Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bana da aynısı oldu yiğityağmur. İlk aşılamamda olmamıştı ama bu sefer nedense zedelendi sanırım rahim içi.
Önce biraz endişelendim ama dediğin gibi üzerinde durmadım.
Hayırlısı olsun hepimiz için.

Son düzenleme:
nbr canım hayırlı olsun ne zaman belli olucak hadi gelsin melekler

Sunbal'ıımmmmm
14 Aralık'ta belli olur en geç, belki 12'sinde falan test yaparım, bakalım ateş tabloma göre hareket ederim o günler
Se nasılsın canım, bebişin nasıl?

Sayili gün çabuk geçeerr derlerdi ama günler saymakla gecmiyorrrr....zihinde acabalar ise hic bitmiyorrrr....
Sonra diyorum kendime bir umuttur yaşamakkkk.....ama korkular kaygilar umutlu bir hayal bile kurdurmuyorrrr....beklemek zorrrr

Aşılama sonrasiii 6. gün daha gidecek cok yolumuzzz varrrr.....

Rabbim emek ve dualarimizin karşiligini hayirlisi ile versinnnn....

Amin canim herseyin ilaci sabir

Sunbal'ıımmmmm
14 Aralık'ta belli olur en geç, belki 12'sinde falan test yaparım, bakalım ateş tabloma göre hareket ederim o günler
Se nasılsın canım, bebişin nasıl?

ıyı çok şükür büyüyoruz 14 haftalık olduk biliomusun bende gecensene 12sınde test yapmıştım silik çıkmıştı 13.de kesinleşmişti inş sende güzel sonuçlar alırsın

ıyı çok şükür büyüyoruz 14 haftalık olduk biliomusun bende gecensene 12sınde test yapmıştım silik çıkmıştı 13.de kesinleşmişti inş sende güzel sonuçlar alırsın

Zaman ne de çabuk geçiyor canım yaaa, maşallah bebeğine

İnşallah o tarih benim için de uğurlu gelir canım.
Biliyor musun, 14 Aralık eşimle benim beraberliğe başladığımız gün, 11 yıl bitiyor beraberliğimiz, inşallah o tarih 2. önemli olayımızın başlangıcı olur

Ates takibi nasil oluyor hic duymadim

Forumda ateş ölçme topiğimiz var.
Hergün basit dijital bir ateş ölçer ile aynı saatte ateşimizi ölçüyoruz ve tablomuza kaydediyoruz.
Yumurtlama zamanını gösteriyor bize bu sistem.
Ovulasyon sonrası ateş yüksek seyrederse gebelik varlığından söz edilebiliyor, adetten 1-2 gün önce, bazılarında da adet günü sabahı ateş şak diye aşağıya düşüyor canım

Bak sana ateş tablomu göstereyim, bu tabloya kullandığın ilaç, iğne, çatlatma iğnesi, beraberlik günleri v.s. her türlü veriyi işleyebiliyorsun;

http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb/
My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

Bak mesela, kırmızı çizgi ovulasyon günü, bunu ateş verilerine göre sistem işaretliyor sana

Bana yarınki ateşimi girince 30 Kasım'a çizgiyi çekecek, kaptık biz artık olayı
Bak mesela, bir ay önceki kırmızı çizgiyi degörebilirsin, o ay regl olacağımı 3 gün önce anladım ateşim sayesinde

Canim vallah sen cok güzel anlatin shmdie atesim 36 iysa demeki gebelik var taki adet olana kadar böyle takip edeyim demi

Canim vallah sen cok güzel anlatin shmdie atesim 36 iysa demeki gebelik var taki adet olana kadar böyle takip edeyim demi

Gün içindeki ateş için yorum yapamayız canım maalesef

Her sabah aynı saatte (tercihen sabah 6 ile 8 arası sabit bir saatte) ve yataktan kalkmadan, ateş ölçeri yastığının altından alıp dil altından ölçüm yapmalısın.
Regline daha var ama, istersen yarın sabah ateş ölçmeye başla, takip edeyim ben.
Hatta istersen seni bu Fertility Friend sitesine kaydedeyim, kişisel olmayan bir mail adresi açıp bana yazarsan

En azından elimizde regl öncesi ateş verilerin olur, gerek kalmasın inşallah ama olumsuz olursa bir sonraki ay için faydalı olur

Cok iyi olur canim Ama yahrin sabah ilk yapacam sey ezaneden almam lasim oh ates ölcusunu pazertesi aded günum saten insahlah olmam cok sevinirim yardimin icin

Cok iyi olur canim Ama yahrin sabah ilk yapacam sey ezaneden almam lasim oh ates ölcusunu pazertesi aded günum saten insahlah olmam cok sevinirim yardimin icin

Rica ederim canım

Sen şimdi bi mail aç kişisel olmayan, adres ve şifreni yaz bana.
Bir de son adet tarihin, kaç gün sürdüğü, aşılama iğnelerini olduğun tarihleri, çatlatma iğnesi olduğun tarih ve beraberlik günlerin, bunları yaz bana hemen tablonu hazırlayayım

Bu arada yarın sabahki ateşini şu an elinde olan ateş ölçer ile ölçebilirsin, 1 gün farketmez farklı ölçer olsa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…