilmedi bugün 10.cu günm adete de 9 gün kaldı inş hayrlsı olur Allahm isteyen herkese versin kimsenin kucağnı boş bırakmasın
rahim filmi 5 yıl geçerli diye biliyorum o değil canım kan idrar smear kültür vb. tekrardan olacak mecbur.
canım mecburen beklicem ağustos ayına kadar felan olursa bu arada kendiliğinden olur yoksa ağustosta evrakları hazırlamaya başlarım ekim başında da heyet konsey felan 3 yılı doldurur doldurmaz özelde tüp bebek i yaptıracağım.
devletten rapor çıkarırken o raporu özelde kullanabiliyormuyuz?ben aşılmam yaptırırken bi bayan dışarıya rapor vermiyorlar dedi.bu bizim hakkımız değilmi vermek zorunda değillermi.birde ben ağustosta doldurcam 3 yılımı öncesinde testlerimi hazır olsun diye yaptırabiliyormuyum
Kızlar 2.aşılamanın sonucu da malesef negatifsabah kalktığımda beklenenle karşılaştım. Şimdi Ekim 2014 e kadar beklemedeyiz malum SSK nın saçmalık olan 3 yıl evlilik şartını yerine getirmek ve tüp raporu için. Tabi sıfırdan başlıyormuş gibi tekrardan tüm testler yapılacak yine sabır yine sabır
Henüz sonucu almamış arkadaşlar umarım güzel haberler alırsınız.
amin canım inşallah beklemek çok zor 7 gunum kaldı benımde ama ilaçlardan dolayı gecıkebılıyormuş da hayırlısı inşallh ben şimdiden gecelerı kabuslar görmeye başladım
Arkadaşlar cumartesi günü ağrılarıma dayanamadım doktorumu aradım. beni yanına çağırdı ben de gittim. baktı ve yumurtaların fazla uyarılmış dedi. 4 tane yumurtam vardı 6 cm. olmuş her biri. o yüzden çok ağrı yapıyomuş. yatak istirahati verdi. kesinlikle yatacaksın dedi. benim de moralım cok bozuldu. kötü bişeyle karşılaşınca tutmadıgını düşündüm. hala da öyle düşünüyorum. 7. günüm bugün ve bütün ağrılarım dindi. şu anda kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı var.çok kötüyüm moralim çok bozuk galiba gerçekten tutmadı ve kanıtı da yakında gelecek gibi hissediyorum
yani zaman durdu sanki aşılamadan sonra beklemek gerçekten çok zormuş inşallah tutunmuştur bebeklermz hem heycanlı hemde sonu hüsran olunca insan çok üzülyo bde ilk aşılama içn herkes olumsuz konuşup canımı sıkyo ama inş hayrlsı olur napalım sabredip beklicez yani normalde böle sabırlymdır hiç daha test alıpta yapmadm ama bunda resmen gdip alıpta yapasm gelyo korkuyorum işte gerçi şmdiden çıkmaz bnce anca kan kesn sonuç verir senin doktorn ne zaman tahlil yaptır dedi bnmki yaptır demyo adetmn geçmesni beklicekmşm of ya çok sıkcı
tatlım 6 cm yumurta olmazki senin yumurtalar kist olmuş malesef
benimde ilk aşılamam doktorda tutma ihtimali yüksek dedı esımın sonuçlarını görünce onun için çok ümitliyim ama hiç belirti yok daha inşallah tutunmuşlardır :) benım doktorumda tahlıl ıstemedı adetını bekle dedı adet olursan gel tekrar ne yapacağımıza karar verırız dedı ama herşey çok güzel dedi yumurta sperm rahım falan
kaç yumurtan vardı cnm kaç mlmken aşılama yapldı
evet doktorum da ona benzer bişeyler söyledi. fazla ayrıntıya girmedi. yine de gebe kalmış olabilirsin onu bilemiyoruz dediama öyle bi söyledi ki ben olamayacağını anladım zaten
kaç yumurtan vardı cnm kaç mlmken aşılama yapldı
benım asılama yaptırdığımı buradaki arkadaşlardan başka kımse bılmıyor devamlı basımda soran bırılerını görmek ıstemıyorum çünkü
ben 2 aşılamamı da iğneli olarak yaptırdım. Benim eşimde sayı ve hareketlilik problemi var. Doktorlara göre sebepsiz infertilite ama.ben zeynep kamilde yaptırdım ve ücretsiz sadece iğnelere verdim para. Ben mecburen boş beklicem
zaten damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış, yani anca biz birbirimizi anlayabiliyoruz...
senın nasıldı canım hangı ılacları ne kadar kullandın? sorununuz neydı[/
cnm bnmde sol yumurtam tembel ve sol tüpten sperm geçişi çok yavaş oluyo ve sağlıksız oluyo doktor sol taraftn bebek olsun istemyorum çnkü dış gebelik olur dedi inş öle olmazda sol taraf yani anlıycağn hayır yok yawrum.bnde 5 tane gün aşırı menegon vuruldm ondan sonra ovitrelle vuruldm aşılamam yapldı tatlm he bide 5 gün günde 2 tane klomen içtm
aşılamadan sonra beklemek gerçekten zormuş ya Allah hepimize sabır versin ve beklenen gün güzel olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?