Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi geceler kızlar sizin sorunlarınız ne benım gıbı sebepsız olup da dr u asılama oneren warmı ?

aşılamanın 7. Günü iğne yapılmadı......belirti yok....açıkçası çok da ümidim yok...yine de allahtan ümit kesilmez yarın gidiyorun test vermeye hayırlısı olsun

Bende yarin kan vericem kismetse bakalim Rabbim hayirlisiyla insallah nasip etsin ikimizede

2 tane vardı canım 18 mm dı sonra bır tane daha gelıştırıcı ıgne kullandım 19 falan olmuştur sanırım

fazla soru soruyorum ama k.bakma ıgne daha cok mu etkılı cunku benım klomenle bıle asırı buyuyo bu ay 11. gunde sagda we solda olmak uzere 18 mm yumurtam wardı 18. gunde tekrar gıttıgımde bırı catlamıstı dıgerı 34mm olmuys kıste donmustu iğne bende asırı tepkı yaparmı acaba

ne demek canım sor tabı onemlı degıl.. doktorum bısey demedı ıgne hakkında ama burada bazı arkadaşların doktorları ıgne daha etkılı demıs yumurtaları daha cok buyutuyormuş ama senın sadece hapla buyumus benım hapla 16 mm olmuştu yeterlı gormedı doktor ıgne verdı

tsk ederım inş sızınkıler tutarda bende bı hewesle gıder yaptırırım büyümek ne demek az daha kasıklarım patlıyodu 5 gun sancıdan uyku uyuyamadım klomenle 18 mme kolaylıkla gelıyo ama 10. gunde baktırdım hep dıger gunlrde belkı daha buyuduler bu seferkı gıbı tabı bu ay asırı buyumesınde benım de payım war klomen kullanırken corek otu tarcın bal kürünü yaptım o cok buyuttu gıbı gelıyo bana yumurtası buyumeyen warsa tavsıye edebılırım bu kürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…