- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.501
Kızlar birşey sormak istiyorum. Regl olduğum ilk günden beri bir kez dahi adet gecikmesi yaşamadım. Adetlerimin erken geldiği olmuştur ama asla gecikmemiştir. Bu ay heyecanla adet olacağım günü bekliyorum ancak bir türlü adet olamıyorum gecikti. 3-4 gün önce regl ağrılarım başlamıştı hah tamam oluyorum demiştim. Dün de inanılmaz balon gibi şişti karnım çok gergindi. Aama bu sabah kalktım ve hiçbirşey yok! Bütün belirtilerim uçup gitmiş! BU arada test de yaptım hamile falan değilim.
Ama inanılmaz gerginim, aşılamaya başlayacağım ay adetimin gecikmesi benim çok hayal kurup kendi kendime planlar yapıp ona göre yaşamaya başlama tavırlarıma bir cevap galiba
Bu arada ben bu ay rahim filmi çektirmiştim. Rahim filmi çektirdiğimiz ay adet gecikmesi yaşanması olabilir mi acaba?
günaydın...sıkma canını strestendir beklediğin içindir emin ol adet olmaman gerekseydi hemen olurdun doktoruna gidersin büyük ihtimal tarlusal verir kullanırsın sonra adet olursun ve aşılama için kolları sıvarsın Allah hepimizin yardımcısı olsun
teşekkür ederim arkadaşım. Stresle çok alakalı oldugun da hissediyorum çünkü bir dakika bile aklımdan çıkmıyor. Öyle olunca da psikolojik olarak regl tarihim ileri atıyor herhalde
bende geçtiğimiz bayram tatilini değerlerndirmek istemiştim zaten sürekli adetlerim gecikiyo pco var diye..doktor tarlusal verdi ve daha önce bikaç defa kullanmıştım ilaç biterdi en geç 5. gün regl olurdum inanırmısın ilaç kullanmama rağmen 15. gün oldum hep stresten tabi bayram tatiline denk gelince tedaviye başlayamadım o yüzden rahat ol herkeste görülebilecek bişeybugün aşılamamın 7. günü stresten ilgünden beri adet olacakmışım gibi hissediyorum sürekli kasıklarımda ağrı var eğilemiyorum bile normal bi zaman olsa 3 ay olmasam bende tık yoktu zaten bu stres herşeyi bitiriyo Allah hepimizin gönlüne göre versin
amin canım amin allah hepimizin gönlüne göre versin. Bana göre en zor kısmı aşılamadan sonra gün saymak sanırım. Aşılama henüz olmamama rağmen neler hissettiğinizi az çok anlayabiliyorum. Umarım stresine de beklemene de değer. Bir hafta sonra hayırlı haberi alırsın :)
amin canım amin allah hepimizin gönlüne göre versin. Bana göre en zor kısmı aşılamadan sonra gün saymak sanırım. Aşılama henüz olmamama rağmen neler hissettiğinizi az çok anlayabiliyorum. Umarım stresine de beklemene de değer. Bir hafta sonra hayırlı haberi alırsın :)
Allah yardımcın olsun canım. inşallah bi gün burdan mutlu haberlerini de alırız. ama dediğni gibi en zor olanı aşılamadan sonra beklemek. ben de ''antay'' arkadasım gibi adet olacagım gunu bekliyorum desem yeridir. çünkü adet olacakmışım gibi bi sancı var kasıklarımda. bugün 8. günüm ve artık sabredemiyorum. hem korkuyorum hem merak ediyorum hem de heyecanlıyım. kafam çok karışık. ama dua etmekten başka çarem de yok. Allah'ım sana yardım etsin inşallah canım benim.
