Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bence hepsını bır arada kullanma çünkü yumurtalar aşırı buyudugunde kıste donusuyormus .. sende gıt asılama yaptır bıran once bence tup bebek ıcın erken

canım bence hepsını bır arada kullanma çünkü yumurtalar aşırı buyudugunde kıste donusuyormus .. sende gıt asılama yaptır bıran once bence tup bebek ıcın erken

şekil A da görüldüğü gıbı oluyo işte 34 mm ne demek yaa bı catlasa 3üz olur adetıme 5 gun kaldı zaten hemen gıdıp asılama ıstıcem drdan bi de sızden guzel haberler alırsam ınsallah daha cok heweslenırım umutlanırım allahım ellerımızı bos bırakmasın annelık duygusunu tatdırsın ınsallah :109:

amin canım inşallah

cewap werdıgınız ıcın tskler kfam karıstı benım ya bana nıye tup bebek dedı sımdı dr :18:

doktoruun kim olduguna bağlı canım.

Ben normalde yine Ankara'da prof. ünlü bir doktora gidiyordum ama doktorum denemye devam etmemizi söylüyordu ısrar, bu arada kilo problemi de var bende önce kilo ver diyordu. Ben de dayanamadım tüp bebek merkezine gittim bütün tetkikler yapıldı herşey çok iyi olmuyor. E o zaman doktor aşılama ya da tüp bebek dedi. Aşılamadaki olasılığın 3 katı tüp bebekte var düşünün dedi. Aslında elbette tüp bebek yaptırın demek istiyor.

Ama biz eşimle daha doğal olandan daha basit olandan başlayalım diye anlaşmıştık, onlarda olmazsa hala gidecek yolumuz olsun istedik. Hayırlısı artık bugun adetimin 2. günü ve randevumu aldım, kısmetse tedavim bugun başlayacak.

Allah isteyen herkesin kucağını doldursun

arkadaşlar ben gonal f 450 kullanıyorum günlük 112,5 doz her akşamda saat 18:30 da vurunuyorum dün iğnemin 9. günüydü ve ben 1,5 saat geç vurmak zorunda kaldım yani aynı saatinde vurunamadım sizce ne olabilir bilgisi olan varmı ne sakıncası olabilir

benim gibi aşılama yaptırıp hiç bir şikayeti olmayan varmı?? bende mi sorun var acaba :)

benim hiç şikayetim yoktu ilk 8 gün ama sonra göğüslerim dolgunlaşmaya ve acımaya,belim ağrımaya başladı 11 ve 12.gün akıntım oldu bugünse hiçbişeyim yok bel ağrısı dışında hayırlısıyla olsun bu ay inş

hiçbi sorun olmaz rahat ol

inşallah doktorumu aradım sormak için bugün akşam zaten yine yumurta takibi var gidicem ama dayanamadım aradım doğumdaymış oda çıkınca arıycak bakalım ne diyce

bir kerelikten hiçbişey olmaz arkadaşım korma rahat ol.

Benim de size bir sorum olacak. Bugun adetimin 2 günü ve kontrole gidicem bu ay aşılama tedavisine başlıyorum. Benim merak ettiğim eğer tedavi yöntemi olarak hap değil de iğne verirse ne yapıcam. Çünkü haftasonu için 2 ay öncedne planlanan bir tatil programımız var, dolayısyla cumartesi pazar iğneleri zamanı şehir dışında olucam.

Aarkadaşım iğnelerin buzdolabında saklanması gerektiğini söyledi. Gittiğim yerde buzdolabına koyarım sorun değil ama yolda ne olacak. 3-4 saatlik yola gidicem sonucta.

yolda buztorbası ile taşırsın hiç sorun değil iğnenin içindede yazıyo zaten buzdolabının olmadığı yerlerde oda sıcaklığında 30 gün koruna bilir diye

