- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.701
benimde salı günü aşılamam yapılcak çok heyecanlıyımm...rabbim emeklerimizin karşılığını verir inş. hepimize
allahmm buraya yazabılmek ıcın bırılerıne anlatabılmek ıcın nelr yaptm. bı turlu gıremıyordm. sonunda yazdm ve ıcım rahat ettı. ben normalde adetm 6sında. kımısı onceden yapmıs tahlılını sızce ben adetımı beklıyım mı? yapıpta uzulmek ıstemıyorum. adet olsam olurum olmasam test yaparm dıye dusundum sızceeeeeee?
canm ayın 19unda yaptrdmmKacinci gunun canim
canm ayın 19unda yaptrdmm
ya bu arada adımı nasl degstreblrm bılınsın ıstemıyorumm
canm ayın 19unda yaptrdmm
ben bugün aşılama yaptırdım doktor 6. gün tam kan sayımı 12. gün gebelik testi yaptır dedi. Hayırlısı olsun.
bende öyleydim canım bukadar ağrı bukadar sancı..emdiğim süt burnumdan geliyo desem yeridir zaten doktorum gelip söylediğinde şaka yapıyo sandım darısı başınıza inşalllah ben hala korkuyorum çünkü habire serum takılıyo uyku haram sürekli sancım var nefes almam bile eziyet Rabbim karşılığını verdi inşallah devamı gelir şimdide tutunurmu diye korkuyorum
aynen canım benımde 11. gunum ama korkuyorum çok.. hiç de güzel haber duyamadım ıyıce umıdımi kaybettim
Kizlar size son durumu aciklamak istiorum. Asilamadan sonra 5. Gun. Kasiklarimda belirli araliklarda kasilma mi desemm batma mi desem oyle seler oluo. Sigara kokusu cok rahatsiz edio bazen midem bulanio ama benim regl oncesi de midem hep bulanir. Regl oncesi goguslerim agrimaz normalde, goguslerim ara ara uclari agrio bazen cok agrio bazen agrimio. Cabuk yoruluorum ve tansyonum dusuk gibi hissediorum. Az cok regl oncesi belirtiler gibi, bir tek kasiklarimdaki agri normal regl agrisindan farkli, vurup vurup gecen bi agri gibi. Bakalim 8 gunum kaldi sonucu ogrenmeye..heyecanliyim ve belirtilerin hamilelik belirtisi olmasini dunyadaki herseyden cok istiorum. Hepinize bekleme suresinde sabir diliorum. Ve opuorum.
canım hayrlı olsun aşılaman inşallah tutar hayrlsıylaa
Selamün aleyküm arkadaslar. Ben de 19 Kasım'da asilama yaptırdım. Bugun 13. Gun oldu. Adet belirtilerim var. Vajinal ağrı var. Karnımda batmalar var. Göğüslerim de acıyor. Tüm adet belirtilerim var yani. Haftaya pazar adet gunum. Aslında su an test yapılabilir sanırım ama ben adetimi beklemeyi tercih ediyorum. Cunku testte negatif sonucu görmek psikolojimi cok kotu etkiliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim hepimize en yakın hayirli zamanda sağlıklı hayirli evlatlar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?