- 10 Nisan 2013
- 1.254
- 1
- 86
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.741
skmayın canınızı hayırlısı ben de ılk aşılamamı 1 sene once yaptırdım tutmadı sonrasında 1 sene ara verdım sıze tavsıyem devam edın ben pısman oldum 1sene ara vererek ..kızlar benim aşılamam tutmade beklenmeyen misafır geldi maalesef çok canım sıkkın yaaa((
skmayın canınızı hayırlısı ben de ılk aşılamamı 1 sene once yaptırdım tutmadı sonrasında 1 sene ara verdım sıze tavsıyem devam edın ben pısman oldum 1sene ara vererek ..
çok kararsızım doktora gıtsem mı gıtmeyıp ara mı versem bılemıyorum kafam cok karısık
Benım de tutmadı aşılamam. bu gece geldi benim misafirim de maalesefama aynı senin gibi ben de çok kararsızım gidip gitmeme konusunda. ümidim aşırı zedelendi diyebilirim.
kızlar varmı aşılaması tutan bnmki tutmadı
kızlar benim aşılamam tutmade beklenmeyen misafır geldi maalesef çok canım sıkkın yaaa((
hadi arkadaşım inşallah güzel haberlerini alıcaz gün içinde lütfen bizi de merakta bırakma
İyi akşamlar hanimlar,
aşılaması tutan yok mu hicccc....iyi habeerler olsa da biz bekleyenlere moral olsaaa....
Dua edelim birbirimizeeee...
arkadaşlar aşılama yaptıralı 3. gün oldu bugün ama biraz önce bi kanama yaşadım tuvaletimi yaparken (afedersiniz )kanamam oldu ama devamı yok ağrı yok sızı yok ...başına gelen var mı ??
piacım slm nasılsın aşılama olmuşsun inş bebişler gelir... hayırlarla
inşallah canım benim. dualarım seninle. Allahım sağlığına kavuştursun seni. bebeğinin gelmesine de doya doya sevin inşallah. çok mutlu oldum senin adına. neden o kadar sıvı birikmiş karnında anlayamadım pek. inşallah iyileşirsin bi an önce cnım benim. yakınında olsam kesin yanında olurdum. sen yine de yanındayım farzet. Allah yardımcın olsun canım.
Sanırım aynı gün aşılama olduk 30 Kasım...(Ben aralık topiğindeyim kasım sonu olduğum için)
İşlem sonrası lekelenme yaşadın mı peki?
İşlemden dolayı olsa ilk günler de olurdu, ama seninki bugün olmuş, tam bir yorum yapamayacağım canım, ama dur bakalım, belki hemen döllendi de yerleşmeye çalışıyordur bebeğin :13:
çok saol canm benim Allah isteyen herkese nasip eder inşallah benim hala kritik perişan oldum karnım yumurtalıkların aşırı uyArılmasındn dolayı su toplamış sıvı kaçağı var yani ama ölüyorum desem inan bi yudum suyu bile hemen kusuyorum sürekli serum albümin tKviyesi yarın bidaa sıvı boşatçaklar bakalım dua et nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?