Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

topu alma dediyse alma canım benim. benim doktorum da ağır kaldırma. ani eğilip kalkma ve yüksek yerlere uzanma dedi. eczanede eşimle birlikte çalışıyoruz. yukarı raftaki ilaçları hep ona aldırıyorum :) sadece yürüyorum ve oturuyorum. dikkatli oldum ben de senin gibi ama bakalım canım dediğni gibi Allah sonumuzu hayır etsin. şimdi bugün kontrole gitmem gerekiyor ama eczacım rahatsızlanmış evde yatıyor. eczaneyi de bırakıp gidemiyorum. ona da moralim çok bozuk zaten.

aynı gün aşılanmışız senin doktorun kan da nezaman bakmanı önerdi?benimki adet olmazsan 15 gün sonra baktır dedi..ağrılar sanırım hepimizde var ve stres daha çok arttırıyo

hiç kasma kendini canım sen yine dikkat et kendine rahat ol bugün gitmesen yarın gidersin pek değişen bişey olmaz gidemedin diye olayların seyride değişmiycek sıkma canını enazında oyalanıyosun eczanede az da olsa kafan dağılıyo bak ben okadar ağrılarıma rağmen gitmedim aslında korktum bişey değişmiycek bari kötü bi haber almıym dedim zaten yeterince stres içerisindeyim...buarada bende atanmasaydım eşimin eczanesine geçicektim gel işin başında dur beraber çalışalım demişti ama atandım böyle uzaklık zor bazen keşke atanmasaydımda beraber olsaydık diyorum :)

evet aslında eşinin isteği de çok mantıklıymış. iyi olurdu birlikte olsaydınız. ben şimdi gece gündüz eşimle hep yanyanayım. Allahtan diyorum eşim yanımda. ne olursa olsun. onu yanımda görmek bana iyi geliyo. o beni üzmemek için olmasa da olur gibi davranıyo. ama ben onun aslında neler hissettiğini biliyorum. şimdiden hayal kurmaya planlar yapmaya başladı. bazen ağzından kaçırıyo. Allah'ım diyorum onu da sevindirmeme izin ver nolur. en çok da bu üzüyo zaten beni. sen de inşallah yakın zamanda eşine tamamen kavuşursun canım. hem eşine hem bebeğine :)

amin canım inşallah ağzından bal damlıyo :))) öyle birşy ki kendi isteklerimizi unutup onlara odaklanmışız bende onun üzülmesine daha çok üzülüyorum aşk böyle bişey demek

Son düzenleme:
Bugün çok mutsuzum.dün aşılamamın 9.günüydü.kan tahlili yaptırdım.kocaman bir 0 çıktı.gebelik olsa kesin yüksek bir değer çıkardı değilmi

Bugün çok mutsuzum.dün aşılamamın 9.günüydü.kan tahlili yaptırdım.kocaman bir 0 çıktı.gebelik olsa kesin yüksek bir değer çıkardı değilmi

bi fikrim yok ama daha erken değilmiydi?benim doktorum 15 gün bekle demişti Allahtan ümit kesilmez bi hafta daha bekle adet olmazsan tekrar baktır bence...

Kan testine hic gerek kalmadi maleseeef adet oldum bu sabah. ilk asilamamdi ve hüsranla son buldu. Ben 3bucuk yıllık evliyim tup bebek icin kac kere asilama yaptirmamiz gerekiyor bide fiyatlar nasil ozel ve devlette ben ogretmenim

üzüldüm cnm ama sen hemen toparla kendini inan hepimiz aynı durumdayız yılardır bekliyoruz ama Rabbim nasip etmişse inşallah olacak biraz olumlu düşünelim hatta hepberaber yapalım bunu hepimizin inşallah bebişleri olacak çıkmamış candan ümit kesilmez menopoza girene kadar şansımız var olacak olacak tabi hayırlısı ise .. kızlar artık teknoloji hat safhada kadavradan rahim bile yapılmış bir ülkedeyiz. ben ilk yıllarda çok üzüyordum kendimi ama şimdi ne millet ne demiş ne bu ay adet olmuşum vallahi eskisi gibi değilim, vardır bundada bir hayır diyelim biz elimizden geleni yapalım imkanların ne bilmiyorum fakat ilk aşılamada pes etmek yok önümüze bakalım belki benimde tutmamıştır ayın dördünde öğrenicem bu işlere girerken zaten kesin olacak garanti diye birşey olmuyorki lütfen ilkinde olmadı diye kendini ve aileni yıpratma inşallah olacak....

