- 8 Temmuz 2009
- 3.189
- 56
- 358
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.821
Canim yeni sayfa actim onu kulana bilirsin denizdemirel11@hotmail.com sifre askim1989 yeterlimi gülum
ne düşünüyosun tüp bebek mi yaptırmak istiyosun yoksa aşılama ile devam etme taraftarı mısın?
Kararınız ne olursa olsun seni mutlu sona ulaştırsın inşallah canımmmm :)
Efce, açtım topiği gördün mü?
Bilgilerini tamamla da güncelleyeyim tabloyu
http://www.kadinlarkulubu.com/asila...imiz/671769-2013-yilinin-son-asilamalari.html
..
​Şifre hatalı diyor...
Askim1989 Pardon ilk harfi buyuk
Askim1989 Pardon ilk harfi buyuk
Tablon hazır;
http://www.fertilityfriend.com/home/4a6816/
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
Her sabah 7 de ölçebilirsin ateşini...
Şimdi telefonuna kurduğun programı aç ve giriş yap canım.
Kullanıcı Adı: AYDINDENIZ
Şifre: Mail adresine gelen şifre canım...
Buraya yazmıyorum şifreni..
Ateş bilgilerini nasıl gireceğin de ateş topiğinde yazıyor, inceleyebilirsin;
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html
Aydindeniz, 3 Kasım ateşini öylesine girdim, 36.6 dedim, senin ölçtüğün saati işaretleyerek.
Tabi bunu yataktan kalkmadan sabah erkenden ölçmediğin için baz almayacağız.
Sadece örnek bi ateş olarak yazdım ben
Cok sagol canim Ama 11 ay yaziyor normal mi 12 ay yazmasi degilmi
Cok sagol ögrendim shmdie Allah senden razi olsun 08 gec olur demi ozaman 07 de mi ölceyim
Saat 8 biraz geç olabilir, bence sen 7'de ölç canım, hergün alarmını o saate ayarla, 2 dk. uyan - ölç - uyu, ben mesela 06.20'de ölçüyorum, o saatte uyanıp işe hazırlandığım için
süpersin umarım hamilesindir, sen kendin de test yapsana artık zaman gelmiş:)
Günaydın kızlar herkese slm perş gnü yazmıştım antay belki sen hatırlarsın geçen pazartesi aşılama olmuştum sonra karın şişliklerim oldu 7 aylık hamile gbi oldum cuma günü doktoruma geldim ohss olduğumu söledi o günden beri hastanede yatıorum şuan size hastaneden yazıorum dualarınızı eksik etmeyin bgn beta yplck hayırlısı çok zor gnler atlattım aynı şikayeti olan olursa hiç zaman geçirmeden doktoruna başvursn. Antay Allah senden razı olsn senden öğrendm doktora gtceğimi. Sağlık gerçekten çok önemliymiş herkese sağlıklı gnler diliorum dualarınızı eksik etmeyin
Günaydın kızlar herkese slm perş gnü yazmıştım antay belki sen hatırlarsın geçen pazartesi aşılama olmuştum sonra karın şişliklerim oldu 7 aylık hamile gbi oldum cuma günü doktoruma geldim ohss olduğumu söledi o günden beri hastanede yatıorum şuan size hastaneden yazıorum dualarınızı eksik etmeyin bgn beta yplck hayırlısı çok zor gnler atlattım aynı şikayeti olan olursa hiç zaman geçirmeden doktoruna başvursn. Antay Allah senden razı olsn senden öğrendm doktora gtceğimi. Sağlık gerçekten çok önemliymiş herkese sağlıklı gnler diliorum dualarınızı eksik etmeyin
cok gecmiş olsun inşallah hamişsindir de agrılarında tez zamanda gecer
kızlar buara misafirlerim var şehirdısından pek giremiyorum nete topiği takip edemiyorum kim ne yaptı ne etti
antay nasıl oldun cnm umarım herşey yolundadır
kızlar bu kasım ayının ilk bebişi inşallah antaydan geliyor başka guzel haber alan vardır umarım bana da dua edin bugun ögrenicem hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?