Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim de 6. günüm ve hala sancılarım var hatta batmalarda var özellikle sağ kasığımda rahat eğilip kalkamıyorum..yürürken daha çok artıyo dibim düşecek gibi sürekli karnımı tutma gereği duyuyorum ve karnımda çok gergin ve sanki biraz şişkinlik var offf bu durum beni çok korkutuyo hakkımızda hayırlısı olsun inş kimsenin emekleri boşa çıkmaz

sendeki belirtilern hepsi bndede var cnm ve bugün 10.cu günm hala dinmedi bnde eğilip kalkamıyorum gerinince esneynce bile kasıklarım yırtılcak sanyorım böle bazen ani bi hareket yapyorum ömrümden ömür gdyo yani inş hakkımızda hayrlsı olur

cnm senin aşılamada kaçıncı günündü ilk aşılamanmı

canım ilk aşılamam bir hafta oldu benim aralık 4 te doktora gidicem
burada okuduğum kadarıyla arkadaşlarda cok ağrılar oluyormuş ama acıkcası bende cok olağanustu agrılarım olmuyor bıraz göğüslerim sızlıyo bıde sol kasıgım ara ara yanıyor inan hiçbirşey anlamadım normal olan hangisi diycem ama herkesin anatomisi farklı neticede vücutarımız farklı tepki veriyor demekki
senin kacıncı aşılama

Son düzenleme:

çok doru sölyosun cnm herkesin vücut anatomisi çok farklı olablyo herkesin gebelik belirtileride bir olmuyo aşılamada böle işte birimz sancıdan kıvranıyoken diğermz hiçbişi hisstemyo hamilelikte kimisi kusmaktan canı çıkarken kimisininde bir kez bile midesi bulanmıyor bu işler böle tatlm napalm sabredip beklicez ama sabırda öle zorki :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bu arada cevaplamamışm cnm bnmde ilk aşılamam

aynen hiç sorma hiç başka şeylerle igilenmeye çaışıyorum ama bir yandanda takvime bakıp gün saymadan edemiyorum ya sabır diyelim :)

aynen hiç sorma hiç başka şeylerle igilenmeye çaışıyorum ama bir yandanda takvime bakıp gün saymadan edemiyorum ya sabır diyelim :)

aynen cnm ya sürekli dikkatimi dağtmaya çalşyorum ama napsamda olmuyo inanki bnde sürekli telefondan takvime bakıp gün sayıyorum ya ay sabır kalmıyor kız insanda

ayın kaçında öğrenicen sonucu sen cnm

valla yawrum bilmyorumki doktorum gününün geçmesni bekle dedi bnmde adetme 9 gün kaldı genelde hep erken adet olurm 3 4 gün erken olrm yani anlıycağn adet olmazsam inşallah ozaman öğrencem tatlım bn senin öğrenmene kaç gün var

canım sen git temmuz da felan kan idrar smear vb. testlerini ssk da yaptır zaten bunları yaptırıp sonuç alman toparlaman 1 ayını alır ondan sonra dosyan heyete ve konseye girer buda 15 gün sürüyor sonra tüp raporu için dahiliye psikiyatri üroloji gibi bölümlerden randevu alıp imza topluyorsun buda biraz zaman alabilir herhalde (süresini bilmiyorum ama malum ssk sürebilir).bu sırada 3 yılın dolmuş olur.raporu alacağın sırada dışarıda yaptıracağını söylersin. raporunu alıp ssk ile anlaşmalı özel tüp bebek merkezine gidersin ilaçlar dahil raporlu ortalama 1500-2000 civarı tutuyor tüpü yaptırırsın.ama tüp raporu alabilmek için de 2 aşılamanı ssk da yaptırmış olman gerekiyor bu şartı da unutma

Son düzenleme:

benimde 9 gün var adet tarihine :) ve doktorda tam o gün çağırdı yani 4 aralık inşalah güzel haberler veririz birbirimize :)
ama ben çatlatma iğnesini erken vurulmuşum ya yani bana aşılama 40. saatte falan yapıldı yani birşeyler o gün hep ters gitti ama olumsuzu çağırmayalım yinede olmasa da vardır bir hayır diyorum ve napalım önümüzdeki maçlara bakarız bizde bir sonraki ay yine deneriz azim azim azim :) biz elimizden geleni yapalımda zaten herşey Allaha kalmış....

çok kötü yaaa. ne yapacağımı şaşırdım. bütün ümitlerim yerle bir oldu yani şu anda gebe olma ihtimalim hiç yok demek ki ben nasıl kurtulucam acaba bu kistten yarın beni tekrar kontrole çağırdı. ne diicek acaba çok merak ediyorum. çok moralim bozuk yaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…