Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
halinize şükredin kızlar enazından Çok şükür günleriniz iyi geçiyo ben uykuya hasret kaldım gebe gibi şişim dışardan birisine gebe değilim desem inanmaz o derece ve artık ağrılar sırtımda nefes alırken bile batıyo ne şekle gireceğimi şaşırdım gebe kalmadan gebeliğin tüm sancılı kısımlarını fazlasıyla çekiyorum kayınvalidem yanımda mümkün değil tek başıma uzandığım yerden kalkamıyorum Allah kimseye yaşatmasın herşeyin hayırlısını nasip etsin cümlemize

kızlar bugun aşılamanın 12. gunu ve benim agrılarm başladı hafiften heran kırmızı kart görebilirim sanırım aralık 4 te doktor cagırdı ama ah su belirsizlikler bazen beklemek agır geliyor
antay cnm cok cok gecmiş olsun

Merhablar bende bu gece catlma ignesi vurulacagim ve insallah nasipse pazatresi öglen ilk asilanmam olacak..
Her hepimizin hakkinda hayirlisi ne is o olsun.. Rabbim hakkimizda hayirli olani gönlümüzü razi kilsin insallah.
Düsünmeyim diyorum ama kendimi hayal kurarken yakliyorum.
Ben tedaviye baslayabilmek icin isden ayrildim.. Calisin bir bayan olarakdan evde durmak bile benim icin yeterince stress.
Dualarda bulusmak dilegile..

Merhablar bende bu gece catlma ignesi vurulacagim ve insallah nasipse pazatresi öglen ilk asilanmam olacak..
Her hepimizin hakkinda hayirlisi ne is o olsun.. Rabbim hakkimizda hayirli olani gönlümüzü razi kilsin insallah.
Düsünmeyim diyorum ama kendimi hayal kurarken yakliyorum.
Ben tedaviye baslayabilmek icin isden ayrildim.. Calisin bir bayan olarakdan evde durmak bile benim icin yeterince stress.
Dualarda bulusmak dilegile..[/QUOTE]

insaallah hepimizin dulari kabul olur...
Düşünmeyelim desek de yine de insan kendine engel olamiyorrr...

ben aşilama yaptirali 3 gün oldu ama vakit hic gecmiyor....

Gercekten bu ay güzel haber alan bi arkadaşıma rastlamadım çok üzgünüm benim de 12. günüm. tahlil yaptırmaya koruyorum acaba kanda çıkar mı bugün sizce ?

canım bu sabah tekrar hastaneye kaldırıldım ohss arttı davul gibiyim tansiyonum habire düşüyo yatış yapıldı serum takılıyo habire ve sanırım hamileyimde aşılamanın 11.günü hala şoktayım bthcg 38 çıktı Allahım sen büyüksün inş bebeğim tutunur bana umarım herkesten bu mutlu haberi alırım sizlere umut olsun diye yazdım

Son düzenleme:

antay cnm hadi hayırlısı tebrik ederim canım bthcg yuksek cıkmıs bu var demek ne guzel işte inşallah tez zamanda agrıların da gecer

antay cnm hadi hayırlısı tebrik ederim canım bthcg yuksek cıkmıs bu var demek ne guzel işte inşallah tez zamanda agrıların da gecer

inşallah canım inşallaah ama doktorum şişkinliğin ve ağrıların daha fazla olacağını söyledi dayanmaya çalışıcam işte umarım hepinizden böyle güzel haberler alırım ben çok umutsuzdum bukadar yan etkiye asla olmaz diyodum daha çarşamba günü 2.4 tü hiçbişey yoktu Rabbim cümlemize sağlıklı bebekler nasip etsin canım

amin cnm aynen umut oldun inan bize bu ayın ilk güzel haberini senden aldık inşallah gerisi hepimizden gelir
eminim agrılarında gecicek rabbim tez zamanda şifa versin

Canım biliyorsun seninle aynı gün aşılamamız yapıldı tebrik ederim seni ve Allah şifalar versin. Ben hala baktırmadım Pazartesi inşallah . Korkuyorum ama belli etmemeye çalışıyorum...

Canım biliyorsun seninle aynı gün aşılamamız yapıldı tebrik ederim seni ve Allah şifalar versin. Ben hala baktırmadım Pazartesi inşallah . Korkuyorum ama belli etmemeye çalışıyorum...

bende öyleydim canım bukadar ağrı bukadar sancı..emdiğim süt burnumdan geliyo desem yeridir zaten doktorum gelip söylediğinde şaka yapıyo sandım darısı başınıza inşalllah ben hala korkuyorum çünkü habire serum takılıyo uyku haram sürekli sancım var nefes almam bile eziyet Rabbim karşılığını verdi inşallah devamı gelir şimdide tutunurmu diye korkuyorum

Canım inşallah bebeğini kucağına aldığında bunları hiç hatırlayamacaksın:) içini ferah tut düşünsene aşılaman tuttu inşallah bu acılarında gececek

insaallah hepimizin dulari kabul olur...
Düşünmeyelim desek de yine de insan kendine engel olamiyorrr...

ben aşilama yaptirali 3 gün oldu ama vakit hic gecmiyor....[/QUOTE]

ben daha bu sabah aşılama aşılama yaptırdım ama sabah kalkınca hemen sonucun belli olmasını istiyorum :)hayırlısı olur umarım..

merhabalar bende bugün ilk aşılamamı oldum ama ara ara kanamam oluyor akıntı gibi açık kırmızı bi problem mi var acaba ??

Asilaman hayirli olsunn insaallah iyi sonuclar aliriz hepimiz dee...

Kanama durumu bende de olustu asilamadan sonra bende ayni tedirginligi yasiyorummmm...dr sordum asilama esnasinda rahim girisinin zorlanmasindandr dedi....asilama islemiyle ilgili sorun olmaz dedi ama icim rahat degillll...

Bugün asilama sonrasi 3. günüm lekenmeler bittiii gibi....ama bu seferde pko oldugumdan yumurtalarin asiri uyarilmasi durumu korkutuyo....aslinda beni hersey korkutuyor bu aralar.....

Rabbim cektigimiz sikintilarin mükafatini hayirla verdin insaalll....ah

çatlatma iğnesini olduğum akşamın sabahında kahverengi lekelenmem oldu fazla önemsemedim iğnedendir diye ama bu sabah aşılama oldum ve akşama doğru kanama başladı fazla yoğun değil lekelenme tarzında ..umarım herkes bebeğine kavuşur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…