- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.561
inşallah senin belirtinde budur
inşallah tutma belırtısıdır korkmaya basladım
inşallah tutma belırtısıdır korkmaya basladım
ne zamn test yaptırcan ben cuma kanda baktırcam
ne zamn test yaptırcan ben cuma kanda baktırcam
adet olmayı bekle dedı doktor
adet olmayı bekle dedı doktor
evet doktorlar hep öle söylüyor ama ben rapor aldım cumartesi bitiyo o yuzden işe başlamak için baktırmam lazım inşallah gebelik oluşmuşsa rapora devam edicem
evet doktorlar hep öle söylüyor ama ben rapor aldım cumartesi bitiyo o yuzden işe başlamak için baktırmam lazım inşallah gebelik oluşmuşsa rapora devam edicem
benım acelem yok onun için beklicem olumsuz testlerı görmekten korkuyorum hayırlısıyla ınşallah tutmuştur bebısın
benım acelem yok onun için beklicem olumsuz testlerı görmekten korkuyorum hayırlısıyla ınşallah tutmuştur bebısın
saolasın inşallah seninkide tutmuştur isteyen herkese nasip etsin rabbim
iyi geceler kızlar sizin sorunlarınız ne benım gıbı sebepsız olup da dr u asılama oneren warmı ?
iyi geceler kızlar sizin sorunlarınız ne benım gıbı sebepsız olup da dr u asılama oneren warmı ?
evet canım benım :) sebepsız ve asılama yaptırdım
saolasın inşallah seninkide tutmuştur isteyen herkese nasip etsin rabbim
amın canım inşallah
aynen sebebsiz arkadaşım benimkiside
benım dr direk tup bebek dedı banaanlamadım sebepsız oldugu ıcın dogal yollarla hamıle kalamıyosun demekkı dedı ama asılama yaptırmadan tup bebekde sacma gelıyo safak kac :)
dırek tup bebek demesı saçma olmuş.. şafak 6_7
aşılamanın 7. Günü iğne yapılmadı......belirti yok....açıkçası çok da ümidim yok...yine de allahtan ümit kesilmez yarın gidiyorun test vermeye hayırlısı olsun
inş. tutmustur bende bu adetle baslamak istıyorum baska dra gıdecem kac yumurtan wardı kac mm ken yaptınız
2 tane vardı canım 18 mm dı sonra bır tane daha gelıştırıcı ıgne kullandım 19 falan olmuştur sanırım
Bende yarin kan vericem kismetse bakalim Rabbim hayirlisiyla insallah nasip etsin ikimizede
fazla soru soruyorum ama k.bakma ıgne daha cok mu etkılı cunku benım klomenle bıle asırı buyuyo bu ay 11. gunde sagda we solda olmak uzere 18 mm yumurtam wardı 18. gunde tekrar gıttıgımde bırı catlamıstı dıgerı 34mm olmuys kıste donmustu iğne bende asırı tepkı yaparmı acaba
ne demek canım sor tabı onemlı degıl.. doktorum bısey demedı ıgne hakkında ama burada bazı arkadaşların doktorları ıgne daha etkılı demıs yumurtaları daha cok buyutuyormuş ama senın sadece hapla buyumus benım hapla 16 mm olmuştu yeterlı gormedı doktor ıgne verdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?