- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.841
Günaydın kızlar herkese slm perş gnü yazmıştım antay belki sen hatırlarsın geçen pazartesi aşılama olmuştum sonra karın şişliklerim oldu 7 aylık hamile gbi oldum cuma günü doktoruma geldim ohss olduğumu söledi o günden beri hastanede yatıorum şuan size hastaneden yazıorum dualarınızı eksik etmeyin bgn beta yplck hayırlısı çok zor gnler atlattım aynı şikayeti olan olursa hiç zaman geçirmeden doktoruna başvursn. Antay Allah senden razı olsn senden öğrendm doktora gtceğimi. Sağlık gerçekten çok önemliymiş herkese sağlıklı gnler diliorum dualarınızı eksik etmeyin
tatlım hakısın ama ne biliyim kendim yapmıyım dedim bugun 16. gun ve ogleden sonra doktordayım hadı hayırlısı
bende hastanedeyim hala perişanım çok ağır atlatıyorum ağrı kesiciler biraz dindiriyo dün yine 2 lt sıvı alındı karnımdam rahatladım azcık günlerden sonra ilkdefa 2 saat uyudum tabi sıvı tekrar doluyo kusuyorum beslenemiyorum proteini damardan alıyorum bence hamilesin çünkü bebek varsa bukadar zorluyomuş bak benim 8. gün çıkmadı 11. gün çıktı gebelik Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın dua edelim birbirimize buda bi imtihan Allah günahlarımıza kefaret eder inşallah ölümden dönmek böyle bişey demek ailem eşim herkes bebeği alın diye yalvardı doktora ama olsada olmasada bu çekilecekmiş biz hala sevinemedik bebeğimize neyseki daha kanbağı olmamış bebekle ilaçlar etkilemiyomuş onu bunada şükür..hepinizden tek tek Allah razı olsun dualarınızı esirgemeyin mervecim korkma merak etme iyiyim senin bebeğinin heyecanınıda yaşıycaz inş
sende mi pcos sun canım, yani bu önceden anlaşılamıytor mu, tedavi sırasında kaç yumurtan olmustu
evet pcoluyum canım 3-4 yumurtam vardı boyutları idealdi yaşayacağım varmış demek yaşıyorum afedersiniz vajinam bile balon gibi olmuş öyle şişki sonda olmasına rağmen idrar çıkışını zorluyo ödüm kopuyo(( frzn sende de var mı bu sorun doktorum bu da senin şanssızlığın diyo...
​Şifre hatalı diyor...
bende hastanedeyim hala perişanım çok ağır atlatıyorum ağrı kesiciler biraz dindiriyo dün yine 2 lt sıvı alındı karnımdam rahatladım azcık günlerden sonra ilkdefa 2 saat uyudum tabi sıvı tekrar doluyo kusuyorum beslenemiyorum proteini damardan alıyorum bence hamilesin çünkü bebek varsa bukadar zorluyomuş bak benim 8. gün çıkmadı 11. gün çıktı gebelik Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın dua edelim birbirimize buda bi imtihan Allah günahlarımıza kefaret eder inşallah ölümden dönmek böyle bişey demek ailem eşim herkes bebeği alın diye yalvardı doktora ama olsada olmasada bu çekilecekmiş biz hala sevinemedik bebeğimize neyseki daha kanbağı olmamış bebekle ilaçlar etkilemiyomuş onu bunada şükür..hepinizden tek tek Allah razı olsun dualarınızı esirgemeyin mervecim korkma merak etme iyiyim senin bebeğinin heyecanınıda yaşıycaz inş
Canım benım. iyi olmana çok sevindim. iki gündür aklımdasın dün görüşemedik. hep dua ediyorum inşallah sen de bebeğin de çok iyi olursunuz. demek ki çok ciddi bi meseleymiş bu böyle. ben ilk defa duydum ve gerçekten korktum. bu kadar sıvı birikmesi çok ilginç. ben de cumartesi günü doktoruma tekrar gidicem. ikinci kez aşılama derse eğer yaptırıcam onu da. beklemem gerekiyo mu bilmiyorum ama onun için de ne gerekiyosa yapıcam işte. Allah'ım bu kez bana bu hediyeyi verir inşllah. hayırlısı olsun canım benım. umarım bebeğinin sağlıklı bi şekilde doğdugunu da görürüz. bebeğinle,eşinle,bütün ailenle çok mutlu uzun bi hayatın olur.
Canım benım. iyi olmana çok sevindim. iki gündür aklımdasın dün görüşemedik. hep dua ediyorum inşallah sen de bebeğin de çok iyi olursunuz. demek ki çok ciddi bi meseleymiş bu böyle. ben ilk defa duydum ve gerçekten korktum. bu kadar sıvı birikmesi çok ilginç. ben de cumartesi günü doktoruma tekrar gidicem. ikinci kez aşılama derse eğer yaptırıcam onu da. beklemem gerekiyo mu bilmiyorum ama onun için de ne gerekiyosa yapıcam işte. Allah'ım bu kez bana bu hediyeyi verir inşllah. hayırlısı olsun canım benım. umarım bebeğinin sağlıklı bi şekilde doğdugunu da görürüz. bebeğinle,eşinle,bütün ailenle çok mutlu uzun bi hayatın olur.
Allah hayırlısını nasip etsin canım olacak sen buna inan yeter ki..numaranı bilsem arardım aklımdaydın inan umudunu yitirme sen iste elbet karşılığı olacaktır Allahın izniyle
slm kızlar bugün taburcu oldum hala ağrım ve şişliklerim var aşılamamın 10.günüydü bugün beta 3.27 çıkmış sanırsam yine olmadı çok zormuş bu işler
Canim Ben bu sabah 06,55 ölctum 36,77 sence iyimi bide adeten kac Gun önce düser ates
Ölçmeye devam canım, tablonu takipteyim
Ateş bazılarında reglden 1-2 gün önce düşer, bazılarında da regl günü şak diye düşer.
Mesela benim ya 1 ya 2 gün önce dibe vuruyor ateşim, inceleyebilirsin benim tablomu aşağıdaki linke tıklayıp, ayrıca senin FF listende de arkadaşın olarak yüklüyüm, oradan da bakabilirsin canım
My Ovulation Chart
Cok tskler canim Ama senin arkadsin listeni göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?