- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.681
Gercekten bu ay güzel haber alan bi arkadaşıma rastlamadımçok üzgünüm benim de 12. günüm. tahlil yaptırmaya koruyorum acaba kanda çıkar mı bugün sizce ?
Gercekten bu ay güzel haber alan bi arkadaşıma rastlamadımçok üzgünüm benim de 12. günüm. tahlil yaptırmaya koruyorum acaba kanda çıkar mı bugün sizce ?
canım bu sabah tekrar hastaneye kaldırıldım ohss arttı davul gibiyim tansiyonum habire düşüyo yatış yapıldı serum takılıyo habire ve sanırım hamileyimde aşılamanın 11.günü hala şoktayım bthcg 38 çıktı Allahım sen büyüksün inş bebeğim tutunur bana umarım herkesten bu mutlu haberi alırım sizlere umut olsun diye yazdım
antay cnm hadi hayırlısı tebrik ederimcanım bthcg yuksek cıkmıs bu var demek ne guzel işte inşallah tez zamanda agrıların da gecer
inşallah canım inşallaah ama doktorum şişkinliğin ve ağrıların daha fazla olacağını söyledi dayanmaya çalışıcam işte umarım hepinizden böyle güzel haberler alırım ben çok umutsuzdum bukadar yan etkiye asla olmaz diyodum daha çarşamba günü 2.4 tü hiçbişey yoktu Rabbim cümlemize sağlıklı bebekler nasip etsin canım
canım bu sabah tekrar hastaneye kaldırıldım ohss arttı davul gibiyim tansiyonum habire düşüyo yatış yapıldı serum takılıyo habire ve sanırım hamileyimde aşılamanın 11.günü hala şoktayım bthcg 38 çıktı Allahım sen büyüksün inş bebeğim tutunur bana umarım herkesten bu mutlu haberi alırım sizlere umut olsun diye yazdım
Canım biliyorsun seninle aynı gün aşılamamız yapıldı tebrik ederim seni ve Allah şifalar versin. Ben hala baktırmadım Pazartesi inşallah . Korkuyorum ama belli etmemeye çalışıyorum...
allah yardımcın olsun arkadaşım. Umarım 15 gün sonra mutlu haberi alırsın.
bende öyleydim canım bukadar ağrı bukadar sancı..emdiğim süt burnumdan geliyo desem yeridir zaten doktorum gelip söylediğinde şaka yapıyo sandım darısı başınıza inşalllah ben hala korkuyorum çünkü habire serum takılıyo uyku haram sürekli sancım var nefes almam bile eziyet Rabbim karşılığını verdi inşallah devamı gelir şimdide tutunurmu diye korkuyorum
Merhablar bende bu gece catlma ignesi vurulacagim ve insallah nasipse pazatresi öglen ilk asilanmam olacak..
Her hepimizin hakkinda hayirlisi ne is o olsun.. Rabbim hakkimizda hayirli olani gönlümüzü razi kilsin insallah.
Düsünmeyim diyorum ama kendimi hayal kurarken yakliyorum.
Ben tedaviye baslayabilmek icin isden ayrildim.. Calisin bir bayan olarakdan evde durmak bile benim icin yeterince stress.
Dualarda bulusmak dilegile..
merhabalar bende bugün ilk aşılamamı oldum ama ara ara kanamam oluyor akıntı gibi açık kırmızı bi problem mi var acaba ??
Asilaman hayirli olsunn insaallah iyi sonuclar aliriz hepimiz dee...
Kanama durumu bende de olustu asilamadan sonra bende ayni tedirginligi yasiyorummmm...dr sordum asilama esnasinda rahim girisinin zorlanmasindandr dedi....asilama islemiyle ilgili sorun olmaz dedi ama icim rahat degillll...
Bugün asilama sonrasi 3. günüm lekenmeler bittiii gibi....ama bu seferde pko oldugumdan yumurtalarin asiri uyarilmasi durumu korkutuyo....aslinda beni hersey korkutuyor bu aralar.....
Rabbim cektigimiz sikintilarin mükafatini hayirla verdin insaalll....ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?