aynı gün aşılanmışız senin doktorun kan da nezaman bakmanı önerdi?benimki adet olmazsan 15 gün sonra baktır dedi..ağrılar sanırım hepimizde var ve stres daha çok arttırıyo

Canım 12. Günü baktır dedi ben Pazartesi kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.Aslında stresli değilim şuan işe gidiyorum çok ağrım var ağlayacak derecede. buaralar çok yoğunum dinlenemedim ö yüzden mi ağrım arttı acaba diye düşüyorum

aynı ağrılar bende de var dinlenmeme rağmen..bugün daha iyiyim çok şükür ama karın şişkinliğim ve kasık sancılarım aynı nedense sağ tarafım daha şiddetli sanırım acısınada alıştım

canım benim ümidini kaybetme doktorlar 12.gün yaptırın diyor bekle bi kaç gün daha ama bu üç gün moralini yüksek tut canını sıkma ben hep bu ay hamileyim diye düşündüm düşünmeyi bırak söyledim söyledim durdum 12.günüm geçti bakalım ne olacak inşallah Rbbim bizlerede hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip edecek :)

Teşekkürler.dün gece ağlayarak uyudum.doktorumu aradım,niye erken yaptırdın diye azarı yedim(adetini bekle dedi ama işte umudum kırıldı biraz.hayırlısı olsun Allah üstesinden gelemeyeceğimîz dert vermesin

Benimde sol tarafımda ağrı fazla demek ki ağrıların olması normal. peki neden ağrıyor biliyormusun ?benim belim kopacak gibi ağrıyor

Benimde sol tarafımda ağrı fazla demek ki ağrıların olması normal. peki neden ağrıyor biliyormusun ?benim belim kopacak gibi ağrıyor

hiç bilmiyorum canım bende adet olacakmışım gibi ağrıyo daha önce de kist sancısı çekmiştim aynen sağ yanımdaki ağrı ona benziyo inşallah bebiş ağrısıdır Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın

Kan testine hic gerek kalmadi maleseeef adet oldum bu sabah. ilk asilamamdi ve hüsranla son buldu. Ben 3bucuk yıllık evliyim tup bebek icin kac kere asilama yaptirmamiz gerekiyor bide fiyatlar nasil ozel ve devlette ben ogretmenim

geçmiş olsun canım seni üzmeyecekse aşılamanın kacıncı günü regl oldun.hiç canını sıkma hayırlısyla olur inşallah ben evleneli 6 yıl oldu vardır bi vakti saati.

merhabalar bende aşılamayı düşünuyorum ama tutma olasılıgı dusuk oldugu ıcın umutsuzum dr a gıttıgımde dogal yollarla olmuyorsa asılama anlamsız dedı tup bebek dedı dırek bende artık bı yerlerden baslayıp gun saymak ıstıorum allahım cocuk hasretıyle yanan her kese anneolmayı tattırsın belırsızlık o kadr kotu kı acaba anne olacakmıyım sorusu ınsanı yıyıp bıtırıyo

12gun baslyan akintim arkasindan siddetle kanamam basladi ve dusuk yaptim suan dinleniyorum 1ay sonrasina tup bebege sevk edildim devlet hast yapildi asilamalarim ve ayni hast devam tup bebek olarsk ucret 1000 ila 1500 lira arasinda olucagn soyldlr.hersey gonlunuzce olsun kizlar ve sakin ben de bu belirti su belirti var demeyin herseyi allsha birakin aklinizda negatiflik olmasin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…