- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.721
Canim Birsey sormak istiyorum senin gögslerin agriymiydi
.hiç ağrı yoktu ama göğüsler dışında öldüm bittim ben ohss oldum hala hastanedeyim bugün bağıra çağıra narkoz verin ölüyorum dedim karnımdan 1.5 lt su aldılar biraz indi şiş ama sırtımın sancısı öldürecek beni akcğerde de ödem olunca sırta vuruyormuş ben hala bebeğime sevinenedim acımdan hiç aklıma bile gelmiyor o derece ağrı ve sancılarım var Allah düşmanıma bile bunları yaşatmasın
canm ohss ne demek hamıle mısınnhiç ağrı yoktu ama göğüsler dışında öldüm bittim ben ohss oldum hala hastanedeyim bugün bağıra çağıra narkoz verin ölüyorum dedim karnımdan 1.5 lt su aldılar biraz indi şiş ama sırtımın sancısı öldürecek beni akcğerde de ödem olunca sırta vuruyormuş ben hala bebeğime sevinenedim acımdan hiç aklıma bile gelmiyor o derece ağrı ve sancılarım var Allah düşmanıma bile bunları yaşatmasın
canım bu sabah tekrar hastaneye kaldırıldım ohss arttı davul gibiyim tansiyonum habire düşüyo yatış yapıldı serum takılıyo habire ve sanırım hamileyimde aşılamanın 11.günü hala şoktayım bthcg 38 çıktı Allahım sen büyüksün inş bebeğim tutunur bana umarım herkesten bu mutlu haberi alırım sizlere umut olsun diye yazdım
Arkadaslar saat 11 de asilamam olucak dualarinizi bekliyorum
Canım benım çok sevindim. çektiğin ağrılar için çok üzgünüm ama bak hepsinin bi hediyesi varmış demek ki. Allahım sağ salim kucagına almayı nasip etsin. ben bu sabah adet oldum. tutmadı yani. ama senin güzel haberin bana teselli oldu. çok mutlu oldum. :)
aşılama olan arkadaşların hiç ortak belirtisi yok mu acaba ilk hafta için ,biraz erken olabilir ama sonucu öğrenmeme daha çok var
Dualarımız seninle... Benim aşılamada 12. Günüm birazda hastaneye gideceğim kalbim bi garip atıyor çok heyecanlıyım
hadi arkadaşım inşallah güzel haberlerini alıcaz gün içinde lütfen bizi de merakta bırakma
ahh canım hadi bakalım hayırlısı olsun. Güle oynaya gir güle oynaya çık inşallah
çok üzüldüm canm ben ölüyorum habire karnımdan sıvı boşaltıyolar daha sevinemedim bebek aklımda bile değil çok dua et iyilleşeyim diye nolur rabbim sanada nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim evime geldim yatıyorum uc gun rapor verdi ama yarın işe gidicem
kaçıncı gününde aşılamanı oldun canım.
Ve aşılamadna sonra yatmak lazım mı gerçekten. Muhtemelen doktorumun bana aşılama yaptıgı gün kalkıp işe gelicem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?