Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sen hamile olacaksın inşallah buna inanıyorum

Negatifi görmekten o kadar yıldım ki şimdi cesaret edemiyorum
Yarın yaptırırım belki.
İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız

merhaba arkadaşlar, sizi uzun zamandan beri takip ediyordum ama aranıza yeni katıldım.. benimde bugün aşılamamın 16.günü, belirtilerim olmadıgından kan testi yaptırmaya cesaret edemiyorum .. progesteron tahlilim 30 çıktı, doktor çok iyi dedi, ayrıca idrarımın kokusunda da degişim oldu ama ben kendimi umutlandırmak istemiyorum

12 . günde kanda belli oluyor diyorlar..Nasıl bir sabır var sizde valla maşallah... :) Ne güzel dayanıyorsunuz test yapmadan...

Defalarca negatif sonuç alınca artık korku oluyo heralde yarın veya salı günü test yaptırıcam artık hayırlısı olsun ne diyelim

Benim test yapmaktan korkmamın bir sebebi de ilk aşılamamda 16. günde adet olmamdan kaynaklanıyor.
Yarın 16.günüm. Yarını bir atlatırsam yaptıracağım hemen.
Gerçi 16.günden sonra olmayacağımın bir garantisi yok ama hayırlısı bakalım.

Doktorun sana çok iyi dediyse bence sen de yarın zaman kaybetmeden test yaptır snucu da bizimle paylaş.
İnanıyorum ki müjde vereceksin bize :)

İdrar kokusu değişiyor muymuş ki belirtilerde?

Son düzenleme:
Tikita, hayırlı olsun canım allah bol sabırlar versin çünkü beklemek gerçekten çok zorrrrr inşallah bu ay hepimizin yüzü güler..
Husomel sanırım aşılamamızı aynı zamanlarda olduk, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah pozitif sonucu görürüz artık.. Bende hamilelik belirtilerini çok araştırdım kimisinde idrar kokusunun degiştigi oluyormuş, hatta çocugu olan bi arkadaşıma sordum onunda idrar kkusunun bariz farkedilir şekilde degişmiş oldugunu söyledi o yüzden istemeden ümitleniyorum bende

@masum_87 teşekkür ederim canım...Amin Allah'ım yardımcımız olsun hepimizin....

slm kızlar beni hatırladınızmı ohss olmuştum perşembe tekrar acile kaldırıldım hala hastanede yatıom dualrınızı eksik etmeyin bgn güzel haberler alırım inş evimi çok özledim. Antay sen naptın cnm sağlığın nasıl oldu telefondan grdiğim için fazla takip edemiırum merak ediorum seni

Arkadaşlar sabah dayanamadım idrar testi yaptım. Elim ayağım titriyor.
Şimdi 9 da kan vereceğim.
İlk saniyeler birşey yoktu sonra böyle oldu

Son düzenleme:
Arkadaşlar sabah dayanamadım idrar testi yaptım. Elim ayağım titriyor.
Şimdi 9 da kan vereceğim.
İlk saniyeler birşey yoktu sonra böyle oldu

Eki Görüntüle 888262

yaaa bakkkk forumun içine detaylı bak ilk günden beri senden o ışığı o elektriği aldım ben, birkaç kez günler önce senin hamile olduguna kesinlikl inandığımı söledim. ve ben yine haklı çıktım. Çok çok çok çok sevindim cnaım. Lütfen hemen git kan testini yaptrı. Hoş yani çizgi okadar bariz belirgin ki kan testinde de yüksek değerler bekliyorum.

Darısı bizim başımıza lütfen bize de dua et :)))

sevgikelebeği8181 valla bravo tahminin süper eee söyle bakalım benim hakkımdada pozitif düşünüyomusun içine doğuyomu benim bile dikkatimi çekmişti okadar emin sen hamilesin diyodunki merakla bekledim gerçekten hamilemi diye tebrik ederim tahminine hadi bakalım bi tahminde bana yap :))))

hayırlı uğurlu olsunnnn inşallah kan tahlilinde yüksek çıkar çok güzel sabah sabah güzel haberler almak

Âmin canım inşallah. Hiç böyle olmamıştım titriyorum hala. Hastanedeyim şimdi 9 gibi vereceğim sanırım kanı. Sonuç da ne zaman çıkarsa artık 😔

Evet sen demiştin sevgikelebeği hatırlıyorum elbette hepsini😄

Inşallah yanılmamıştır testler de kanda da pozitif çıkar.
Allahım sen yardım et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…