Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok geçmiş olsun arkadaşım yaaa neden böyle oluyor sende de pcos mu var. Bir de tedavi esnasında kaç yumurtnız oluşmuştu

sende mi pcos sun canım, yani bu önceden anlaşılamıytor mu, tedavi sırasında kaç yumurtan olmustu

sende mi pcos sun canım, yani bu önceden anlaşılamıytor mu, tedavi sırasında kaç yumurtan olmustu

evet pcoluyum canım 3-4 yumurtam vardı boyutları idealdi yaşayacağım varmış demek yaşıyorum afedersiniz vajinam bile balon gibi olmuş öyle şişki sonda olmasına rağmen idrar çıkışını zorluyo ödüm kopuyo (( frzn sende de var mı bu sorun doktorum bu da senin şanssızlığın diyo...

ah canım ahhh neyseki çektiklerine değiyor hiç olmazsa bir bebişin olacak. Allah seni ona, onu sana bağışlasın:)

Bnde pcoluyum ideal olarak 6 tane yumurtam vardı ölümden dndüm 2 gndr iyydm şimdi yine ağrım başladı doktorumu bekliom

gunaydın kılzar. bi sorum olacak. benm adetıme 2 gun var. asılamamın ılk haftası coookkk agrılı gectı ama sımdı bırsey yok. sizce bebiş tutmadımı?
nolur bırı bı fıkır versınnn

Canım benım. iyi olmana çok sevindim. iki gündür aklımdasın dün görüşemedik. hep dua ediyorum inşallah sen de bebeğin de çok iyi olursunuz. demek ki çok ciddi bi meseleymiş bu böyle. ben ilk defa duydum ve gerçekten korktum. bu kadar sıvı birikmesi çok ilginç. ben de cumartesi günü doktoruma tekrar gidicem. ikinci kez aşılama derse eğer yaptırıcam onu da. beklemem gerekiyo mu bilmiyorum ama onun için de ne gerekiyosa yapıcam işte. Allah'ım bu kez bana bu hediyeyi verir inşllah. hayırlısı olsun canım benım. umarım bebeğinin sağlıklı bi şekilde doğdugunu da görürüz. bebeğinle,eşinle,bütün ailenle çok mutlu uzun bi hayatın olur.

Allah hayırlısını nasip etsin canım olacak sen buna inan yeter ki..numaranı bilsem arardım aklımdaydın inan umudunu yitirme sen iste elbet karşılığı olacaktır Allahın izniyle

Allah hayırlısını nasip etsin canım olacak sen buna inan yeter ki..numaranı bilsem arardım aklımdaydın inan umudunu yitirme sen iste elbet karşılığı olacaktır Allahın izniyle

kızlar şimdi doktordan geldim ilk asılamam tutmadı ama ikinciyee başlamadı doktor herseyınız çok normal 2 ay bekleyelim kendılıgınden olur belkı seni yormayalım ilaçlarla dedi hayırlısı inşallh rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

İnşallah canım. inanıyorum. sadece bu inanca tutunuyorum zaten. ben de seni aramayı çok isterdim. numaramı sana mesaj olarak gonderiyorum şimdi.

slm kızlar bugün taburcu oldum hala ağrım ve şişliklerim var aşılamamın 10.günüydü bugün beta 3.27 çıkmış sanırsam yine olmadı çok zormuş bu işler

slm kızlar bugün taburcu oldum hala ağrım ve şişliklerim var aşılamamın 10.günüydü bugün beta 3.27 çıkmış sanırsam yine olmadı çok zormuş bu işler

Allah hayırlısını nasip etsin canm adet olmazsan bi hafta sonra tekrar yaptır ben hafta sonuna kadar hastanede kalcakmışım ve daha 1 ay şişkinlikler ağrılar devam edicekmiş

kızlar benimde olmadı bthcg 1,24 cıktı yanı negatif ve tsh biraz yuksek cıktı onun ıcın de ilaç kullanıcam hayırlısı napalım ama hala adet olmadım ve ben pco lu oldugum halde hıc adetim şaşmazdı ne iş ya yarın tekrar doktora gidicem doktoru bugun goremedım cunku ve bu ay yine tedaviye devam edicem yani yine aşılama dusunuyorum inşallah 2. de olur yılmak yok devam :)

Canim Ben bu sabah 06,55 ölctum 36,77 sence iyimi bide adeten kac Gun önce düser ates

Ölçmeye devam canım, tablonu takipteyim

Ateş bazılarında reglden 1-2 gün önce düşer, bazılarında da regl günü şak diye düşer.
Mesela benim ya 1 ya 2 gün önce dibe vuruyor ateşim, inceleyebilirsin benim tablomu aşağıdaki linke tıklayıp, ayrıca senin FF listende de arkadaşın olarak yüklüyüm, oradan da bakabilirsin canım

My Ovulation Chart

Cok tskler canim Ama senin arkadsin listeni göremedim

Cok tskler canim Ama senin arkadsin listeni göremedim

WEB'den bakacaksan SHARİNG ---> FRİEND LİSTE'e tıkla...

Telefonundaki app tan bakacaksan MORE ---> SHARE/EMAİL CHART ---> FRİENDS LİST/UPDATES tıkla canım

List'te tablomu görürsün, yanındaki UPDATES'e tıklarsan benim sana yazacağım mesajları görürsün, sen de oradan bana yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…