Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde salı günü aşılamam yapılcak çok heyecanlıyımm...rabbim emeklerimizin karşılığını verir inş. hepimize

merhaba ben 22 yaşındayım 4 yıllık evlıyım. benm bebegm olmuyor. gtmedgmz dr kalmadı bı problem yok dıyorlar ama olmuyorda. bende kasım ayında aşılama yaptıranlardanımmmmmmmmmmmm veeeeeeee cokk heycanlyımm

allahmm buraya yazabılmek ıcın bırılerıne anlatabılmek ıcın nelr yaptm. bı turlu gıremıyordm. sonunda yazdm ve ıcım rahat ettı. ben normalde adetm 6sında. kımısı onceden yapmıs tahlılını sızce ben adetımı beklıyım mı? yapıpta uzulmek ıstemıyorum. adet olsam olurum olmasam test yaparm dıye dusundum sızceeeeeee?

Kacinci gunun canim

Canim Birsey sormak istiyorum senin gögslerin agriymiydi

delideni canm hamıleymıssın oncekı yazısmalardan koccaaaaaaaaaaaa bı tebrık hayrlı olsun. benımde senın gıbı agrılarım oluyordu adetıme yakın kesıldı agrılar hamıle mıyım ıcımde bı sevnc oldu senn yazdklarnı gorunce

Selamün aleyküm arkadaslar. Ben de 19 Kasım'da asilama yaptırdım. Bugun 13. Gun oldu. Adet belirtilerim var. Vajinal ağrı var. Karnımda batmalar var. Göğüslerim de acıyor. Tüm adet belirtilerim var yani. Haftaya pazar adet gunum. Aslında su an test yapılabilir sanırım ama ben adetimi beklemeyi tercih ediyorum. Cunku testte negatif sonucu görmek psikolojimi cok kotu etkiliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim hepimize en yakın hayirli zamanda sağlıklı hayirli evlatlar versin.

canm aynı gunde yaptırmısız asılamamızı. inşallah bebeklerımız bıze tutunmustur. agrıların cok oluyor muuu?

kızlar bugün aşılamanın 13. günü ama ben sabırsızlanıp 8. gün ve 10. gün kan testi yaptırdım. ilki 2,50 çıktı sonuncusu ise kocaman 1. o arada inanılmaz bir adet sancısı çektim. göğüslerim ağrıdı çok. dedim tamam kesin adet oldum. ama iki gündür ne ağrı ne sızı. hatta şeffaf su gibi akıntılarımda devam ediyor. bu arada crinone kullanıyorum ama hiçbir hassasiyet kalmadı göğüslerimde. bakalım salı günü kan testi yaptırmam gerekiyor. önce umutsuzluğa kapıldım ama tekrardan gelmeyince kırmızlar umutlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…