Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ne düşünüyosun tüp bebek mi yaptırmak istiyosun yoksa aşılama ile devam etme taraftarı mısın?
Kararınız ne olursa olsun seni mutlu sona ulaştırsın inşallah canımmmm :)

kararsızım canım aşılamaya devam etsem mi yoksa tedaviyi bıraksam mı bilmiyorum... tüp bebek için 3 yıllık evli olmamız gerekiyormuş tedavıyı devletın karşılaması için onun şimdilik aşılama yaptırabılıyorum sadece.. yarın randevum var ama gıdıp gıtmemekte kararsızım hala kafam çok karışık

Askim1989 Pardon ilk harfi buyuk

Tablon hazır;

http://www.fertilityfriend.com/home/4a6816/
My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

Her sabah 7 de ölçebilirsin ateşini...
Şimdi telefonuna kurduğun programı aç ve giriş yap canım.

Kullanıcı Adı: AYDINDENIZ
Şifre: Mail adresine gelen şifre canım...

Buraya yazmıyorum şifreni..
Ateş bilgilerini nasıl gireceğin de ateş topiğinde yazıyor, inceleyebilirsin;

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html

Askim1989 Pardon ilk harfi buyuk

Fertility Friends programında seni listeme ekledim, friends bölümünden benim tablomu görebilirsin
Sen şimdi yarınki ateşini ölçünce yazarsın programa.
4 Aralık tarihine tıklayıp mesela 36.7 gibi yazıp kaydedersin

Aydindeniz, 3 Kasım ateşini öylesine girdim, 36.6 dedim, senin ölçtüğün saati işaretleyerek.
Tabi bunu yataktan kalkmadan sabah erkenden ölçmediğin için baz almayacağız.
Sadece örnek bi ateş olarak yazdım ben

Cok sagol canim Ama 11 ay yaziyor normal mi 12 ay yazmasi degilmi

Cok sagol ögrendim shmdie Allah senden razi olsun 08 gec olur demi ozaman 07 de mi ölceyim

Cok sagol canim Ama 11 ay yaziyor normal mi 12 ay yazmasi degilmi

Rica ederim güzelim.

Yalnız giriş yaparken ilkten Türkçe çeviriye tıklama, önce kullanıcı adını büyük harfle yaz, şifreni yaz, sonra çevir diyeceksen çevir, yoksa giriş yapmıyor

Regl başlangıç tarihin Kasım, yani 11. ay

Tablonun altında yazanlar siklusun, yani dönemin.
Yukardaki sayılar da tarihler

Hadi bakalım, yarın sabah ateşini görelim bakalım :13:

Cok sagol ögrendim shmdie Allah senden razi olsun 08 gec olur demi ozaman 07 de mi ölceyim

Saat 8 biraz geç olabilir, bence sen 7'de ölç canım, hergün alarmını o saate ayarla, 2 dk. uyan - ölç - uyu, ben mesela 06.20'de ölçüyorum, o saatte uyanıp işe hazırlandığım için

Günaydın kızlar herkese slm perş gnü yazmıştım antay belki sen hatırlarsın geçen pazartesi aşılama olmuştum sonra karın şişliklerim oldu 7 aylık hamile gbi oldum cuma günü doktoruma geldim ohss olduğumu söledi o günden beri hastanede yatıorum şuan size hastaneden yazıorum dualarınızı eksik etmeyin bgn beta yplck hayırlısı çok zor gnler atlattım aynı şikayeti olan olursa hiç zaman geçirmeden doktoruna başvursn. Antay Allah senden razı olsn senden öğrendm doktora gtceğimi. Sağlık gerçekten çok önemliymiş herkese sağlıklı gnler diliorum dualarınızı eksik etmeyin

cok gecmiş olsun inşallah hamişsindir de agrılarında tez zamanda gecer
kızlar buara misafirlerim var şehirdısından pek giremiyorum nete topiği takip edemiyorum kim ne yaptı ne etti
antay nasıl oldun cnm umarım herşey yolundadır
kızlar bu kasım ayının ilk bebişi inşallah antaydan geliyor başka guzel haber alan vardır umarım bana da dua edin bugun ögrenicem hayırlısıyla

Merhaba arkadaşim, cook cook gecmis olsunnnnnn....rabbim insaallah iyi haberler almayi nasip eder....

Benim aşılamada 7. günüm ve karın ağrim hic gecmedii...ohss olma korkusu var icimde...bugün progesteron testi icin gittigim de ona da baksinnnn....insaallah birsey cikmazzz...

bende hastanedeyim hala perişanım çok ağır atlatıyorum ağrı kesiciler biraz dindiriyo dün yine 2 lt sıvı alındı karnımdam rahatladım azcık günlerden sonra ilkdefa 2 saat uyudum tabi sıvı tekrar doluyo kusuyorum beslenemiyorum proteini damardan alıyorum bence hamilesin çünkü bebek varsa bukadar zorluyomuş bak benim 8. gün çıkmadı 11. gün çıktı gebelik Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın dua edelim birbirimize buda bi imtihan Allah günahlarımıza kefaret eder inşallah ölümden dönmek böyle bişey demek ailem eşim herkes bebeği alın diye yalvardı doktora ama olsada olmasada bu çekilecekmiş biz hala sevinemedik bebeğimize neyseki daha kanbağı olmamış bebekle ilaçlar etkilemiyomuş onu bunada şükür..hepinizden tek tek Allah razı olsun dualarınızı esirgemeyin mervecim korkma merak etme iyiyim senin bebeğinin heyecanınıda yaşıycaz inş

hevican hiç korkma nasipse olur inş Rabbim beterini yaşatmasın bak ben ölümden döndüm babam bile başımda ağlamış hep hayırlısını istedim Allahtam dedim ya buda benim imtihanım demek

Antaycım o kadar sevindimki Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsn banada dktrm muhtemelen gebesn dedi ama sonucu beklioruz bndende 3 lt sıvı alındı çok zor ölümden döndüm resmen geç klsam ciğere veya beyne pıhtı atıomuş Rabbim seni karşıma çıkardı antay inş tez zamanda iileşiriz dua edelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…