Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnaım ben seni sanki "herkes hamile kalacak" topiğinden hatırlıyorum o dönem ben yazmıyordum dışardan takip ediyordum ama ben de niyetlendiğim için cazip bir topik geliyordu. Sizdeki problem nedir

kafanı böyle şeylere takma bence sakin ve rahat ol normalde 72 saat yaşar içimizde spermler 72 saat sonra ilişki olsa iyi olur tabi ama eşin yanında yoksada yapcak bişey yok tabi benim pazartesi aşılama oldu çarşambadan itibaren ilişki olabilir dedi

Cok sagol canim bilgilerin icin kac derece olsa iyi canim cok Merak ediyorum

canım ben bu yöntemi hiç uygulamadım ama uygulayan arkadaşlarımdan bildiğim şu:

Normalde ateşimiz 36 ile 36,5 arasında değşiyor. Yumurtlama zamanın ateş seviyesi aşağı düşüyor yumurtlama bititkten sonra yükseliyor. Eğer hamile kalırsan bu yükseklik hep korunuyor ama adet olacaksan yeniden adet günü ya da bir gün önce falan ateş düşüş gösteriyor. Birebir derece vermek dogru olmaz çünkü senin vücut ısın başkasınınkinden farklı olabilri

Cok sagol canim cok yardimci oldunuz bana

hayırlısı diyelim ne diyelim. Umarım aşılamam tutar ve eşimin uzakta olmasının dezavantajını hiç hissetmem

kızlar bana da dua edın ilk aşılamam tutmadı yarın tekrar gidicem doktora bakalım tekrar aşılama mı diyecek ne yapıcaz bılmıyorum rabbim hayırlısıyla bıze de nasıp eder inşallah...

kızlar bana da dua edın ilk aşılamam tutmadı yarın tekrar gidicem doktora bakalım tekrar aşılama mı diyecek ne yapıcaz bılmıyorum rabbim hayırlısıyla bıze de nasıp eder inşallah...

ne düşünüyosun tüp bebek mi yaptırmak istiyosun yoksa aşılama ile devam etme taraftarı mısın?
Kararınız ne olursa olsun seni mutlu sona ulaştırsın inşallah canımmmm :)

cnaım ben seni sanki "herkes hamile kalacak" topiğinden hatırlıyorum o dönem ben yazmıyordum dışardan takip ediyordum ama ben de niyetlendiğim için cazip bir topik geliyordu. Sizdeki problem nedir

:) Evet canm o topiğede yazdım baya.. Bizde bi problem yok canm ya
Sebepsiz infertilite benmki Yapmadığım denemediğim yöntem kalmadı yıllardır. Bu 2. aşılamam ve 12. günümdeyim. Daha kan vermedim. Ama sabah idrar testi yaptım negatif çıktı canım sıkıldı.İlk aşılamamda 12. gün kan vermiştim 13. gün adet olmuştum. O yüzden cumaya kadar bekleyeceğim kan vermek için. Hayırlısıysa olsun ne deyim bu da tutmazsa beklemeden tüp bebeğe başvuracağım. 1500 lira devlet hastanesinde. . .

bugün itibariyle aşılamamı yaptırmış bulunmktayım hayırlı olsun :) estrofem diye hap verdi doktorum 8 saat arayla onu içecekmişim kullanan var mı aranızdsa

bugün itibariyle aşılamamı yaptırmış bulunmktayım hayırlı olsun :) estrofem diye hap verdi doktorum 8 saat arayla onu içecekmişim kullanan var mı aranızdsa

Aşilaman hayirli olsun insaallah iyi olur sonucuuu...
Benimde bir hafta olacak ve yarin progesteron testi yaptiracağimmm..yumurta catlamis mi diyeymissss...
Bana herhangi bir ilac vermediiilerrr

Canim indirdim Ama bir türlu anlamdim basini cok agritim kuzura bakma

Canim Ben ates ölcusu aldim birtane ezaneden sabah Eve geldim ilk ölcdum 35,29 5 dk sonra ölctum 36,65 di bu normal mi

Canım, yataktan kalkmadan önce olmalı ve hergün aynı saatte.
Programı indirmişin, tamam, bilgilerini de yazdın önceki sayfalarda, sen mail hesabı aç, yaz bana, ben sana tablonu oluşturayım hemen, sonra da yarınki ateşini yazar başlarız

Ağır kaldırma, yükseğe erinme, çok hareket falan yapma, bitki çayı içme, çünkü bazıları zararlı, kendini sıcak tut ve bolca ananas ye canım.
Ananas bebeğin yerleşmesine yardımcı oluyor, çok faydalı bu anlamda

Canim Benim Emil adressim deniz.unat@hotmail.de Inanki indirdim Ama hic Birsey anlamadim bana yardimci olursan cok cok sevinirim

hayırlı olsun umarım mutlu haberler alırız:)

Kasım ayının son günlerinde ve aralık ayında aşılama olanlar için topik açtım kızlar, sizleri de yazdım, eksik bilgilerinizi eklememiz lazım;

http://www.kadinlarkulubu.com/asila...013-yilinin-son-asilamalari.html#post32935575

Canim Benim Emil adressim deniz.unat@hotmail.de Inanki indirdim Ama hic Birsey anlamadim bana yardimci olursan cok cok sevinirim

Canım, bu mail adresin kişisel ise bunu verme bana, yeni aç, çünkü kayıt için şifre vs. lazım, ben onun için diyorum kişisel olmasın diye

Bir de ateş ölçme yöntemi ile ilgili detaylı bilgi şu topiğimizde var, iyice incele çözeceksin sistemi
;

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…