- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.541
Benimde sol tarafımda ağrı fazla demek ki ağrıların olması normal. peki neden ağrıyor biliyormusun ?benim belim kopacak gibi ağrıyor
12gun baslyan akintim arkasindan siddetle kanamam basladi ve dusuk yaptim suan dinleniyorum 1ay sonrasina tup bebege sevk edildim devlet hast yapildi asilamalarim ve ayni hast devam tup bebek olarsk ucret 1000 ila 1500 lira arasinda olucagn soyldlr.hersey gonlunuzce olsun kizlar ve sakin ben de bu belirti su belirti var demeyin herseyi allsha birakin aklinizda negatiflik olmasin!
benim gibi aşılama yaptırıp hiç bir şikayeti olmayan varmı?? bende mi sorun var acaba :)
Benim sadece sirtim agiyor kacinci Gun bugun
bugün 8. günüm senin kaç
Benim daha 3 Gun :-( seninki Az kalmis bu kacinci asilaman
bugün 8. günüm senin kaç
ilk aşılama onun için hiç bir fikrim yok neler yaşayacağım hakkında
Benim 2 asilamam ilk asilamam tutu Ama 3 haftaliken dusdu :-(
ilk aşılaması tutup dusen cok duydum korkuyorum sebep neydı acaba
Hic dikat etmedim Sürekli calistim üzerinde durmadim Doktor dedi normal hayatinda geri dön bende öyle yaptim Ama malesef bebegimi kaybetim Ama bu defa evde bol bol dinleniyorim
benim gibi aşılama yaptırıp hiç bir şikayeti olmayan varmı?? bende mi sorun var acaba :)[/Q
hayırlı olsun aşılaman inşallah tutar kaçıncı asılaman ve kaç gün oldu yaptıralı
benim gibi aşılama yaptırıp hiç bir şikayeti olmayan varmı?? bende mi sorun var acaba :)[/Q
hayırlı olsun aşılaman inşallah tutar kaçıncı asılaman ve kaç gün oldu yaptıralı
sağolasın.. ilk aşılama ve 8. gün
bende korkyugum ıcın bısey yapmıyorum bol bol dınlenıyorum
sağolasın.. ilk aşılama ve 8. gün
belirtiler herkeste farklı oluyomuş benim ikinci aşılamam ilki ikiz tutmuştu ama kalp atımları olmadı tek hatırladığım belirti gögüs uçlarım acıyodu şişkinlik falan vardı ayın 18 de yaptırdım aşılamayı bugun 9 günüm bu defa benimde çok belirtim çok deildi ama bugun hem gögüslerim büyümüş hemde uçlarda ağrı başladı hafiften belimde ağrıyo
Iyi yapiyorsun evde dinlen kendine hayirlisa insahlah olur
belirtiler herkeste farklı oluyomuş benim ikinci aşılamam ilki ikiz tutmuştu ama kalp atımları olmadı tek hatırladığım belirti gögüs uçlarım acıyodu şişkinlik falan vardı ayın 18 de yaptırdım aşılamayı bugun 9 günüm bu defa benimde çok belirtim çok deildi ama bugun hem gögüslerim büyümüş hemde uçlarda ağrı başladı hafiften belimde ağrıyo
bugun akşamdan beri bel ağrısı başladı ve şu an sol kasığımda sancı var adet.. normalde adetten 1 hafta once goguslerım ağrımaya baslardı ama tık yok
bugun akşamdan beri bel ağrısı başladı ve şu an sol kasığımda sancı var adet.. normalde adetten 1 hafta once goguslerım ağrımaya baslardı ama tık yok
inşallah senin belirtinde budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?