- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.661
bilmiyorum canım hiç iyi değilim acile kaldırıldım ohss olmuşum yumurtalıklar aşırı uyarılmış serum falan takıldı gece diyarbakıra geldim sabah kendi doktoruma gittim idrara çıkabiliyosun korkma dedi okadar rahatsız ediyoki beni artık sırtıma vuruyo ağrılar daha 1 hafta böyle şişkinliğim devam edecekmiş yumurtalıklar çok iyi ben umutluyum 1 hafta sabret jeli falan kullanmaya devam et dedi ama benim hiç umudum kalmadı olsa kesin çıkardı sanırım moralimi düzeltmeye çalışıyobol bol proteinli besinler alcakmışım bide tuz yasaklandı çok kötü hissediyorum kendimi karnımı görsen gebe dersin o derece şiş ve gergin (((
Canım benım cok gecmıs olsun. dikkat et canım belkı doktorun bildiği birşey vardır. inşallah doktorun haklı çıkar yaaüzme kendini böyle çok üzüldüm gerçekten. karnının şişkinliği yumurtlarından kaynaklanıyor galiba. ama 8. gün erken demek ki gerçekten üzülme bu kadar. Allah'ım hayırlısını versin inşallah canım benım. üzülme ne olur
canım raporlumu yaptırcaksın raporsuzmu.fiyat tedavi süreci vs. bizide bilgilendirirmisin burdan
antay sen öle deyince korktum bnde doktoru aradım bişi olmaz dedi ama yarın gel yinede dedi yani bide ohss olsada aşılama boşa gtmio deme çok tedirgin oldum ya
Kizlar yarin benim icin buyuk gun yarin. Asilamin 11 .gunu ve tahlil yaptircam bana dua edin olurmu.olmamistir die cok korkuyorum
haydi inşallah güzel haberler verirsin bugün
amin canım cümlemize..ben artık aşılama yaptırmıycam bi kaç ay dinlenip direkt tüp bebek denerim heralde 1,5 yıllık evliyim ama yaş 28 3 yılın dolmasınıda beklemeyi düşünmüyoruz özele devam yapcak bişey yok herşey nasip kısmet ne desek ne yapsak boş buna da şükür Allah'ın takdiri en iyisini o bilir demek ki daha zamanı var yada yaşamamız gereken şeyler var...
canım benım oncelıkle stres yapıp kendını kasma.. hayırlısı olur ınsallah.. fılm korkulacak bısey degıl ben adetlerımde bıle fılmde cektıgımın cok fazlası sancı cekıyorum.. fılme gıtmeden 1 saat once kadar bı agrı kesıcı vermıstı doktorum bana sende içebılırsın.. korkulacak bısey yok cıhazı yerlestırırken bısey anlamıyorsun ılacı verırken agrı oluyor o da anlık bısey bı kac sanıye kendını kasma yeter.. bısey çıkmaz ınsallah canım sperm sonuçları da ıyı çıkar umarım
Çok doğru söylüyosun canım. herşey kısmet. bunda da vardır bi hayır. tüp bebekten sonuç alacağını düşünüyorum. umarım öyle olur canım. inancını yitirme yeter. ne olursa olsun burda senden güzel haber almak içi beklicem :)
haydi inşallah güzel haberler verirsin bugün
Kizlar yarin benim icin buyuk gun yarin. Asilamin 11 .gunu ve tahlil yaptircam bana dua edin olurmu.olmamistir die cok korkuyorum
Olmadi ikinci asilamamda husranla sonuclandi ;( tahlil kocamn bi "0"
arkadaşlar mrb bende yarın ilk kez aşılama yaptırıyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah çok zormuş bu süreçler yaşamayan anlamıyormuşşş((
canım yaptırdın mı tahlıl benımde 11. gunum ama tutmadı sanırım adet oncesı gogus ağrılarım başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?