- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.521
bende hala şişkinlik var ama bugün daha iyi hissediyorum kendimi kasıklarımda sürekli gidip gelen bi sancı var özellikle sağda ama sanırım acıyada alıştım :) bugün belimde ağrıyor sanki ama hiç gidip kontrol etmiyorum korkudanöğrencileri bekliyorum onları çok ihmal ettim gelin antrenman yapın kendi kendinize dedim benim hiç eğilp kalkçak halim yok doktorum topu eline bile alma dedi ama böyle vicdan azabıda çekiyorum Allah sonumuzu hayretsin canım
Günaydın arkadaşlar geçen hafta Çarşamba aşılamam yapıldı.O günden beri ara sıra ağrılarım vardı bu sabah iyice arttı inşallah hayırlısı olur. Herkes için dua ediyorum inşallah kavuşacağız meleklerimize...
topu alma dediyse alma canım benim. benim doktorum da ağır kaldırma. ani eğilip kalkma ve yüksek yerlere uzanma dedi. eczanede eşimle birlikte çalışıyoruz. yukarı raftaki ilaçları hep ona aldırıyorum :) sadece yürüyorum ve oturuyorum. dikkatli oldum ben de senin gibi ama bakalım canım dediğni gibi Allah sonumuzu hayır etsin. şimdi bugün kontrole gitmem gerekiyor ama eczacım rahatsızlanmış evde yatıyor. eczaneyi de bırakıp gidemiyorum.ona da moralim çok bozuk zaten.
hiç kasma kendini canım sen yine dikkat et kendine rahat ol bugün gitmesen yarın gidersin pek değişen bişey olmaz gidemedin diye olayların seyride değişmiycek sıkma canını enazında oyalanıyosun eczanede az da olsa kafan dağılıyo bak ben okadar ağrılarıma rağmen gitmedim aslında korktum bişey değişmiycek bari kötü bi haber almıym dedim zaten yeterince stres içerisindeyim...buarada bende atanmasaydım eşimin eczanesine geçicektim gel işin başında dur beraber çalışalım demişti ama atandım böyle uzaklık zor bazen keşke atanmasaydımda beraber olsaydık diyorum :)
evet aslında eşinin isteği de çok mantıklıymış. iyi olurdu birlikte olsaydınız. ben şimdi gece gündüz eşimle hep yanyanayım. Allahtan diyorum eşim yanımda. ne olursa olsun. onu yanımda görmek bana iyi geliyo. o beni üzmemek için olmasa da olur gibi davranıyo. ama ben onun aslında neler hissettiğini biliyorum. şimdiden hayal kurmaya planlar yapmaya başladı. bazen ağzından kaçırıyo. Allah'ım diyorum onu da sevindirmeme izin ver nolur. en çok da bu üzüyo zaten beni.sen de inşallah yakın zamanda eşine tamamen kavuşursun canım. hem eşine hem bebeğine :)
amin canım inşallah ağzından bal damlıyo :))) öyle birşy ki kendi isteklerimizi unutup onlara odaklanmışız bende onun üzülmesine daha çok üzülüyorum aşk böyle bişey demek
Bugün çok mutsuzum.dün aşılamamın 9.günüydü.kan tahlili yaptırdım.kocaman bir 0 çıktı.gebelik olsa kesin yüksek bir değer çıkardı değilmi
Kan testine hic gerek kalmadi maleseeef adet oldum bu sabah. ilk asilamamdi ve hüsranla son buldu. Ben 3bucuk yıllık evliyim tup bebek icin kac kere asilama yaptirmamiz gerekiyor bide fiyatlar nasil ozel ve devlette ben ogretmenim
aynı gün aşılanmışız senin doktorun kan da nezaman bakmanı önerdi?benimki adet olmazsan 15 gün sonra baktır dedi..ağrılar sanırım hepimizde var ve stres daha çok arttırıyo
Canım 12. Günü baktır dedi ben Pazartesi kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.Aslında stresli değilim şuan işe gidiyorum çok ağrım var ağlayacak derecede. buaralar çok yoğunum dinlenemedim ö yüzden mi ağrım arttı acaba diye düşüyorum
canım senin hiç belirtin var mı??birde aşılamanın 7.günü sana iğne yaptı mı doktorun?
Bugün çok mutsuzum.dün aşılamamın 9.günüydü.kan tahlili yaptırdım.kocaman bir 0 çıktı.gebelik olsa kesin yüksek bir değer çıkardı değilmi
canım benim ümidini kaybetme doktorlar 12.gün yaptırın diyor bekle bi kaç gün daha ama bu üç gün moralini yüksek tut canını sıkma ben hep bu ay hamileyim diye düşündüm düşünmeyi bırak söyledim söyledim durdum 12.günüm geçti bakalım ne olacak inşallah Rbbim bizlerede hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip edecek :)
aynı ağrılar bende de var dinlenmeme rağmen..bugün daha iyiyim çok şükür ama karın şişkinliğim ve kasık sancılarım aynı nedense sağ tarafım daha şiddetli sanırım acısınada alıştım
Benimde sol tarafımda ağrı fazla demek ki ağrıların olması normal. peki neden ağrıyor biliyormusun ?benim belim kopacak gibi ağrıyor
Kan testine hic gerek kalmadi maleseeef adet oldum bu sabah. ilk asilamamdi ve hüsranla son buldu. Ben 3bucuk yıllık evliyim tup bebek icin kac kere asilama yaptirmamiz gerekiyor bide fiyatlar nasil ozel ve devlette ben ogretmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?