Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

günaydın...sıkma canını strestendir beklediğin içindir emin ol adet olmaman gerekseydi hemen olurdun doktoruna gidersin büyük ihtimal tarlusal verir kullanırsın sonra adet olursun ve aşılama için kolları sıvarsın Allah hepimizin yardımcısı olsun

teşekkür ederim arkadaşım. Stresle çok alakalı oldugun da hissediyorum çünkü bir dakika bile aklımdan çıkmıyor. Öyle olunca da psikolojik olarak regl tarihim ileri atıyor herhalde

teşekkür ederim arkadaşım. Stresle çok alakalı oldugun da hissediyorum çünkü bir dakika bile aklımdan çıkmıyor. Öyle olunca da psikolojik olarak regl tarihim ileri atıyor herhalde

bende geçtiğimiz bayram tatilini değerlerndirmek istemiştim zaten sürekli adetlerim gecikiyo pco var diye..doktor tarlusal verdi ve daha önce bikaç defa kullanmıştım ilaç biterdi en geç 5. gün regl olurdum inanırmısın ilaç kullanmama rağmen 15. gün oldum hep stresten tabi bayram tatiline denk gelince tedaviye başlayamadım o yüzden rahat ol herkeste görülebilecek bişey bugün aşılamamın 7. günü stresten ilgünden beri adet olacakmışım gibi hissediyorum sürekli kasıklarımda ağrı var eğilemiyorum bile normal bi zaman olsa 3 ay olmasam bende tık yoktu zaten bu stres herşeyi bitiriyo Allah hepimizin gönlüne göre versin

amin canım amin allah hepimizin gönlüne göre versin. Bana göre en zor kısmı aşılamadan sonra gün saymak sanırım. Aşılama henüz olmamama rağmen neler hissettiğinizi az çok anlayabiliyorum. Umarım stresine de beklemene de değer. Bir hafta sonra hayırlı haberi alırsın :)

inşallah canım inşallah ben bu ay aşılama diye başlamadım tedaviye aklımızda bile yoktu son anda aşılama kararı aldı doktorum zaten aşılama diye başladaydım eminim yumurtalar kımıldamazdı bile :) evet beklemek çok zor unutamıyoda insan ağrılar izin vermiyor gerçi herkeste bu belirti olmuyo hiç ağrı hissetmeyenler çoğunlukta sanırım inşallah emeklerimiz boşa gitmez

Allah yardımcın olsun canım. inşallah bi gün burdan mutlu haberlerini de alırız. ama dediğni gibi en zor olanı aşılamadan sonra beklemek. ben de ''antay'' arkadasım gibi adet olacagım gunu bekliyorum desem yeridir. çünkü adet olacakmışım gibi bi sancı var kasıklarımda. bugün 8. günüm ve artık sabredemiyorum. hem korkuyorum hem merak ediyorum hem de heyecanlıyım. kafam çok karışık. ama dua etmekten başka çarem de yok. Allah'ım sana yardım etsin inşallah canım benim.

merve aramızda 1 gün var inşallah ikimizde müjdeli haberi veririz birbirimize bol bol dua et...gece yarıları uyanıyorum ve dilimde hep duayla en çok eşim için istiyorum o üzülünce ben daha çok üzülüyorum

Bendede psikolojik olarak gecikiyor en son anladim bunu çünkü bütün ay dikkat ediyorum yumurtlama gunleri iliski gunleri falan sonra diyorum kesin oldu bu ay böyle düşününce adetimde gecikiyor en son bi test yapiyom negatif ve hemen o gun yada ertesi gun adet oluyorum bu belki on kere oldu bende bu ayda asilama yaptim iki gun adetim gecti test yaptim dun negatif çıktı ve bu sabah adet oldum... bence benim artik kadin doguma degil psikoloğa gitmem gerekiyor

evet valla gece gündüz ben de aynı şekilde geceleri bile bunu düşünüyorum. inşallah ikimiz de mutlu haberlerle yazarız buraya bir hafta sonra. ancak o zaman mutlulugum tam olur :) bu gece cok enteresan bişe oldu. hani hep diyodum ya karnım şiş çok gergin hep ağrı yapıyo diye. gece yatarken de öyleydi. ama sabah kalktıgımda şişlik gerginlik ve o beni iki büklüm eden ağrı yoktu. çok rahat hareket edebiliyorum. sadece dediğim gibi adet günüm yaklaşmış gibi bi sancı var. arada bir oluyo. psikolojim bozuldu. acaba oldum mu diye sürekli kontrol halindeyim. iyi bişey mi kötü bişey mi anlayamadım ama. çok korkuyorum yine de.

