- 10 Nisan 2013
- 1.254
- 1
- 86
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.481
benimde 9 gün var adet tarihine :) ve doktorda tam o gün çağırdı yani 4 aralık inşalah güzel haberler veririz birbirimize :)
ama ben çatlatma iğnesini erken vurulmuşum ya yani bana aşılama 40. saatte falan yapıldı yani birşeyler o gün hep ters gitti ama olumsuzu çağırmayalım yinede olmasa da vardır bir hayır diyorum ve napalım önümüzdeki maçlara bakarız bizde bir sonraki ay yine deneriz azim azim azim :) biz elimizden geleni yapalımda zaten herşey Allaha kalmış....
çok kötü yaaa. ne yapacağımı şaşırdım. bütün ümitlerim yerle bir oldu yanişu anda gebe olma ihtimalim hiç yok demek ki ben nasıl kurtulucam acaba bu kistten yarın beni tekrar kontrole çağırdı. ne diicek acaba çok merak ediyorum. çok moralim bozuk yaa.....
seni üzmek istemezdm cnm bnm ya büyük ihtimalle doğum kontrol hapı verir her doktorun yaptğı basit yöntem bu bakalım inşallah hapla küçüülr cnm ya bnm doktorum eğer hapla küçülmezse %99 ameliyat demşti inş seninki o günlere kalmadan uçar gider çok dua et cnm
inşallah öyle olur. ya ben şimdi o hapları kullanmak zorunda mıyım yaameliyat falan çok zor. zaten ağrılarım başladıgından beri kendi kendime hep söyleniyorum.insan çok istediği birşeyden böyle vazgeçebilir mi diye. resmen beni tedaviden soğuttular yaa doktorumdan bugün,şu ana kadar çok memnundum. benimle ilgileniyo,tedavi edecek sanıyordum nasıl da yanılmışım.
sendeki belirtilern hepsi bndede var cnm ve bugün 10.cu günm hala dinmedi bnde eğilip kalkamıyorum gerinince esneynce bile kasıklarım yırtılcak sanyorım böle bazen ani bi hareket yapyorum ömrümden ömür gdyo yani inş hakkımızda hayrlsı olur
canım sen git temmuz da felan kan idrar smear vb. testlerini ssk da yaptır zaten bunları yaptırıp sonuç alman toparlaman 1 ayını alır ondan sonra dosyan heyete ve konseye girer buda 15 gün sürüyor sonra tüp raporu için dahiliye psikiyatri üroloji gibi bölümlerden randevu alıp imza topluyorsun buda biraz zaman alabilir herhalde (süresini bilmiyorum ama malum ssk sürebilir).bu sırada 3 yılın dolmuş olur.raporu alacağın sırada dışarıda yaptıracağını söylersin. raporunu alıp ssk ile anlaşmalı özel tüp bebek merkezine gidersin ilaçlar dahil raporlu ortalama 1500-2000 civarı tutuyor tüpü yaptırırsın.ama tüp raporu alabilmek için de 2 aşılamanı ssk da yaptırmış olman gerekiyor bu şartı da unutma
cnm işine karışmak istemem ama oyalıyan bi doktor hiçbi işine yaramaz inanki değiştir doktoru gitsin ben değiştirdm rahatladm doktor diye güvenosun ne dese yapyıosun ne dese hapları ilaçları içiyoruz ondan sonrada kistle uğraşyorus seni çok iyi anlıyorum bakalım senin doktorun yarın ne cevap vercek duruma göre değiştir gitsin özelmi devlettemi
özel canım. özel diye güvendim gittim ama böyle olmasına çok üzüldüm. zaten bi çok sorunum vardı bebek sahibi olmamı engelleyen. bi de şimdi kistlerle ugrasacagım. Allah'ım yardımcımız olsun inşallah.
merve canm çok üzüldüm ya ne oldu öyle birden birekafam karmakarışık ya bi yandan çocuklarla uğraşıyorum bi yandan kendimle
ya bilmiyorum canım. cumartesi günü birden ağrılarım çoğalınca gittim doktora. bana yumurtalarında aşırı uyarılma olmuş dedi. 6 cm olmuş her biri dedi. kesinlikle yatak istirahati veriyorum dedi. en az 10 gün yatacaksın dedi. ilişki yasakmış. arada bir bayılma halsizlik hissi olabilir her ne olursa olsun haberim olsun dedi. bi de gebe kalmış olabilirsin onu da bilemiyoruz dedi. ama ben artık hiç ümitli değili.gebe kaldığımı hiç sanmıyorum galiba bütün hayallerim gerçekten suya düştü. zaten adet olacakmışım gibi bi sancıı var sabahtan beri. yarına kalmaz olurum gibi geliyo
amin inş güzel haberler alırız doktorumu aradım azevel normaldir bol bol su iç ve ağrı kesici olarakta parol alabilirsin çok şiddetlenirse ara dedi şiddetini ölçemiyorum çok ağrıyor ama ağlayacak dereceye gelmediğim için heralde normaldir diyorum tek korkum kistler acaba onlar mı büyüdüde ağrı yapıyo ben pco luyum sende de kist problemi var mı canm?
ya olumsuz düşünme ohss olmuş olabilirsin belki teşhis odur daha önce bende tedavi olmuştum klomen kullanmıştım sonra çatlatıldı ve ohss gelişti yumurtalıklar aşırı büyüdüğü için yan etki yaptı sanırım yumurtalıklarda su toplaması oluyo bana da yatak istirahatı vermişti ve tuz yasaklanmıştı 4 ay tedavi olmadım sonra dr değiştim ve bu ay söylemiştim ilk aşılamamı oldum emin ol tutacaksa bu şekilde de tutar içini ferah tut canım benim eğer doktorun ümidi olmasaydı yok derdi ağrılara gelince bende de var aynısı adet olcak gibiyim Allah büyük ol der olur...
inşallah canım... inanki bana umut ışığı oluyosun. inşallah olmuştur. elimden bu şekilde dua etmekten başka birşey gelmiyo. yarın kontrolüm var. kan ve idrar tahlili verdim dün akşam. yarın sonuçlarımı görecek. bakalım neler olacak. sanırım her ihtimale karşı gebelik testi sonuçlanana kadar tedavi veremez dimi??
yok canım sanmıyorum sen adet olana kadar bişey yapmaz rahat ol içini ferah tut...bende şimdi tuncelinin ilçesindeyim burda antrenörlük yapıyorum eşim diyarbakırda malesef hafta içi ayrıyız doktoruma uzağım hafta sonuna kadar da göremem ama hiç gitmeyi de düşünmüyorum daha çok bozuluyo morali insanın zaten yoğun bi stres var üzerimizde eşimle bile dündendir bu konuyu hiç konuşmuyorum onuda yeterince üzüyorumsende ne kendini nede eşini üzme dua et elbet karşılığı gelecektir bukadar zahmetin ne zaman bilmiyorum ama ben bigün bebeğimi kucağıma alacağıma inanıyorum sende inan
Arkadaslar benim asilama yaptirali 14gun oldu bugun idrar testi yaptim bisey cikmadi adetde olmadim eger varsa idrarda belli olmasi gerekmezmiydi off off kan vermekten de korkuyorum
ben 1.aşılamamda 17.gün adet oldum 2.de 15.gün bekle bikaç gün.idrarda hemen belli olmayabilir ama varsa kanda kesin belli olur
Arkadaslar benim asilama yaptirali 14gun oldu bugun idrar testi yaptim bisey cikmadi adetde olmadim eger varsa idrarda belli olmasi gerekmezmiydi off off kan vermekten de korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?