Doktorum aradı arayı fazla açmışsın 1,5 saat dedi akşama kontrol edicek gelişimde bir gerileme yoksa problem değil dedi birde bana adetimin 10. Günü pazartesi günü iğnelere başladığımında 7. Günü e2 ve lh tahlili istedi yaptırdım e2 : 195,5 çıkmış lh 1,52 çıkmış yumurtlama henüz olmamış dedi akşama konuşucaz bakalım ama normaldeğil sanırım internettede bu testlerin mutlaka adetin 3. Günü yapılması lazım diyor kafam karıştı iyice

doktorun abartmış bence sen takılma rahat ol :) ben 3 saat falan gecikmiştim hiçbi sorun olmamıştı ki prospektüslerde de yazıyo unuttuysanz hatırladığınızda ilacınıza devam edin diye demiyo nasıl unutursunuz vay halinize

kızlar nasılsnz bugün aşılamada 12. günüm inş gelmez kırmızılar zaten yarn memelekete gtcem pazar günnüne kadar ordaym döndüğümde aşılamanın 16. günü olcak inş o güne kadar adet olmam ya kızlar bnm bu kasık batmalrm geçmek bilmek kaç gün oldu resmen 12 gün oldu ama hala geçmedi yatıp duryorum hç bi iş yapamıyorum bde dünden beri belim ağrıyo göğüslermde balon gbi şişti ressmen inş hayrlsı olur hepimiz içn

Yorumun için teşekkür ederim taltula inşallah bu aşılaman tutar bizlere müjdeli haberi verirsin :)

cewap werdıgınız ıcın tskler kfam karıstı benım ya bana nıye tup bebek dedı sımdı dr :18:

dogal yolla yapmışsın yada aşılamayla aynı farkeden bişey yok dogal yolla tutmadı ilk aşılamamı 9 kasımda yaptırdım aşılamaınn11. gunu adet oldum. vazgeçtim ilk ve sondu aşılamam olmuyor işte bende tüp bebegi beklıyorum boşver sende direk tüp bebek yaptır aşılamada oran cok düşük bılmıyorum yınede hakkında hayırlısı..

Kızlar hepinize merhaba;

Sanırım benim için şimdilik bebek işi bitti.

2 aşılama yapıldı tutmadı tüp raporunu da vermiyorlar 2 yıllık evli olduğum için 2014 eylül de

gel diyorlar tahlilleri tekrar yaptır. Yada özel olarak yaptır diyorlar. Kafam o kadar karışık ki. Özel yaptırmak maddi olarak çok çok zorlar

beni 5000-6000 civarı çünkü raporsuz birde ilk tüp de olacak diye bişey yok. Bu sebepten dolayı 1 yıl beklemek zorundayım sanırım

seni çok iyi anlıyorum canım bende tüp bebegi beklıyorum ama cokda korkuyorum nasıl olcak ne olcak tuttarmı ya hiç tutmazsa bekarken nekadar basit bir konuydu benım için 5 yıldr yedi yıldır olmayanlar konuşunca olur ya kısmet nıye bukadar takıyorlarkı derdım başa gelmeyınce kımse kımseyı anlamazmış hakıkaten cok ama cok dogru. ben hiç araştırmadım ne yapıcam nerde yapıcam hangi doktor hangı hastane ıyı bılmıyorum özele cok gıder dogru ama bızımkıler için farketmez özel olması yeterki olsun da dıyorlar ama içimde yaşadıklarımı kimse anlayamaz yaşamayan insan beni asla ve asla anlaymaz oyuzden kımseyle paylaşmadım aşılama oldugumu kımse bılmesın zaten olmadıgını bılıpte bakan gözlerden bıktım bide aşılamayı anlatmak bana yorucu gelcek. ben kaynanamlara bıle sölemedım eşimle gttim aşılamamızı olduk geldık. sonuç olumsuz oldu bıraktım tüp bebek onuda beklıcem 3 yıl dolsun dıe.

benimde 8. gün ve hala sancılar var..dün gece karın ağrısından uyuyamadım fazlasıyla şiş ve gergin eğilip kalkamıyorum nefes almamı bile zorlaştırıyor öyleki kasık ağrılarımı unuttum karın şişkinliği beni mahfetti sanırım anormal bi durum var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…