- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.881
Ümidini kaybetme daha birşey belli değil. Herkes belirtilerle hamile kalmıyor. Okumadınmı kaç kişinin haber bile yokken sürpriz oluyor.
Benim bugün 15. günüm kan testine korkuyorum az daha ümitleneyim diye:) Adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu cumadan beri ne olur bilmiyorum artık..
umarım bana da sürpriz olur,doktor bana 13. gün kanda belli olur dedi,senin 15.gün olmuş yapsana hemen nasıl dayanıyorsun yaaa:) gebelikte de adet belirtileri olurmuş ama bende adet belirtisi de yok sadece kabızlık var ama zaten kronik kabızım ben ..umarım hayırlı haberler alırsın ..
Defalarca negatif sonuç alınca artık korku oluyo heraldeyarın veya salı günü test yaptırıcam artık hayırlısı olsun ne diyelim
sen hamile olacaksın inşallah buna inanıyorum
haklısın canım o da var...Allah'tan hayırlısını dileyelim...benim bugün 4.günüm dahaaaa.... :)
merhaba arkadaşlar, sizi uzun zamandan beri takip ediyordum ama aranıza yeni katıldım.. benimde bugün aşılamamın 16.günü, belirtilerim olmadıgından kan testi yaptırmaya cesaret edemiyorum.. progesteron tahlilim 30 çıktı, doktor çok iyi dedi, ayrıca idrarımın kokusunda da degişim oldu ama ben kendimi umutlandırmak istemiyorum
Hayırlısı olsun tikita. İnşallah en fazla 10 gün sonra güzel haberler alırız senden de
Tikita, hayırlı olsun canım allah bol sabırlar versin çünkü beklemek gerçekten çok zorrrrr inşallah bu ay hepimizin yüzü güler..
Husomel sanırım aşılamamızı aynı zamanlarda olduk, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah pozitif sonucu görürüz artık.. Bende hamilelik belirtilerini çok araştırdım kimisinde idrar kokusunun degiştigi oluyormuş, hatta çocugu olan bi arkadaşıma sordum onunda idrar kkusunun bariz farkedilir şekilde degişmiş oldugunu söyledi o yüzden istemeden ümitleniyorum bende
arkadaşlar sabah dayanamadım idrar testi yaptım.
Arkadaşlar sabah dayanamadım idrar testi yaptım.
[sıze=2]arkadaşlar sabah dayanamadım idrar testi yaptım. Elim ayağım titriyor.
şimdi 9 da kan vereceğim.
Ilk saniyeler birşey yoktu sonra böyle oldu[/sıze]
Eki Görüntüle 888262
Arkadaşlar sabah dayanamadım idrar testi yaptım. Elim ayağım titriyor.
Şimdi 9 da kan vereceğim.
İlk saniyeler birşey yoktu sonra böyle oldu
Eki Görüntüle 888262
yaaa bakkkk forumun içine detaylı bak ilk günden beri senden o ışığı o elektriği aldım ben, birkaç kez günler önce senin hamile olduguna kesinlikl inandığımı söledim. Ve ben yine haklı çıktım. çok çok çok çok sevindim cnaım. Lütfen hemen git kan testini yaptrı. Hoş yani çizgi okadar bariz belirgin ki kan testinde de yüksek değerler bekliyorum.
Darısı bizim başımıza lütfen bize de dua et :)))
hayırlı uğurlu olsunnnn inşallah kan tahlilinde yüksek çıkar çok güzel sabah sabah güzel haberler almak
yaaa bakkkk forumun içine detaylı bak ilk günden beri senden o ışığı o elektriği aldım ben, birkaç kez günler önce senin hamile olduguna kesinlikl inandığımı söledim. ve ben yine haklı çıktım. Çok çok çok çok sevindim cnaım. Lütfen hemen git kan testini yaptrı. Hoş yani çizgi okadar bariz belirgin ki kan testinde de yüksek değerler bekliyorum.
Darısı bizim başımıza lütfen bize de dua et :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?