Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar ben sayfada yeniyim banada tecrübelerinizle yardımcı olun nolurr ben 3 yıllık evliyim çocuk malesef yok olmadı eşimin sperm değerleri düşük çıktı iki defada kimyasal gebelik geçirdim aşılamaya karar verdik yarın Allah izin verirse ilk randevumuzu yapacağız doktorla bakalım ne olacak ilk başta ne yapıyorlar ne diyorlar çok merak ediyorum yardımcı olun nolur

şuan hastanedeyim ohss gelişmiş yatırdılar dua edin nolur ((((

merhaba canım aramıza hoşgeldın hayırlısıyla evlat sahıbı olursun sende ınsallah.. ben ılk aşılamamı yaptırdım ilk olarak adetın ıkıncı gunu klomen kullanmaya başladım sonra yumurta gelıstırıcı ıgne vuruldum en son da çatlatma ıgnesı vurduk.. ertesı gun gıdıp aşılamayı yaptırdık.. bazı doktorlar ılk once sadece hap ıle asılama yapıyor ama benım doktorum dırekt hap ve ıgne verdı..

Ve bu sabah regl oldum.en kötüsü sancım var moralim boZuk ama hiçbişey olmamış gibi okula gidip derse girmem lazım.benî bekleyen 20 tane miniğim var çünkü.onların hakkına girmek istemiyorum.beynimi resetliyorum eve gelince doyasıya ağlıcam

bozma moralini yola devam

şuan hastanedeyim ohss gelişmiş yatırdılar dua edin nolur ((((

geçmiş olsun canım.kaç yumurtan varken ohss oluştu canım yazarmısın.benimde her aşılmamda 4-5 tane 17-18 mm büyüklüğünde yumurta oluyor.bi ara doktor banada demişti ohss den korkuyorum diye ama bende olmadı çok şükür

Canim hakinda hayirlisi cok zor biliyorum ancak ceken anlar ne yapalim burda bizim sinavimis

cnaım benim geçmiş olsun. Çok fazla üzülme lütfen elbett bir gün bebeğim olacak diye bak olaya tmam mı lütgen üzülme

Canım ben de dün başladım tedaviye akşam da ilk iğnemi vuruldum. Doktora da sordum iğne konusunda dakik mi olmak lazım diye. O da hayır o kadar katı değil. Yarım saat 1 saat oynayabilir. Ama ideali yarım saatlik oynama dilimleri içerisinde şaşmadan olmak dedi.

Bu arada benim bir sorum olacak. Bana Gonal F 450'lik verildi ve 5 gün boyunca günde 100'lük vuracağımı belirttiler. Hatta bu sürenin osnunda ilacın içinde çok az da artacak falan dedi. Tabi ben orda dikkat etmedim ama eve gelince basit bir matematikle 450'liğin bana günde 100'lük vurulunca nasıl oluyor da 5 gün yeteceğini anlayamadım. İlacın içinde acaba fazladan birazcık ilaç mı var?

bende bugün regl oldum ama hayırlısı böyleymiş diyorum ve yarın doktora gidiyorum tüp bebeğe başlayacağız Allahın izniyle çabalamaya devam bu ay olmadı diğer ay inşallah sende moralini bozma vermiyorsa vardır Allahın bir bildiği biz ondan daha iyi bilemeyiz rabbim bizlerede verecek sadece biraz sabır ve unutmayalım ki her ''şer'' de bile bi hayır varmış elbet bundada vardır bi hayır...

canım seni çok iyi anlıyorum.bende 3. aşılmama başladım.hastaneye gittiğimde o kadar hamileyi görünce hatta bazıları belki 40 ın üstündeydi yaş olarak artık tutamadım kendimi muayene olurken ama sağolsunlar teselli etmeye çalıştılar buraya kimler geldi hamile kalamaz diye ama kimler kimler hamile olarak gitti yaşın küçük sorununuz yok vs. aynı şeyler canım yani ama etrafımızda hamilelerin ay şuram ağrıyo ay çocuk tekme attı derken ne hissettiğimizi yaşamayan kimse bilemez sadece acıyan gözlerle bakarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…