hepimiz aynı dertten muzdaribiz emin ol...ben çarşamba günü aşılamayı yaptırdım doktorum perşembe c.tesi ve p.tesi takviye amaçlı beraber olmamızı söylemişti hafta içi eşimle ayrı şehirlerdeyiz raporum bitti pazar günü döndüm eşim pazartesi geliyim birebir uyalım doktora demişti ama izin vermedim çünkü yanyanayken daha çok stres yapıyorum tuttuysa tutmuştur dedim yapacak bişey yok çok istiyoruz hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz aynı dularla yola çıkıyoruz bilmiyorum umutlanmakta istemiyorum bundan bile korkuyorum

bende hala şişkinlik var ama bugün daha iyi hissediyorum kendimi kasıklarımda sürekli gidip gelen bi sancı var özellikle sağda ama sanırım acıyada alıştım :) bugün belimde ağrıyor sanki ama hiç gidip kontrol etmiyorum korkudan öğrencileri bekliyorum onları çok ihmal ettim gelin antrenman yapın kendi kendinize dedim benim hiç eğilp kalkçak halim yok doktorum topu eline bile alma dedi ama böyle vicdan azabıda çekiyorum Allah sonumuzu hayretsin canım

bunu uygulamak çok zor biliyorum tatlım da lütfen olumsuz düşünme hep olumlu düşün. OLumlu düşünce süreci de pozitif etkileyecek göreceksin bak. Allahım inşallah hemen hemen bu ay verir sana bebişini kimseyi bekletmesin

Umidini kirmak istemem ama benimde ayni senin gibi agrilarim oluyordu dun kalktigimda hicbiseyim yoktu o kadar rahat yurudum kiama bu sabah adet oldum

Bende çooook üzüldüm aslinda küçük bir ihtimal diye cok umitlenmiyordum ama bu sabah anladimki yok bayada ümit beslemisim artik okadar yoruldumki disardan kimseye belli etmiyorum ama icimden nekadar agladimi bi allah bilir..

Arkadaşım allah sabır versin. Ama lütfen üzülme ve bir sonraki tedavini planlamaya başla. Başka türlü zaman geçmiyor hep bir umutla yaşıyoruz geçiriyoruz günlerimizi

Umidini kirmak istemem ama benimde ayni senin gibi agrilarim oluyordu dun kalktigimda hicbiseyim yoktu o kadar rahat yurudum kiama bu sabah adet oldum

herşey olabilir tabii ki canım hazırlıklıyım kötü habere de artık. senin için de üzüldüm canım Allah yardımcın olsun. gerçekten zor olmalı. belki bi hafta sonra ben de aynı şeyi yaşayacağım. garantisi yok ama vazgeçmemek de önemli. senin de ümidin kırılmasın bu sonuçla. vazgeçme. Allah bebeğini en kısa zamanda sana bağışlar inşallah canım.

evet bu ağrılarla bu korkuyla olumsuz düşünmemek o kadar zor ki. ama çabalıyorum inan ki. destekleriniz için çok teşekkürler. Amin canım inşallah herkes canı daha fazla yanmadan, daha fazla beklemeden bebegine kavuşur. duaların için çok sağol.

Günaydın arkadaşlar geçen hafta Çarşamba aşılamam yapıldı.O günden beri ara sıra ağrılarım vardı bu sabah iyice arttı inşallah hayırlısı olur. Herkes için dua ediyorum inşallah kavuşacağız meleklerimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…