Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım benım cok gecmıs olsun. dikkat et canım belkı doktorun bildiği birşey vardır. inşallah doktorun haklı çıkar yaa üzme kendini böyle çok üzüldüm gerçekten. karnının şişkinliği yumurtlarından kaynaklanıyor galiba. ama 8. gün erken demek ki gerçekten üzülme bu kadar. Allah'ım hayırlısını versin inşallah canım benım. üzülme ne olur

amin canım cümlemize..ben artık aşılama yaptırmıycam bi kaç ay dinlenip direkt tüp bebek denerim heralde 1,5 yıllık evliyim ama yaş 28 3 yılın dolmasınıda beklemeyi düşünmüyoruz özele devam yapcak bişey yok herşey nasip kısmet ne desek ne yapsak boş buna da şükür Allah'ın takdiri en iyisini o bilir demek ki daha zamanı var yada yaşamamız gereken şeyler var...

Merhaba arkadaslar
bende 27 kasimda yani dün ilk aşilamami yaptirdimmm...
Pko oldugu icin ohss olmaktan korkmuyor degilim....ayrica asilama sonrasi kahverengi lekelenmeler olduuu...dr aşilamayla ilgili sıkıntı olmaz dedi ama icim rahat degilll...
İnsaallah kasım ayı bizim için hayirli olurrrr....

canım raporlumu yaptırcaksın raporsuzmu.fiyat tedavi süreci vs. bizide bilgilendirirmisin burdan

canım büyük ihtimal raporlu yaptıracağım bu ay bi arkadaşım yaptırdı 550 tl ilaçlara 400 tl de hastahaneye ödediler ben Erzurum dayım araştırma hastahanesinde yaptıracağım yarın kesin benimkilerin fiyatını yazarım

antay sen öle deyince korktum bnde doktoru aradım bişi olmaz dedi ama yarın gel yinede dedi yani bide ohss olsada aşılama boşa gtmio deme çok tedirgin oldum ya

canım ya sen ii olda inş bigünde bizimde bebişlerimiz olacak o kadar yürekten inanıorum ki buna hiç canını sıkma Rabbim şifa versin en kısa zamanda

kızlar maddi manevi allah hepimize kolaylık versın.Bu ay bana da aşılama yapılacak 8 gündür gonal f iğne vuruluyorum.daha hamile olmadan dört kilo aldım 2 defa kontrole gittim cumartesi tekrar gidicem.haftaya benimde aşılamam olur herhalde yüce rabbim bizlere yardım etsin inşallah

Kizlar yarin benim icin buyuk gun yarin. Asilamin 11 .gunu ve tahlil yaptircam bana dua edin olurmu.olmamistir die cok korkuyorum

Çok doğru söylüyosun canım. herşey kısmet. bunda da vardır bi hayır. tüp bebekten sonuç alacağını düşünüyorum. umarım öyle olur canım. inancını yitirme yeter. ne olursa olsun burda senden güzel haber almak içi beklicem :)

sağolasın canım Allah razı olsun inşallah rahat geçer kendimi kasmamaya çalışıyorum ama olmuyor daha bir ay var filme ama ben şimdiden korku moduna girdim inşallah Rabbim hepimizin emeğini boşaçıkarmaz bebeklerimi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder

inşallah senin sorunsuz geçerde güzel haberleri sen bana verirsin canım az kaldı hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

arkadaşlar mrb bende yarın ilk kez aşılama yaptırıyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah çok zormuş bu süreçler yaşamayan anlamıyormuşşş ((

Gercekten bu ay güzel haber alan bi arkadaşıma rastlamadım çok üzgünüm benim de 12. günüm. tahlil yaptırmaya koruyorum acaba kanda çıkar mı bugün sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…