Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim Birsey sormak istiyorum senin gögslerin agriymiydi

hiç ağrı yoktu ama göğüsler dışında öldüm bittim ben ohss oldum hala hastanedeyim bugün bağıra çağıra narkoz verin ölüyorum dedim karnımdan 1.5 lt su aldılar biraz indi şiş ama sırtımın sancısı öldürecek beni akcğerde de ödem olunca sırta vuruyormuş ben hala bebeğime sevinenedim acımdan hiç aklıma bile gelmiyor o derece ağrı ve sancılarım var Allah düşmanıma bile bunları yaşatmasın

merhaba ben 24 yaşındayım.11 aylık evliyim. 7 aydır deniyoruz. 3ay klomen kullandım 1.5 ay çatlatma iğnesi oldum . Rahim filmi çekildim temiz çıktı tüm testlerim iyi dedi doktor eşimin testleri de iyi sonucu bekliyoruz bakalım :)

.

Allah yardimicin olsun canim insahlah bebegin sana tutunr bu sancilarda gider Allah buyuk canim

canm ohss ne demek hamıle mısınn

Canım benım çok sevindim. çektiğin ağrılar için çok üzgünüm ama bak hepsinin bi hediyesi varmış demek ki. Allahım sağ salim kucagına almayı nasip etsin. ben bu sabah adet oldum. tutmadı yani. ama senin güzel haberin bana teselli oldu. çok mutlu oldum. :)

arkadaşlar bende 5 gün önce aşılama oldum.3,5 yıllık evliyim bağışıklığa bağlı karaciğer sirozuyum.bi sürü ilaç kullanıyorum kortizon vs.eşimle çocuğumuz olmayacağını bilerek evlendik.Daha sonra araştırmaya karar verdik ve öğrendim ki anne olabilirmişim.şimdi 3 yıldır uğraşıyoruz klomen ve femara kullandım 3 kez ama olmadı yumurtalıklarımın iyi olmasına rağmen tüplerim açık eşimdede sorun yok gibi sadece morfoloji biraz sıkıntılı şimdi 5 gündür aşırı gaz ve şişlik arada kasığımda batmalar oluyo ama bu bekleyiş çok zor kırmızıları görmekten çok korkuyorum geceleri uyuyamıyorum pek bi belirtide yaşamıyorum o yüzden tutmadımı acaba diyorum kafam allak bullak doğrusu bitsin artık ...

çok üzüldüm canm ben ölüyorum habire karnımdan sıvı boşaltıyolar daha sevinemedim bebek aklımda bile değil çok dua et iyilleşeyim diye nolur rabbim sanada nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaşlar. ben de aşılama yolunda ilerliyorum.5 gün boyunca 100'lük Gonal F vurulmustum, bu sabah kontrolüm vardı. 2 yumurtam olusmus, ikisi de birbirine çok yakın ölçülerde. Sağda bir solda bir tane var. 3 gün daha hergün 100'lük vurulmaya devam edicem. Yine perşembe kontrolüm var. Sağlıkla büyüsün yumoşlarım inşallahhhh :)))

çok üzüldüm canm ben ölüyorum habire karnımdan sıvı boşaltıyolar daha sevinemedim bebek aklımda bile değil çok dua et iyilleşeyim diye nolur rabbim sanada nasip etsin inşallah

inşallah canım benim. dualarım seninle. Allahım sağlığına kavuştursun seni. bebeğinin gelmesine de doya doya sevin inşallah. çok mutlu oldum senin adına. neden o kadar sıvı birikmiş karnında anlayamadım pek. inşallah iyileşirsin bi an önce cnım benim. yakınında olsam kesin yanında olurdum. sen yine de yanındayım farzet. Allah yardımcın olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…