- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.461
senın nasıldı canım hangı ılacları ne kadar kullandın? sorununuz neydı[/
cnm bnmde sol yumurtam tembel ve sol tüpten sperm geçişi çok yavaş oluyo ve sağlıksız oluyo doktor sol taraftn bebek olsun istemyorum çnkü dış gebelik olur dedi inş öle olmazda sol taraf yani anlıycağn hayır yok yawrum.bnde 5 tane gün aşırı menegon vuruldm ondan sonra ovitrelle vuruldm aşılamam yapldı tatlm he bide 5 gün günde 2 tane klomen içtm
sağdan sağdan gelir inşallah bebiş :) bende 5 gun klomen içtim günde ıkı tane 3 gun menegon vuruldum sonra ovitrelle kullandım hiçbir sıkıntı yok bizde tamamen sebepsız inşallah tutar
kızlar bugün aşılamamın 10. cu günü ve hala sancım dinmedi bugün heleki akşamları kasıklarm çok sancıyo böle sağdan sola geçiyo ağrı bi sağ bi sol sancıyo bide değşk bi ağrı ya sancı böle acayip ve kötü yani ne zaman geçerki bu sancı bu kadr uzun sürermi bu kaç gün oldu yani
sağdan sağdan gelir inşallah bebiş :) bende 5 gun klomen içtim günde ıkı tane 3 gun menegon vuruldum sonra ovitrelle kullandım hiçbir sıkıntı yok bizde tamamen sebepsız inşallah tutar
anladm cnm bnm inş çift çift tutar ikiz ihtimalide var ya insan heycanlanıyo ya olursa diye
benim de 6. günüm ve hala sancılarım var hatta batmalarda var özellikle sağ kasığımda rahat eğilip kalkamıyorum..yürürken daha çok artıyo dibim düşecek gibi sürekli karnımı tutma gereği duyuyorum ve karnımda çok gergin ve sanki biraz şişkinlik var offf bu durum beni çok korkutuyo hakkımızda hayırlısı olsun inş kimsenin emekleri boşa çıkmaz
aşılamadan sonra beklemek gerçekten zormuş ya Allah hepimize sabır versin ve beklenen gün güzel olsun...
anladm cnm bnm inş çift çift tutar ikiz ihtimalide var ya insan heycanlanıyo ya olursa diye
ah nerdeee keşke tutsa çok isterım ıkızlerımın olmasını ama genetık olarak hıç ıhtımal yok bızde
ah nerdeee keşke tutsa çok isterım ıkızlerımın olmasını ama genetık olarak hıç ıhtımal yok bızde
yawrum bunun genetikle hiç alakası yokki aşılamada veya bu tür ilaçlarla hamile kalımında ikiz olablyo çnkü yumurtalar ilaçla fazla uyarıdlğı için ikiz olabilyo genetikle alakası yok tatlım inş hepimz olur çift çift bi kız bi oğlan ooohhh sülaleye ikizleri ilk biz getirrir kıızzz :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
cnm senin aşılamada kaçıncı günündü ilk aşılamanmı
Bugün kaçıncı günü canım
yawrum bunun genetikle hiç alakası yokki aşılamada veya bu tür ilaçlarla hamile kalımında ikiz olablyo çnkü yumurtalar ilaçla fazla uyarıdlğı için ikiz olabilyo genetikle alakası yok tatlım inş hepimz olur çift çift bi kız bi oğlan ooohhh sülaleye ikizleri ilk biz getirrir kıızzz :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ay ağzından bal damlıyor canım yaaa inşallah olur ya inşallah rabbım bızede nasıp eder ılk ıkızler bızden olur tek kışı bakmak zor olur ama olsuuuuunnn ::118:
canım ilk aşılamam bir hafta oldu benim aralık 4 te doktora gidicem
burada okuduğum kadarıyla arkadaşlarda cok ağrılar oluyormuş ama acıkcası bende cok olağanustu agrılarım olmuyor bıraz göğüslerim sızlıyo bıde sol kasıgım ara ara yanıyor inan hiçbirşey anlamadım normal olan hangisi diycem ama herkesin anatomisi farklı neticede vücutarımız farklı tepki veriyor demekki
senin kacıncı aşılama
çok doru sölyosun cnm herkesin vücut anatomisi çok farklı olablyo herkesin gebelik belirtileride bir olmuyo aşılamada böle işte birimz sancıdan kıvranıyoken diğermz hiçbişi hisstemyo hamilelikte kimisi kusmaktan canı çıkarken kimisininde bir kez bile midesi bulanmıyor bu işler böle tatlm napalm sabredip beklicez ama sabırda öle zorki :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
çok doru sölyosun cnm herkesin vücut anatomisi çok farklı olablyo herkesin gebelik belirtileride bir olmuyo aşılamada böle işte birimz sancıdan kıvranıyoken diğermz hiçbişi hisstemyo hamilelikte kimisi kusmaktan canı çıkarken kimisininde bir kez bile midesi bulanmıyor bu işler böle tatlm napalm sabredip beklicez ama sabırda öle zorki :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
aynen hiç sorma hiç başka şeylerle igilenmeye çaışıyorum ama bir yandanda takvime bakıp gün saymadan edemiyorum ya sabır diyelim :)
aynen cnm ya sürekli dikkatimi dağtmaya çalşyorum ama napsamda olmuyo inanki bnde sürekli telefondan takvime bakıp gün sayıyorum ya ay sabır kalmıyor kız insanda
ayın kaçında öğrenicen sonucu sen cnm
rahim filmi 5 yıl geçerli diye biliyorum o değil canım kan idrar smear kültür vb. tekrardan olacak mecbur.
devletten rapor çıkarırken o raporu özelde kullanabiliyormuyuz?ben aşılmam yaptırırken bi bayan dışarıya rapor vermiyorlar dedi.bu bizim hakkımız değilmi vermek zorunda değillermi.birde ben ağustosta doldurcam 3 yılımı öncesinde testlerimi hazır olsun diye yaptırabiliyormuyum
inşallah beklediğin süre zarfında hamile kalırsın hayırlısıyla ve bebişini dünyaya getirirsin :)
valla yawrum bilmyorumki doktorum gününün geçmesni bekle dedi bnmde adetme 9 gün kaldı genelde hep erken adet olurm 3 4 gün erken olrm yani anlıycağn adet olmazsam inşallah ozaman öğrencem tatlım bn senin öğrenmene kaç gün var
bnmde bundan bi kaç ay önce klomen+ovitrelle kullanmştm ve sancılara dayanamıyodum artk doktora gttm 4 buçuk cm olmuş yumurtan dedi hemen gebelk testi istedi ve tabki negatifti bana dedki adetinde çatlamazsa eğer kesin kist olur dedi bnm kafm karştı aradm ve daha tecrübeli bi doktor buldum böle böle oldu dedm adam direk yüzüme 4 buçuk cm yumruta olmaz kist olmuş dedi daha muayne bile etmemşti sonra bn o kistten kurtulmak içn çok uğraştım inanki çok zor bebeğim ya doğum kontrol hapı dualar falan derken kurduldm yani doktorun yapmış bu sonu kontrolsüz bi yumurta takibi yapmş ona göre ilacın dozunu ayarlayablrdi kist yapıyolar ve korkudan sölemyolar bn dym cnm bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?