- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.641
bende bugün regl oldum ama hayırlısı böyleymiş diyorum ve yarın doktora gidiyorum tüp bebeğe başlayacağız Allahın izniyle çabalamaya devam bu ay olmadı diğer ay inşallah sende moralini bozma vermiyorsa vardır Allahın bir bildiği biz ondan daha iyi bilemeyiz rabbim bizlerede verecek sadece biraz sabır ve unutmayalım ki her ''şer'' de bile bi hayır varmış elbet bundada vardır bi hayır...
canım seni çok iyi anlıyorum.bende 3. aşılmama başladım.hastaneye gittiğimde o kadar hamileyi görünce hatta bazıları belki 40 ın üstündeydi yaş olarak artık tutamadım kendimi muayene olurken ama sağolsunlar teselli etmeye çalıştılar buraya kimler geldi hamile kalamaz diye ama kimler kimler hamile olarak gitti yaşın küçük sorununuz yok vs. aynı şeyler canım yani ama etrafımızda hamilelerin ay şuram ağrıyo ay çocuk tekme attı derken ne hissettiğimizi yaşamayan kimse bilemez sadece acıyan gözlerle bakarlar
3-4 tane yumurtan hazır demişti doktorum boyutlarını hiç sormadım ohss olmama rağmen doktorum hala umutlu kan da bişey çıkmadı dün 8. günümdü daha erken normal dedi..açıkçası benm hiç umudum kalmadı çok şidddtli ağrılarım kasıktan ziyade karnımdan dolayı belim ve sırtımda yapacak bişey yok bunada şükür elbet vardır bi hayırgeçmiş olsun canım.kaç yumurtan varken ohss oluştu canım yazarmısın.benimde her aşılmamda 4-5 tane 17-18 mm büyüklüğünde yumurta oluyor.bi ara doktor banada demişti ohss den korkuyorum diye ama bende olmadı çok şükür
3-4 tane yumurtan hazır demişti doktorum boyutlarını hiç sormadım ohss olmama rağmen doktorum hala umutlu kan da bişey çıkmadı dün 8. günümdü daha erken normal dedi..açıkçası benm hiç umudum kalmadı çok şidddtli ağrılarım kasıktan ziyade karnımdan dolayı belim ve sırtımda yapacak bişey yok bunada şükür elbet vardır bi hayır
Kızlar ilk aşılama sonucum olumsuz 1 ay ara verdim şimdi 2.için merional iğne verdi doktor.adetimi bekliyorum.haftasonu gibi olurum.yeni
umutlar kapıda.ben çok umutsuzum tüp raporu için yaptıracağım 2.aşılamayı.ekim 2014 de evliliğimin 3 yılı dolacak ancak o zaman tüp
raporunu alabilirim.bu seferde olmazsa 1 sene daha kendiliğinden olmasını bekleyeceğiz. hepimizin hakkında hayırlısı.
ben de dün test yaptırdım olumsuzdu........ilk aşılamamız..........hayırlısı
merhaba canım aramıza hoşgeldın hayırlısıyla evlat sahıbı olursun sende ınsallah.. ben ılk aşılamamı yaptırdım ilk olarak adetın ıkıncı gunu klomen kullanmaya başladım sonra yumurta gelıstırıcı ıgne vuruldum en son da çatlatma ıgnesı vurduk.. ertesı gun gıdıp aşılamayı yaptırdık.. bazı doktorlar ılk once sadece hap ıle asılama yapıyor ama benım doktorum dırekt hap ve ıgne verdı..
cnm geçmiş olsun en sonunda ağrılarının nedenini öğrendin ama çektiğin sana kaldı antay sana iğne ml'lerini çok fazlamı verdi doktor acaba bir de adet tarihini bekle canını sıkma buay ohss olman gebelik oluşmadığı anlamına gelmiyor ki öyle değil mi ?
teşekkür ederim canım bende bugün gittim işte doktora muayene ettiler rahim filmi için gün verdiler eşimdende sperm istediler bakalım hayırlısı ya bu rahim filmine çok zor diyorlar öylemi gerçekten korktum ben yaaaaaa :2:
asılama sonrası ne sıkayetlerın vardı canm
benim öyle bariz şikayetlerim olmadı....aşılamanın 3-4 günleri karnım ve belim çok ağrıdı onun dışında bir sıkıntı yaşamadım.....zaten tutmamış....
mrb kızlar ben polikistik over hastasıyım 2. aşılamamı oldum pzt günü. 2 kasımda adet olmuştum 4 kasımda iğnelere başladık 25 kasımdada aşılamamı oldum. karnımda şişlik ve çok ağrı var kasıklarıma doğru 2 gndrde adet olcakmışım gbi ağrılarım var ilkinde olmamıştı böle normalmi bilemedim yardımcı olurmusunuz
bi doktoruna görünsen iyi olur canm bende pco luyum 20 sinde aşılama yaptırmıştım hiç dinmeyen ağrılar ve karın şişkinliği hep normal dedim taaki düne kadar ağrı sırtıma kdar vurmaya başladı hastaneye kaldırıldım ve ohss olmuşum karnımın 4 aylık gebe şeklini alması gerginliği hep ondanmış bence ihmal etme umarım sende bişey çıkmaz
teşekür ederim canm bthcg 2.4 aşılamanın 8. günü ve tutmadı...((
canım benim ne oldu ya daha yeni girebildim nete :S çok üzüldüm geçmiş olsun
bilmiyorum canım hiç iyi değilim acile kaldırıldım ohss olmuşum yumurtalıklar aşırı uyarılmış serum falan takıldı gece diyarbakıra geldim sabah kendi doktoruma gittim idrara çıkabiliyosun korkma dedi okadar rahatsız ediyoki beni artık sırtıma vuruyo ağrılar daha 1 hafta böyle şişkinliğim devam edecekmiş yumurtalıklar çok iyi ben umutluyum 1 hafta sabret jeli falan kullanmaya devam et dedi ama benim hiç umudum kalmadı olsa kesin çıkardı sanırım moralimi düzeltmeye çalışıyobol bol proteinli besinler alcakmışım bide tuz yasaklandı çok kötü hissediyorum kendimi karnımı görsen gebe dersin o derece şiş ve gergin (((
antay sen öle deyince korktum bnde doktoru aradım bişi olmaz dedi ama yarın gel yinede dedi yani bide ohss olsada aşılama boşa gtmio deme çok tedirgin oldum ya
gitmiyomuş yani öyle dedi doktorum...dün acilde kanda bakıldı 8. günüm ve gebelik yoktu doktorum daha çok erken çıkmaması normal dedi bilmiyorum artık ne doğru ne yanlış hiç bilyorum canımın acıması değilde içim çok acıyo bu nası tuhaf bi duygu bu nası bi mutsuzluk dokunsalar ağlycam o haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?