Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
allah hayırlısını nasip etsin canm adet olmazsan bi hafta sonra tekrar yaptır ben hafta sonuna kadar hastanede kalcakmışım ve daha 1 ay şişkinlikler ağrılar devam edicekmiş

allah yardımcın olsun cnım dr demişti zaten hamile kalırsan bi kaç ay şişkinlikler olcak demişti dua et inş banada pzt yine çağırdı doktorum kontrole zor günler geçirioruz hayırlısı inş

bu sabah geçıkmelı adet oldum zaten dun doktora gıttıgımde olsa kanda cıkar demıstı tiroidim de ust sınır 4 iken benimki 5 cıkmıs doktor bunun gebelige engel olmadıgını ve benim pcos durumumunda özelliklerini taşımadıgım için aslında bana açıklanamayan infertilite tanısı koydu, stres etkilidir dedi sizin bişeyiniz yok dedi ben de tedaviye devam edeceğimi söyledim ki yarın gidiyorum doktora,
iğnelere devam edicem ama aşılama yerine bu ay normal denemeyi düşünüyorum zaten adam illa aşılama önermemişti özellikle ben atlamıstım yapalım diye neyse kızlar sağlık olsun herseyin de hayırlısı olsun stressiz günler dileğiyle :)

Yarın sabah ateşimi işlerken ilk işim senin tablona bakacağım ve oradan yazacağım durumunu...
Mesaj panosunu dün tarif etmiştim, bakabildin mi neresi olduğuna canım?

Baktim Ama anlamadim bide ne diyecektim Ben dun esimle birlikte oldum belki oh yuzden düsmus ola bilrmi bide 04.12 de ilk ölctügdumde 36,71 Ama 1dk gecemdi 36.87 sence oh Kabul olurmu

Baktim Ama anlamadim bide ne diyecektim Ben dun esimle birlikte oldum belki oh yuzden düsmus ola bilrmi bide 04.12 de ilk ölctügdumde 36,71 Ama 1dk gecemdi 36.87 sence oh Kabul olurmu

Sağlıklı bir ateş takibi için en az 2-3 saatlik kesintisiz uyku gerekiyor...
Cinsel beraberlik bazal vücut ısımızı etkilemez.
Sadece hastalık, ateş, grip vb. durumlarda o günkü ateşi giriyoruz fakat değerlendirmeye alınmasın diye DİSCARDED işaretliyoruz

Sen bugünkü ateşini ne 36.7 yazmışsın, ne de 36.8
Sen tablona 36.6 girmişsin canım?

Bir de ilk ateş ölçümünde tereddütte kalıp (ateş ölçer kayarsa vs.) 2 kez peşpeşe ölçtüysen ve ikisi farklı çıktıysa 3. ölç hemen kıpırdamadan, hangisiyle aynı ise onu yaz.
Ama yine de en doğrusu ilk ateşini sağlamca ölçüp onu işaretlemen

Ateş tablonun sayfasında iken Friend's Update kısmından bana yazabilir, mesajımı da okuyabilirsin, yazdım zaten bir önceki sayfada..

Saten 2 Kere ölctum 36.87 cikmisdi canim bide bugun uyukumu almadim dogru 3 Sat sonra ölctum Ama ikide bir kalkdim bu 3 satte inanki oh sayfadan hic anlamiyom bakiyom bakiyom Ama olmuyor bir türlu

Saten 2 Kere ölctum 36.87 cikmisdi canim bide bugun uyukumu almadim dogru 3 Sat sonra ölctum Ama ikide bir kalkdim bu 3 satte inanki oh sayfadan hic anlamiyom bakiyom bakiyom Ama olmuyor bir türlu

Kurcalaya kurcalaya öğreniyor insan, sen de dene
:13:

bugün aşılamada 8. günüm ama hiç bir belirti yok,ümidimi kaybettim

Ümidini kaybetme daha birşey belli değil. Herkes belirtilerle hamile kalmıyor. Okumadınmı kaç kişinin haber bile yokken sürpriz oluyor.
Benim bugün 15. günüm kan testine korkuyorum az daha ümitleneyim diye:) Adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu cumadan beri ne olur bilmiyorum artık..

umarım bana da sürpriz olur,doktor bana 13. gün kanda belli olur dedi,senin 15.gün olmuş yapsana hemen nasıl dayanıyorsun yaaa:) gebelikte de adet belirtileri olurmuş ama bende adet belirtisi de yok sadece kabızlık var ama zaten kronik kabızım ben ..umarım hayırlı haberler alırsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…