Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok yawrum inanki bnmki dinmek bilmedi bugün 10.cu günm adete de 9 gün kaldı inş hayrlsı olur Allahm isteyen herkese versin kimsenin kucağnı boş bırakmasın

amin canım inşallah beklemek çok zor 7 gunum kaldı benımde ama ilaçlardan dolayı gecıkebılıyormuş da hayırlısı inşallh ben şimdiden gecelerı kabuslar görmeye başladım

hakkında hayırlısı canım sıkma canınıı

Arkadaşlar cumartesi günü ağrılarıma dayanamadım doktorumu aradım. beni yanına çağırdı ben de gittim. baktı ve yumurtaların fazla uyarılmış dedi. 4 tane yumurtam vardı 6 cm. olmuş her biri. o yüzden çok ağrı yapıyomuş. yatak istirahati verdi. kesinlikle yatacaksın dedi. benim de moralım cok bozuldu. kötü bişeyle karşılaşınca tutmadıgını düşündüm. hala da öyle düşünüyorum. 7. günüm bugün ve bütün ağrılarım dindi. şu anda kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı var. çok kötüyüm moralim çok bozuk galiba gerçekten tutmadı ve kanıtı da yakında gelecek gibi hissediyorum

amin canım inşallah beklemek çok zor 7 gunum kaldı benımde ama ilaçlardan dolayı gecıkebılıyormuş da hayırlısı inşallh ben şimdiden gecelerı kabuslar görmeye başladım

yani zaman durdu sanki aşılamadan sonra beklemek gerçekten çok zormuş inşallah tutunmuştur bebeklermz hem heycanlı hemde sonu hüsran olunca insan çok üzülyo bde ilk aşılama içn herkes olumsuz konuşup canımı sıkyo ama inş hayrlsı olur napalım sabredip beklicez yani normalde böle sabırlymdır hiç daha test alıpta yapmadm ama bunda resmen gdip alıpta yapasm gelyo korkuyorum işte gerçi şmdiden çıkmaz bnce anca kan kesn sonuç verir senin doktorn ne zaman tahlil yaptır dedi bnmki yaptır demyo adetmn geçmesni beklicekmşm of ya çok sıkcı

tatlım 6 cm yumurta olmazki senin yumurtalar kist olmuş malesef

benimde ilk aşılamam doktorda tutma ihtimali yüksek dedı esımın sonuçlarını görünce onun için çok ümitliyim ama hiç belirti yok daha inşallah tutunmuşlardır :) benım doktorumda tahlıl ıstemedı adetını bekle dedı adet olursan gel tekrar ne yapacağımıza karar verırız dedı ama herşey çok güzel dedi yumurta sperm rahım falan

benım asılama yaptırdığımı buradaki arkadaşlardan başka kımse bılmıyor devamlı basımda soran bırılerını görmek ıstemıyorum çünkü

kaç yumurtan vardı cnm kaç mlmken aşılama yapldı

evet doktorum da ona benzer bişeyler söyledi. fazla ayrıntıya girmedi. yine de gebe kalmış olabilirsin onu bilemiyoruz dedi ama öyle bi söyledi ki ben olamayacağını anladım zaten

bnmde bundan bi kaç ay önce klomen+ovitrelle kullanmştm ve sancılara dayanamıyodum artk doktora gttm 4 buçuk cm olmuş yumurtan dedi hemen gebelk testi istedi ve tabki negatifti bana dedki adetinde çatlamazsa eğer kesin kist olur dedi bnm kafm karştı aradm ve daha tecrübeli bi doktor buldum böle böle oldu dedm adam direk yüzüme 4 buçuk cm yumruta olmaz kist olmuş dedi daha muayne bile etmemşti sonra bn o kistten kurtulmak içn çok uğraştım inanki çok zor bebeğim ya doğum kontrol hapı dualar falan derken kurduldm yani doktorun yapmış bu sonu kontrolsüz bi yumurta takibi yapmş ona göre ilacın dozunu ayarlayablrdi kist yapıyolar ve korkudan sölemyolar bn dym cnm bnm

inşallah beklediğin süre zarfında hamile kalırsın hayırlısıyla ve bebişini dünyaya getirirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…