Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım raporlumu yaptırcaksın raporsuzmu.fiyat tedavi süreci vs. bizide bilgilendirirmisin burdan

hislerime oyle güzel güzel tercüman oldun ki çevredekileri gördükçe kndimi çok eksik hissediyorum

3-4 tane yumurtan hazır demişti doktorum boyutlarını hiç sormadım ohss olmama rağmen doktorum hala umutlu kan da bişey çıkmadı dün 8. günümdü daha erken normal dedi..açıkçası benm hiç umudum kalmadı çok şidddtli ağrılarım kasıktan ziyade karnımdan dolayı belim ve sırtımda yapacak bişey yok bunada şükür elbet vardır bi hayır

cnm geçmiş olsun en sonunda ağrılarının nedenini öğrendin ama çektiğin sana kaldı antay sana iğne ml'lerini çok fazlamı verdi doktor acaba bir de adet tarihini bekle canını sıkma buay ohss olman gebelik oluşmadığı anlamına gelmiyor ki öyle değil mi ?

ben de dün test yaptırdım olumsuzdu........ilk aşılamamız..........hayırlısı

teşekkür ederim canım bende bugün gittim işte doktora muayene ettiler rahim filmi için gün verdiler eşimdende sperm istediler bakalım hayırlısı ya bu rahim filmine çok zor diyorlar öylemi gerçekten korktum ben yaaaaaa :2:

teşekür ederim canm öğrenmiş olmamda bişeyi değiştirmedi ağrılar ve şişkinlik tam gaz devam..doktorum bu engel değil ben umutluyum diyor adet tarihime daha bi hafta var bakalım nolcak ama benim hiç umudum yol bol bol proteinli besinler al dedi

canım benım oncelıkle stres yapıp kendını kasma.. hayırlısı olur ınsallah.. fılm korkulacak bısey degıl ben adetlerımde bıle fılmde cektıgımın cok fazlası sancı cekıyorum.. fılme gıtmeden 1 saat once kadar bı agrı kesıcı vermıstı doktorum bana sende içebılırsın.. korkulacak bısey yok cıhazı yerlestırırken bısey anlamıyorsun ılacı verırken agrı oluyor o da anlık bısey bı kac sanıye kendını kasma yeter.. bısey çıkmaz ınsallah canım sperm sonuçları da ıyı çıkar umarım

mrb kızlar ben polikistik over hastasıyım 2. aşılamamı oldum pzt günü. 2 kasımda adet olmuştum 4 kasımda iğnelere başladık 25 kasımdada aşılamamı oldum. karnımda şişlik ve çok ağrı var kasıklarıma doğru 2 gndrde adet olcakmışım gbi ağrılarım var ilkinde olmamıştı böle normalmi bilemedim yardımcı olurmusunuz

benim öyle bariz şikayetlerim olmadı....aşılamanın 3-4 günleri karnım ve belim çok ağrıdı onun dışında bir sıkıntı yaşamadım.....zaten tutmamış....

herkesın sıkıntısı var benımde hıç sıkayetım yoktu bu gun onuncu gunum ve aksamdan berı ınanılmaz bel ağrım var sadece sanırım benımde tutmadı

bi doktoruna görünsen iyi olur canm bende pco luyum 20 sinde aşılama yaptırmıştım hiç dinmeyen ağrılar ve karın şişkinliği hep normal dedim taaki düne kadar ağrı sırtıma kdar vurmaya başladı hastaneye kaldırıldım ve ohss olmuşum karnımın 4 aylık gebe şeklini alması gerginliği hep ondanmış bence ihmal etme umarım sende bişey çıkmaz

hadi yaa çok geçmiş olsun böyle olacağını hiç düşünmemiştim korktum şimdi acile falanmı gttn doktoruna mı gttn kim söledi öyle olduğunu bide ohss olunca noluo

canım benim ne oldu ya daha yeni girebildim nete :S çok üzüldüm geçmiş olsun

bilmiyorum canım hiç iyi değilim acile kaldırıldım ohss olmuşum yumurtalıklar aşırı uyarılmış serum falan takıldı gece diyarbakıra geldim sabah kendi doktoruma gittim idrara çıkabiliyosun korkma dedi okadar rahatsız ediyoki beni artık sırtıma vuruyo ağrılar daha 1 hafta böyle şişkinliğim devam edecekmiş yumurtalıklar çok iyi ben umutluyum 1 hafta sabret jeli falan kullanmaya devam et dedi ama benim hiç umudum kalmadı olsa kesin çıkardı sanırım moralimi düzeltmeye çalışıyo bol bol proteinli besinler alcakmışım bide tuz yasaklandı çok kötü hissediyorum kendimi karnımı görsen gebe dersin o derece şiş ve gergin (((

antay sen öle deyince korktum bnde doktoru aradım bişi olmaz dedi ama yarın gel yinede dedi yani bide ohss olsada aşılama boşa gtmio deme çok tedirgin oldum ya

antay sen öle deyince korktum bnde doktoru aradım bişi olmaz dedi ama yarın gel yinede dedi yani bide ohss olsada aşılama boşa gtmio deme çok tedirgin oldum ya

gitmiyomuş yani öyle dedi doktorum...dün acilde kanda bakıldı 8. günüm ve gebelik yoktu doktorum daha çok erken çıkmaması normal dedi bilmiyorum artık ne doğru ne yanlış hiç bilyorum canımın acıması değilde içim çok acıyo bu nası tuhaf bi duygu bu nası bi mutsuzluk dokunsalar ağlycam o haldeyim

Son düzenleme:

canım normal böyle olman.hem o kadar ağrı sıkıntıyı çekip üstüne birde olumlu bir sonuç alamamak çok yıpratıyor.hamile olanlar bile bizim kadar doktora git gel yapmıyorlar biz yumurta büyüdümü çatladımı tuttumu tutmadımı devamlı bir düşünce içinde oluyoruz ve manen yoruluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…