Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canim en son adedt tarihim 11.11.2013 4gun sürdu cumartesi 23.11.2013sabah 08 de inemi vurdum 24.11.2013 asilama yaptilar 27.11.2013 bide 30.11.2013 beraber olduk
Ja bide Emil malesef acamiOrum telefonda cok zor oluyor

Canim en son adedt tarihim 11.11.2013 4gun sürdu cumartesi 23.11.2013sabah 08 de inemi vurdum 24.11.2013 asilama yaptilar 27.11.2013 bide 30.11.2013 beraber olduk
Ja bide Emil malesef acamiOrum telefonda cok zor oluyor

Canim biligiler yeterlimi yoksa

Canım, sen reglinin 3. gününden itibaren iğne kullanmadın mı?
Kişisel mail istemiyorum bilerek, napsak acaba o zaman
:44:
Bir de telefonunda android varsa marketten FErtility Friend indir, oradan kolayca işlersin hesabını açınca

kızlar aşılamanın 15. günündeyim yarın doktora gidiyorum iyi de aşılamanın 14. gunu doktorlar test yapıyor herhalde benimki nıye 16 sında cagırdı neyse inşallah hepimiz güzel haberler alırız hayırlısıyla

ah be canım doktoruna kızsam mı teşekkür mü etsem bilemiyorum. Bir taraftan hamilesin diye allah doktorundan razı olsun ama seni bu hale getirene kadar hiç mi farketmedi yumurtalıkların durumunu ya, öncesinde kaç yumurtanın geliştiğindne belli olurdu gibime geliyor resmen ızdırap çekiyorsun yaaa

Allah yardımcın olsun canım. inan ki çok dua ediyorum. bi an önce sağlıgına kavus gel de bebegıne burda birlikte sevineliim:). Çok geçmiş olsun canım.

Canim Ben ine kulanmadim bana hap verdiler sadece catlama inesi oldum Adedtin 3 gunu 5 Gun boyunca kulandim hapi

Canim indirdim Ama bir türlu anlamdim basini cok agritim kuzura bakma

Canim Ben ates ölcusu aldim birtane ezaneden sabah Eve geldim ilk ölcdum 35,29 5 dk sonra ölctum 36,65 di bu normal mi

Canim Ben ates ölcusu aldim birtane ezaneden sabah Eve geldim ilk ölcdum 35,29 5 dk sonra ölctum 36,65 di bu normal mi

arkadaşım yatakta kalktıktan sonra ölçtüğün hiçbir değerin anlamı yok, Aydeındeniz bahsetmişti zaten, bugun aldıysan yarın ölçmeye başla ve yataktan kalkmadan gözünü ilk açtığın anda ölçüceksin bu senin gerçek vücut ısını göstericek. o nedenle gün içinde 35 miş 37 miş hiç önemi yok

2. Aşılamamın 2. Günü negüzel hiç ağrım yok maşallah diyim aslında nedenini biliyorum geçen sefer çok agrım olmuştu sanki dibim çıkıcak gibi hemde 5 gün karnımı tuta tuta gezdim ozaman yumurta çatlamamış ve kist olmuş ama şimdi hiç agrım yok demekki yumurta çatladı :)) inşallah maşallah diyorum

inşallah hayırlısı ile tutar canımcım yaa

ama bende bunu anlamıyorum benim normalde herhangi bir yumurtlama problemim yok. Her ay düzenli olarak yumurtam gelişiyor ve çatlıyor. Şimdi ben neden aşılama yaptıyrıyorum gebelik şansımı artırmak için. E O HALDE normalde çatlayan yumurtam nasıl oluyor da aşılama da o kadar yan desteklere rağmen çatlamıyor biz ne için para veriyoruz durum oldugundan daha da kötüleşsin diye mi.

allahın taktiri ilahisi diyorum ben bu işe doktorum bize hep diyoki bize ihtiyacınız yok aslında değerleriniz okadar normalki kendiliğinden çok rahat gebe kalabilirsin ama olmuyo işte :)

allahın taktiri ilahisi diyorum ben bu işe doktorum bize hep diyoki bize ihtiyacınız yok aslında değerleriniz okadar normalki kendiliğinden çok rahat gebe kalabilirsin ama olmuyo işte :)

sen de benim durumumdasın demek ki. bizde de herhangi bir sorun yok, sebepsiz infertilite. İlk aşıulamam olacak çok umutluyum. Şu an 2 yumurtam gelişti ve büyümekte. Bilmiyorum herkes ilkinde belki benim kadar umutludur:) Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

senin kaç yumurtan olmustu canım.

iki tane ama biri çok büyümedi 17 de falan kaldı oda yeterli tabi de bakalım
benim aynı zamanda beş yaşında bir oğlum var oda aşılamayla olmuştu beş sene önce ilk aşılamam tutmuştu inşallah buda ikinci cocuğum olucak oda ikinci aşılamada tutar :)

Yani gözumu acar acmaz ölcmem lasim demi canim yatakdan kalmakdan önce deger nekadar olsa iyidir bügun Benim asilamimi 9 Günu bilgi verirsen cok sevinirim

Benim aşılama tarihim 30 Kasım.
BAT 14 Aralık, kaldı 11 gün
:18:

Ama ben ateş takibime göre 9 gün sonra falan öğrenebilirim belki

seninle aynı gün yani 30 kasımda aşılamamız olmuş beklemek çok zor sayılı günün geçtiği fln yok sana bişey sormak istiyorum cnm aşılama sonrası dikkat etmemiz gereken şeyler var mı yani ağır kaldırmayın üşütmeyin fln diyorlar bi fikrin var mı

ay hadi inşallah arkadaşım ya inşalah 2. bebiş 2.'De gelir. Bri de üzerine nazlı bir kız olursa deyme keyfine :)))

Peki tekrar bişey sorabilir miyim sana. Aşılamadan sonra ilişki şart mı, muhtemelen eşim burda olmayacak benim, aşıulama günü belirlenince o gün gelip dönücek bu şansı düşürecek diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…