Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım özel araştırıyorum raporlu raporsuz arasındaki fark ne diye.tam 1 yıl beklemem lazım ya çok uzun geliyor boş yere beklemek koyuyor 2 kere denemişsin aşılama olmamış daha nye bekletyrsn uyuz oluyorum ya.eurofertil,umut tüp bebek,istanbul tüp bebek bunların adını çok duydum başarı oranları iyiymiş.eurofertil e randevu aldım onunla görüşeceğim fiyatı yazarım görüştüğümde

kasıklarım agrıyo die umitlen bence ben sabah bi kalktım 9 gün süren şişlik kasık agrısı gögüsteki şişlik hepsi gitmiş benim ümidim kalmadı inşallah seninki tutmuştur

Arkadaşlar bugün aşılamamın 10. günü. idrar testi yaptım. ( aslında hata yaptığımı sonradan anladım) tabii ki negatif çıktı. sizce hatalı mıdır?. yani daha erkendir dimi. pazartesi kanda baktırsam pozitif olma olasılığı var mıdır? keşke testi yapmasaydım. bu hatamın bedelini şu anda içimdeki büyük umutsuzlukla ödüyorum

bir de sanki adet olacakmışım gibi bi ağrım var bi kaç gündür. ve bugün başlayan bi mide bulantım. ya ben herşeyi bu aşılamaya yoruyorum ama sizce ilgili midir?

ay merveeeee sabret biraz ya!bekle stres yapma adetin gecikincede kanda bak vallaa eşime söz verdim idrarda bakmıycam diye o yüzden hiç aklıma getirmiyorum...bende dün gece karın şişkinliğinden hiç uyuyamadım nefes alırken zorlanıyorum karnım çok gergin ve şiş habire soğuk soğuk terliyorum ve bugün yüzümde şişmiş sanki (((((

cnm idrarda çıkmazki hemen hatta adet tarihini geçince idrarda çıkma olasılığı yükseliyor diye biliyorum bence takılma buna bekle sabırla adet tarihin geçince hem kanda baktır ben onu bekliyorum acıkcası adet tarihi gelsin ve gecsın de öyle test yapıyım diyorum

antay senin agrıların cok olmus sanırım aşılamadan beri sureklı agrı cekıyosun görustunmu doktorunla normalmıymıs olurmuymus yanı bu tur agrılar

benimde aşılamamın onuncu günü. dün dayanamadım kan testi verdim ve kocaman 2.50 çıktı. yani negatif zsten son bir kaç gündür çok adet ağrım vardı. kırmızları bekliyorum.... bir dahaki ay da denemeyeceğim öyle karar verdim. bırakıyorum pes ettim...etrafımda isteyip ilk ay hamile kalanlar o kadar çokki içim burkuluyor böyle kıskançlık değilde bie üzüntü gelip çörekleniveriyor karnımda bir şey oluyor tarifsiz....

antay senin agrıların cok olmus sanırım aşılamadan beri sureklı agrı cekıyosun görustunmu doktorunla normalmıymıs olurmuymus yanı bu tur agrılar

canım doktorumla aynı şehirde değilim ama aradım normal dedi bol bol su iç ve parol ağrı kesici al dedi çatlatmadan önceki son kontrolde 3-4 tane hazır yumurtam vardı sanırım onlar aşırı uyarılmış bilmiyorum bu ilk aşılamam ama daha önce menegon ve ovitrella kullanmıştım ve ohss olmuştum bu halimden 2 kat daha fazla şişmiştim tuz falan yasaklanmıştı ayy hiç bilmiyorum yalnızım eşimde yok yanımda tek başıma atlatmaya çalışıyorum işte çok zor ama

Benim gibi sabırsız arkadaşları görmek güzel.aşılamada 11.gün.en belirgin farklılık bel ağrısı.bıçak saplanır gibi oluyor.neden acaba?iyimi?kötümü?

eşinden uzak olmak kötüymüş cnm ya ama inşallah kötü birşey değilde iyi birşeyin habercisidir ağrıların ama tez zamanda iyi olman dileğiyle....
bende aşılama öncesi menogon ve pregnly ile tedavi oldum. o kadar hormon alıyoruz ki şu vucudumuza inşalah emeklerimiz boşa gitmez...

Benim de bugün aşılamamın 7. günü ağrım sızım çok fazla yok. göğüs uçlarımda biraz hassas o kadar. Sizlere bu progestanı nasıl kullandınız diye soracaktım. vajinadan kullan dedi bana hemşire ama geri geliyo yaa Yani yürüdükçe falan akıntı şeklinde geri çıkıyo. . Sizler nasıl yaptınız içsem olur mu ki yaaa kafayı yiyeceğimm zaten pek bi belirtim de yok tutmadı diye çok korkuyorum :18::18::18:

Benim gibi sabırsız arkadaşları görmek güzel.aşılamada 11.gün.en belirgin farklılık bel ağrısı.bıçak saplanır gibi oluyor.neden acaba?iyimi?kötümü?

ben uyumadan önce kullanıyorum ve zaten kalktıktan sonra zaten vucudun yeterlı mıktarı almıs ouyor dışarı cıkması normal
crınone vardı dimi ben ilk kullandıktan sonra mantar oldum sanmıstım dışarı atımı o şekideymiş :) ne içmesi şakamı yapıyosun vajinal jel o

benim gibi aşılama yaptırıp hiç bir şikayeti olmayan varmı?? bende mi sorun var acaba :)

benım hıc sıkayetım yok bugun ucuncu gun ama ates olcme yontemıne basladmı belkı ordan anlarım dıye sabah atesım 36.4du ve onceden arasıra olctugumde yumurtlamadan oncekı normal degerım 35.7 oluyordu bır umıt ıste

İlk aşılamamda bende crinone jel kullanmıştım günde bir kere. O bu kadar geri çıkmıyordu sanki bunu Günde 3 defa kullanıyorum. Çalıştığım için işyerinde uzanma şansım da yok. Tuvalette atıyorum sonra iş temposuna devam. Sonra bi bakıyorum erimiş kütle halinde geri düşmüş Rabbim şu çektiğimiz sıkıntıları olumlu sonuçlandırır inş ..

amin canım hepimiz en güzel haberleri alırız inşallah daha 1 hafta var bu ağrılarla nasıl geçicek zaman onuda bilmiyorum..ya benim bünyem çocukluğumdan beri hep çok zayıf hangi ilacın yan etkisi varsa istisnasız bende baş gösteriyo bazen kendimi denek gibi hissediyorum :)

yüzün mü şişmiş :S garip bi belirti daha önce duymamıştım ama hayra yor canım. ben evet bugün biraz tezcanlılık yaptım ama cevabımı aldım çok iyi şekilde :) beklicem artık. sen doktoruna hiç göründün mü aşılamadan sonra bişe söyledi mi karnındaki ağrılarla ilgili. ben dün kontrole gittiğimde herşey çok iyi dedi. beklicez şu anda dedi. 10 gün sonra bi daha çağırdı. kendine çok dikkat etmen lazım dedi bi de.

Bugun beta hcg baktirdim.kizlar maalesef 2.asilamamda tutmadi ignelere basliycaz artik.RAbbim hakkimizda hayirlisini versin😔😞

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…