- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.621
yüzün mü şişmiş :S garip bi belirti daha önce duymamıştım ama hayra yor canım. ben evet bugün biraz tezcanlılık yaptım ama cevabımı aldım çok iyi şekilde :) beklicem artık. sen doktoruna hiç göründün mü aşılamadan sonra bişe söyledi mi karnındaki ağrılarla ilgili. ben dün kontrole gittiğimde herşey çok iyi dedi. beklicez şu anda dedi. 10 gün sonra bi daha çağırdı. kendine çok dikkat etmen lazım dedi bi de.
merhaba arkadaşlar ben sayfada yeniyim banada tecrübelerinizle yardımcı olun nolurr ben 3 yıllık evliyim çocuk malesef yok olmadı eşimin sperm değerleri düşük çıktı iki defada kimyasal gebelik geçirdim aşılamaya karar verdik yarın Allah izin verirse ilk randevumuzu yapacağız doktorla bakalım ne olacak ilk başta ne yapıyorlar ne diyorlar çok merak ediyorum yardımcı olun nolur
şuan hastanedeyim ohss gelişmiş yatırdılar dua edin nolur((((
canım gecmıs olsun bır an once geçer ınsallah
teşekür ederim canm bthcg 2.4 aşılamanın 8. günü ve tutmadı...((
hayırlısı canım ama daha erken degılmı doğru sonuç ıcın
ve bu sabah regl oldum.en kötüsü sancım var moralim bozuk ama hiçbişey olmamış gibi okula gidip derse girmem lazım.benî bekleyen 20 tane miniğim var çünkü.onların hakkına girmek istemiyorum.beynimi resetliyorum eve gelince doyasıya ağlıcam
Ve bu sabah regl oldum.en kötüsü sancım var moralim boZuk ama hiçbişey olmamış gibi okula gidip derse girmem lazım.benî bekleyen 20 tane miniğim var çünkü.onların hakkına girmek istemiyorum.beynimi resetliyorum eve gelince doyasıya ağlıcam
bilmiyorum tahliller yapıldı bthcg de bakılmış ve sonuç bu erken mi değil mi bilmiyorum ama içim bi tuhaf boşlukta gibiyim
Ve bu sabah regl oldum.en kötüsü sancım var moralim boZuk ama hiçbişey olmamış gibi okula gidip derse girmem lazım.benî bekleyen 20 tane miniğim var çünkü.onların hakkına girmek istemiyorum.beynimi resetliyorum eve gelince doyasıya ağlıcam
Doktorum aradı arayı fazla açmışsın 1,5 saat dedi akşama kontrol edicek gelişimde bir gerileme yoksa problem değil dedi birde bana adetimin 10. Günü pazartesi günü iğnelere başladığımında 7. Günü e2 ve lh tahlili istedi yaptırdım e2 : 195,5 çıkmış lh 1,52 çıkmış yumurtlama henüz olmamış dedi akşama konuşucaz bakalım ama normaldeğil sanırım internettede bu testlerin mutlaka adetin 3. Günü yapılması lazım diyor kafam karıştı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?