kan testi yaptır hemen çıkar
idrarda geç çıkıyor
Kan testine hic gerek kalmadi maleseeef adet oldum bu sabah. ilk asilamamdi ve hüsranla son buldu. Ben 3bucuk yıllık evliyim tup bebek icin kac kere asilama yaptirmamiz gerekiyor bide fiyatlar nasil ozel ve devlette ben ogretmenim
bende geçtiğimiz bayram tatilini değerlerndirmek istemiştim zaten sürekli adetlerim gecikiyo pco var diye..doktor tarlusal verdi ve daha önce bikaç defa kullanmıştım ilaç biterdi en geç 5. gün regl olurdum inanırmısın ilaç kullanmama rağmen 15. gün oldum hep stresten tabi bayram tatiline denk gelince tedaviye başlayamadım o yüzden rahat ol herkeste görülebilecek bişeybugün aşılamamın 7. günü stresten ilgünden beri adet olacakmışım gibi hissediyorum sürekli kasıklarımda ağrı var eğilemiyorum bile normal bi zaman olsa 3 ay olmasam bende tık yoktu zaten bu stres herşeyi bitiriyo Allah hepimizin gönlüne göre versin
çok üzüldüm canım yaAllah sabır versin
merve aramızda 1 gün var inşallah ikimizde müjdeli haberi veririz birbirimize bol bol dua et...gece yarıları uyanıyorum ve dilimde hep duayla en çok eşim için istiyorum o üzülünce ben daha çok üzülüyorum
Bendede psikolojik olarak gecikiyor en son anladim bunu çünkü bütün ay dikkat ediyorum yumurtlama gunleri iliski gunleri falan sonra diyorum kesin oldu bu ay böyle düşününce adetimde gecikiyor en son bi test yapiyom negatif ve hemen o gun yada ertesi gun adet oluyorum bu belki on kere oldu bende bu ayda asilama yaptim iki gun adetim gecti test yaptim dun negatif çıktı ve bu sabah adet oldum... bence benim artik kadin doguma degil psikoloğa gitmem gerekiyor
evet valla gece gündüz ben de aynı şekilde geceleri bile bunu düşünüyorum. inşallah ikimiz de mutlu haberlerle yazarız buraya bir hafta sonra. ancak o zaman mutlulugum tam olur :) bu gece cok enteresan bişe oldu. hani hep diyodum ya karnım şiş çok gergin hep ağrı yapıyo diye. gece yatarken de öyleydi. ama sabah kalktıgımda şişlik gerginlik ve o beni iki büklüm eden ağrı yoktu. çok rahat hareket edebiliyorum. sadece dediğim gibi adet günüm yaklaşmış gibi bi sancı var. arada bir oluyo. psikolojim bozuldu. acaba oldum mu diye sürekli kontrol halindeyim. iyi bişey mi kötü bişey mi anlayamadım ama. çok korkuyorum yine de.
Allah yardımcın olsun canım. inşallah bi gün burdan mutlu haberlerini de alırız. ama dediğni gibi en zor olanı aşılamadan sonra beklemek. ben de ''antay'' arkadasım gibi adet olacagım gunu bekliyorum desem yeridir. çünkü adet olacakmışım gibi bi sancı var kasıklarımda. bugün 8. günüm ve artık sabredemiyorum. hem korkuyorum hem merak ediyorum hem de heyecanlıyım. kafam çok karışık. ama dua etmekten başka çarem de yok. Allah'ım sana yardım etsin inşallah canım benim.
evet valla gece gündüz ben de aynı şekilde geceleri bile bunu düşünüyorum. inşallah ikimiz de mutlu haberlerle yazarız buraya bir hafta sonra. ancak o zaman mutlulugum tam olur :) bu gece cok enteresan bişe oldu. hani hep diyodum ya karnım şiş çok gergin hep ağrı yapıyo diye. gece yatarken de öyleydi. ama sabah kalktıgımda şişlik gerginlik ve o beni iki büklüm eden ağrı yoktu. çok rahat hareket edebiliyorum. sadece dediğim gibi adet günüm yaklaşmış gibi bi sancı var. arada bir oluyo. psikolojim bozuldu. acaba oldum mu diye sürekli kontrol halindeyim. iyi bişey mi kötü bişey mi anlayamadım ama. çok korkuyorum yine de.
Bende çooook üzüldüm aslinda küçük bir ihtimal diye cok umitlenmiyordum ama bu sabah anladimki yok bayada ümit beslemisim artik okadar yoruldumki disardan kimseye belli etmiyorum ama icimden nekadar agladimi bi allah bilir..
Umidini kirmak istemem ama benimde ayni senin gibi agrilarim oluyordu dun kalktigimda hicbiseyim yoktu o kadar rahat yurudum kiama bu sabah adet oldum
bunu uygulamak çok zor biliyorum tatlım da lütfen olumsuz düşünme hep olumlu düşün. OLumlu düşünce süreci de pozitif etkileyecek göreceksin bak. Allahım inşallah hemen hemen bu ay verir sana bebişini kimseyi bekletmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?