- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
- 123
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.601
seni çok iyi anlıyorum canım bende tüp bebegi beklıyorum ama cokda korkuyorum nasıl olcak ne olcak tuttarmı ya hiç tutmazsa bekarken nekadar basit bir konuydu benım için 5 yıldr yedi yıldır olmayanlar konuşunca olur ya kısmet nıye bukadar takıyorlarkı derdım başa gelmeyınce kımse kımseyı anlamazmış hakıkaten cok ama cok dogru. ben hiç araştırmadım ne yapıcam nerde yapıcam hangi doktor hangı hastane ıyı bılmıyorum özele cok gıder dogru ama bızımkıler için farketmez özel olması yeterki olsun da dıyorlar ama içimde yaşadıklarımı kimse anlayamaz yaşamayan insan beni asla ve asla anlaymaz oyuzden kımseyle paylaşmadım aşılama oldugumu kımse bılmesın zaten olmadıgını bılıpte bakan gözlerden bıktım bide aşılamayı anlatmak bana yorucu gelcek. ben kaynanamlara bıle sölemedım eşimle gttim aşılamamızı olduk geldık. sonuç olumsuz oldu bıraktım tüp bebek onuda beklıcem 3 yıl dolsun dıe.
kızlar nasılsnz bugün aşılamada 12. günüm inş gelmez kırmızılar zaten yarn memelekete gtcem pazar günnüne kadar ordaym döndüğümde aşılamanın 16. günü olcak inş o güne kadar adet olmam ya kızlar bnm bu kasık batmalrm geçmek bilmek kaç gün oldu resmen 12 gün oldu ama hala geçmedi yatıp duryorum hç bi iş yapamıyorum bde dünden beri belim ağrıyo göğüslermde balon gbi şişti ressmen inş hayrlsı olur hepimiz içn
Arkadaşlar bugün aşılamamın 10. günü. idrar testi yaptım. ( aslında hata yaptığımı sonradan anladım) tabii ki negatif çıktı. sizce hatalı mıdır?. yani daha erkendir dimi. pazartesi kanda baktırsam pozitif olma olasılığı var mıdır? keşke testi yapmasaydım. bu hatamın bedelini şu anda içimdeki büyük umutsuzlukla ödüyorum
Arkadaşlar bugün aşılamamın 10. günü. idrar testi yaptım. ( aslında hata yaptığımı sonradan anladım) tabii ki negatif çıktı. sizce hatalı mıdır?. yani daha erkendir dimi. pazartesi kanda baktırsam pozitif olma olasılığı var mıdır? keşke testi yapmasaydım. bu hatamın bedelini şu anda içimdeki büyük umutsuzlukla ödüyorum
ay merveeeee sabret biraz ya!bekle stres yapma adetin gecikincede kanda bak vallaa eşime söz verdim idrarda bakmıycam diye o yüzden hiç aklıma getirmiyorum...bende dün gece karın şişkinliğinden hiç uyuyamadım nefes alırken zorlanıyorum karnım çok gergin ve şiş habire soğuk soğuk terliyorum ve bugün yüzümde şişmiş sanki(((((
antay senin agrıların cok olmus sanırım aşılamadan beri sureklı agrı cekıyosun görustunmu doktorunla normalmıymıs olurmuymus yanı bu tur agrılar
canım doktorumla aynı şehirde değilim ama aradım normal dedi bol bol su iç ve parol ağrı kesici al dedi çatlatmadan önceki son kontrolde 3-4 tane hazır yumurtam vardı sanırım onlar aşırı uyarılmış bilmiyorum bu ilk aşılamam ama daha önce menegon ve ovitrella kullanmıştım ve ohss olmuştum bu halimden 2 kat daha fazla şişmiştim tuz falan yasaklanmıştı ayy hiç bilmiyorum yalnızım eşimde yok yanımda tek başıma atlatmaya çalışıyorum işte çok zor ama
Benim de bugün aşılamamın 7. günü ağrım sızım çok fazla yok. göğüs uçlarımda biraz hassas o kadar. Sizlere bu progestanı nasıl kullandınız diye soracaktım. vajinadan kullan dedi bana hemşire ama geri geliyo yaaYani yürüdükçe falan akıntı şeklinde geri çıkıyo. . Sizler nasıl yaptınız içsem olur mu ki yaaa kafayı yiyeceğimm zaten pek bi belirtim de yok tutmadı diye çok korkuyorum :18::18::18:
benim gibi aşılama yaptırıp hiç bir şikayeti olmayan varmı?? bende mi sorun var acaba :)
eşinden uzak olmak kötüymüş cnm ya ama inşallah kötü birşey değilde iyi birşeyin habercisidir ağrıların ama tez zamanda iyi olman dileğiyle....
bende aşılama öncesi menogon ve pregnly ile tedavi oldum. o kadar hormon alıyoruz ki şu vucudumuza inşalah emeklerimiz boşa gitmez...
ay merveeeee sabret biraz ya!bekle stres yapma adetin gecikincede kanda bak vallaa eşime söz verdim idrarda bakmıycam diye o yüzden hiç aklıma getirmiyorum...bende dün gece karın şişkinliğinden hiç uyuyamadım nefes alırken zorlanıyorum karnım çok gergin ve şiş habire soğuk soğuk terliyorum ve bugün yüzümde şişmiş sanki(((((
Bugun beta hcg baktirdim.kizlar maalesef 2.asilamamda tutmadi ignelere basliycaz artik.RAbbim hakkimizda hayirlisini versin😔😞
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?