Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benım de tutmadı aşılamam. bu gece geldi benim misafirim de maalesef ama aynı senin gibi ben de çok kararsızım gidip gitmeme konusunda. ümidim aşırı zedelendi diyebilirim.

ümit kalmadı ki ne yapıcam nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum.. tekrar yaptırsam bu seferki gibi moralim düzgünde olmaz bilemiyorum ne yapsam... rabbim bi işaret verse keşke yoluma devam etsem ona göre.. Allah'ım sana sığındım...

İyi akşamlar hanimlar,
aşılaması tutan yok mu hicccc....iyi habeerler olsa da biz bekleyenlere moral olsaaa....

Dua edelim birbirimizeeee...

İyi akşamlar hanimlar,
aşılaması tutan yok mu hicccc....iyi habeerler olsa da biz bekleyenlere moral olsaaa....

Dua edelim birbirimizeeee...

iyi akşamlar canm benm bırıncı asılamam beklıyorum heyecanla. dediğin gibi tutanları gordukce ınsann ıcı sevınc doluyo. bozlerede bı umut oluyor

arkadaşlar aşılama yaptıralı 3. gün oldu bugün ama biraz önce bi kanama yaşadım tuvaletimi yaparken (afedersiniz )kanamam oldu ama devamı yok ağrı yok sızı yok ...başına gelen var mı ??

Benim de aşılamada 9.günüm bugün.
Göğüslerim sızlıyor ve kasıklarımda ağrılar oluyor gün içinde.
Tabi hiçbişey demek de olabilir hepsi.
Bir an sakinim bir an panikliyorum.Hayırlısı inşallah.
Meryem suresi okuyorum ve okutuyorum.
Çok faydasını gören varmış.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün..

Son düzenleme:
arkadaşlar aşılama yaptıralı 3. gün oldu bugün ama biraz önce bi kanama yaşadım tuvaletimi yaparken (afedersiniz )kanamam oldu ama devamı yok ağrı yok sızı yok ...başına gelen var mı ??

Sanırım aynı gün aşılama olduk 30 Kasım...(Ben aralık topiğindeyim kasım sonu olduğum için)

İşlem sonrası lekelenme yaşadın mı peki?
İşlemden dolayı olsa ilk günler de olurdu, ama seninki bugün olmuş, tam bir yorum yapamayacağım canım, ama dur bakalım, belki hemen döllendi de yerleşmeye çalışıyordur bebeğin
:13:

piacım slm nasılsın aşılama olmuşsun inş bebişler gelir... hayırlarla

Aaaa, merhaba canım

Evet tatlım, bu ay 2. kez aşılama yapıldı, bakalım inşallah hayırlısıyla gelir bebişlerim, duan için sağol canım

çok saol canm benim Allah isteyen herkese nasip eder inşallah benim hala kritik perişan oldum karnım yumurtalıkların aşırı uyArılmasındn dolayı su toplamış sıvı kaçağı var yani ama ölüyorum desem inan bi yudum suyu bile hemen kusuyorum sürekli serum albümin tKviyesi yarın bidaa sıvı boşatçaklar bakalım dua et nolur

işlem sonrası çok az kanamam oldu ama o işlem sırasındaki aletten kaynaklandı diye pek üzerinde durmadım o gün bitti zaten .döllenme olsa bile 5 günden önce kanama olmaması gerekiyor ama nasip işte..umarım hayırlı sonuçlar alırız.

Çok geçmiş olsun antay. İlk defa duyuyorum böyle birşeyi.
Sen de bebeğin de bunu atlatırsınız inşallah.
Allah yardımcınız olsun canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…